Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minä tietenkin! Enää uupuu noin 19.500 viestiä ja tämän postauksen jälkeen taas yksi vähemmän.
 
Susanna Laine - Jatkoajan kesätyttö 2016.

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Mielenkiintoisia tulokkaita ovat Teho Ton ja Toejoen Veikko, jotka ovat vuoden 2009 rekisteröintejä ja nyt jo tonni puhki. Tosin vauhtia pitää kiihdyttää kovasti, aika loppuu muuten kesken.
 
Ehdottomasti vastaan kaikkea vastustamista ja ehdottomuutta.

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Omat pennoseni laitan muutamalle mustalle hevoselle isolla kertoimella, eli nimimerkit ronny ja msalvela ovat vetäneet tiukkaa hiljaiseloa vuodesta 2001, kumpikin kuitenkin vieraillut palstalla viimeksi tänään. Pojilla/tytöillä täytyy olla jo asiaa ainakin muutaman tuhannen viestin edestä ja malja saattaa läikkyä yli koska vain. Kommentteja asianosaisilta?
Moderaattorien toivoisin päästävän nimimerkin Branchla jo jännityksestä, rekisteröitynyt 2001, edelleen odottaa hyväksymistä, ja tänään viimeksi käynyt tarkistamassa että joko nyt.

Onko näihin kummallisuuksiin muuten joku näppärä selitys? Jäätyykö nimimerkkiä vaihtaessa vanhan nickin viestimäärä?
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Scholl on aika vahva ehdokas pysymään taulukon kärjessä, ellei tule jotain kunnon ylilyöntejä eli sarjasta poistamista.

Vaikka oma kirjoitustahtini on sentään melko aktiivisesta päästä (harrastan kalsarikänniketjua ja otteluseurantaa...), niin pitäisi nykytahdilla vielä n. 30 vuotta kirjoittaa 20000 viestiin päästäkseni, joten en ilmoittaudu mustaksi hevoseksi.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Texasin ykkösketju: Gibbons - Hill - Beard
Taidan olla sijalla 49, eli en minä... enkä usko schollinkaan puhkaisevan 20-tonnista ensimmäisenä. Hidastunut on hänellä tahti.
 
You can call me lost, I call it freedom.

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Tuon listan perusteella veikkaisin että Ted Raikas vetäisee ekana 20k rikki. Flintstone häviää vain siksi, että uutta BB:tä joudutaan odottamaan vielä melkein vuosi ja Jokereiden kausikin on niin keskipaskaa ettei analyysiä löydy, katseet on suunnattu jo ensi kauteen.
 
Piraattiryhmäläiset ovat erilaisia - Siinä missä Ultrat ovat onnellisia jakaessaan sämpylän keskenään, on Piraateilla varaa ostaa kaikille omat.

Kerouac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Pakko kokeilla ns mustaa hevosta ja veikata nimimerkkiä -OO-. Viestikeskiarvo on ihan schollilaisissa lukemissa, eikä tuolla kirjoitustyylillä kovinkaan helposti saa bännejä.

Silmälaseja ehdottomasti puoltavana tekijänä mainittava vielä osallistuminen monipuolisesti aiheisiin, ts. tuotanto ei ole temaattisesti rajoittunutta.

Go, -OO-!
 
Mors sine musis vita

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Rajan rikkoo ekana joku nimimerkki, joka ei ole vielä edes rekisteröitynyt tänne. Katsokaa vaan niin tuossa kevväämmällä uusi trolli astuu kehiin ja välttää taitavasti pelikiellot.

Toinen vaihtoehto on joku 40 vuoden tauon jälkeen uudestaan heräävä nimimerkki, joka on viimeksi vieraillut palstalla 1.1.1970, eli tästä ryhmästä.
 
patahistory.com

TML

Jäsen
Niin jos viestikeskiarvoja katselee, niin -OO- on aika hyvässä vauhdissa. Saattaa vaan "kiri" tulla liian myöhään schollin ollessa mukavan etumatkan päässä. Vai pystyykö joku laskemaan tasaisen taulukon mukaan kuka tuon rajan ekana rikkoo?

Itse näytän olevan TOP50 kirjoittajista myöhäisimpänä tullut mukaan jatkoaikaan.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
Onpa hyvä ketju hei! Itse ainakin panostan laatuun määrän sijaan. Mutta tapansa kullakin. En valita.
 
Allekirjoituspaikka vuokrattavana. 19.95 €/kk. (+ 0,20 €/viesti. Kolmen kuukauden määräaikainen sopimus. Yhteydenotot yksityisviestein.)
Määrä korvaa laadun! Scholl taitaa kyllä viedä tämän pystin, ero toiseen on jo kasvanut liian suureksi, enkä usko että -OO- tee niin maagista nousua listalla, että voisi pystin viedä Schollin nenän edestä.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Veikkaan, nimimerkkiä TKH. TKH kirjoittelee turhan tiedon ketjuun helvetin monta viestiä päivässä, sekä muutenkin löytyy paljon tuplapostauksia, viimeisin Suomalaiset NHL:ssä -ketjussa.

Tällä hetkellä hänellä on vasta 2064 viestiä koossa, mutta tuota tahtia menee 20,000 rikki, ennen kuin kukaan ehtii edes ähkäistä.

(19 viestiä tänään, joista 11 turhan tiedon ketjuun)
 
What the puck?!

TweetyLeaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kyllä se on pojat niin että vlad pistää ensimmäisenä tuon rikki kun kaikilla muilla tuntuvat olevan hyvätkin mahdollisuudet näitä pelikieltoja ottaa.
Laatu korvaa määrän myös tässä asiassa.
 
Toiset kyttää seeproja. Minä katson mielummin leijonia ja haukkoja.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy