Kossu, koskis, kosander, latoviina.. Rakkaalla lapsella, jne.. Tuo kuningas alkoholin suomalainen instituutio, Koskenkorva, täyttää näinä päivinä 50 vuotta. Suomessa tuskin on montaa aikuisikään ehtinyttä ihmistä, joka ei jossain elämänsä vaiheessa olisi tähän viljasta jalostettuun kirkkaaseen liemeen tutustunut.
Kossu on osa suomalaista kulttuuria, perinnttä, joka ei lähde täältä pois kulumallakaan. Hassusti meinasi käydä, kun Kossu oli kokea Turun sinapin kohtalon, mutta meidänpä viinaksia ei hurrit eikä muutkaan ulkolaiset vie. Joten ei muuta kuin kippistä ja hölkyn-kölkyn!
Onneksi olkoon ja kauan eläköön Kossu! (013)
Kossu on osa suomalaista kulttuuria, perinnttä, joka ei lähde täältä pois kulumallakaan. Hassusti meinasi käydä, kun Kossu oli kokea Turun sinapin kohtalon, mutta meidänpä viinaksia ei hurrit eikä muutkaan ulkolaiset vie. Joten ei muuta kuin kippistä ja hölkyn-kölkyn!
Onneksi olkoon ja kauan eläköön Kossu! (013)
Viimeksi muokattu: