Kovin Trashmetal pumppu?

  • 8 119
  • 54

Kaikkien aikojen paras trashmetal yhtye?


  • Äänestäjiä
    244

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Kovin Thrashmetal pumppu?

Tällaista äänestystä en vielä löytänyt. Elikkä mikä on arvon jatkoaikalaisten mielestä se kaikkien aikojen kovin thrash metal bändi? Oma ääneni menee Megadethille, vaikka nuo kaikki muutkin bändit kyllä kuuluvat suosikkeihin. Jostain syystä vain tuo Mustainen kitarointi ja herran "ilkeä" laulutyyli iskee eniten.
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Taitaa kuitenkin olla kyseessä thrash metal, ei trash... tarkkuutta. ;)

Enpä osaa sinällään vastata kun kyseinen metallimusiikin genre ei ole koskaan aiheuttanut mitään kovin suuria positiivisia värinöitä. Jos Mokoma lasketaan thrash metalliksi, niin vastaan sen.

Edit. Olihan se listalla, en heti huomannutkaan.
 

Lust4life

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kaikki ihan stnan kovia metelöitsijöitä, mutta ykköseksi on silti vain yksi vaihtoehto. Pantera.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Kaikki ihan stnan kovia metelöitsijöitä, mutta ykköseksi on silti vain yksi vaihtoehto. Pantera.

Itse en niin hirveästi Thrash metallia soittavia bändejä ole kuunnellut, mutta Pantera on vallan loistavaa! Etenkin bändin livenä soitetut biisit on jotain niin rautaa.. Kolahtaa kyllä meikäläiseen ja kovaa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ehdottomasti Mustainen poppoo, vaikka bändi onkin elänyt vuosien varrella niin puhutaan korkeintaan kahdesta ns. huonommasta levystä. Muut levyt ovatkin täyttä timanttia ja thrashia! Muuten ehkä sanoisin Metallica, mutta Jamesin bändin viimeiset levyt ovat olleet kaikkea muuta kuin thrashia niin jätän valitsematta. Kova livebändi silti, mutta siis....Megadeth!
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Pilke silmäkulmassa alusta loppuun. Hyvää mättöä kaikilla solisteilla. Charlie fucked up! Ei ole toista Anthraxia.

Suosikkeja löytyy monta, mutta elämässä ei ole ongelmia jos tekee kaiken Anthraxin tyyliin. How low can you go?
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Pantera, yksi mahtavimpia bändejä ikinä muutenkin. Tästäkihän voisi joku viilata kun Panteran alkuaikojen musiikki oli kaikkea muuta kuin thrashia ;)

Kuitenkin Anselmon aikainen Pantera on aivan loistavaa kamaa.

Slayer tulee hyvänä kakkosena, säilyttänyt thrashmäisyytensä hyvin mielestäni. Vaikkakin Christ Illusion oli hieman heikompi albumi.

Mokoma ja Diablo aika kovassa seurassa.

Erikoismaininta Exodukselle, loistopumppu ehdottomasti.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikka molemmat pumput ovat soittaneet paljon muutakin kuin thrashia, niin kaksi noista on selkeästi omassa arvoasteikossani ylitse muiden: Metallica ja Pantera. Ääneni meni Metallicalle, vaikka Panteran Cowboys From Hell onkin mielestäni parempi kuin yksikään Metallican levy. Vai onko tuo CFH sitten jotain post-thrashia, mene ja tiedä.

Kuitenkin, ääni Metallicalle.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Thrash ei ole meikäläisen lempigenrejä. Metallica uppoaa kyllä täysillä, muut listassa olevat eivät suuria kicksejä aiheuta.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Vastasin muu. Kreator \,,/
Pleasure to kill on puolestaan paras thras-albumi.
 
Suosikkijoukkue
Newcastle United, Duane Allman, LP-levyt
Reign in Blood eli Slayer on kyllä ygönen, toki Anthrax, Testament, Sepultura ja Megadeth tulevat heti perässä.

edit. PANTERA vie sittenkin voiton, ei kyllä sillä ekalla laulajalla eikä vielä Anselmon ekalla levyllä mutta CFH räjäytti pankin.
 
Viimeksi muokattu:

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Sodom on vaan niin vitun kova. Muut ovat siihen nähden partiopoikia. Käsittämätöntä että se ei ole äänestyksen ainoa vaihtoehto?
 

dee_snyder

Jäsen
Suosikkijoukkue
JJK
Megadethille ääni täältä, kokonaisuudessaan parempaa tuotantoa kuin Metallicalla. Metallicalla on kuitenkin se ehkä genren kovin levy ulkona, Kill 'em all. Ja Whiplash on ehkä tykeintä kitarointia, varsinkin Hetfieldin komppaus.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Slayer
Kreator
Sepultura

Siinä kolmen kärki mulle. Metallican ja Megadethin rankkaan sitten kokonaisvaltaisina metallipumppuina korkealle.
 

luistimet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Darlington FC
Slayer olisi helppo vastaus, mutta tuutataan nyt maailman aliarvostetuin yhtye eli Coroner. Ja saksalaisten sorsimiselle äänestysvaihtoehdoissa sentteriä.
 

costi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, #33 Timo Hirvonen
Mokoma on tämän hetken kovin, mutta ääni meni Megadethille. Megadeth on vuosien saatossa tehnyt niin monta loistavaa levyä, että Mokomalla on siihen vielä matkaa, mutta ehkä jonain päivänä.

Itse en laskisi Diabloa thrashiksi, ja olisin sen tilalle laittanut vaihtoehdoksi Stam1nan, mutta makuasioistahan ei voi kiistellä.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Kuluttajahan tässä voittaa kun on saanut kaikkia kuunnella, mutta Metallican 3 ensimmäistä levyä ovat IMO myös thrashin kulta-ajan parhaimmistoa. Viime aikojen häröilyt eivät pysty näitä saavutuksia poistamaan. Panteraa en ole niin thrashina koskaan pitänyt, mutta mainitun Sepulturan lisäisin listalle kuten myös Kreatorin ja Sodomin.

Inferno-lehdessä oli joitain aikoja sitten erittäin päteviä listoja oleellisista levytyksistä esim. Deathin ja Thrashin osalta.
 

Erik Loka

Jäsen
Slayeria äänestin, myöskin siitä syystä että Metallica ei enää ole aikoihin tähän kategoriaan kuulunut.

Toki juuri Metallica sekä Mokoma ja Diablo uppoavat vallan mainiosti.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Metallicalla on kuitenkin se ehkä genren kovin levy ulkona, Kill 'em all. Ja Whiplash on ehkä tykeintä kitarointia, varsinkin Hetfieldin komppaus.
En tiedä onko kovin levy mutta se räjäytti aikoinaan mun pankin, eikä Ride the lightning ollut yhtään paskempi sekään. Ja itse asiassa setin kruunasi Puppets. Siinä on yksi kaikkien aikojen levykolmikoista, siksi ääni Metallicalle.

Tän hetken suosikki on jostain syystä Slayer ja God hates us all.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös