Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kotkan Titaanit 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana The Rock, 24.03.2016 klo 17.00.

 1. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Pleijaripaikalta joulutauolle!

  Niinhän siinä sitten piru vie kävi, että Titaanit nappasi syksyn viimeisistä otteluistaan yhtä vaille täyden pistepotin (5/6) ja nousi Suomi-sarjassa HCIK:n edelle sarjataulukon viimeiseen pudotuspelipaikkaan oikeuttavalle 8. sijalle. Helpolla kyseinen pompsahdus ei tullut, mutta erityisesti Hunters-kotiottelussa nähdyn taistelun myötä tämä ainakin joulutauon ajan hallussa oleva sijoitus maistuu todella hyvälle.

  Perjantaina Ilona Areenalla pelattu Titaanien ja Huntersin välinen kuluvan kauden neljäs välienselvittely oli kyllä sellainen huipennus kyseisen parivaljakon runkosarjasaagalle, etten oikein tiedä millä sanoilla sitä parhaiten kuvaisi. Hunters oli kaksi erää ja alun kolmannestakin selvästi vahvempi, jolla porvoolaiset roikkuivat jo voitossa kiinni, mutta niin vain Titaanit kiri muutamaan otteeseen väkisin tasoihin sekä nappasi lopulta makean 7-6-jatkoaikavoiton Aapo Lampisen titaaniuran 101. täysosumalla (Titaanien kotisivujen otteluraportti).

  Kyseinen kamppailu tarjosi lähes kaikki mahdolliset tunnetilat, mitä tapahtumia täynnä oleva jääkiekko-ottelu voi vain katsojalle, pelaajalle ja valmentajalle tarjota. Oli iloa, pettymystä, toivoa, epätoivoa, uskoa, epäuskoa – you name it! Katsojat tuskin olivat kovinkaan pahoillaan (pl. Hunters-kannattajat, joita hallissa oli yllättävän paljon), että viitsivät vääntäytyä paikalle peliä katsomaan, sillä 8/5 euroa on varsin pieni summa tuollaisesta viihteestä, mitä joukkueet reilun 62 minuutin taistelun aikana tarjosivat.

  Lampisen osuma takasi voiton lisäksi sen, että Titaanit onnistui venyttämään kotivoittojensa sarjan jo kuuteen, joten Ilona Areenan lehterien luulisi vuodenvaihteen jälkeen täyttyvän entistä paremmin, sillä onhan heti kevätkauden alkajaisiksi tarjolla todellinen herkkupala, kun 9. sijalla oleva HCIK saapuu Titaanien vieraaksi tappelemaan tosissaan pudotuspelipaikasta.

  Hulabaloo-kamppailun jälkeen moni varmasti odotti, että Titaanit jatkaa lauantaina Naantalissa samanlaista hawaiji-kiekkoa, mutta toisin kävi. Titaanit iski maalivahtinsa Niilo Pussisen johdolla ns. ”luukut kiinni”, eikä vieraiden vahva puolustuspelaaminen antanut kotijoukkue VG-62:selle kuin muutaman todellisen maalipaikan koko ottelun aikana. Vastavuoroisesti toisessa päädyssä kotkalaiset tekivät tarvittavan, joten 0-3-vierasvoiton myötä joukkue pääsi todella iloisissa tunnelmissa joulutauon viettoon (Titaanien kotisivujen otteluraportti).

  Nollapeli ja Titaanien muutenkin Naantalissa hieman väsyneenäkin esittämä taisteluilme sekä voitonhalu lupailevat hyvää keväälle, sillä jäljellä olevissa 11 runkosarjaottelussa taistelutahtoa sekä tiivistä pelaamista todellakin tullaan tarvitsemaan, jotta nyt hallussa sekä joukkueen tavoitteena olevan pudotuspelipaikan lunastus lopulta onnistuu.

  Kaikki on onneksi tällä hetkellä Titaanien omissa käsissä, eikä joukkue tarvitse unelmansa toteuttamiseen muiden apuja, joten ei muuta kuin rinta rottingilla tulta päin!

  Hunters- ja VG-62-tohinoiden maalikoosteet löytyvät alla olevista linkeistä:

  Maalikooste 16.12.2016: Titaanit – Hunters @ Ilona Areena
  Maalikooste 17.12.2016: VG-62 – Titaanit @ Aurinkoareena
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Peltoselle pelikieltoa – Titaanit kohtaa SaiPan

  Joulutaukoa viettävä Titaanit sai Hunters-kamppailun tiimoilta myös jälkipostia, kun taiston toisessa erässä suunsoitosta käytöskympin ja lopulta pelirangaistuksen saanut peliittalaina Jesse Peltonen lunasti itselleen kahden ottelun mittaisen pelikiellon (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Titaaneissa tähän mennessä 12 ottelussa tehot 4+5 takonut Peltonen ehti kärsiä pannansa avausosan jo VG-62-koitoksen aikana, joten jälkimmäinen osuus kuittaantuu kevätkauden avauskamppailussa (7.1.) HCIK:n isäntänä.

  Pelikieltouutisen ohella Titaanien kotisivuilta löytyy toinenkin mielenkiintoinen uutinen, jonka mukaan punanutut iskevät joulukuun 30. päivä yhteen SaiPan A-nuorten SM-liigajoukkueen kanssa. Kisapuiston jäähallissa pelattava harjoitusottelu palvelee Titaanien päävalmentaja Mika Piispasen mukaan molempia joukkueita ja pätkäisee alun perin kolme viikkoa kestävän pelitauon sopivasti lähes puoleen.
   
 3. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Valmentajan välitilinpäätös – SaiPalta sopivanlaista ”sparriapua”

  Titaanien kulunut syyskausi Suomi-sarjassa oli ”tulokasjoukkueelle” monella tapaa varsin onnistunut rupeama. Alun hienoisen sarjan tavoille opettelun jälkeen peli lähti rullaamaan mukavanlaisesti, jonka myötä punanuttujen sijoitus tauolle lähdettäessä oli juuri se, minkä kotkalaismiehistö oli tavoitteekseen asettanut eli paikka pudotuspeleissä.

  Titaaneita luotsaava Mika Piispanen onkin seuran kotisivuilta löytyvässä välitilinpäätöksessä tyytyväinen omiensa kehitykseen, mutta muistuttaa kuitenkin, että töitä on vielä tehtävä rutkasti, jotta em. tavoite saadaan jäljellä olevien runkosarjapelien (11kpl) aikana täytettyä.

  Edessä olevana viikonloppuna alkavaa Suomi-sarjan kevätkautta edeltänyt kolmen viikon mittainen joulutauko sujui Titaaneilta harjoittelun ja levon merkeissä. Sen verran kotkalaiset tekivät kuitenkin poikkeusta normiin, että ohjelmassa oli harjoitusottelun Nuorten SM-liigassa pelaavan Lappeenrannan SaiPan A-nuorten kanssa, joka päättyi sputnikkien voittoon rankkareiden jälkeen maalein 5-4 (Titaanien kotisivujen otteluraportti).

  Omat havainnot ottelun kulusta olivat sen suuntaiset, että suurimmasta osasta titaanipelaajista näki selvästi, ettei kyseessä ollut tosipeli, sillä kovinta puristusta kotkalaiset eivät Kisapuistossa saaneet itsestään irti. Suurin anti 65 minuuttia kestäneessä kamppailussa taisikin lopulta olla se, että Titaanit sai siitä tarvitsemaansa pelituntumaa, jotta joukkue olisi sarjapelien taas jatkuessa valmiimpi tappelemaan jaossa olevista pisteistä.
   
 4. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Uusi vuosi voitolla käyntiin!

  Titaanit aloitti vuoden 2017 ottamalla todella tärkeän kotivoiton Kotkassa vierailleesta HCIK:sta (Titaanien kotisivujen otteluraportti). Puolustaja Marko Puhakan lopulta laukoman 4-3-jatkoaikavoiton arvoa nostaa entisestään se, että Titaanit onnistui ottelussa nousemaan 0-3-tappiotilanteesta niskan päälle ja kellistämään tällä hetkellä pahimman kilpakumppaninsa pudotuspelipaikkataistossa.

  Peli ei sinällään ollut missään nimessä Titaaneilta kovin ehyt suoritus, sillä vieraiden mennessä kolmen maalin johtoon, ei mistään ollut aistittavissa, että kotijoukkue kykenisi homman vielä nimiinsä viemään. Onneksi Titaanit kuitenkin heräsi kreivin aikaan toisen erän lopulla tulleen puolustaja Markus Salmisen 1-3-kavennuksen myötä ja sai koneensa käyntiin nähdyllä tavalla.

  Eroa pudotuspeliviivan alla olevaan HCIK:hon on nyt kaksi pistettä ja toivotaan, että kyseinen välimatka riittää, kunhan runkosarja saadaan reilun kuukauden päästä pakettiin. Se on selvä juttu, että lisää pisteitä vaaditaan vielä runsaasti, mutta paljon mukavammalta tilanne näyttää 7. perättäisen kotivoiton jälkeen, kuin että olisi tullut kaarinalaisilta turpahan.

  Tärkeiden sarjapisteiden ohella titaanileiriin lävähti uutisia myös pelaajapuolelta, kun kävi ilmi, että jo pitkään ylävartalovamman takia sivussa ollut puolustaja Jani Vilkas joutuu leikkaukseen ja miehen kausi on sitä myöten paketissa (Titaanien kotisivujen uutinen). Tämän lisäksi HCIK-ottelun taklaustilanteessa itseään loukannut hyökkääjä Ville Myyryläinen on vähintään viikon sivussa ylävartalovamman vuoksi ja hyökkääjä Juuso Löppösen pelaajasopimus on purettu siviilipuolen työkiireiden vuoksi (Titaanien kotisivujen uutinen).

  HCIK-ottelun maalikooste on katsottavissa alla olevasta linkistä:

  Maalikooste 7.1.2017: Titaanit – HCIK @ Ilona Areena
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Maalivahdit sivussa – lainamiehet tilalle

  Titaanit on näemmä illalla pelattavan Ketterä-taiston alla varsin mielenkiintoisessa tilanteessa, kun yksikään joukkueen kolmesta sopimusveskarista ei ole pelikykyinen (Titaanien kotisivujen uutinen). Toivoa sopii, ettei Niilo Pussiselle käynyt HCIK-pelaajan päälleajossa pahemmin, sillä mies on viime aikoina päässyt varsin oivaan torjuntavireeseen.

  Sama toki koskee Joel Luhtasta ja Henri Penttilää, joiden soisi jatkossa pääsevän normaalista harjoittelemaan muun joukkueen mukana, ettei tuntuma kiekkojen koppailusta liiaksi kärsisi.

  Kyseisen kolmikon tuuraajaksi Vierumäki United HeKistä hankittu Otto Vehviläinen on vielä katsomaton kortti edustustasolla, mutta täysin turhasta kaverista ei voi olla kyse, sillä Nuorten Mestiksessä maali on pysynyt puhtaana reilun 93-prosentin teholla.

  Niin ikään Nuorten Mestiksessä loisto-otteita Titaanien oman A-nuorten joukkueen maalilla kuluvalla kaudella esittänyt Oskari Salminen on todellinen jokerikortti titaanipakassa, josta voi tulevien kausien aikana kehittyä aikamoinen tekijä maalin suulle, jahka nuorukaisen vyölle kertyy sekä lisää kokemusta että ikävuosia.
   
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Reko Riihinen uusin Ketterä-laina

  Titaanien yhteistyö Ketterän kanssa poiki jälleen uuden pelaajan Kotkaan, kun Imatralla viime aikoina vähälle peliajalle jäänyt hyökkääjä Reko Riihinen siirtyi punanuttuun toistaiseksi voimassa olevassa lainasopimuksella (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Mitä Riihistä muistan kauden aiemmista keskinäisistä koitoksista, on kyseessä todella liukas ja ratkaisunhaluinen pelimies, joka sopii varmasti kuin nyrkki silmään Titaanien pelitapaan. Right-kätisyys on myös iso plussa, sillä oikean puolen käyrää ei titaanimiehistössä pitele käsissään Aapo Lampisen ja Jere Kolan lisäksi kukaan muu tämä antaa valmennukselle lisää vaihtoehtoja siis erityisesti ylivoimalle.

  Riihinen sai jo Tampereella hienon onnistumisen tililleen maalin muodossa, joten toivoa sopii, että sama tahti jatkuu ja Titaanit saa mahdollisimman pitkään nauttia miehen palveluksista, ennen kuin on edessä paluu takaisin Ketterän riveihin.
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Piispanen kakun syöntiin – Sainiolle tuurausvastuu

  Ketterälle kärsitty 4-7-kotitappio poiki titaanileiriin myös yhden lisärangaistuksen, kun joukkueen päävalmentaja Mika Piispanen sai tuomarien kovasanaisesti kehumisesta ottelun päättymisen jälkeen toimihenkilön pelirangaistuksen sekä siihen päälle vielä peräti kolmen ottelun mittaisen toimintakiellon (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Piispasen saama tuomio on jopa yllättävän kova, kun vertaa sen lopputulemaan, jossa tuomareilta ei säröjä saanut kuin korkeintaan itsetunto ja ego. Tällä tuomiolla lähinnä vain alleviivattiin jälleen sitä hiljaista faktaa, jonka mukaan tuomareita ei saa arvostella, vetivät he pelin ihan miten tahansa, mutta kaikki muut lajin parissa toimivat tahot ovat sitä vastoin vapaata riistaa.

  Luulisi, että toisen pelikyvyttömäksi telomisesta saisi enemmän istuttavaa kuin verbaalisista solvauksista, mutta asia ei näemmä edelleenkään ole Jääkiekkoliiton alaisissa sarjoissa näin ja se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa.

  ”Kakkuaan syövää” Piispasta ei siis Titaanien vaihtoaitiossa nähdä Koovee- ja S-Kiekko-vierasotteluissa saati kotona pelattavassa U.A.I.K-matsissa. Miehen poissaollessa päävastuun harteillaan kantaa kakkosluotsi Jori Sainio, jonka pesti alkoi todella komeasti viime sunnuntaina Tampereella Koovesta haetulla 7-2-vierasvoitolla.
   
 8. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Ketterän tarjoama ”sparriapu” koitui Kooveen kohtaloksi

  Edeltävä viikko oli Titaanien taholta todella positiivinen, vaikka kotkalaiset eivät pelaamistaan kahdesta runkosarjapelistä saaneet haltuunsa kuin puolet jaossa olleista kuudesta pisteestä.

  Positiiviseksi asian kuitenkin kääntää se fakta, että Titaanit pelasi oikeasti kauden parhaan 60-minuuttisensa Ketterän isäntänä ja vaikka kotkalaiset joutuivatkin taipumaan lopulta parempansa edessä 4-7-kotitappioon (Titaanien kotisivujen otteluraportti), jätti peliesitys hyvä maun joukkueen suuhun.

  Ottelu oli ehkäpä koko kauden viihdyttävin paikalliskoitos, sillä nyt Ketterä ei tosiaankaan päässyt niin helpolla kuin aiemmissa kolmessa keskinäisessä pelissä, vaan joutui ihan tosissaan iskemään kaiken osaamisensa peliin Titaanit voittaakseen. Harmittavasti imatralaiset kuitenkin saivat hieman liian suurta apua ottelun päätuomarilta (asia, jota he eivät olisi edes tarvinneet) ja se vaikeutti omalta osaltaan kotijoukkueen taistelua sarjakärkeä vastaan.

  Tokihan tuomariston ratkaisut saivat peliin mukavasti tunnetta, kun niin Titaanien vaihtopenkki kuin kotkalaiset katsojatkin polttivat proppunsa raitapaitojen vihellyksiin sekä viheltämättä jättämisiin, joten toisaalta oman kivan lisänsähän se toi muutenkin jännään matsiin.

  Tärkein anti Titaaneille kuitenkin ehdottomasti keskiviikkoisen kamppailun tiimoilta oli se, että Ketteräkin on horjutettavissa sekä jopa kaadettavissakin, mutta se vaatii koko joukkueelta 110-prosenttisen keskittymisen jokaisessa vaihdossa täyden 60 minuutin ajan – asia, johon Titaanit ei kuluvalla kaudella ole vielä aivan täysin kärkijoukkueita vastaan kyennyt.

  Eteenpäin on kuitenkin syksystä menty rutkasti ja se näkyy Titaanien pelaamisessa. Tämän sai huomata myös Kotkasta muutama kuukausi takaperin täyden pistepotin ryöväämässä käynyt Koovee, joka joutui todellisen ”punaisen pyörremyrskyn” kynsiin 2-7-lukemiin (Titaanien kotisivujen otteluraportti) päättyneessä kotiottelussaan.

  Ketterä-taistelusta hurjan itseluottamuspiikin saanut Titaanit pisti jalalla koreasti heti ensimmäisestä erästä lähtien lähestulkoon ottelun päättymiseen saakka, eikä Koovee-pelaajat voineet muuta kuin todeta vieraiden painavan milloin oikealta ja milloin vasemmalta kiekon kanssa ohi maalintekoon.

  Titaanien meno oli Tampereella niin vahvanoloista, että kotkalaisten kanssa tiukimmin viimeisestä pudotuspelipaikasta tappeleva HCIK saa oikeasti iskeä parastaan runkosarjan päätöskierroksilla tiskiin, mikäli kaarinalaiset meinaavat olla kotkalaisten yläpuolella sarjataulukossa helmikuun 19. päivän päätteeksi.

  Maalikoosteet Ketterä- ja Koovee-kamppailuista ovat katsottavissa alla olevista linkeistä:

  Maalikooste 11.1.2017: Titaanit – Ketterä @ Ilona Areena
  Maalikooste 15.1.2017: KOOVEE – Titaanit @ Hakametsän kakkoshalli
   
 9. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Toivottavasti Titaanit selviävät pudotuspeleihin. Siellä on oikeanlainen meininki, hyvä halli, paljon katsojia (S-sarjan mittapuun mukaan) ja mukava ilmapiiri myös toispaikkakuntalaisen näkövinkkelistä katsottuna. Olisi "oikein", että jatkoon selviäisi joukkue joka panostaa lajiin tosissaan...mutta sijoitukset ratkaistaan pelaamalla ja pianhan runkosarja on paketissa ja sijoitukset luettavissa.
   
 10. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Mika Piispanen jatkaa Titaanien päävalmentajana myös ensi kaudella. Hyvä jatkosopimus vaikka hätäisimmät (lue: minä) oli vaatimassa valmentajan vaihtoa lokakuun lopussa.
   
 11. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Niin ne vain ajat muuttuvat, sillä tuon jumbosijalla majailun jälkeen Titaanit sai pelinsä kulkemaan ja nyt taistellaan jo tosissaan pudotuspelipaikasta. Piispanen on tehnyt valmennusryhmänsä kanssa hyvää työtä ja saanut nuoren joukkueensa pelaamaan Suomi-sarjan vaatimalla tasolla.

  Jatkosopimus on siinäkin mielessä loistava juttu, että ensi kaudella niin Piispanen kuin toivon mukaan runsaslukuisena Titaaneissa jatkava nykymiehistön runko ovat vuoden kokeneempia ja valmiimpia kamppailemaan heti alusta lähtien tosissaan sarjan TOP6-sijoituksista.
   
 12. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Kauden 10. kotivoitto

  Titaanien viime viikkoon mahtui vain yksi ottelu, kun sarjassa 5. sijalla ollut Uleåborg A.I.K vieraili Kotkassa. Peli oli odotetun tiukka vääntö, mutta yhtä odotetusti se kääntyi kuin kääntyikin vahvassa kotivireessä jatkavalle kotkalaisjoukkueelle.

  A.I.K kyllä pisti ihan mukavasti kampoihin ja Tomi Risteli näytti liminkalaisten veräjällä, miksi hän on sarjan torjuntatilastojen kärjessä, mutta lopulta isännät menivät menojaan ja nappasivat tililleen kolme sarjapistettä sekä jo kuluvan kauden 10. kotivoittonsa maalein 4-2 (Titaanien kotisivujen otteluraportti).

  Titaanien tekemisestä kapeassa kotikaukalossa paistoi peli-ilo ja onnistumisten mukanaan tuoma itseluottamus, sillä punanutut pelasivat erittäin mallikkaan jääkiekko-ottelun. Kun vielä onnistujia löytyi laajalta rintamalta lähtien vakuuttavalle tasolle päässeestä maalivahti Niilo Pussisesta, aina maaliputkensa kolmeen otteluun kasvattaneeseen Aapo Lampiseen ja illan juhlakalu Joni Jokilaan, voi Titaanien pullien sanoa ihan hyvällä omallatunnolla olevan varsin hyvin uunissa.

  Ainoa miinus muuten erittäinkin passelissa esityksessä oli rangaistusten määrä, sillä seitsemän kakkosta yhteen peliin on liikaa. Tulevalla vieraspelirupeamalla jäähymäärät pitää ehdottomasti saada minimiin, sillä vaikka alivoima toimiikin tällä hetkellä ihan kivasti, ei vastustajille kannata turhaan antaa helpotusta maalien tekemiseen.

  Titaaneilla on nyt siis tosiaan edessä kolmen vieraspelin putki, jonka aikana joukkue kohtaa S-Kiekon, Karhu HT:n ja HCIK:n. Vaikka kaikki vastustajat ovatkin sarjataulukossa 8. sijalla olevien punanuttujen alla, ei yksikään peleistä tule olemaan helppo. Etenkin S-Kiekko- ja HCIK-kohtaamiset ovat aivan varmasti jo pleijarityyppistä lätkää, joissa taistellaan viimeiseen hengenvetoon asti ja annetaan sekä otetaan iskuja vastaan koko 60 minuutin ajan.

  Jos ja kun Titaanit tulevista kolmesta pelistä poimii haltuunsa 6-9 pistettä, vieläpä niin, että kaarinalaiset kaatuvat, voidaan kotkalaisleirissä alkaa jo hieman vapautuneemmin miettiä runkosarjan päätteeksi edessä siintäviä pudotuspelejä. Noh... kyseiset kamppailut pitää kuitenkin vielä hoitaa ennen kuin edellä mainitun kaltaiseen toimintaan voidaan ryhtyä, mutta ainakin minä uskon siihen, että Titaanit tämän tavoitteen tulee täyttämään.

  U.A.I.K-ottelun maalikoosteen pääsee katsomaan alla olevaa linkkiä klikkaamalla:

  Maalikooste 21.1.2017: Titaanit – U.A.I.K @ Ilona Areena

  Lainaus:
  Sama toive on täälläkin, jotta Kotkassa nähtäisiin taas niitä kevään kovia pelejä, sillä silloin myös ne unisimmatkin lätkänseuraajat löytävät täällä hallille asti ja jo nyt hyvä tunnelma Titaanien kotipeleissä paranee entisestään.

  Olisivathan pudotuspelit erinomainen palkinto nuorelle joukkueelle muutenkin hienosti sujuneesta kaudesta ja varmasti myös oma opettavainen maailmansa tulevia kausia silmällä pitäen.

  Titaaneissa on hyvä pöhinä päällä ja joukkue on yksi Suomi-sarjan urheilullisimmista, mutta kuten itsekin mainitsit... pelit pelataan kaukalossa ja kunhan päätössummeri on soinut, voidaan katsoa kuka voitti riittävästi otteluita ja oikeasti ansaitsi paikkansa pudotuspeleissä.
   
 13. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Ketterältä lisää apuja Titaaneille

  Titaanit saa hyökkääjä Reko Riihisen lisäksi myös toisen laina-avun Ketterästä, kun vastikään julkaistun uutisen mukaan puolustaja Joni Kallio kiekkoilee jatkossa punanutussa. Kallion laina on Riihisen tavoin toistaiseksi voimassa oleva, jonka Ketterä voi halutessaan katkaista koska tahansa (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Kalliolla on varmasti isosti annettavaa Titaaneille, sillä hän pisti omaan silmääni jo syksyn peleissä erittäin sulavasti liikkuvana sekä kiekkoa jakavana pakkina. Toivottavasti myös sihti olisi nyt kunnossa, sillä mikäpä sen komeampaa olisi kuin pistää verkot tötterölle jo heti tulevan viikonlopun vieraskoitoksissa.
   
 14. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Voittoputki venyi jo neljään – pudotuspelit jälleen askeleen lähempänä

  Titaanit vietti viime viikonlopun vieraissa ja tekikin sen aikalailla komeaan tapaan. Punanutut nimittäin napsivat kauden toiselta vieraskiertueeltaan mukaansa täyden pistepotin, kaatamalla sekä Kurikassa vastaan asettuneen S-Kiekon maalein 1-2 (Titaanien kotisivujen otteluraportti) että Porissa yllätystä yrittäneen sarjajumbo Karhu HT:n 3-6-lukemin (Titaanien kotisivujen otteluraportti).

  Kotkalaisten pelaaminen ei vieraissa mitään kovinkaan kaunista ilmiselvästi ollut, mutta mikä tärkeintä, kolme pistettä irtosi kummaltakin vastustajalta. Etenkin S-Kiekosta naarattu täysi pistepotti tiesi sitä, että seinäjokiset putosivat lopullisesti pois pudotuspelitaistelusta ja se varmasti veti puukkojunkkareiden mielet matalaksi.

  Porin pelissä taas suurin huomio kiinnittyi Titaanien nelosvitjan laidalla tulessa olleeseen Joni Jokilaan, joka ampui karhulauman kyljelleen kolmen täysosuman turvin. Muita huomionarvoisia pelaajia olivat maalit mieheen kummassakin pelissä laukoneet Aapo Lampinen sekä Peliitat-laina Jesse Peltonen.

  Myös se lämmittää mieltä, että syksyllä itseluottamuksensa kanssa tapellut maalivahti Niilo Pussinen on löytänyt jälleen korkean perustasonsa ja napsinut illasta toiseen kiekot kiinni sekä voittoja punanuttujen tilille. Juuri voittavaa maalivahtia Titaanit tarvitsee, jottei kausi päättyisi runkosarjaan.

  Titaanien tilanne näyttää tällä hetkellä todella hyvältä pudotuspelejä ajatellen, sillä takaa tulevat lähimmät uhkaajat (HCIK & Riemu) ovat 10 pisteen takamatkalla, kumpikin saa jäljellä olevissa peleissään tehdä aikamoisen uroteon, mikäli meinaa kotkalaiset ohittaa. Mahdollista se toki on, mutta punanuttujen nykyvireen tietäen kovin epätodennäköistä.

  Yläpuolella taas Koovee on pisteen ja Hunters vain kahden pisteen päässä, joten jopa 6. sija sarjassa on vielä mahdollinen. Eikä sitä ikinä tiedä, vaikka 5. sijalla tällä hetkellä majaileva, mutta tatsinsa totaalisesti hukannut Uleåborg A.I.K:kin tulisi vielä perse edellä Titaaneita vastaan.

  Panosta siis riittää jäljellä olevissa (4–6 ottelua joukkueesta riippuen) runkosarjapeleissä, sillä ainoat lähes seinävarmat sijoitukset ovat jo Ketterän ja JHT:n valoittamat paikat TOP2:sessa.

  S-Kiekko-taiston maalikoosteen ja muutaman muunkin maukkaan tekopaikan voi silmäillä alla olevasta linkistä klikkaamalla:

  Maalikooste 28.1.2017: S-Kiekko – Titaanit @ Kurikan jäähalli
   
 15. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Liikehdintää hyökkäyksessä

  Titaanit tiedottaa kotisivuillaan keskushyökkääjä Tomi Salovaaran joutuvan sairauslomalle sekä laitahyökkääjä Reko Riihisen palaavan takaisin Ketterään (Titaanien kotisivujen uutinen). Vastapainoksi Titaanit saa sairastuvalla viime viikot olleen laitahyökkääjä Ville Myyryläisen takaisin pelaavaan kokoonpanoonsa.

  Riihisen menetys takaisin Ketterään oli odotettua, mutta harmi, että se tapahtui jo näinkin pikaisesti. Sen sijaan Salovaaran putoaminen riveistä on todella paha rasti, sillä mies on kuluvan kauden aikana ottanut ison harppauksen kehityksessään eteenpäin ja ollut Titaaneille todella tärkeä pelimies niin alivoimalla kuin nelosvitjan johtajana.
   
 16. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Pleijaripaikka haltuun ja ”vaihde vapaalle”

  Titaanit pelaa keväällä 2017 Suomi-sarjassa pudotuspelejä. Tämä asia varmistui, kun Titaanit haki pari viikkoa takaperin Kaarinasta täyden pistepotin 6-2-voitolla HCIK:sta (Titaanien kotisivujen otteluraportti).

  Itse ottelu intiaanien vieraana ei ensimmäisen puoliskon aikana mitään kovin kaunista ollut, mutta vieraiden parempi peruskunto sekä kova luistelutempo hyydyttivät isännät aivan täysin ja kun kiekkokin alkoi löytää kolmannessa tietään verkkoon, ei HCIK:lle jäänyt lopulta kuin sivustaseuraajan rooli.

  Mitä ilmeisimmin tärkeä vierasvoitto, joka oli samalla Titaanien viides perättäinen, täytti punanuttujen mahat ja sen ansiosta kotkalaisjoukkue koki, että nyt on aika heittää ”vaihde vapaalle” ja lähinnä lasketella kohti runkosarjan päätöstä.

  Harmi vain, etteivät Titaanien vastustajat ajatelleet samoin, sillä niin Kiekkokoplalle kärsitty 3-7-kotitappio (Titaanien kotisivujen otteluraportti) kuin D-Kiekon edessä Jyväskylässä jatkoajalla tapahtunut 3-4-polvistuminen (Titaanien kotisivujen otteluraportti) olivat malliesimerkkejä siitä, mitä tahto ja asenne jääkiekossa merkitsevät.

  Joensuulaiset ja jyväskyläläiset halusivat voittoa sekä pisteitä selkeästi Titaaneita enemmän, joten kumpikin tappio oli punanutuille täysin itseaiheutettu ja siten myös täysin ansaittu. Näiden kompurointien myötä Titaanit kutakuinkin hukkasi mahdollisuutensa sarjasijoituksen parantamiseen ja se taas tarkoittaa sitä, että puolivälierissä vastaan asettuu runkosarjan valtias Imatran Ketterä.

  Tokihan Titaaneilla on vielä pieni sauma kivuta yksi askel sarjataulukossa ylemmäs, mutta se vaatii voittoa sekä Pyry- että Riemu-otteluista ja samalla taas Koovee ei saisi saada kuin korkeintaan yhden pisteen S-Kiekolta ja JHT:lta. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta joka tapauksessa mahdollisuuksien rajoissa.

  Jotta Titaanit tähän temppuun yltäisi ja saisi 7. sijan haltuunsa, on pelin tason palauduttava takaisin Koovee- ja U.A.I.K-otteluissa nähtyyn punanuttujen marssiin. Etenkään Pyryltä ei helpolla pisteitä heru ja myös Riemu on paha kanto kaskessa, sillä jyväskyläläiset tarvitset sunnuntain pelistä voiton, mikäli he haluavat säilyä sarjassa ilman karsintoja.

  Titaaneissa ei kovin suurta liikehdintää käynyt siirtotakarajalla. Lainapelaajat Joni Kallio (Ketterä) ja Ville Väinölä sekä Jesse Peltonen (Peliitat) palasivat emoseuroihinsa, eikä ketään tullut tilalle.

  Titaanit aikookin päävalmentaja Mika Piispasen mukaan hyödyntää kevään aikana omien A-nuortensa pelaajahautomoa, jossa onkin muutamia varsin potentiaalisia kavereita odottamassa malttamattomana käskyä edustuskiekon pariin (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Kiekkokopla- ja D-Kiekko-otteluiden maalikoosteet löytyvät alla olevista linkeistä:

  Maalikooste 5.2.2017: Titaanit – Kiekkokopla @ Ilona Areena
  Maalikooste 12.2.2017: D-Kiekko – Titaanit @ Synergia-areena
   
 17. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Runkosarja pakettiin ja pudotuspelejä kohti

  Titaanit päätti Suomi-sarjan runkosarjan kahden ottelun viikonloppuun, joka toi kotkalaisten tilille kotivoiton sekä vierastappion. Lauantaina Titaanit pätki Kotkassa vieraisilla käyneen Pyryn päätöserässä paremman kuntopohjansa avulla ja iski tauluun 5-2-voittolukemat (Titaanien kotisivujen otteluraportti).

  Titaanit onnistui Pyryn isäntänä palaamaan muutaman heikomman pelin jälkeen taas normaalille tasolleen ja se näkyi välittömästi siinä, ettei vastustajalle annettu hetkeäkään rauhaa rakennella peliään, vaan punanutut ajoivat kokoajan kiekolliseen nokialaiseen kiinni.

  Myös puolustuspelissä oli selkeä muutos, sillä nyt Titaanit ei antanut maalinedustallaan kuin makuupaikkoja ja Pyryn tähdet joutuivat pyörimään paljon kulmissa sekä sektorin ulkopuolella. Tämä sopi Titaaneille erittäin hyvin, sillä nykyisessä torjuntavireessä olevaa maalivahti Niilo Pussista ei millään viiva- tai pienistä kulmista lähteneillä roiskaisuilla yllätetä.

  Toivottavaa olisi, että Titaanit pystyisi pudotuspeleissä pelaamaan etenkin kotonaan samanlaista viihdyttävää jääkiekkoa. Kyseinen tyyli kun on tuonut menestystä sekä saanut sarjan toiseksi parhaan katsojakeskiarvon (411 katsojaa per kotiottelu) viihtymään Ilona Areenan lehtereillä.

  Erittäinkin mallikkaan Pyry-ottelun vastapainoksi Titaanit kävi sitten sunnuntaina lähinnä suorittamassa Jyväskylässä, jossa oman sarjapaikkansa puolesta taistellut Riemu ei kotkalaisille juuri armoa antanut. Joukkueiden välillä näkyi selvä asenne-ero ja jääkiekon ollessa pohjimmiltaan juuri asennepeli, ei ollut kovin suuri ihme, että kaikkensa jäälle jättänyt kotijoukkue sai juhlia Titaanien kustannuksella maalein 5-2 (Titaanien kotisivujen otteluraportti).

  Kyseisenlaisia ohipelejä toki tulee aina pitkän kauden aikana, mutta Titaanien kohdalla se tuli hieman huonoon paikkaan, sillä pudotuspeleihin olisi ollut paljon kivempi lähteä stabiili 60-minuuttinen takataskussa. Nyt siellä on haluton läpsyttely, joka ei palvellut ketään muuta kuin Riemua, joka kotivoittonsa turvin säilyi suoraan sarjassa, eikä joutunut täten karsintoihin.

  Noh... nyt edessä ovat kuitenkin koko kauden kliimaksi eli pudotuspelit, joihin tuskin yhdenkään titaanipelaajan tarvitsee itseään liiemmin ladata pelaamaan. Uskon ja luotan siihen, että kaikilla on into piukassa ja vaikka vastaan asettuukin punanuttuja runkosarjassa riepotellut Ketterä, ei Titaanit tule myymään nahkaansa halvalla yhdessäkään puolivälieräsarjan ottelussa.

  Pyry-ottelun maalikooste, s'il vous plaît:

  Maalikooste 18.2.2017: Titaanit – Pyry @ Ilona Areena
   
 18. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Pudotuspelit käyntiin!

  Titaanit aloittaa tänään, tarkalleen kello 18:30 alkaen, taistelunsa Suomi-sarjan pudotuspeleissä. Vastustajaksi valikoitui runkosarjan selvä ykkönen ja rakas paikallisvastus Imatran Ketterä, jolle Titaanit ei runkosarjassa kyennyt juurikaan kampoihin laittaa pl. viimeinen Kotkassa pelattu ja 4-7-lukemiin päättynyt peli.

  Ketterä on selkeä ennakkosuosikki, mutta pudotuspelimaailman tuntien mikä vain voi olla mahdollista. Päävalmentaja Piispanen kuvasi paikallisaviisi Kymen Sanomissa käsillä olevan Daavidin sekä Goljatin modernin ajan kohtaaminen ja siihen on helppo yhtyä.

  Aivan kaikkensa Titaanit joutuu varmasti iskemään tiskiin, mikäli Ketterää halutaan oikeasti horjuttaa, mutta mahdollista se kuitenkin on, vaikkei siihen titaanijoukkueen ulkopuolelta oikein kukaan muu uskokaan.

  Pelit ratkaistaan kuitenkin aina kaukalossa, eikä paperilla tai ennakkospekulaatioissa, joten nyt vain rinta rottingille, työhaalarit päälle ja usko omaan tekemiseen tappiin, niin Ketteränkin veri aivan varmasti vapisee!

  Tässä vielä Titaanien sivuilta muutama pudotuspelien puolivälieräsarjaa ennakoiva jutunpätkä:

  Päävalmentaja Mika Piispanen: ”Ei mitään hävittävää”
  Titaanihyökkääjä Jere Lifländer: Kasvattiseuraa kaatamaan
   
 19. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Uskoa antava avauskamppailu

  Titaanit avasi Suomi-sarjan pudotuspelit kärsimällä harmittavan, mutta lupauksia herättävän ja uskoa antavan tappion keskiviikkona Imatralla. Vaikka Ketterä olikin lopulta parempi maalein 5-2 (Titaanien kotisivujen otteluraportti), oli itse pelin aikana selkeästi havaittavissa se, että myös Titaaneilla on omat mahdollisuutensa imatralaisten horjuttamiseen.

  Titaanien onnistunut taktiikka oli omiaan sekoittamaan Ketterän harmoniaa ja toivottavasti jatkossa nähdään myös entistä enemmän fyysistä kanssakäymistä. Se kun on selvä juttu, että muun muassa Juntheikki, Maslovskis ja muutama muu vastapuolen taitopelaaja ei kovin hyvällä katso, jos joku tulee iholle kutittelemaan sekä puhumaan mukavia.

  Nyt on oikeasti kaikki kivet käännettävä ja mentävä välillä jopa sille harmaalle alueelle, sillä Ketterä on niin hyvä ja laadukas joukkue, ettei sitä ilman kepulikonsteja saati aivan täydellisyyttä hipovaa peliesitystä voiteta. Titaanit on joka tapauksessa jo nyt osoittanut sen, ettei se luovuta ilman kunnon taistelua ja tämäniltaisesta pelistä onkin sen myötä odotettavissa pitkästä aikaa kunnon spektaakkeli.

  Asetelmahan on edelleen se, ettei Titaanien mahdollisuuksiin Ketterän kaadossa usko kukaan muu kuin joukkue itse. Se on kuitenkin sellainen voimavara, jota ei sovi väheksyä ja siitä on hyvä ammentaa yhdessä katsomosta varmasti tulevan kovaäänisen kannustuksen avulla tukea, jolla ”satavarma Mestis-karsija” on nujerrettavissa.

  Titaanien molemmat osumat Imatralla syöttänyt ja viimeisiä pelejään vetelevä hyökkääjä Aapo Lampinen näkee punanuttujen kotisivuilta löytyvässä haastattelussa kotkalaisilla olevan ihan oikea mahdollisuus kotivoittoon, mutta se vaatii sitä, ettei keskiviikkona nähtyjä virheitä enää toisteta.

  TAISTELE TITAANIT, TAISTELE!

  Puolivälieräsarjan avausosan maalikooste:


  Maalikooste 22.2.2017: Ketterä – Titaanit @ Spa Areena
   
 20. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Hieno kausi päättyi siis eilen Ketterän otteluvoittoihin 3-0. Hyvin Titaanit pisti kampoihin vaikka välillähän tuo selviytymistaistelua olikin. Mutta murskajaisia ei nähty, vaikka ennakoissa sellaisia uumoiltiin. Kausi oli kokonaisuudessaan kaksijakoinen, alku oli tervanjuontia ja lokakuun lopussa oltiin vielä sarjajumboja. Jonkinlaisena kääntökohtana voisi vaikka pitää sitä taisteluvoittoa Porvoosta, josta varmasti itseluottamusta kertyi. Loppukausi olikin sitten nousujohteinen ja jopa sijoista 5-7 taisteltiin.

  Kesäloma helmikuussa ei hirveän mukavalta kuulosta, mutta osalla pelaajista kausi jatkuu A-nuorten puolella. Ymmärtääkseni neljä 95-syntynyttä voi olla A-nuorten kokoonpanossa kerralla? Elikkäs tulikuuma Pussinen voisi torjua vielä A-nuorissa?

  Kahden kokeneemman pelaajan kiekkoilu-ura ainakin tällä tasolla tuli myös päätökseen, sillä Aapo Lampinen ja Joni Jokila lopettivat. Kiitokset heille vuosista ja toivottavasti kumpainenkin nähdään vielä valmennushommissa. Piispasella onkin sitten kesällä hommia löytää näille herroille korvaajat. Toki A-nuorten Mestiksessä kovaa jälkeä tehnyt kaksikko Paavola-Laitinen toivottavasti nähdään ensi kaudella pääasiassa edustuksen riveissä.
   
 21. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Hieno kausi Imatralla pakettiin

  Nyt kun tässä pikkuhiljaa on alkanut sisäistää, että Titaanien todella hieno paluukausi Suomi-sarjaan on ohi, voi katseita jo alkaa kääntää kohti tulevaa.

  Onneksi @Oakley on tuossa ylempänä kirjaillut omia aatoksiaan Titaanien taivalluksesta, joten itse ei niin hirveästi tarvitse naputella näppäimistöä, kunhan vain myötäilee palstaveljen sanomisia.

  Lainaus:
  Tätähän se Titaanien ja Ketterän välinen puolivälieräsarja nimenomaan oli. Titaaneilla oli paras iskupaikkansa 0-1-lukemiin (Titaanien kotisivujen otteluraportti) päättyneessä kotiottelussaan, mutta kiekkoa ei saatu millään keinolla ohi Ketterä-vahti Lipiäisen.

  Maalikooste 25.2.2017: Titaanit – Ketterä 0-1

  Sarjan päätöskoitos Imatralla olikin sitten loistavan kevään pelanneen titaanivahti Pussisen raivokasta taistelua Ketterän isoja tykkejä vastaan, sillä Titaanien paukut oli aika selkeästi kulutettu edellisiltana kotiyleisön edessä loppuun. Vaikka Imatralla lopulta 2-0-lukemin (Titaanien kotisivujen otteluraportti) nokkaan tulikin, pystyi titaanimiehistö poistumaan kaukalosta päät pystyssä, sillä taistelu suurta ennakkosuosikkia vastaan oli kunniakas alusta aina loppuun asti.

  Maalikooste 26.2.2017: Ketterä – Titaanit 2-0

  Vaikkei Titaanit paljoa pudotuspeleissä päässytkään juhlimaan, olivat nämä 180 minuuttia pleijarikiekkoa kuin rahan pankkiin laittamista, josta nuori kotkalaisjoukkue pystyy aivan varmasti ammentamaan arvokasta oppia jälleen ensi syksynä, kun kiekko Suomi-sarjan merkeissä jäähän putoaa.

  Lainaus:
  Alku oli odotetun vaikea nuorelle ja kokemattomalle joukkueelle. Ihan jo pelinopeuden kanssa oli tekemistä, sillä enää kiekkoa ei voinut hirveämmin hautoa saati pelailla alaspäin, kun sarjaporrasta alempana oli kyennyt tekemään.

  Titaanit kuitenkin opiskeli Suomi-sarjan tavoille lopulta yllättävänkin nopeasti ja vaikka syksyllä käytiin välillä jopa sarjajumbona, ei ainakaan allekirjoittaneen usko joukkueen kykyihin horjunut missään vaiheessa.

  Lopulta sitten loka-marraskuun vaihteessa alkanut ryhtiliike nosti lähes voitosta voittoon marssineen titaanimiehistön mukaan pudotuspelikilpaan, eivätkä punanutut vauhtiin päästyään enää paljoa taakseen vilkuilleet. Titaanit pudotteli kilpakumppaneitaan yksi toisensa jälkeen pois kelkasta ja käytännössä naulasi paikkansa pudotuspeleissä lopullisesti vuodenvaihteen jälkeen ottamallaan viiden ottelun mittaisella voittoputkella, joista peräti neljä irtosi vieraskaukalosta.

  Jälkikäteen voisi totta kai jossitella, että syksyllä kun olisi muutama piste enemmän raavittu tappioon päättyneistä peleistä, ei Ketterää olisi tarvinnut kohdata heti pudotuspelien alkajaisiksi. Noh... itse uskon kuitenkin siihen, että kaikella on tarkoituksensa ja nyt vain Titaanien piti olla se joukkue, joka ahdistelee imatralaisia oikein huolella puolivälierävaiheessa, eikä päästä Ketterää suorittamaan odotettua riemumarssia välieriin.

  Joukkueen hienon suorituksen ohella moni seuran oma kasvatti näytti kykenevänsä pelaamaan Suomi-sarjaa ja se lämmitti erityisesti mieltä. Voisi jopa sen verran palata kesään 2013 ja todeta, että ilman silloin käynyttä ikävää tapahtumaa, ei Titaanit voisi nyt nauttia läheskään yhtä omavaraisesta joukkueesta, kuin mikä punanuttu päällä Ilona Areenan jäällä tällä kaudella viiletti.

  Lainaus:
  Kesäloma tähän aikaan kiihkeintä kiekkokautta ei todellakaan tunnu hyvältä ja itse olisin henkilökohtaisesti valmis muuttamaan radikaalisti sarjojen pelaamistapoja siihen vanhaan ja hyvään, eli pelit päättyisivät kullakin joukkueella aikaisintaan maaliskuussa runkosarjajojen päätöksessä.

  Liitto kuitenkin päättää näistä asioista ja siellä kun mennään Mestis edellä, ei muutoksia sarjajärjestelmiin ole paljoa luvassa jatkossakaan. Tai ainakaan sellaista, joka suosisi nimenomaan Suomi-sarjaa saati II-divaria.

  Ainoa hyvä asia kauden näin aikaisesta päättymisestä on nimenomaan se, että Titaanien A-nuorten joukkue saa käyttöönsä neljä 95-syntynyttä pelaajaa edustuksesta, jotka varmasti omalta osaltaan ovat äärettömän tärkeä apu taisteltaessa Nuorten Mestis-paikasta tulevalle kaudelle.

  Eilisten A-nuorten jääharjoitusten perusteella nämä neljä pelaajaa ovat Kolehmainen, Hovi, Oksanen ja Lifländer. Lisäksi myös Pussinen oli kaukalossa mukana, kuten myös 96-syntynyt Saarilehto. Jännä siis nähdä miten A-nuorten valmennus kokoonpanoja tulee seuraavien viikkojen aikana pyörittelemään.

  Lainaus:
  Kaksi kovaa konkaria tosiaankin lopetti aktiiviuransa tähän kauteen. Niin Jokila kuin Lampinenkin ovat menetyksiä Titaaneille ihan jo tehojensa, mutta ennen kaikkea johtajuutensa puolesta, joten nyt onkin äärimmäisen mielenkiintoista nähdä, kuka kaukalossa jatkavista punanutuista kykenee miehiltä jääneitä saappaita täyttämään ja onnistuuko rekrypuoli poimimaan kotkalaisjoukkueen riveihin tarvittavia vahvistuksia.

  Itse uskon vakaasti siihen, että kunhan Joni ja Aapo vetävät nyt hetken happea, hyppää heistä kumpainenkin mukaan valmennushommiin. Molemmilla kun on sille saralle rutkasti annettavaa ja selkeästi myös halua hallussaan olevan tiedon ja taidon jakamiseen.

  Lainaus:
  Samaa toivon itsekin, mutta näiden nuorten herrojen kohdalla kannattaa aina ottaa huomioon mahdolliset opiskelut yms. Käsittääkseni Laitinen haki jo viime kesänä opiskelemaan muualle, muttei vielä päässyt haluamaansa kouluun ja myös Paavolan kohdalla voi paikkakunnalta pois muuttaminen tulla kesän aikana ajankohtaiseksi.

  Jos miehistä jompi kumpi tai jopa molemmat jäävät vielä Kotkaan, uskon heidän nousevan satavarmasti mukaan edustusjoukkueen pelaajarinkiin ja ottavan paikkansa pelaavasta kokoonpanosta jo treenipeleistä lähtien.
   
 22. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Helvetin ryhdikäs kausi Titaaneilta! Onnittelut.