Kuin kaksi marjaa

  • 1 046 842
  • 3 243

Mike Bossy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valtra & Massey Ferguson

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Rio Ferdinand ja Snoop Dogg ovat ainakin minun mielestäni hyvinkin samannäköisiä.. En jaksa alkaa tähän linkittämään kuvia mutta googlen kuvahaustahan noita löytyy.. En myöskään jaksanut selata ketjua läpi, jos vaikka tämäkin on mainittu aiemmin..

Eli he ovat kuin kaksi marjaa.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Eilen kun tuli oltua Queenin ja Paul Rogersin keikalla, niin oikeen saikahdin kun Roger Taylorista oli tullut tukevoiduttuaan ja nain vanhempana aivan Anthony Hopkinsin nakoinen. Tuoretta tuvaa en Rogerista tahan hataan loytanyt, joten antaa todistusaineistojen olla.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kun tuossa 1. finaaliottelun tuoksinassa selostaja JP Jalo totesi Ässä-valmentaja Mika Toivolan olevan kuin Neumann, niin ei voi muuta kuin yhtyä tähän huomioon. Blondattuine hiuksineen Toivola oli kuin ilmetty Dingo-solisti.
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
EDIT: Viittaus keskustelupalstan nimimerkin oikeaan henkilöllisyyteen poistettu.

Moderaattorit

- - -

...ja FC Nörtit -ohjelmassa jalkapalloileva Peter Laakso. Tiedä vaikkapa olisivat sukuakin keskenään, kun pallon perässä molemmat viihtyvät...

Muokkaus: Ja tietokoneen ääressä myös..
 
Viimeksi muokattu:

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13

Claudius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tuo Bob Francis on muuten aivan samannäköinen kuin Jim Carreyn roolihahmo Me, Myself & Irene -elokuvan alussa! Siis siinä vaiheessa, kun hahmolla oli vielä viikset. Yritin löytää sopivaa kuvaakin, mutta kaikki vastaantulevat olivat viiksettömiä.

Edit. Tässä kuitenkin kuva ilman viiksiä:
http://www.mvps.org/st-software/Movie_Collection/images/6751f.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös