Kuin kaksi marjaa

  • 1 047 055
  • 3 243
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
En tiedä, onko jo mutta Salkkareiden Seppo (Jarmo Koski)muistuttaa kovasti NYPD-bluen sitä poliisipäällikköä. Mikä se nyt sitten on? Joku Slipowich tai Sipovich.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Kimmo Rintanen - Vladimir Jursinov

Mika Alatalo - Mika Myllylä

Olli Ahonen - Sami Uotila (näyttelijä)

Tommi Turunen - Martti Suosalo (näyttelijä)

Janne Ojanen - Ilkka Lipsanen (Danny)

Jaakko Uhlbäck - Jan Latvala

Jaakko Suomalainen - Juuso Myllyrinne (radiotoimittaja, YLEX)

Pasi Nielikäinen - Tommi Kerttula (Pelicansin pelaajakoordinaattori)

Olli Jokinen - Helloween kurpitsa
 

nihti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Wild, Krylja
Discovery Channelin Mythbusters-ohjelman (eräänlainen tieteellisen tutkimuksen Jackass) juontajat tuovat elävästi mieleen Heikki Silvennoisen ja Veltto Virtasen...

http://dsc.discovery.com/fansites/mythbusters/mythbusters.html


Edit: Sivuilla on videoita joista näkee Silvennoisen ja Virtasen tositoimissa.
Jos kiinnostaa nähdä mitä tapahtuu kun paineistetun lentokoneen (olosuhteet vastaavat lentoa 10 kilometrin korkeudessa) ikkuna ammutaan rikki (ensimmäinen koe), ikkuna räjäytetään irti (toinen koe) ja koneessa räjäytetään pommi (kolmas koe - tuli hieman liian suuri panos!) - lentävätkö matkustajat ulos vai onko kyseessä legenda.

Linkki: http://media.dsc.discovery.com/fansites/mythbusters/videogalleries/buster/buster.html ja sieltä "Withstanding Explosive Decompression"
 
Viimeksi muokattu:

Txjokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Men in Blue ja muut oikeudenjakajat
Viestin lähetti nihti
Discovery Channelin Mythbusters-ohjelman (eräänlainen tieteellisen tutkimuksen Jackass) juontajat tuovat elävästi mieleen Heikki Silvennoisen ja Veltto Virtasen...

http://dsc.discovery.com/fansites/mythbusters/mythbusters.html

Aivan. Tuota hulvatonta sarjaa katsellessa olinkin jo mietiskellyt, miten noi heput niin tutuilta vaikuttivat.

Itse sarjassa tosiaan kaivellaan urbaanilegendojen syitä sekä testataan, ovatko ne edes mahdollisia. Esim. kumpi on pahempi saada lentokoneen tuulilasiin (vai onko se etuikkuna): jäätynyt vai sula lintu? Tai syttyykö vessanpyttyyn kaadettu bensiini tupakantumpista. Ja jos ei myytti osoittaudu todeksi, tehoa lisätään kunnes saadaan odotettu tulos aikaiseksi.

Yksi parhaista oli puutykin legenda: olisko tuo ollut joskus keskiajan jälkeen Unkarissa, kun piiritetyn kaupungin viimeiset asukkaat sorvasivat tukista tykin joka lauetessaan räjähti pirstaleiksi tappaen kaikki ympäriltään. Kundit kokeilivat ensin tennispallolla, sitten itse kivestä hakatulla "ammuksella". Lopulta tunkivat puutykkiin kymmenkertaisen annoksen ruutia ja tukkivat suun. Oli vaikuttava näky, kun reilu kaksimetrinen, puoli metriä paksu tukki räjähtää pirstaleiksi. Puukappaleita oli kauempana kuin kukaan turva-alueen ulkopuolella seissyt kuvausryhmän jäsenistä.

Valitettavasti nyt mulla ei mahdollisuuksia näitä vesseleitä nähdä, mutta toivottavasti saan kaapelin pian taas kuntoon.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti laiska laita
Ne on kolmoset... Kolmas on Anna-Kaisa Hermunen
Ketä tahansa näistä kolmesta katsookin, niin tietää, miltä sellainen helmipöllö näyttää, joka on juuri saanut pahasti turpaansa.
 

Miguel

Jäsen
Jaajo Linnonmaa ja liitetiedostossa hänen kaksoisolentonsa, joka tuomaroi eilen SM-liiga Fan Clubien salibandyturnauksessa:
 

Liitteet

  • tuomari-jaajo.jpg
    tuomari-jaajo.jpg
    49,2 KB · kertaa luettu: 819

Redalert

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Ozzy Osbourne,Black Sabbath
Mä ja Ozzy Osbourne,vaikka muija oonkin... :-) Sattuu vielä olemaan suurin idolini...Kai samankaltaisuus sitte yhdistää tjtn...Well,who knows.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös