KooKoon juniorit kaudella 2023–2024

  • 48 924
  • 254

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tässä vielä puolivälierien otteluohjelma KooKoo-Jokerit:

Tiistai 19.3.2024 klo 17.00 Lumon Areena
Torstai 21.3.2024 klo 14.00 Pirkkola
Lauantai 23.3.2024 klo 13.00 Lumon Areena

tarvittaessa:
Sunnuntai 24.3.2024 klo 12.30 Pirkkola
Tiistai 26.3.2024 klo 17.00 Lumon Areena
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Minkälaisia Leijona.tv:n lähetykset on? Kannattaako maksaa jos matsin tahtoisi katsella?
Ainakin junnupeleistä saa selvää. En tiedä miten lumonilla on kamera sijoitettu. Mutta eihän tuo kuukauden katseluoikeus ole kuin 9€ muistaakseni.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo aloitti puolivälierät 5-2 voitolla Jokereista.

Parhaat pistemiehet tänään:
Emil Välilä hattutemppu 3+1=4
Toivo Kupila 1+1=2
Mika Mönkkönen 0+2=2
Rasmus Svartström 0+2=2

Stepan Vopravil 15 torjuntaa.

Yleisöä 1070.

Hemmetin hyvä yleisömäärä tiistai-iltana ottaen huomioon, että kyseessä oli vasta puolivälierien ensimmäinen ottelu. Jos sarja on katkolla lauantaina, voi tulla huomattavasti enemmänkin yleisöä.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tänään tiukka peli, mutta harmi kyllä jatkoerässä 4-3-tappio. Ahonen 1+1 ja Nurmi 0+2. Heinonen edelleen sivussa. Erikoiseen kellonaikaan (alkoi 14:00) on kyllä ollut peli arkipäivänä.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
En ole aiempia pelejä tällä kaudella nähnyt, mutta aika aaltoilevaa oli esitys. Tyhmiä jäähyjä, kolme hyökkäyspäässä ja yksi 6 kentällä. Ei ollut Jokereiden voitto vääryys.

Suorastaan järkytys kuinka kuolevaisilta Török, Nurmi ja Väisänen tuolla näyttivät. Väisänen oli erityisen pehmeä ja muisto vain oli se rohkea ja pääasiassa onnistunut kiekkokontrolli mitä liigassa nähtiin. Kertoo toki siitä, että kovia pelejä ovat nuokin ja siitä, että kolmikon taso tänään oli lähempänä u20 sarjaa kuin liigaa
 
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pirun tärkeä peli huomenna. Ja sitten jatketaan ainakin Helsingissä (Pirkkolassa) sunnuntaina - taas ihmeelliseen aikaan - klo 12:30. Nyt pitää löytyä pojilta rutistusta. Jokeri väläytteli jo ekassa pelissä Kouvolassa, että kyllä hekin osaavat pelata jääkiekkoa. Tsemppiä, nuoret!
 

TuplaNolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Titaanit, sympatiat Ketterä
1. erä pelattu KooKoo - Jokerit ja tilanne on 2-1. Hyvältä näyttää peli. Kaasu vaan pohjaan ja seuraavassa erässä lisää maaleja!
 

Rupture

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, WPG
Oli oikein pirteää peliä tuo eka erä. Tokaa maalia ei näkynyt edes päädystä kunnolla. Tuomarilta olisi ollut aikamoinen allensa paskominen jos kiekko ei olisi mennytkään maaliin, meinaan hän vihelsi pelin poikki heti vaikka ei ollut täysin satavarma siitä että menikö kiekko maaliin. Jollain KooKoon pelaajalla olisi ollut tyhjä nuotta edessä jälkitilanteessa.
 

One-timer

Jäsen
Toinen erä oli varmaan Jokereilta paras mitä olivat Kouvolassa tässä sarjassa pelanneet, saivat todella pitkiä hallintajaksoja. Vopravil oli maalilla hyvä ja pakisto sai aika hyvin jokerit pidettyä pois vaarallisimmilta paikoilta.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
1390 oli ilmoitettu yleisömäärä.

Huomenna eka mahdollisuus katkaista sarja. Viides peli (jos tarpeen) on sitten Kouvolassa tiistaina.

Tappara näyttäisi laittavan oman sarjansa tänään katki. Jos nyt mennään vaarallisille vesille ja spekuloidaan jo ennen aikaisesti KooKoon menevän tästä jatkoon, niin välierävastustaja on Ässät, mikäli se menee jatkoon (johtaa Kärppiä vastaan sarjaa 2-1). Jos Ässät kuitenkin häviää sarjansa Kärpille, niin KooKoon vastustaja on otteluparin TPS-JYP jatkaja (sarja on jo tänään katkolla, TPS johtaa 2-0).

Eli todennäköisesti siis joko Ässät (runkosarjassa 8.) tai TPS (runkosarjassa 4.).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös