Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

KooKoon taloudellinen tilanne

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Putte, 03.07.2009 klo 16.24.

 1. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Normaalia settiähän tuo on nykypäivänä, että sponsoreille olisi tarjottavakin jotain vastineeksi rahoista, eikä perinteistä laitamainos ja lämmintä kättä päälle. Ennen vanhaan UPM syötti kaikille seuroille rahaa vasurilla ja sen varassa elettiin omaa kivaa aikaansa, mutta kun hanat menivät kiinni, niin kaksi seuraa meinasi mennä nurin ja yksi kuopattiinkin lopulta.

  Sehän nyt on selvää, että mitkään lounasravintelit ei KooKoon pussiin merkittäviä tuloja tuo verrattuna omaan lounasravintolaan. Tilinpäätöksestähän sen sitten näkee mikä oli KooKoo-lounaan ja LIVE:n oikea menestys.

  Saapa nähdä mikä se kauden tappio sitten on. Aika paljon tehtiin kyllä korjausliikkeitä, joten ihmetyttää, jos suurta turskaa tulee, mutta eiköhän se siellä 50-100k välillä kuitenkin pyöri.
   
 2. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  80 tonttua plussaa viime kaudesta. Erinomainen uutinen kun kausi itsessään oli vähemmin erinomainen
   
 3. Coopperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Pelaajabudjetti nousee myös viime kaudesta ja on tulevalla kaudella 1.7 milj.
   
 4. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jumankekka! Olin aivan varma, että pelaajamyynneistä huolimatta turskaa tulisi taas vähintään 100k, mutta väärässä olin. Hieno uutinen ja toivotaan, että tuleva kausi olisi myös pelillisesti positiivinen.
   
 5. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Erittäin hyvä taloudellinen tulos heikosti sujuneen kauden jälkeen. Hyvä KooKoo!

  KooKoon hallituksessa on myös tapahtunut muutoksia. Jouni Frimodig on eronnut puheenjohtajan tehtävästään kesäkuun alussa ja puheenjohtajan tehtäviä hoitaa elokuun yhtiökokoukseen asti varapuheenjohtaja Mikko Pulkkinen. Mikko Pulkkinen on ollut KooKoo Hockey Oy:n hallituksessa reilut kolme vuotta. Mikko Pulkkinen on Microsoft Oy:n julkisen sektorin liiketoiminnan johtaja ja myös Microsoft Oy:n johtoryhmän jäsen.
   
 6. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Erinomainen tulos. Suuri hatunnosto toimistolle ja kuuluin "en olisi uskonut" osastoon, että ähäkutti vain minulle. Hyvä näin.

  Pj:n vaihto näin nopeaan on mielenkiintoinen juttu. Itse toivoin että Frimodig olisi jatkanut pidempään, mutta tällä mennään.
   
 7. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hyvä, positiivinen uutinen ja näin.

  Pelko oli perseessä vahva, kun lehdissä maalailtiin uhkakuvia tappiosta, mutta ilmeisesti excelit ovat siihen malliin pyörineet kirjanpidossa, että saatiin ihan mukava tulos. Samalla myös lyötiin vahvasti luu kurkkuun näille kavereille, jotka seuran hylkäsivät kausarien korotusten suhteen. Meillä menee ihan hyvin ilman teitäkin, rotat.
   
 8. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Tämä oli loistava ja seuran tulevaisuuden kannalta erittäin tärkeä uutinen. Toista edellisen kauden kokoista tappiota ei seura olisi kestänyt ilman ulkopuolista rahoitusta. Nyt on huomattavasti parempi tilanne rakentaa tulevaa kautta. Neljäs kausi starttaa ja siinä pirun liigalisenssi-urakassakin olemme jo ymmärtääkseni voiton puolella. Muistalisin, että viimeinen erä oli ajateltu maksettavan viidennellä kaudella.
   
 9. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joo, viiden vuoden maksusuunnitelma siinä on. Ottaen huomioon miten pahasti penkin alle viime kausi meni niin plussan tekeminen on kova teko, hyvää työtä toimistolta! Festarit ja lounas on tuonu hyvä lisätulolähteen.

  Ensi vuonna jos urheilullinen menestys olisi parempi ja tuurit kohdillaan niin laariin voisi sataa hunajaa oikein kunnolla.
   
 10. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoon tilinpäätökset on sitten liiga-ajalta yhteensä laskettunakin jonkun verran plussan puolella.
   
 11. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Kyllä tuo tulos yllätti minut positiivisesti. Olin aivan varma, että pakkanen paukkuu, mutta pientä lokettia jäi kuin jäikin viivan yläpuolelle. Mielenkiintoista nähdä, miten kävisi jos KooKoon ei tarvitsisi niin paljoa reagoida loukkantumsiin tulevalla kaudella, mitä parilla viime kaudella on tapahtunut.
   
 12. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Puhumattakaan siitä, minkälainen taloudellinen tulos voisi olla, jos KooKoolla pelit jatkuisivat vielä runkosarjan jälkeen. KooKoo ei ole budjetoinut missään vaiheessa pudotuspelien tuottoja, mikä on KooKoon osalta todella järkevää. Huomasin muutama päivä uutisen, jos kerrottiin syitä HPK:n liikevaihdon laskulle ja tilikauden negatiiviselle tuloksena. Yhtenä syynä kerrottiin pudotuspelituottojen puuttuminen, koska HPK:n strategian mukaan HPK:n tavoitteena on pelata pudotuspeleissä. Voidaankin kysyä eikö kaikilla seuroilla ole tavoitteena pelata pudotuspeleissä? Kylmä totuus kuitenkin on, että jokaisena kautena 1/3 seuroista päättää pelinsä runkosarjaan ja muutaman päivän päästä runkosarjan päättymisestä lähes puolet seuroista on kesälomalla. Ihan luonnollista, että kaikilla joukkueilla on tavoite pelata pudotuspeleissä, mutta kovinkaan järkevää varsinkaan pienempien seurojen osalta ei ole laskea mitään mahdollisten pudotuspelituottojen varaan,
   
 13. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Vähän luulen, että vaihdos liittyy tähän uutiseen (maksumuurin takana, mutta tänään paperikosarissa koko juttu).

  Konkurssejahan nyt sattuu, mutta voi olla että kun poliisi tutkii mahdollisia talousrikoksia, niin se saattaa heikentää mahdollisuuksia toimia muissakin tehtävissä.
   
 14. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Vaikuttaa vahvasti siltä, että KooKoo ajaa lähivuosina liikevaihdollaan (4.9) SaiPan ohi (5.4). Ensi kaudeksi budjetoitu jo yli 5 miljoonan euron liikevaihto, joten mainiota työtä sen suhteen.
   
 15. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  SaiPan pelaajabudjetti ensi kaudelle on 2 miljoonaa euroa ja KooKoon pelaajabudjetti 1,7 miljoonaa euroa.
  Tässä kohtaa täytyy muistaa, että KooKoo lyhentää vuosittain liigaosaketta 360.000 euroa/vuodessa. Maksuaikaa on vielä jäljellä elokuuhun 2020 asti, joten parin kauden ajan KooKoo joutuu lähtämään ikäänkuin takamatkalta liigaan esimerkiksi SaiPaan verrattuna. KooKoon kilpailukyky tulee paranemaan olennaisesti sen jälkeen kuin viimeinenkin 360.000 euron maksuerä on maksettu. SaiPan ja KooKoon pelaajabudjetin ero on siis kutakuinkin tuon KooKoon liigaosakkeen lyhennyksen verran. Todella hyvää työtä tehty KooKoon toimistolla.Yrityskumppaneita on jo yli 650 ja tulevalle kaudellakin on saatu lisää pääyhteistyökumppaneita.
   
  Viimeksi muokattu: 09.08.2018 klo 17.20
 16. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Välimaa et co. viettäneet pitempää lomaa, kun tilinpäätöstä ei löydy vieläkään, vaikka kesäkuussa jo kertoivat + -merkkisestä tuloksesta?
   
 17. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Onko KooKoon taloustietoja odotettavissa piankin? Eikö ne viime kauden jälkeen tullut tässä Juhannuksen alla? Kellään syväkurkulla tietoa asiasta joka voisi asiasta jotain kertoa? Hirveästi kiinnostaa tietää, tuleeko turskaa, vaikkei tyhjennysmyynteihin lähdetty.

  Edit: KooKoon yleisömäärä parani vuoden takaisesta hivenen, mutta silloin tehtiin muistaakseni tyhjennyksiä. Mennäänkö nyt lähemmäs nollatulosta vai pikku pakkaselle?
   
 18. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Aika lähelle nollaa. 45000€ voittoa ja ennätyksellinen reilun viiden miljoonan liikevaihto. Tiedä sitten, minkälainen olisi ollut tyhjennyksien kanssa. Linkki KooKoon sivuille uutiseen aiheesta.
   
  Arturo tykkää tästä.
 19. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  On kyl hienoo tekemistä toimistolta. Ketään ei myyty ja silti plussaa. Ans kattoo ku joskus pleijareissa
   
  Hummeri, Tolppa, Popi Orri ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 20. Popi Orri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Laitetaan vaikka tähän ketjuun, eli KooKoon uusi pääyhteistyökumppani on metsäteollisuusyhtiö Kotkamills. Eräänä yhteistyön tavoitteena mainitaan täysin muoviton ottelutapahtuma, joten esimerkiksi Lumon Areenan kahvikupit ja pullatarjottimet tulevat vaihtumaan kokonaan muovittomiin tuotteisiin.

  Mielestäni kyseessä on hyvä esimerkki nykyisestä sponsorointiyhteistyöstä, joka on paljon muutakin kuin pelkkä rahasumma x jolla saa 20 cm x 20 cm mainoksen pelipaitaan. Sopimus on 2+1-vuotinen. Lisätietoja KooKoon nettisivuilta: Kotkamills KooKoon pääyhteistyökumppaniksi – yhdessä kohti
   
  Viimeksi muokattu: 30.07.2019 klo 10.53
  ez_pound, cottonmouth & HogiBoi tykkäävät tästä.
 21. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tämähän on erinomainen juttu! Tietysti se sponsorirahakin tulee tarpeeseen, mutta nimenomaan kestävän kehityksen kannalta hienoa. Hyvää työtä taas toimistolta!
   
  ez_pound, Popi Orri, cottonmouth ja yksi muu tykkäävät tästä.