Korhonen kärppien tappioiden tae!

  • 1 265
  • 10

exhuippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
on se ihmeellistä miten kärpät peluuttaa vuodesta toiseen liigan huonointa maalivahtia. thomas leikkaukseen ja korhonen maalinn ja kuinkas sitten kävikään... kolmesta kaksi todellisia "korhosia".
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Korhonen

Joo. . . Karhulla ei eilen taas ollut se paras päivä, todellakin kaksi lirahti helpon näköisesti. Mutta muistetaan myös Karhun ottaneen joskus tärkeitä koppejakin.
 

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti exhuippu
on se ihmeellistä miten kärpät peluuttaa vuodesta toiseen liigan huonointa maalivahtia. thomas leikkaukseen ja korhonen maalinn ja kuinkas sitten kävikään... kolmesta kaksi todellisia "korhosia".

Onpas kummallista tarinointia.

Sanoisin kyllä, että ilman Korhosta olisi voinut tulla rumat luvut. Tosi on, että kaksi viimeistä lirahtivat längistä ja erityisesti se kolmas olisi pitänyt ottaa, mutta ennen sitä Korhonen otti aika monta lätkää kiinni. Tuli peräti eräs viimekeväinen ottelusarja mieleen, vaikka sitä ei mielellään muistelisikaan.

Ja tällä yritän sanoa sen, että jos arvioi peliä pelkästään sen perusteella mitä näkee urheilu- / tulosruudun maalikimarassa niin saattaa mennä aika metsään.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Mielestäni on turha puhua maalivahdin suorituksista jos hyökkäys tekee yhden maalin per ottelu!
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
blaa blaa

exhuippu vaikuttaa sen verran asiantuntijalta etteipä tässä passanne vastaankaan väittää. Yritän tässä kuitenkin muistella sen maalivahdin nimeä joka torjui viime keväänä narrilauman kesälaitumille... mikäs se nyt oli... ei tule millään mieleen. Ei se ainakaan tuo liigan huonoin voinut olla...
 

Ispi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät/Stars
Exhuippu näyttää provosoivan aihetta kuin aihetta ilman kunnon perusteluita. Ihme kun ei yleistänyt kaikkiin Kärppien maalivahteihin :)
Hyvä iltalehden toimittaja tulisi ainakin otsikoiden perusteella ...
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Neljäkymmentä torjuntaa, mutta sitten pari helppoa ja varsinkin kolmas maali oli esimerkki heikosta kohdasta miehen torjunnoissa. Kuten aiemmin mainittiinkin, niin ei yhdellä tehdyllä maalilla peliä voiteta, joten ei lopputuloksessa ole sen kummempia selittelyjä - vahvempi voitti. Aiheen avaus oli mestarisuoritus...
 

Luiro

Jäsen
Mistä olenkaan saanut kuvan, että viime keväänä pudotuspelien paras maalivahti oli muuan Markus Korhonen.

Katsotaanpa ihan havaintoja miehestä:

98-99 EHL:n lopputurnaus: Maaginen välieräottelu. Olisi pitänyt arvata, että on syntynyt koviin paikkoihin.

99-00 Liigakarsinta: Pelasi aivan uskomattomat pelit. Eikö tehnyt maalinkin runkosarjan aikana divarissa.

00-01 Pudotuspelien paras maalivahti. Kaatoi yksin Jokerit. Temppu, johon ei kukaan tule lähiaikoina yltämään.

Voisinpa antaa Mika Pietilän pois Kerhosta ja ottaa tilalle Markus Korhosen Kärpistä. Luottoa Korhosen taitoihin kovissa paikoissa löytyy.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lisätään tuohon aiempaan kommenttiin se, että olisi kohtuullista ylipäätänsäkin arvioida pelaajia kokonaisusuoritusten kautta, eikä yksittäisten tapahtumien myötä. Mutta asiathan saadaan aina näyttämään halutunlaisilta, senhän iltapäivälehtien toimittajatkin hyvin osaavat ;)
 

exhuippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
niinpä niin. miksiköhän minä yleistän jos joku puhuu viime kevään parista pudotuspelistä jokereita vastaan joissa liigan huonoimmalla maalivahdilla oli joulu. Markus korhonen on selvästi huonoin pelaava maalivahti liigassa. Perusteluna on ne pelit mitä olen katsonut paikanpäällä työn ohella ja toiseksi ne karmeat imuroinnit joita jostain syystä korhonen urheiluruuduissa esittää. ne maalit ovat kyllä uskomattomia, sillä miten niin pienestä kulmasta yleensä kiekko voidan kauhoa edes maaliin. Markuksella on ennätys myös puolesta kentästä päästetyissä maaleissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös