Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
?

Kuka lähtee?

 1. Marjamäki

  0 ääntä
  0,0%
 2. Sormunen

  29 ääntä
  19,0%
 3. Selin

  0 ääntä
  0,0%
 4. Lämsä

  12 ääntä
  7,8%
 5. Suikkanen

  0 ääntä
  0,0%
 6. Tirkkonen

  0 ääntä
  0,0%
 7. Kivi

  5 ääntä
  3,3%
 8. Dufva

  6 ääntä
  3,9%
 9. Rautakorpi

  1 ääntä
  0,7%
 10. Helminen

  35 ääntä
  22,9%
 11. Aravirta

  13 ääntä
  8,5%
 12. Aho

  0 ääntä
  0,0%
 13. Laukkanen

  11 ääntä
  7,2%
 14. Virta

  41 ääntä
  26,8%
 1. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  Tuokkola ei nyt kelpaa, kriteerinä on avausottelussa penkin takana hääriminen. Oma veikkaus on Aravirta.

  Edit. Ja Jokerien/HIFKn osalta toki Lämsä/Sormunen vaihtoehtoina
   
 2. Zous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan Reaves
  Veikkaan, että Pekka Virta on joka lähtee ensin.
   
 3. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Raipe lähtee kuukauden sisällä.
   
 4. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Melkein joka vuosi tässä kyselyssä olen äänestänyt SaiPan valmentajaa. Nyt en äänestä.

  Mutta Helmistä äänestän.
   
 5. Ralph Jäsen

  Vastasin alimman, eli Virran, sillä en usko että Hannu Virta valmentaa Jokereita edes kymmentä ottelua. Tuskin kuitenkaan kokonaan lentää valmennuksesta, vaan siirtyy parissa viikossa apuvalmentajaksi.

  Veikkaan että tilalle tulee joku nuori valmentaja, jolla ei ole kokemusta yhdestäkään SM-liigaottelusta päävalmentajana.
   
 6. Beukeboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät / Mamba!
  Lainaus:
  Mitä Lämsälle sitten tapahtuu? Koska Tomi ei kahden virallisen päävalmentajaottelun takia hassutteluusi mahdu.
   
 7. Keltainen Jaffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, NHL:n ja KHL:n suomalaiset, Jokerit
  Ei Helminen potkuja saa, mutta luultavasti joku taktisen puolen mies palkataan kakkosvalmentajaksi, joka tekee ykkösen työt ja Raipe siirtyy täysin tsemppimaskotiksi, mutta ei saa ikonina potkuja.

  Tai sitten saa. Mikään ei enää yllättäisi Ilveksen osalta. Ei edes se, että olisin täysin väärässä ja Ilves nähtäisiin playoffeissa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2012 klo 19.51
 8. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
  Teki mieli äänestää Virtaa, mutta äänestin Helmistä.

  Virtaa olisin halunnut äänestää sen takia, etten kestä sitä äijää. Hänessä itsessään ei ole koskaan mitään vikaa vaikka keskitason materiaali pelaisi kuinka päin helvettiä.

  Mutta kaipa se Helminen on. Perustelu: Ilves.
   
 9. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Helminen saattaa siirtyä organisaation sisällä, mutta en usko Ilveksen suoraan kenkivän häntä pois ja palkkaavan ulkopuolista apua. Helmisen asema Ilveksessä on sen verran suuri, että eiköhän kasvot pyritä jopa "potkutilanteessa" suojaamaan esimerkiksi siirtämällä toimiston puolelle. Rahaakaan Ilveksellä ei liikaa ole, joten tuskin sieltä 50-150k ylimääräistä löytyy koutsia varten.

  Virta voi olla aika vahvoilla potkujen suhteen. Ilmeisesti kyseessä ei ole mikään mukava mies ja TPS on satsannut jonkin verran joukkueeseen. Jos nyt toisellakaan kaudella tulosta ei tule, niin mono on lähellä. Ääni siis Virralle täältäkin.

  Jokerikorttina voisi sitten nostaa Sormusen esille. HIFK:n paineet ja vaatimustaso, viime kausista heikentynyt joukkue ja aivan kauden kynnyksellä isot saappaat saanut tulokaskoutsi.... Tuo kombinaatio voi olla avain joko tuhkimotarinaan tai totaaliseen floppiin. Tosin HIFK ei ole kunnostautunut valmentajien potkuissa, niin rahaa ei tähän vetoon kyllä uskaltaisi laittaa.
   
 10. Stonemaki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, New Jersey Devils
  Arvoin kolmesta vaihtoehdosta Sormusen (muut: Helminen & Virta)
   
 11. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Raipelle kenkää ennen maaottelutaukoa ja Tinke Peltomaa saunamajuriksi Ilveksen penkin taakse. Liigakarsinnat, here we come.
   
 12. scholl Jäsen

  eivät uskalla monottaa Raipea. Legenda on koskematon ja liigakarsintoihin menevät ottamaan kuokkaa joltain NHL-lockoutpelaajilla vahvistuneelta Mestis-jengiltä.

  Veikkaan, että Lämsä saa ensimmäisenä kenkää ja Hantta Virrasta tulee heillä päävalmentaja.
   
 13. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  En usko että Raipe saa ekana kenkään. Ilveksen suurin ongelma taitaa olla se että materiaali ei vaan riitä sm-liigaan, joten jos Ilveksellä on yhtään rahaa jäljellä niin kannataa se mielummin käyttää ensiksi jonkun hyvän pelaajan hankintaa. Varsinkin kun Ilveksellä on joka tapauksessa edessä todella kivinen tie, joten Raipe parempaa valkkua on varmasti vaikea houkutella hommaan.

  Veikkasin kyllä tuolla "SM-liigan ennustusketju 2012-13" että Ilves antaa jossain vaihheessa kenkää Raimo Helmiselle palkaa venäjältä maitojunalla palaavan Petri Matikaisen, mutta sitä ennen Virta saa ekana kenkää Turussa.
   
 14. Mas@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Toivon/luotan/uskon ettei TPS menesty niin huonosti että Pekka Virta pitäisi potkia ulos, joten äänestin Aravirtaa. Hän on ilmoittanut julkisesti että tämä on viimeinen kausi pääsarjatasolla ja Ara vaikuttaa aika väsyneeltä/taktisesti köyhältä nykyään. Maikkarille jatkosopimus kommentaattorihommiin? Niissä Ara on tosi hyvä.
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2012 klo 21.39
 15. Mas@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Väärässä olin. Pekka Virta sai ensimmäisenä kenkää ja ihan ansaitusti.

  Kaikkea hyvää silti Pekalle jatkossa!
   
 16. Fordél Jäsen

  Itse äänestin Soppar Sormusta ja väärin meni. Muistan kyllä arponeeni Virran ja Sopan välillä, koska heidän jengeissä oli jotenkin suurimmat mahdollisuudet kriisijoukkueiksi (yhdessä KalPan kanssa). Helmisen potkuihin en usko, koska siihen on todella suuri kynnys.

  Seuraavaksi on liipasimella kenties juuri Soppa.
   
 17. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Joni Ortio pelasti Sormusen, kun on ollut viime viikonloppuun saakka torjunnoillaan "enemmän kuin puoli joukkuetta" ja HIFK on saanut paljon pisteitä peleistä todella kehnoillakin peliesityksillä, kun Ortio torjuu ja torjuu. Itsekin olisin veikannut n. kuukausi sitten Pasi Sormusen voittavan tämän kisan.
   
 18. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Sormunenhan on vasta valmentanut 6 ottelussa ja niistä saldona neljä tappiota ja kaksi voittoa. Nuo kaksi voittoa ovat tulleet Ortion loistavalla pelaamisella, matti&teppo siitä laittoikin jo tuonne HIFK:n osioon juttua. Virta tosiaan voitti tämän kilpajuoksun, mutta kyllä Sormunen vielä juoksee samaan maaliin, jos ei homma muutu nopeasti parempaan suuntaan. Pistekeskiarvo on tällä hetkellä joukkueella 1,57, väh. yksi ottelu enemmän pelattu kuin muilla. Viikonlopun jälkeen, HIFK saattaa majailla sarjataulukossa jo 10.. tulevan maajoukkue tauon aikana tapahtuu HIFK:n valmennuksessa muutoksia, jos on tapahtuakseen...