Koovee – Jokerit 24.1.2024

  • 1 310
  • 7

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Avataan oma ketju kauden mielenkiintoisimpaan peliin. Kaikki kommentit tervetulleita!
Itse odotan hyvää tapahtumaa ja hyvää fiilistä katsomossa.
Toivottavasti Kooveekin vihdoin heräisi taistelemaan sarjapaikasta.
 

Kebis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, LeKi
Tulossa kuten edelliseenkin peliin.

Saapa nähdä miten yleisö löytää tällä kertaa paikalle. Ainakaan minkäänlaista mainosta ei ole osunut silmiin, vaikka päivittäin tulee esim. Aamulehteä luettua.
Liput tuli hommattua jo ennakkomyynnistä Black Fridayna, kun sähköpostiin tuli tämä ”kohdennettu mainos”.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Hyvin näyttää hallissa olevan tilaa, enkä ihmettele kun katsoo KOOVEEn kotisaldoa ja tilannetta Mestiksessä. Paikalla silti, kausikortilla. Yleisömääräksi veikkaan lopulta 1750. Itselle tuo Jokerien nimellä kulkeva ryhmä nyt ei tunteita herätä sen kummemmin kuin joku muukaan mestisryhmä. Kuitenkin tuo elämää halliin ja se on hyvä. Kunhan palvelu pelaa sen verran, että saa erätauko-oluen ajoissa eteen.

Mitä itse asiaan tulee, niin sen KOOVEEn nousun olisi syytä alkaa pian. Jo huomenna.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Aika moni ostaa lipun vasta ovelta, kuten itsekin. Uskon, että porukkaa tulee paikalle, itsekin tulen 2 kaverin kanssa, jotka tulee paikalle nimen omaan Jokereitten takia.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Netistä olen lukenut useasta jokerien fani porukasta, uudesta ja vanhasta. Ainuttakaan porukkaa ei ollut tänään hakametsässä, miksi?
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Ihan hyvä, että arvioni meni alakanttiin. Dynamon kassa kiittää, muuten oli vaisua. Rumat lukemat lopulta kotona ylemmän keskikastin joukkuetta vastaan.

Samat ongelmat vaivaavat. Puolustuspeli on heikkoa, eikä maalivahtipeli ole riittävän hyvää. Hamrla otti pari ihan komeaa torjuntaa, mutta mitäpä iloa niistä on kun kriittisillä hetkillä ei tartu. Toisen erän alkupuoli oli KOOVEElta hyvä, mutta helposta kopista tulikin 0-2-maali omiin. Kymmenen kertaa kymmenestä pitäisi tarttua tuollainen veto. Sama juttu kun KOOVEE tappoi kahden miehen alivoiman. Heti seuraavasta hyökkäyksestä helppo omiin.

Positiivista oli tulo peliin, KOOVEE oli alkuminuuteilla hyvä. Samoin toisen erän ensimmäiset reilut 10 minuuttia oli hyvää peliä. Ei vaan riitä, kokonaista peliä ei pysy paketti kasassa.

KOOVEE julkisti myös ensi kauden valmentajansa. Ville Viitaluoma lähtee ensimmäiseen miesten valmennuspestiinsä. Kirjoittamaton kortti, toivottavasti saa kohtuullisen materiaalin jäälle.
 

JokeriJätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ylösnoussut
Netistä olen lukenut useasta jokerien fani porukasta, uudesta ja vanhasta. Ainuttakaan porukkaa ei ollut tänään hakametsässä, miksi?

Arkipeleihin on hankala saada organisoitua reissua, kun ihmisillä on duunit, opiskelut sun muut. Tänään edustus oli omatoimireissaajien varassa ja kaikki oli sikkn sokin pitkin hallia. Tämmöstä tänään, viikonlopouna sit isommin.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Kilpurin kanssa samaa mieltä että puolustus sakkaa todella pahasti. En tiedä miksi sinne ei ole hankittu lisää miehiä. Vai odotetaanko kenties Kantolan paluuta. Kyllä nämä kolme nuorta miestä on aivan liian pehmeitä aikuisten sarjoihin tällä hetkellä. Se tuli Jokerit pelissä esille. Kamppailuvoima miehiä vastaan ei vaan riitä yksinkertaisesti. Ilveksessä on penkillä istunut koko kauden puolustajia ja nyt vielä tuli Niku lisää ilvekseen mutta ei niitä kavereita saa edes väliaikaisesti tuntumaa hakemaan kooveehen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös