KooKoo - Suomi U20 su 25.9.2005

  • 4 901
  • 28

oranssimusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tappara,Mypa ja FC Liverpool
KooKoon todellinen ongelma on erikoistilanne pelaaminen.Kolmessa ensimmäisessä pelissä on joukkue päässyt pelaamaan 12 ylivoimaa, 0 tehtyä maalia!!!Tehot ovat todella kadoksissa.Sama ongelma kuin viime kaudella, jolloin sarjan huonoin yv-pelaaminen.Eikö ole opittu yhtään mitään?Ehdottomasti parannettava yv:tä tai käy kylmät.Surkeaa tekemistä.Nyt pitäis tehrä jotain, mutta mitä?Siinä pähkinää purtavaksi Mansikille, joukkueelle ja meille faneille.Ylivoimapeli kunniaan.Sunnuntaina pikkuleijonat kaatuvat 4-1.
 
Nyt on Kookoon terästäydyttöävä, sillä Pelsu81 pääsee korkkaamaan mestiskauden ottelulla kookoo-suomi20. Vastustaja ei juurikaan sytytä, mutta kai se on hallille taas vaivauduttava.

4-1 Kookoolle Tinke 1+1
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Heitetään pessimisten tulosveikkaus 4-4.
Vastaan on tulossa todella kova porukka. Liigamiehiä löytyy ja tuleva ensimmäisten kierrosten varaus Jesse Joensuukin on mukana.
Muita mielenkiintoisia nimiä ovat pikku Leijonilla Rask, Tuomainen, Laakso ja Komarov. Kuinka monta jäähyminuuttia pikku-Komarov kerää Kouvolasta?

Ainiin, KooKoon maalit tekee Keltanen, Liukkonen, Saarela ja Somppi.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Voi olla, ettei alle kaksikymmpisten maajoukkue suuria ihmismääriä liikuttele, mutta ainakin minua se kiinnostaa. Harvemmin kuitenkin saa nähdä KooKoota vastaan noin kovia tulevaisuuden tähtiä.

IceMaster jo tuossa luettelikin mielenkiintoisimmat pelurit. Raskin taakse ei ole varmastikaan helppo tehdä maaleja.

Yksi mielenkiintoinen juttu on kuitenkin olemassa. Lähes koko U20-joukkue nimittäin pelaa toisen matsinsa vuorokauden sisään. Tänään joukkueesta olivat tulessa:

Tuukka Rask (Ilves-liiga, luukkuvahtina), Jani Nieminen (HIFK-A)

Mikko Saari (Lukko-A), Juho Mielonen (Ilves-A), Erkka Leppänen (JYP-A), Jani Forrström (Pelicans-A), Teemu Laakso (HIFK-liiga), Jussi Ruohola (HPK-liiga)

Tommi Laine (TPS-A), Ossipekka Lehtonen (TPS-A), Miika Lahti (JYP-A), Markus Rämä (SaiPa-A), Janne Kolehmainen (SaiPa-liiga), Tomas Sinisalo (SaiPa-liiga), Jesse Joensuu (Ässät-liiga), Leo Komarov (Ässät-liiga), Miikka Tuomainen (Lukko-liiga)

Siis vain yksi kentällinen, Esa Lehikoinen, Mikko Haapanen, Antti Jaatinen, Ossi Saarinen ja Jesse Uronen, on ns. tuoreita ukkoja. KooKoon pitäisi siis ehdottomasti saada isoon kaukaloon kunnolla liikettä.


EDIT: Korhonen ja Lustberg eivät varmaan kokoonpanossa ole, sillä pelasivat eilen A:ssa. Jokohan Haapalainen pääsisi kehiin?
 
Viimeksi muokattu:

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
IceMaster kirjoitti:
Kuinka monta jäähyminuuttia pikku-Komarov kerää Kouvolasta?

Toivottavasti ainakin pelaisi koko pelin, on mielenkiintoista nähdä miten Komarov pärjää Mestis-vauhdissa. Jos vaikka Ara laittaisi Leon Joensuun kanssa samaan kenttään.
Sen verran otteluennakon kuvatekstiä korjaisin, että Komarov ei sentään enää ole 168-senttinen. Se on vanha tieto, "miehen" oikeat mitat ovat Ässien kotisivujen mukaan 176/83 ja Sm-liigan sivujen mukaan 178/82.
 

tarok

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja Tappara
Everton kirjoitti:
Voi olla, ettei alle kaksikymmpisten maajoukkue suuria ihmismääriä liikuttele, mutta ainakin minua se kiinnostaa. Harvemmin kuitenkin saa nähdä KooKoota vastaan noin kovia tulevaisuuden tähtiä.


EDIT: Korhonen ja Lustberg eivät varmaan kokoonpanossa ole, sillä pelasivat eilen A:ssa. Jokohan Haapalainen pääsisi kehiin?

Tuskin on Haapalainen kehissä tänään...lähti eilen Ketterään pelaamaan pari peliä
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
tarok kirjoitti:
Tuskin on Haapalainen kehissä tänään...lähti eilen Ketterään pelaamaan pari peliä

No niinpä näköjään on tehnyt, pelannut jo eilen tappiollisessa matsissa Tampereella.

Ihan hyvä ratkaisu, jos peliaikaa ei nyt ole Mestiksessä luvassa. Pysyy tuntuma yllä. Onhan tässä Ketterän lisäksi nurkilla Titaaneita ja HeKiäkin, joten kauden aikana saattaa joku toinenkin käväistä Suomi-sarjassa.

KooKoon kokoonpanoa ei ole vielä nettiin saatu. Suomen on, eikä Joensuu pelaa. Olikohan se Pelicansin Samu Vilkman, joka oli tilalle napattu.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
35 MV PALMU Esa-tapio
29 MV GRAHN Carl

5 P GÄRDSTRÖM Tuomas
4 P HOLOPAINEN Jukka-pekka
13 H LIUKKONEN Mikko
14 H KATTELUS Tatu
10 H SOMPPI Teemu

9 P RAATTAMA Jari
27 P MACHACEK Petr
15 H SAARELA Ilkka
32 H SOIJÄRVI Reino
81 H NURMBERG Timo

3 P TARKIAINEN Mikko
18 P KESKINEN Jani
24 H SKYTTÄ Valtteri
19 H LAMPINEN Aapo
25 H KELTANEN Jari

8 P LUSTBERG Jesse
71 H KOSKELAINEN Eemeli
34 H HAAPA-ARO Kimmo
12 H MIETTINEN Jami

16 H KORHONEN Jukka

Eli tässä KooKoon kokoonpano. Palmu maalissa ja kenttiin tehty aikamoisia muutoksia. Toivottavasti muutokset tuovat tulosta.

Koskelainen mukana ja Onnela puuttuu. Onkohan Onnelaa kohdannut loukkaantuminen, vai lieneekö heikot otteet tiputtaneet miehen pois kokoonpanosta.
 

pp lämäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
MIKKELIN JUKURIT
KooKoolle menestystä

Toivotaan KKoolle menestystä pikkuleijonien kaatoon! Ihan oikeesti toivon että hekin saisivat eka voiton se olis tärkeä juttu,kyllä siellä pelimiehiä on oltiinhan mekin (jukurit) välillä hätää kärsimässä ainostaan Jaska pelasti meidät tappiolta KooKoota vastaan!
 

SigueSigue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Porin Ässät
Voin vakuuttaa että kun Leo Komarov luistelee kentälle niin katsottavaa on! Leo ei väistä ketään ja taitoakin löytyy. Ehdotankin nyt että kaikki kennelle kykenevät paikalle.
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Miksu kirjoitti:
Sen verran otteluennakon kuvatekstiä korjaisin, että Komarov ei sentään enää ole 168-senttinen. Se on vanha tieto, "miehen" oikeat mitat ovat Ässien kotisivujen mukaan 176/83 ja Sm-liigan sivujen mukaan 178/82.

Totta tosiaan, Leo on kasvanut. Viime vuonna A-junioreissa tunnisti pienestä koosta ja häkistä, mutta kesän aikana oli tullut selvästi kokoa lisää. Erityisemmin en häneen kiinnittänyt huomiota, tosin kukaan Suomen pelaaja ei kiinnittänyt huomiota. Toki Rask erottui ja Tuomainen, mutta jälkimmäinen kokonsa puolesta. Tasaisen vahvalla joukkuella olivat matkassa.

KooKoo pelasi ihan ok peliä, maalinteko vain tökki. Ensimmäisessä erässä Lampinen pääsi oivaan tekopaikkaan Sompin syötöstä, mutta ei auttanut. Soijärvi pääsi kolmannessa erässä läpiajoon ja muutenkin maalintekopaikkoja piisasi. Ylivoimaa piisasi sitäkin enemmän.
Toivottavasti voitto tuo rentoutta maalintekoon tulevissa peleissä, tai muuten kahdeksan joukkoon pääseminen on ylitsepääsemätöntä.

EDIT: Lisää kommenttia pelistä.

Nyt kyllä ojennan ison käden Reijo Mansikalle, hän on sen ansainnut. Nyt nähtiin kuinka varmistava pakki & kiekollinen pakki- yhdistelmä toimii. Avausketjun takana pelasi Holle ja Gärdström ja Holle sai keskittyä omaan kiekolliseen peliin, kun Gärdström varmisti. Sama kakkosketjussa, Mac Hasek neppaili ja Raattama varmisti minkä suinkin pystyi. Kolmospakkiparissa oli mielestäni Tarkiaisella ja Keskisellä pienoisia ongelmia, mutta ne korjaantuivat keskialue- ja hyökkäspelissä. Tästä esimekkinä Keskisen hyvä pelinluku, josta Keltanen oli päästä ohjaamaan kiekon sisään kolmanessa erässä. Lustbergille olisin toivonut peliaikaakin, edes 3-4 vaihtoa/erä.

Hyökkäyspäässä ketjut olivat ihan ok. Sompin yöhiihto jatkui (en tosin ollut Haukat peliä näkemässä), eikä muutenkaan ns. ratkaisijoiden peli ollut toivotulla tasolla. Lampinen oli hieman voimaton ikätovereitaan vastaan kulmissa, toisinkuin Skyttä. Junnuista Koskelainen esitti pirteää peli ne muutavat vaihdot, jotka pelasi. Koskelainen on minun silmissä selkeästi parempi, kuin Miettinen. Voimaa, nopeutta ja tahtoa riittää. Varmasti kiekonkäsittelyäkin, jos vain saisi kiekon.

ET:ltä loistokas peli, ykkösvahdiksi? Ehkäpä.
 
Viimeksi muokattu:

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Jaahas, eipä ole tästä ottelusta paljonkaan sanottavaa. Melkoisen tasapaksu ja tylsä vääntö nähtiin. Positiivista oli tietenkin kaksi pistettä, mutta KooKoon peli ei vakuuttanut sitten yhtään!

Kentät oli sotkettu uuteen uskoon, mutta siitä ei näyttänyt paljon apua olevan. Peli oli molemmin puolin melkoista sohlaamista, kiekko ei meinannut pysyä lavassa ja syötöt karkasivat mihin sattuu. Mailahäirintä vei lisäksi pelistä vauhtia pois.

Mansikan pitäisi saada tuosta porukasta paljon enemmän irti ja pitää pelaajat kurissa! KooKoo otti kauhean kasan aivan turhia jäähyjä.
Reijon on pian keksittävä uusia kujeita. Vaikka nyt voitto tulikin, niin peli oli melkoista räpellystä.

Tinken maali lämmitti. Lisäksi Palmu oli oikein hyvä niin kuin Lampinenkin. Kuuden penkkiurheilijan viralliset palkinnonsaajat ilmoitetaan myöhemmin.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Purkakaa kiekkot kunnolla omista.. Varmasti lähemmäs kymmenen maalipaikkaa vieraille tuli kun purkukiekko laitettiin suoraan vastustajan lapaan tai muuten vain sössittiin vastustajalle. Kunnon roikkuja tai lämäreitä vaikka vastustajan kenttäpäädyn kalaverkkoon kunhan omista tulee pois.
Peli oli surkeaa, ilmeisesti olin siis eri pelissä kuin IceMaster.
Harhasyöttöjä ja hyökkäyksien päättäminen onnetonta. Ei laukauksia, ei mitään.
Ainut onnistuja oli ET, jonka syrjäyttäminen olisi suuri virhe, ellei mies itse anna siihen syytä. Normaalisti en avaudu, mutta ei tuota peliä kukaan satunnaiskatsoja tule katsomaan. Mielenkiinnolla odotan Mansikan kommenttia pelistä.
Aamen.
 

Vinka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo, HIFK
koukou kirjoitti:
Peli oli surkeaa
onpas Kouvolassa ollut monta peliä illalla käynnissä, kun minunkin mielestäni peli oli ok. Mielestäni Kookoo pelasi melko rauhallisesti ja varmasti, tosin purkuihin olisi kyllä syytä kiinnittää huomiota. Erityisesti ilahdutti Gärdströmin peliaika, jota tuli reilusti. Samoin oli mukava nähdä Koskelainen kentällä. Vielä kun Lustberg oli päässyt jäälle Aravirran eteen, niin hyvä olisi ollut. Vaikka Rask oli hyvä, niin vaikeuksia kyllä on tiedossa jos maaleja ei ala syntymään.
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
koukou kirjoitti:
Peli oli surkeaa, ilmeisesti olin siis eri pelissä kuin IceMaster.

Ehkä peli ei ollut näyttävää, jossa kaikki avaukset menivät lavasta lapaan. Eikä Tinke harhauttanut koko kenttää läpi ja lopuksi syöttänyt Luigille takatolpalle. Eikä Haapa-Aro taklannut ketään laidasta läpi, mutta tärkeät kaksi pistettä tuli.
Jos molemmat joukkueet puolustuvat noin ahkerasti ja maalivahdit pelaavat hyvää peliä, niin tuskin nähdään tuon viihdyttävämpää peliä.
Kaksi pistettä, eli voitto= Vähintään ok peli nykyjääkiekossa.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
IceMaster kirjoitti:
Ehkä peli ei ollut näyttävää, jossa kaikki avaukset menivät lavasta lapaan. Eikä Tinke harhauttanut koko kenttää läpi ja lopuksi syöttänyt Luigille takatolpalle. Eikä Haapa-Aro taklannut ketään laidasta läpi, mutta tärkeät kaksi pistettä tuli.
Jos molemmat joukkueet puolustuvat noin ahkerasti ja maalivahdit pelaavat hyvää peliä, niin tuskin nähdään tuon viihdyttävämpää peliä.
Kaksi pistettä, eli voitto= Vähintään ok peli nykyjääkiekossa.

Jos tuommoiseen peliin ruvetaan tyytymään niin hallille on ihan turha odottaa lisää väkeä.

Peli oli kauheaa sohlausta, molemmilta joukkueilta. Niin paljon parempia otteita on nähty noilta pelaajilta, että tuommoiseen Hawaiji-kiekkoon ei ole tyytyminen.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
koukou kirjoitti:
Purkakaa kiekkot kunnolla omista.. Varmasti lähemmäs kymmenen maalipaikkaa vieraille tuli kun purkukiekko laitettiin suoraan vastustajan lapaan tai muuten vain sössittiin vastustajalle. Kunnon roikkuja tai lämäreitä vaikka vastustajan kenttäpäädyn kalaverkkoon kunhan omista tulee pois.
Peli oli surkeaa, ilmeisesti olin siis eri pelissä kuin IceMaster.
Harhasyöttöjä ja hyökkäyksien päättäminen onnetonta. Ei laukauksia, ei mitään.
Ainut onnistuja oli ET, jonka syrjäyttäminen olisi suuri virhe, ellei mies itse anna siihen syytä. Normaalisti en avaudu, mutta ei tuota peliä kukaan satunnaiskatsoja tule katsomaan. Mielenkiinnolla odotan Mansikan kommenttia pelistä.
Aamen.
Kiekon purkaminen on ollut ongelma koko Mansikan valmennuskauden ajan. Arvailenpa vaan että Mansikka on painottanut joukkueelle että kiekkoja ei saa vain roiskia pois omalta alueelta vaan aina pitää pyrkiä rakentamaan hyökkäystä. Tämähän on tietenkin mahdotonta vastustajan pitäessä painetta yllä ja ainut järkevä teko olisi katkaista paine nostamalla kiekkoa keskialueelle tai jopa vastustajan päätyyn.

Palmu ehdottomasti maaliin myös seuraavaan peliin. Kyllä nollapeli pitää palkita.
 

Fordél

Jäsen
Olipas siinä taas erittäin hieno mainos Mestiskiekkoilulle. Täytyy vaan ihmetellä, miksei sarja vedä enempää katsojia...Eli jos totta puhutaan, olipa taas kerran harvinaisen mielenkiinnoton ja väritön ottelu. Täytyy vain pahotella niiden 906 muun paikalla olevan puolesta: ei se aina oo näin tylsää.

Itse olin tuossa päivällä katsomassa kiekkokoululaisia ja heilläkin tuntui olevan pelissä enemmän järkeä mukana. Aivan järkyttävää sohlausta! Ja ei ihmekkään ettei nykymailat kestä kun pojat puristaa niitä tolla voimakkuudella. Se sitten taas heijastuu maalintekoon, jossa ei saada sisään vaikka ois kuinka avopaikka. Parhaana esimerkkinä oli Luigi, jonka otteista paistoi kyllä kilsojen päähän turhautuminen. Kun ei mee paikoista sisään niin sitten ruvetaan riuhumaan ja avautumaan tuomarille. Palkinnoksi joukkueen yksi tärkeimmistä pelaajista vietti enemmän aikaa jäähyaitiossa kun jäällä...Hienoa työtä joukkueen varakapulta!

Positiivista pelissä oli ainoastaan maalivahtien unelmapelit. Palmu oli KooKoon maalissa todella viilipytty. Hanskakäsi heilahti eleettömästi eikä mies paljoa pudotellut kiekkoja. Vaikka U20 ei ole mikään paras tason mittari niin tällä hetkellä Palmu on KooKoon ykkösveska, mutta päivän kunnon mukaanhan tässä koko ajan mennään. Yksi yö ja meillä voi olla kohta Weckman luukulla...

Sitten täytyy antaa suuri tunnustus junnujen Raskille. Aivan uskomaton esitys! Sopii myös näinkin päin eli ei KooKoo ole varmasti paras tasonmittari, mutta silti todella vakuuttava esitys. Lämmitti kovasti näin Ilves-fanin mieltä.

Kuusi Penkkiurheilijaa kokoontuu tänään vielä katsomaan matsin uudestaan videolta ja miettimään tarkkaan kuka ansaitsee ottelun Kultaisen Banaanin ja Nihkeän Rypäleen, jotta arvostetut palkinnot menevät varmasti oikeille henkilöille.

Joka tapauksessa jotain on tapahduttava, sillä homma ei voi jatkua näin. Tästä joukkueesta on saatava irti paljon enemmän kuin mitä siitä nyt saadaan. Meidän kuuuluisi nähdä iloista hyökkäyspeliä eikä mitään Hawaiji-kiekkoa, joka ei kiinnosta ketään. Ennemmin tai myöhemmin yleisö äänestää jaloillaan, oli joukkue sitten kuinka kouvolalainen tahansa. Ehkä se vaatis sen, että myös se valmentaja olisi kouvolalainen...
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooPee kirjoitti:
Palmu ehdottomasti maaliin myös seuraavaan peliin. Kyllä nollapeli pitää palkita.

Jotenkin tuntuu, että Mansikka pistää taas vuorostaan Kallen maaliin perusteella "meillä on 2 voittavaa maalivahtia".

Jotenkin toi nollapeli pitäisi palkita ja antaa Palmun olla maalilla.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
KooKoo otti kuin ottikin ensimmäisen voittonsa pikkuleijonien kustannuksella. Voitto tuli elintärkeään paikkaan. Järvenpään Haukat-ottelun 3. erän katastrofi näkyi heti eilen yleisömäärissä. Toivottavasti nyt torstaina mielenkiintoiseen TuTo-peliin yleisö palaa suurilukuisena. TuTo pelaa avointa hyökkäyspeliä, joten maalitilanteita molemmilla maaleilla on odotettavissa.

Eilisestä pelistä muutama kommentti. Peli on juuri noin sekavaa, kun U20-maajoukkue kokoontuu yhteen juuri ennen peliä ja Aravirta luo taktiikan joukkueelle. Mitään yleisöön menevää avointa hyökkäyspeliä ei nähdä vaan pelisysteemi on agressiivisesta ja tarkasta puolustuspelaamisesta lähtevä. Pelin alla on oltava aina omia pelaajia. Maalit ovat kortilla varsinkin, kun kotijoukkue KooKoon tavoin pelaa myös agressiivista oman pään pelaamista. Maalivahdeista tehdään ottelujen sankarit, kun selviä ylivoimahyökkäyksiä vastustajalle ei anneta.
Eli KooKoo pelasi eilen juuri niinkuin pitääkin. Yltiöpäisellä, näyttävällä hyökkäyspelillä olisi tappio ollut vuoren varma. Minua kiinnosti ottelu kovasti. Siellä oli nähtävää ja pohdittavaa ihan riittävästi. Voitto kotijoukkueelle kruunasi sunnuntai-iltapäivän. Erityisesti iloitsin Tinken maalista ja Reinon oivaltavasta syötöstä.

Ylivoimapeli tökkii tällä hetkellä kaikilla joukkueilla. Nuoret maajoukkuetason pelaajat eivät saaneet lukuisista ylivoima mahdollisuuksista huolimatta maalia aikaiseksi. Eivät edes 5-3 ylivoimilla. KooKoo oli yhtä saamaton. Tämä kertonee sen, että alivoimapeli on kehittynyt ja ylivoimapelin kuviot eivät pure. Se joukkue, mikä keksii jotain uutta systeemiä ja juonta ylivoimapeliin, menee korkealle niin SM-liiga- kuin Mestis-sarjoissa.

Timo Nurmbergin ja Tatu Katteluksen odotan parantavan otteitaan kauden edetessä. Samoin Mikko Liukkosen, Teemu Sompin ja Reino Soijärven odotan nostavan tasoaan jo hyvinkin pian. Puolustajat pelaavat kovan paineen alla lähes omalla taitotasollaan. Puolustuksesta puuttuu kovan luokan profiilipelaaja, joka ratkaisisi otteluja KooKoon eduksi.
Pakko on todeta, että tshekkijuniori Machacek ei ole nostanut tasoaan vaan hänellä on edelleen suuria ongelmia oman pään pelaamisessa. Ylivoimillakaan hänestä ei ole ollut kaivattua tehoapua joukkueelle. Samanaikaisesti potentiaalinen oma puolustajalupaus Jesse Lustberg istuu koko ottelun viltissä eikä saa pelata ainoatakaan vaihtoa. Ilmeisesti KooKoo ei ole kiinnostunut pitämään tätä jo liigajoukkueiden kiinnostuksen kohdetta joukkueessaan. Nyt ei pelattu seitsemällä puolustajalla, kun joukkueeseen oli Onnelan loukkaantumisen johdosta nostettu Lustberg. Vastustajat olivat Jesselle tuttuja junioreita, joita vastaan hän on pelannut menestyksellisesti. Niinkuin ukkometso joskus aikaisemmin kirjoitti, että pelaajia ei tule käsitellä silkkihansikkain. Eilen se todistettiin: kaikkia ei kohdella silkkihansikkoin. Mutta Jesse, pää pystyyn ja eteenpäin. Suomessa on krooninen puolustajapula, joten ottajia riittää. A:n 1-disioona ei ole enää tarpeeksi kehittävä sarja Jesse Lustbergille.
 

Fordél

Jäsen
Mansikan kommentti Lustbergin peluutukseen oli, että tarkotus oli laittaa miestä kehiin, mutta peli oli niin rikkonainen kun koko ajan oltiin ali- tai ylivoimalla, että Jessen vaihtojen välit olis tullu liian pitkiksi. Näin ollen peliin mukaan pääseminen olisi ollut vaikeaa. Ja toisaalta kyllähän ton ymmärtää. Homma toimi näillä pakeilla erinomaisesti (siis puolustussuuntaan), joten miksi mennä sekoittamaan pakkaa? Varsinkin kun kyseessä on näinkin tärkeä peli, joka kaiken lisäksi ratkesi vasta päätössummerin soidessa.

Olen aivan varma, että Jesse saa vielä näytönpaikan. Koittakaa junnujen puolustelijat nyt hieman ottaa kärsivällisyyttä mukaan tohon hommaan! Nyt on pelattu vasta 4 ottelua ja 40 on jäljellä. Itelle ei ainakaan tule mieleen yhtäkään pelaajaa, joka ei olis saanu näytönpaikkaa joukkueessa. No ehkä joku Tarkiainen aikoinaan, mutta siinäkin tapauksessa kärsivällisyys palkittiin. Tosin ehkä hieman liian myöhään. Mutta esimerkiksi tapaus Kovanen aikanaan osotti, että näytönpaikkoja varmasti tulee jokaiselle.

Se on kuitenkin ollut ilo huomata, että nuoret pelurimme ovat selvästi vastanneet huutoon. Gärdi, Aapo, Skyttä ja kumppanit ovat selvästi nostaneet tasoaan kun siihen on ollut tarvetta. Sen sijaan vanhat ketut ovat näin kauden alussa pettäneet pahasti ja se on syy tämän hetkiseen rypemiseen. Muuteen koossa olisi varsin toimiva paketti, jolla jopa kotietu pleijareissa olis mahdollinen.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muutama lyhykäinen kommentti eilisestä. Surkea yleisömäärä. Surkea tuomari! Hyvä E-T, hyvä Aapo. U20-Rask toimiva suoritus, mutta onkohan kaverin pelityyli liiankin liikkuva ja osallistuva, oli muutaman kerran melko pitkällä maaliltaan. SaiPa-mies Kolehmainen ei tälläkään Kouvolan käynnillä vakuuttanut pätkääkään.
Torstaina Palmu maalille ja palautellaan ketjut ennalleen, yv-treenejä vaan alle, kyllä se siitä lähtee.
 
Viimeksi muokattu:

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Minäkin olin tosi kehnossa pelissä eilen. Vaikka miten päin ajattelisi, niin ei tuosta saa hyvää tai edes ok peliä millään. Palmun erittäin varma maalivahtipeli taisi olla parasta antia. Oppivuosi on takana ja noilla otteilla ykkösvahdin paikka alkaa olla haarukassa. Onkin mielenkiintoista nähdä Mansikan maalivahtivalinta TuTo-pelissä. Rask oli myös hyvä maalillaan, mutta Palmun otteet olivat varmempia.

Lampisen yritteliäs peli oli toinen, joka jäi illasta positiivisena mieleen. Pieni koko ei liikaa haittaa kun pelinlukutaito ja liike on tuota luokkaa. Nurmbergilla kädet toimii, mutta vauhti ei tällä hetkellä riitä. Liukkonen taas pääsee koko ajan tilanteisiin, mutta ei saa sisään. Aika tuskaisen oloista peliä ja tulihan sieltä se turha käytös kymppikin. Tiedä sitten, mistä se annettiin. Tuomarilla oli konseptit ihan sekaisin. Liukkosen kakkonenkin tuli tilanteesta, jota edelsi kaksi viheltämättä jäänyttä koukkua. Kolmannesta oli sitten vihellettävä vaikkei ollut lähellekään niin paha kuin edelliset. Muutenkin tuomari sai olla tyytyväinen, että toisena osapuolena pelasi Suomi. Ottelun ainoaa maalia edeltänyt kampitus jäi kuitenkin suht pieneksi puheenaiheeksi. Tuskin näin olisi käynyt tavallisessa sarjapelissä. Minusta selvä tuomarivirhe ja KooKoolle olisi kuulunut tilanteesta kakkonen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös