Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KooKoon lasaretti kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 14.08.2016 klo 11.33.

 1. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  No, jos Jacobsson on poissa niin saahan KooKoo silti jalkeille 6 puolustajaa. Jos Marlo tulee rinkiin niin 7. puolustajaksi. Eikä hän viime kaudella sentään mitään katastrofikiekkoa meille tarjoillut.
   
 2. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  No tässä on vähän 2 jakoista tietoa. Täällä kerrotaan että Jacobsson on klesana, kun taas huhujeni mukaan O'Connor olis sivussa. No tavallaan toivon,että itse olen väärässä vaikka loukkaantumista ei kenellekkään suo. Koponen kuulostaa paremmalta Jacobssonin tuuraajaksi kuin Ryanin.
  Ei taida Julius vieläkään saada ehjää kautta alle. Harmillisen rikkonaista on tuo Juliuksen pelaaminen ollut.
   
 3. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  O´Connor tosin pelasi vielä edellisessä harjoitusottelussa HPK:ta vastaan Forssassa, mutta niinhän siellä pelasi Jacobssonikin. Kyllähän tässä on taas Rouva Fortuna kääntänyt selkänsä KooKoolle, jos O´Connorkin on loukkaantunut. Nyt on jo ykkössentteri Malinen klesana ja Järvenpään kausi taputeltu ja jos vielä ykköspakkikin olisi sivussa niin ei hyvää päivää. KooKoolla muutenkin on varsin kapea materiaali, joten ei tässä nyt millään joukkue kestäisi enää yhtään loukkaantumista ennenkuin sarja on edes alkanut. Onko nyt siis niin, että O´Connor olisi loukkaantunut harjoituksissa? Ja mikähän mahtaa olla ennuste paluun osalta?
   
 4. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Kuulostaa todella pahalta. Juuri mistään ei olisi varaa menettää ketään. Eli pahimmillaan huhujen mukaan ensimmäisenä viikonloppuna olisi sivussa:

  - Malinen (joskin piti toipua avaukseen alunperin)
  - BHursti
  - Virtanen
  - Hyvärinen
  - OConnor
  - Jacobsson
  - Nyqvist

  Veikkaan että puolet on rivissä näistä kuitenkin. Marlo on ihan ok, mutta kyllä Jimmylle olisi se koko kauden pahvi pitänyt leipoa. Vallin olisi kanssa treenannut ja Karalahti olisi kanssa edelleen vapaa... jotain tarvitsee keksiä.
   
 5. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Aika karu listaus.

  Toivottavasti olisi edes puolet kentällä, ja siinä pelaavassa puoliskossa olisi Malinen, O'Connor ja mielellään myös BHurst. Marlo on stunttina ihan ok, tuttu ja kohtuuhintainen kaveri (vaikka ei halvalla luistimen nauhoja solmi).
   
 6. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Marlo oli eilen jo hallilla. Käsittääkseni kyseessä on koe-aika.

  Kyseessä on siis joku kärkipuolustaja, joka on loukkaantunut ja eiköhän siitä tänään jo tiedoitella. En tiedä itse kuka on kyseessä, mutta jos tällaiseen ratkaisuun päädyttiin niin ei näytä hyvältä.

  Kyllä KooKoota potkitaan päähän nyt ja kovaa. Kauteen lähdettiin kapealla rosterilla ja nyt on vielä käynnyt niin, että kärkiäijät tippuvat rosterista. Joukkueen kovuus mitataan viikonloppuna, kun startataan rampana. MIRACLE ON ICE?
   
 7. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Poissaolotilanne, viikko 37 | KooKoo

  Jacobsson siis toistaiseksi sivussa. Sanotaanko näin, että mielummin hän kuin O'Connor. Mutta kyllähän tuota jättiläistä silti tarvitsisi kentän puolella ehdottomasti. Uskomattoman huonoa tuuria kyllä näiden loukkien kanssa. Onko Nyqvist pelannut ikinä täyttä kautta?
   
 8. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Peukku ylös poissaolotilanteen päivittämiselle, niin ei tätä tarvitse arvailla. Tuosta voisi laskeskella, että Virtanen ja Malinen olisi käytettävissä kauden avauksessa. Toivottavasti.
   
 9. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Malinen on aika varmasti kehissä perjantaina, mutta Virtanen tuskin pelaa vielä avausviikkona. Malinen nyt on ainakin treenannut jo joukkueen mukana normaalisti.
   
 10. Incorrect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Helsingin IFK
  Hienoa jos BHursti pelikunnossa.
  Luojan lykky että O'Connor ei ole loukissa, olisi ollut kyllä valtava menetys kun tuo loukkilista on jo ennestään melko silmiä kostuttavaa luettavaa. Toki Jacobssonin loukkaantuminen nakertaa aikalailla, mutta Ryanin loukkaantuminen olisi ollut vielä pahempi.
  Toivottavasti Jacobssonin kanssa selvitään "vain" parilla viikolla, jotenkin jäi tuosta KooKoon tiedotteesta sellainen mielikuva, että saattaa olla pidempi huili? Kenelläkään mitään hajua minkälaista vammaa / muuta pelaamista estävää tekijää Robinilla on?
  Koponen jos tulossa stunttaamaan niin kelpaa ainakin mulle. Ilmeisesti Ketterän kanssa ainakin jäällä ollut loppukesästä.
  Marlon maalinjälkeisiä tuuletuksia odotellessa :)
   
 11. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jacobssonin listaus "toistaiseksi"-listalle viitannee siihen, että on tullut jonkinlainen vamma mikä vaatii esim. magneettikuvaa tai muuta vastaavaa. Eiköhän luvassa ole pidempi huili ja siksi reagoitiin.

  Kyllähän KooKoon puolustus on superkapea nytkin ja järin montaa meritoitunuttta PUOLUSTAVAA pelaajaa siellä ei ole.
   
 12. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Kyllähän Marlo voisi tulla ottelukohtaisella sopparilla stunttaamaan mutta tuppaa olemaan niin perkeleen kallis mies...
   
 13. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Toivottavasti Marlo tulee vähän vastaan palkkapyynnössä. Hätätilanne kuitenkin kyseessä.
   
 14. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Myyjän markkinat joten tuskinpa tulee. Toivottavasti Malinen nyt edes alkukaudesta tekee paluun.
   
 15. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Nyt loukkaantui OPG.
   
 16. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  No voi OMG! Heikolta näyttää KooKoon leveys. On kyllä jo huonoa tuuriakin KooKoolla.
   
 17. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  OPG:lle ei ilmeisesti käynnyt pahemmin ja olisiko ollut lähinnä puujalan tapainen sattuma. Hyvät mahdollisuudet myös Malisen paluuseen viikonloppuna.
   
 18. Hummeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOKOO
  Lainaus:
  Kuulostaa jo paremmalle! OPG pelasi kuitenkin 1,5ottelua varsin mukiinmenevästi. Mikähän on Jacobssonin tilanne, mukana jo tällä viikolla?
   
 19. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ihan pelkästään näistä KooKoon reagoinneista (Koposen sopimus) ja siitä, että loukkaantumistilanne on merkattu "toistaiseksi"-muotoon, niin voisi kuvitella, että vähään aikaan ei pelaa. Toivottavasti kuitenkin olen väärässä!
   
 20. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  KooKoo julkaisi viimeisen poissaolotilannekatsauksen 14.9. KooKoo lupasi julkaista joka viikko uuden. Jos mentäisiin viikko / katsaus -logiikalla niin huomenissa pitäsi pukata uutta tiedotetta.
   
 21. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Eipä ole vieläkään KooKoo julkaissut tämän viikon poissaolokatsausta. Liekö se sitten heitetään ilmoille huomenissa kun on tämän viikon ensimmäinen peli.
   
 22. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
 23. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hyviä uutisia, että Robin Jacobsson sai peliluvan ja mies nähtäneen kokoonpanossa jo tulevana viikonloppuna. Huono uutinen on sen sijaan se, että Jarkko Malinen näyttäisi olevan edelleen sivussa. Lisäksi KooKoolta sivussa Julius Nyqvist ja Mikko Virtanen.
   
 24. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Malisen "toistaiseksi"/"day-to-day-tila" on nyt jatkunut tasan kuusi viikkoa ja alkaahan tuo hiljalleen kannattajan mieltä rassata.
   
 25. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Totta. Kyllä tässä Malista kaipaisi takaisin ja Virtanen kelpaisi kyllä myös.