Incorrect

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Gallo tosiaan vaikuttaa kovalta pelimieheltä, erittäin kova työmoraali ja pelasi eilenkin alivoimaa. Kaikki tilanteet loppuun asti ja hanakkaa karvaamista joka vaihdossa, palkinnoksi kaksi maalia.
Mingoia vaikuttaa myös kaverilta joka tulee iskemään paljon maaleja tällä kaudella, vaikea antaa kovinkaan kummoista arviota muuten yhden oikean pelin perusteella, mutta ammattimieheltä vaikutti Liigaympyröihin.
Kyle Platzer vakuuttaa kyllä allekirjoittaneen, käsistään erittäin taitava ja nopeus varmasti riittää Liigaan. Vaikutti erittäin taitavalta ylivoimalla, palkinnoksi upea poikkikentän ykkössyöttö Karlssonin 5-1 maaliin. Taisi syöttää myös 1-0 osuman Hakulisen give-and-go maaliin.
Bucekista vähän hankala sanoa vielä. Taitoa eittämättä löytyy, mutta eilen ei osunut. Muutama hyvä ajo laidasta B pisteen kaarelle mutta laukaus ei löytänyt maaliin. Samoin tuhri yhden läpiajon. Toivottavasti käyttää kokoaan enemmän hyväksi sarjapelien alkaessa.

Hyvät fibat jäi!
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon harjoituspelien pistepörssi ennen illan HIFK-ottelua.
Merkille pantavaa, että kiekolliseksi pakiksi hankittu Matt Caito ei ole vielä avannut pistetiliään.
Toki aika vaatimattomin pistein siellä on moni muukin mennyt harjoituspelit, mutta onneksi kyseessä kuitenkin siis vasta harjoituspelit. Eiköhän Anrei Hakulisenkin tahti tuosta kiihdy, kun aletaan pelaamaan pisteistä. Vilmos Galló on ollut ehdottomasti KooKoon paras pelaaja harjoituspeleissä eikä pelkästään pisteidensä perusteella.

1. Vilmos Galló 5+1=6
2. Erik Karlsson 1+5=6
3. Kim Strömberg 1+3=4
4. Toni Suuronen 1+3=4
5. Arttu Pelli 0+4=4
6. Kimi Koivisto 2+1=3
7. Kaspeli Ojantakanen 1+2=3
8. Kyle Platzer 0+3=3
9. Oskari Manninen 2+0=2
10. Joonas Oden 2+0=2
11. Trevor Mingoia 1+1=2
12. Juha-Pekka Haataja 1+1=2
13. Sami Tamminen 1+1=2
14. Peetro Seppälä 1+0=1
15. Anrei Hakulinen 1+0=1
16. Olli Korhonen 0+1=1
17. Juho Rautanen 0+1=1
18. Samuel Buček 0+1=1
19. Juuso Pulli 0+1=1

Pistetili avaamatta:
- Matt Caito
- Santeri Salmela
- Alexander Bonsaksen
- Kalle Valtola
- Markus Jokinen
- Jere Friberg
- Martin Berger (ei pelattuja otteluita)
 
Viimeksi muokattu:

One-timer

Jäsen
Tänää Ifk ansaitusti 2-0 parempi. Taisi pojilla jalkaa painaa aika reilusti eilisen pelin jälkeen. Hankala sanoa oikein mitään kenestäkään, mutta muutaman noston itse sain veikkaus tv:n puolelta tehtyä:
-Oden oli hyvällä jalalla liikkellä ja terveenä pysyessään tulee olemaa mitä luultavammin tekemään myös liiga tasolla tulosta.
-Bucek näytti jalkaansa pariin kertaan ekassa erässä. Joutuu kyllä opetella käyttämään kroppaansa enemmän hyödyksi, tuntuu tällä hetkellä pelkäävän fyysisyyttä. Muutenkii hetki menee vielä tottua liigan pelityyliin.
-Gallo teki töitä taas paljon mutta palkinto jäi puuttumaan
-Haukeland pelasi hyvän pelin(ekasta maalista en ole varma miten meni), mv-peliin ei pitäisi kauden kaatua.

Muutenkaa en nyt lähtisi kirvestä heittämään kaivoon tän pelin perusteella, väsynyt joukkue jolta puuttuu kaksi lähtökohtaisest tärkeintä laituria, vastassa levännyt mestari suosikki, suurimpana pointtina pitäisin sitä, että saatiin lukemat pidettyä asiallisena ja eipä vastustajallekkaan niitä paikkoja liikaa tullut.

Eniten häiritsi pelin selostaja ja Turun kauhean värinen jää.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Puolustuspeli oli sekavuudestaan huolimatta hyvää. KooKoo sai pidettyä HIFK hyökkäykset kurissa kohtuu hyvin eikä antanut kovinkaan montaa hyvää maalipaikkaa. Sen sijaan hyökkäyspeli oli kaikilla kentän osa-alueilla aivan totaalisurkeaa. Ei syöttöketjuja, koska mikään syöttö ei jäänyt lapaan joko huonon syötön tai surkean vastaanoton takia. No, olihan KooKoolla toki se 3 maalipaikkaa eli ottelu oli voitettavissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy