Kuin kaksi marjaa

  • 1 047 007
  • 3 243

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
En nyt ehdi etsiä kuvia mutta Nelosen Dirty Sexy Money-sarjan Karen Darlingin esittäjä muistuttaa aika paljon poketähti Jenna Hazea.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
E

ebs


Istuin kerran ravintolavaunussa matkalla Joensuusta Helsinkiin. Täyteen ahdetussa vaunussa minulla oli seuranani juopon oloinen keski-ikäinen akka, ja myöhemmin pöytäseurueeseemme liittyi myös tämä Pentti Arajärvi. Välittömästi kun Arajärvi laski perseensä penkkiin, innostui akka kuiskuttelemaan minulle, että "tuo on se Tuomioja... on se tuo... ootahan kun kerron kotona Makelle niin ei varmasti usko." Arajärvi kuuli takuulla mitä puhuttiin, mutta ei katsonut tarpeelliseksi puuttua keskusteluun.
 

tutzba

Jäsen
Eikö Suomen katu-uskottavin räptähti Opaali näytäkin hiukan eräältä Jatkoaikaan kirjoittavalta? Ainakin naamakarvoitus sopii pelottavan hyvin yhteen. Toki tarkoitan siis videolla aurinkolasipäistä herrasmiestä, joka näkyy parhaiten ajasta 0.48 eteenpäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös