KooKoon kauden 2011-2012 joukkueen rakentaminen

  • 283 143
  • 865

Fordél

Jäsen
Lähtötilanne uuteen kauteen on hankala, mikäli näin tosiaan oli. Nimittäin luottamuspula seurajohdon ja valmentajan välillä ei voisi juurikaan huonompi olla. Kaksi epäonnistunutta kautta takana ja uuteen kauteen lähdettävä samalla valmentajalla, jota ei saatu ulos sovittelemalla. Lehkonen kai ei sitten lähtenyt pois, kun uutta työnantajaa olisi vaikea saada?? Mikähän on Lehkosen kausiliksa? Tää siis "mietiskelyä", mikäli ylläoleva tieto totta.

Näinhän se on eli nyt on kylvetty melkoinen riidan siemen tulevaa kautta ajatellen. Jos kausi alkaa heikosti niin tuosta siemenestä kasvaa taatusti suuri ongelma. Hyvällä kauden aloituksella Ika taas tukkii johdon suu, mutta ei se varmaankaan poista erimielisyyksiä. Ainoa positiivinen asia tässä voi olla se, että kaikki tämä laittaa Ikan näyttämään entistä kovemmin. Silti näen tässä kyllä melkoisen katastrofinainekset tulevaan kauteen.

Jokatapauksessa huhut pitivät siis paikkansa, että KooKoon johto halusi Ikasta eroon ja ilmeisesti Mattila olisi haluttu nostaa Ikan paikalle. No nyt mennään tällä kaksikolla ja toivotaan nyt viimeistään hyvää runkosarjaa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Päävalmentajaksi minä olisin ehdottanut Tammista tai Mattilaa.

Mielipide tuokin, mutta itse en ainakaan näe oikeastaan kumpaakaan Lehkosta paremmaksi valmentajaksi tässä tilanteessa. Toinen on katsomaton kortti miesten tasolla ykkösvalmentajana ja Aurinkojumala lienee saatavissa kesken kaudenkin Suomen kolmelle korkeimmalla sarjatasolle, jos paikkoja vain aukeaa. Myös Kouvolaan.

KooKoohan yritti Lehkosen sopimusta purkaa mutta Ika ei siihen suostunut, tämä on fakta.

KooKoo ei ole se yksityishenkilö, joka näitä juttuja hallilla korvaan kuiskuttelee. Tai siis tämän kuiskuttelunhan hoitaa yleensä se henkilö, joka on nämä jutut tältä KooKoolta sattunut kuulemaan. Tai ainakin kaveri on kuullut. KooKoo-leiristä on pitkin jo viime kautta tullut viestiä, useammastakin suunnasta, että ihan kaikki vanhat karvanaamat eivät ole tyytyväisi Lehkoseen, tai ennemminkin Lehkosen persoonaan, eli sinällään en ihmettele tämän kaltaisia kommentointeja. Suorat puheet ja mm. tappeluiden, enemmän tai vähemmän hiljainen, hyväksyntä syövät kuin Rattus norvegicus näitä jarruja ja perinteisen maalaisseuran tapaan henkilösuhteet menevät seuran hyödyn edelle. Se että nämä oman seuransa(?) kivijalkaa sisältäpäin nakertavat myyrät heittelevä "KooKoo halusi erottaa Lehkosen"-tyylisiä kommentteja, joita sitten poikakuoro laulaa eteenpäin, ei sinällään tarkoita, että asioista oikeasti päättävät henkilöt ovat olleet tätä mieltä.

KooKoo on kuitenkin juuri nyt ja seuraavina kausina aikalailla ratkaisupisteessä sen suhteen puskeeko se itsensä lopulta liigaan vai jättäytyykö farmiksi farmien joukkoon. Tässä tilanteessa toivoisi, että taustajoukoissakin yhteinen päämäärä nousisi henkilökohtaisten skismojen yläpuolelle. Noh, näkisi vaan, mutta ainahan voi toivoa.

Ja mitä pelaajiin tulee niin EI VITUSSA yhtään sellaista kokenutta liigapelaajaa Kouvolaan, jolla on paljon loukkaantumisia takana ja ura laskusuunnassa! Tänne tarvitaan nuoria eteenpäin pyrkiviä pelaajia eikä mitään jäähdyttelijöitä.

Tästä ehdottomasti samaa mieltä.
 

Fordél

Jäsen
Ja mitä pelaajiin tulee niin EI VITUSSA yhtään sellaista kokenutta liigapelaajaa Kouvolaan, jolla on paljon loukkaantumisia takana ja ura laskusuunnassa! Tänne tarvitaan nuoria eteenpäin pyrkiviä pelaajia eikä mitään jäähdyttelijöitä. Kaksi 70-luvulla syntynyttä pelaajaa on maksimi ensi kauden joukkueeseen.

Toni Häppölä olisi lähtökohtaisesti aika kova kiinnitys Mestikseen eikä hänellä ole mitenkään erityisen paljon loukkaantumisia takana. Pääosin on vetänyt lähes täysiä kausia 2000-luvulla. Enkä muutenkaan lähtisi rajaamaan pelaajia heidän syntymävuoden mukaan. Ei sillä, että Häppölä pitäisi saada KooKooseen, koska ura on tosiaan laskusuunnassa, mutta toisaalta ilman sitä laskua häntä ei olisi edes mahdollista saada.

Todennäköisesti KooKoossa jatkaa ainakin kolme 70-syntynyttä (Luigi, Pablo ja Keinänen) enkä laittaisi pahitteeksi vaikka meille tulisi joku kokenut veskakin Rämön tilalle. Tottakai joukkue tulee rakentaa eteenpäin pyrkivien pelaajien varaan, joita on valtaosa pelaajamateriaalista, mutta kyllä kokemuksellakin oma merkityksensä. Pääasia on, että joukkueeseen saadaan oikeanlaisia pelaajia.
 

doc jokkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOKOO
Voisitko cottonmouth täsmentää mielipidettäsi, koska nyt en aivan pysy ajatuksenjuoksussasi mukana. Sanoit että "KOOKOO on kuitenkin juuri nyt ja seuraavina kausina aikalailla ratkaisupisteessä...". Et tarkoittane, että seuraavallakin ja sitä seuraavalla kaudella ollaan nyt ja seuraavina kausina ratkaisupisteessä ja esim 8 vuodenkin päästä nyt ja seuraavina kausina samassa tilanteessa, vai mitä tarkoitat tarkemmin?
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Voisitko cottonmouth täsmentää mielipidettäsi, koska nyt en aivan pysy ajatuksenjuoksussasi mukana.

Toki.

Sanoit että "KOOKOO on kuitenkin juuri nyt ja seuraavina kausina aikalailla ratkaisupisteessä...". Et tarkoittane, että seuraavallakin ja sitä seuraavalla kaudella ollaan nyt ja seuraavina kausina ratkaisupisteessä ja esim 8 vuodenkin päästä nyt ja seuraavina kausina samassa tilanteessa, vai mitä tarkoitat tarkemmin?

Kieltämättä olen nyt itsekin hieman vastavuoroisesti selvennyksen tarpeessa tuosta kommentistasi..

Itse siis tarkoitin sitä, että Kouvolassa on melko todennäköisesti edessä ainakin jonkinlaiset ratkaisuvuodet, jolloin varmasti panostetaan melko mittavastikin joukkueeseen. Jos näiden panostusten seuraus ei olekaan liigapaikka, niin voi olla vaarana, että toiminta lopahtaa tukijoiden kyllästyessä näytön puutteeseen ja tekijöiden väsyessä. Ei olisi ensimmäinen kerta, kuten varmasti tiedät. Vaarana on tässä tilanteessa luisuminen kohti varmasti houkuttelevaa farmiyhteistyötä. Make it or break it.

Itse en ole koskaan oikein ymmärtänyt logiikkaa, jonka mukaan divarijoukkue voi lähteä paineitta kohti karsintaa ja vain liigajoukkueella on jotain hävittävää. Kyllä siellä Mestis-joukkueenkin taustoilla jyllää kuukausien tai vuosien työ ja mahdollisesti ollaan melkolailla veitsi kurkulla jos tulosta ei tule, kuten hupparipojat 2009 osoittivat. Ehkä Sport nyt tänä vuonna todistaa, että liigaan voidaan nousta ilman konkurssiriskiä/pohjattomia taskuja, mutta pitkä on kotkanpoikienkin matka vielä.
 
Viimeksi muokattu:

doc jokkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOKOO
"Tätä kautta seuraavat kaudet" tarkoittaa ääretöntä jatkumoa, kaikkia KOOKOO:n tulevia kausia hamaan tulevaisuuteen. Tottakai kaikki nämä kaudet aina ovat ratkaisukausia ainakin käsillä olevan kauden suhteen, niinkuin kaikissa muissakin lajeissa ja kaikilla muillakin poppoilla aina on.

Luonnehdintasi MELKO TODENNÄKÖISESTI ainakin JONKINLAISET ratkaisuvuodet on myös saippuamainen ilmaisu, jolla poliitikkomaisesti ei sanota mitään.

Olisi kiinostavampaa keskustelussa kuulla tarkempi kananotto, että mikä nimenomainen vuosi olisi se ratkaisuvuosi, koska kaikkihan sen tietävät että joku yksittäinen vuosi se on.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo on kuitenkin juuri nyt ja seuraavina kausina aikalailla ratkaisupisteessä sen suhteen puskeeko se itsensä lopulta liigaan vai jättäytyykö farmiksi farmien joukkoon.

Tilanne on kyllä mielenkiintoinen. Vähän epämääräisesti tässä on edetty, vaikka joukkueeseen on panostettukin viime vuosina paljon. Lehkonen on suurella todennäköisyydellä viimeistä kauttaan päävalmentajana ja lähtökohdat minkään pysyvän rakentamiselle eivät ole vieläkään kovinkaan kummoiset. Eletään kuitenkin juurikin niitä ratkaisevia aikoja ja on aika mahdotonta ennustaa, missä KooKoo on esimerkiksi 5-10 vuoden päästä. Voi olla melkein missä vaan tai pahimmassa tapauksessa ei missään.
 

Fordél

Jäsen
Tilanne on kyllä mielenkiintoinen. Vähän epämääräisesti tässä on edetty, vaikka joukkueeseen on panostettukin viime vuosina paljon. Lehkonen on suurella todennäköisyydellä viimeistä kauttaan päävalmentajana ja lähtökohdat minkään pysyvän rakentamiselle eivät ole vieläkään kovinkaan kummoiset. Eletään kuitenkin juurikin niitä ratkaisevia aikoja ja on aika mahdotonta ennustaa, missä KooKoo on esimerkiksi 5-10 vuoden päästä. Voi olla melkein missä vaan tai pahimmassa tapauksessa ei missään.

Ymmärrän kyllä ajatuksen tässä taustalla ja näinhän sen vähän tuppaa olemaan. Voimme tuolla aikahaarukalla olla Liigaseura, Mestisseura tai pahimmillaan jotain muuta. Itse uskon, että alle Mestisseuran tason emme tule vajoamaan. Kouvola on kuitenkin sen verran suuri talousalue, että täällä pystyy hyvin ylläpitämään vähintään hyvää Mestisseuraa.

Ongelma vaan tuppaa olemaan tekijöiden puute. J.Leppänen teki aikanaan hienon työn nostaessaan seuran jaloilleen ja nyt Frimodig on nostamassa sitä jo liigaan. KooKoota on siunattu viime vuosina hienoilla tekijöillä, mutta vaikea sanoa kuinka kauan Frimodig jaksaa jatkaa työtään KooKoon johdossa. Sitten kun hän lopettaa, löytyykö Leppäsen ja Frimodigin työn jatkajaa? Niin kauan kun Frimodig on johdossa, uskon KooKoon tavoitteiden olevan vähintään Mestiksen voitossa, mutta hänen jälkeensä ei pakosti löydy yhtä kovilla tavoitteilla (ja riskinottokyvyllä) varustettua seurajohtajaa.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Jos näiden panostusten seuraus ei olekaan liigapaikka, niin voi olla vaarana, että toiminta lopahtaa tukijoiden kyllästyessä näytön puutteeseen ja tekijöiden väsyessä. Ei olisi ensimmäinen kerta, kuten varmasti tiedät. Vaarana on tässä tilanteessa luisuminen kohti varmasti houkuttelevaa farmiyhteistyötä. Make it or break it.
Tähänhän ei auta muu kuin että organisaatiossa ollaan kokopäiväisesti töissä, jolloin tuo lopahtaminen ei ole mahdollista tai menee työt alta.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kun pelaajamarkkinoilla on hiljaista, on aika lähteä rakentelemaan salaliittoteorioita. Nythän on niin, että seura ei vahvojen huhujen mukaan ollut halukas jatkamaan Lehkosen valmennuksessa. Kultanen taas tuntuisi ensisijaisesti seuran, ei niinkään Lehkosen valinnlta. Joten, jos Lehkonen erotetaan, ei ole mitään syytä olettaa Kultasen poistuvan samalla ovenavauksella.

Kun luottoa ei ole, mutta olosuhteiden pakosta yhteistyö jatkuu, on sen päättyminen ennenaikaisesti hyvinkin mahdollista. Ainakaan Lehkosella ei ole ensi kaudella varaa samanlaiseen alkukauden sukellukseen kuin viime syksynä. Kultasen tilanne on samaan aikaan mielenkiintoinen. Seuran johdossa miehestä kaavaillaan varmasti muutakin kuin kakkosvalmentajaa. Aikataulu on toinen juttu ja on toki vielä kokematon, mutta niin ovat olleet mm. Törmänen, Juujärvi ja Pikkarainen tullessaan mestiksen vastuuvalmentajiksi. Kokeneemmista taas harva lyö enää uudelleen läpi ja parhaat ovat jo menneet ylempiin sarjoihin.

Tästä tuleekin sellainen skenaario mieleen, että Lehkoselle annetaan jossain vaiheessa potkut ja Kultanen saa esim. puoli kautta aikaa ykkösenä. Siinä olisi riskiä, mutta myös mahdollisuus ja parhaimmillaan Kultanen onnistuisi ja jatkaisi luontevasti seuraavalla kaudella päävalmentajana. Jos ei onnistuisi, voisi palata kakkoseksi, eikä se edes tuhoaisi Kultasen uraa, kun kesken kauden valmentajaksi tulleen vastuu epäonnistumisesta on pienempi. Toinen ja tietysti mukavampi vaihtoehto on se, että KooKoo pelaa Lehkosen johdolla vahvan ja onnistuneen kauden.
 

Fordél

Jäsen
Aikataulu on toinen juttu ja on toki vielä kokematon, mutta niin ovat olleet mm. Törmänen, Juujärvi ja Pikkarainen tullessaan mestiksen vastuuvalmentajiksi. Kokeneemmista taas harva lyö enää uudelleen läpi ja parhaat ovat jo menneet ylempiin sarjoihin.

Aikataulun ei pitäisi olla Kultasen suhteen kovin kiireinen. Niin kokenut ja hieno pelaaja kuin Kultanen olikin, on hän valmentajana todellinen keltanokka. Siinä missä Kultasella on yksi kausi takana valmentamista, oli Juujärvellä ennen LeKin päävalmentajuutta plakkarissa kymmenen vuotta valmennuskokemusta ja Pikkaisella sekä Törmäsellä vähintään viisivuotta kokemusta niin junnuista kuin SM-liigan apuvalmentajan hommasta. Kaikki näistä olivat myös antaneet hyviä näyttöjä osaamisestaan: Juujärvellä ja Törmäsellä A-nuorten mestaruus ja Pikkaraisella HeKin nousu Suomi-sarjasta Mestikseen. Kultasen näytöt on vielä antamatta.

Turha tässä on siis mitenkään kiirehtiä Kultasenkaan kohdalla vaan jos hänellä on halua valmentamiseen niin annetaan Kultasen kerätä kokemusta kaikessa rauhassa ja samalla kehittää omaa pelifilosifiaansa, johtamistapaansa jne. KooKoon tavoitteet ovat toivottavasti tulevillakin kausilla todella kovat, joten sen valmennukseen ei voida palkata vasta näitä kysymyksiä miettivää keltanokkavalmentajaa. Myös joukkueen materiaali on erilainen kuin esim. LeKillä ja Sportilla, joiden nuoreen materiaaliin sopi valmentajaksi juuri Juujärven ja Törmäsen kaltainen valmentaja.

En siis todellakaan näe Kultasta hyvänä vaihtoehtona Lehkosen korvaajaksi jahka korvaajaa joudutaan tulevana kautena miettimään. Pelkään, että Kultaselle kävisi kuten Immoselle Jokereissa.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En siis todellakaan näe Kultasta hyvänä vaihtoehtona Lehkosen korvaajaksi jahka korvaajaa joudutaan tulevana kautena miettimään. Pelkään, että Kultaselle kävisi kuten Immoselle Jokereissa.

Täytyy myöntää, että Immonen pyöri täälläkin mielessä kun viestiä kirjoitin. Se pelko on ihan aiheellinen, vaikkakin tilanne olisi hieman erilainen, jos Kultanen nostettaisiin ykköseksi kesken kauden.

On toki viisautta tehdä asioita pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti, mutta ajoittain kaipaisi enemmän uskallusta tehdä rohkeitakin ratkaisuja eikä aina pelätä sitä pahinta.
 

Fordél

Jäsen
On toki viisautta tehdä asioita pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti, mutta ajoittain kaipaisi enemmän uskallusta tehdä rohkeitakin ratkaisuja eikä aina pelätä sitä pahinta.

No Lehkosen palkkaaminen Kolekin tilalla oli aikanaan jollain tapaa rohkean vedon ja pitkäjänteisen näkemyksen hieno kompromissi (kolmen vuoden soppari). Itse toivon, että tämä tie katsottaisiin loppuun. Kultasen kohdalla toivoisin, että hän hankkiin ensin kunnolla kokemusta valmentamisesta ennen kuin edes ajattelee KooKoon päävalmentajuutta. KooKoon kakkoskoutsin paikka on toki ihan hyvä tähän hommaan, mutta myös Nuorten sarjana päävalmentajuus olisi hyvä pesti hankkia kokemusta. Kultanen voisi hyvin koittaa ensi kauden jälkeen päästä tällaiseen pestiin.
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
On se tiukka paikka Lehkosellekin tuleva kausi. Jos mies floppaisi kolmannen (tai toisen) kauden peräkkäin seurassa, josta on rahaa ja tukea tullut mestistasolle hurjasti päävalmentajan käyttöön, niin vaikea kuvitella, että Lehkoselle ottajia löytyy niin liigasta kuin mestiksestäkään kärkiseuroista. Kunnianhimonsa takia Lehkosta on kuitenkin vaikea nähdä minkään Hekin vaihtoaitiossa koskaan. Veitsen terällä mennään. Ensi vuoden jälkeen Lehkosen ura on joko nousussa tai laskussa, samoilla raiteilla ei ainakaan. Tietysti aina on Tuto, jonne voi palata ja johon tod.näk. otetaan vastaan vähän huonommallakin menestyksella.
Toivotaan, että paine Lehkosen niskassa saa hänet sitoutumaan Kouvolaan entistä paremmin ja että nuo spekulaatiot valmentajanvaihdoshaluista seuran puolelta ovat puppua.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Toivon sydämeni pohjasta, että saatte koottua itsellenne ensi kaudeksi sellaisen jengin, jolla liigajoukkue kaatuu. Nämä Sportin ja Pelicansin väliset pelit ovat osoittaneet, että tasoero on marginaalinen, kun puhutaan joukkuetasolla. Yksilöiden välillä tasoeroa toki on paljonkin ja pitääkin olla, mutta tämä on joukkuepeliä. Tämän kauden KK olisi antanut Pelicanseille kovan vastuksen, jos karsintaan saakka olisi edennyt. Tavallaan heidän onnensa, että saivat vastaan Sportin junnut ja vajaamiehisen joukkueen.

Sport todennäköisesti parantelee talouttaan myös ensi kaudella, eikä lähtökohtaisesti taistele liiganoususta. Siksipä mestiksen uskottavuus on lähtökohtaisesti teidän harteilla myös ensi kaudella. Jukureita en tähän sarjaan laske, niin kauan kuin jatkavat farmiseurana. Ei muuta kuin tsemppiä ja palikat kohdilleen ja se on siinä.
 

Rankkari

Jäsen

Kiitoksia ajatuksista. Pakko myöntää, että sympatia Sporttia kohtaan on noussut huomattavasti sen erinomaisista esityksista kevättalvella. Lisäksi hienoa nähnä kuinka huikea kiekkobuumi on Vaasassa ollut. Tällaista tarvitaan ehdottomasti lisää suomalaiseen jääkiekkoon!

Kookoon ensikauden tilanne taitaa olla hieman monimutkainen. Pettymyksen jälkeen joukkueen ja talouden rakentaminen kohti liigakarsintaa on suuritöinen. Toivottavasti Kookoon puuhamiehillä riittää energiaa rakentaa hyvä joukkue. Toivon myös että mestiksestä löytyy pari haastajaa/kirittäjää Kookoolle.
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Toivon myös että mestiksestä löytyy pari haastajaa/kirittäjää Kookoolle.

Uskotko, että Kookoolla on ensi kaudella kasassa porukka, joka voi lähteä jälleen selkeänä ennakkosuosikkina sarjaan/ajatteletko, että tästä asiasta kannattaa joka tapauksessa tehdä numero, niin kuin kuluneella kaudella?

Itse totta kai toivon mahdollisen laadukasta rosteria, mutta en näe suurena ongelmana, vaikka KooKoo olisikin se kirittäjä/haastaja. Uskon, että siinä missä Kouvolan olosuhteet ja valmennus toimivat magneettina pelaajille, on Mikkelissä Pikkarainen, Vaasassa kiekkobuumi/menestys ja Joensuussa myös olosuhteet ja valmennus, jotka kilpailevat KooKoon kanssa tasapäin pelaajista.
 

Rankkari

Jäsen
Uskotko, että Kookoolla on ensi kaudella kasassa porukka, joka voi lähteä jälleen selkeänä ennakkosuosikkina sarjaan/ajatteletko, että tästä asiasta kannattaa joka tapauksessa tehdä numero, niin kuin kuluneella kaudella?

Tavasin ylläolevaa tekstiä parikinkertaa, ja en ole varma ymmärsinkö sitä vieläkään..? Se on kysymyksen muodossa, joten yritän vastata.

Mun kirjoitus oli "toivomismuodossa", jossa toivoin, että Kookoolla olisi joukkue, jolla voisi mennä kohti liigakarsintaa. Samalla toivoin, että mestiksessä olisi pari muutakin joukkuetta, jotka tavoittelisivat liigakarsintaa yhdessä Kookoon kanssa. Sitten suora vastaus kysymykseen: En tällähetkellä usko, että Kookoolla olisi joukkue, jolla se lähtisi selkeänä ennakkosuosikkina ensikauteen. Ei tälläkään kaudella Kookoo ollut selkeä ennakkosuosikki. Aika tasoissa Jukureiden kanssa mentiin. Pitkin kautta olen kirjoittanut, että Kookoon johdon ajoittain käyttämä "uho" ja "omakehu"on ollut väärin. Samaa mieltä olen edelleenkin, tai nyt jopa vieläkin enemmän. Nöyryys ja kova työnteko ilman itsensä kehumista kuuluu suomalaiseen luonteeseen. Ainoa hyvä asia "hypetyksellä" on ollut median huomio.
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Tavasin ylläolevaa tekstiä parikinkertaa, ja en ole varma ymmärsinkö sitä vieläkään..? Se on kysymyksen muodossa, joten yritän vastata.

Huonosti muotoiltu minulta, mutta vastauksestasi päätellen, ymmärsit ihan oikein. Olen myös kanssasi täsmälleen samaa mieltä. Ymmärsin toivomuksesi niin, että KooKoo tulisi mielestäsi suhteellisen varmasti olemaan ennakkosuosikki ja että TOIVOT jonkun muun pystyvän pistämään kampoihin. Mutta joo, nyt selkisi kantasi asiaan.

Totta kai tavoite pitää olla edelleen korkealla, mutta farssin siemen on kylvetty, jos jatketaan kuluneen kauden linjalla tiedottamisessa (uhoamisessa). Jos liigatavoite on olemassa, se voidaan todeta syksyllä suhteellisen eleettömästi, mutta sen jälkeen lienee syytä keskittyä peliin kerrallaan kaikenlaisten paineensietokyvyn kasvattamisien sijaan, johon Lehkonen viittasi mm. viime syksyllä useaan otteeseen. Onnistumisien ja itseluottamuksen kasvun myötä paineensietokyky kasvaa itsestään, ei sitä tarvitse katteettomalla uhoamisella yrittää piiskata esiin. Uholla saadaan tietysti medianäkyvyyttä jonkun verran, mutta saadaanko enää toista kautta peräkkäin.
 

The Rock

Jäsen
Huomenna KooKoo on tietojeni mukaan "tulossa ulos" tulevan kauden pelaajistonsa suhteen, enkä ihmettelisi yhtään jos sopimusten joukossa olisi eräs viime kaudella Turun suunnalla lättyä pussiin heitellyt kaveri.
 
Eli tiedot pitivät paikkansa ja Rämö pysyy Kouvolassa, en tiedä edes miten Joensuussa haaveilivat miehestä. Jatkoja Lusselle, Gärdille, Kossulle ja Luigille, näistä kaikki otan mielihyvin vastaan. Jos varsinkin kaksi ensimmäistä jatkavat tasonnostoaan ensi kaudella, niin hyvä. Uutena tulokkaana Heikkinen on mielenkiintoinen lisäys ja melko hyvillä tehoilla on tuntunut Mestis ainakin sujuvan.

Ja hei! Heti neljä omaa poikaa kiinni, joiden ympärille rakennetaan joukkuetta?!
 

Fordél

Jäsen
Erittäin hyviä jatkosopimuksia kun ensiksi kiinnitettiin omat pojat ja sarjan kovin veska. Sopparit olisi voinut samantien olla parivuotisia, mutta hyvä näin. Rämön soppari on kiinnityksistä kovin. Kuten tuossa joku aika sitten ounastelin niin liigassa paikat olivat tiukassa, joten sitä kautta jatko ei ole suuri yllätys. Jatkoa puolisi varmasti myös KooKoon hyvä veska valmennus. Hienoa, kun ei tarvi enää kantaa murhetta joukkueen tärkeimmän pelipaikan suhteen.

Omien poikien myötä saatiin hyvää runkoa ja jatkuvuutta niin hyökkäykseen kuin puolustukseen. Luigi menee toki vielä luokkaan "kärkiosaaminen". Heikkisen tulosta ei osaa oikein sanoa mitään. Varmasti ihan hyvä haku alempiin kenttiin kun on kuitenkin tasainen suorittaja. Vähän kuitenkin pistää mietityttämään, että onko Heikkinen Sirenin korvaaja vai aikooko Lehkonen kasata kunnon pygmijengin?

Seuraavaksi toivoisi jatkosopparia Bakerille, Sirenille ja Veistolalle. Uusien nimien listalla toivoisi puolestaan olevan kovempia nimiä kuin Heikkinen, esim. se Joona Karevaara.
 

lätkäheebo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat, Winnipeg Jets
Hyvä alku joukkueen kasaamiselle! Mikko Rämön pitäminen KooKoossa on seuralta hieno suoritus ja samalla näyttö, että joukkuetta kasataan tosissaan. Hyväksyn täysillä kaikki nyt julkaistut sopparit.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kyllä näillä hankinnoilla sijat 3-4 alkavat olla jo lähes käden ulottuvilla... .. .

No joo, ihan hyviä hankuja, kuten täällä on jo mainittukin. Erityisesti itseäni ilahduttaa myös tuo Rämön jatko. Eipä tarvinnut ostaa arpaa tuolle paikalle. Heikkisestä ei ainakaan näin nopeasti löydy oikein minkäänlaista muistijälkeä, mutta taustoista päätellen voi olla ensi vuoden siren tai yhtä hyvin perkkiö. Ei ole enää ihan teini eli hakenee ponnahduslautaa liigaan, kun se vielä on muutaman vuoden mahdollista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös