KooKoo-Sport 29.1.2003

  • 1 754
  • 16

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ennakko löytyy täältä, ja illan kokoonpanot ovat seuraavat:

KooKoo

29 Carl Grahn Maalivahti
35 Sami Heikkinen Maalivahti

Kenttä 1
3 Jukka-Pekka Holopainen Puolustaja
25 Tony Grönroos Puolustaja
14 Tatu Kattelus Hyökkääjä
32 Reino Soijärvi Hyökkääjä
81 Timo Nurmberg Hyökkääjä

Kenttä 2
7 Mikko Pukka Puolustaja
24 Simo Mälkiä Puolustaja
10 Tomi Lindfors Hyökkääjä
12 Mikko Kinnunen Hyökkääjä
17 Mikko Mattila Hyökkääjä

Kenttä 3
9 Jari Raattama Puolustaja
36 Mikko Outinen Puolustaja
8 Ossi Louhivaara Hyökkääjä
23 Jari Keltanen Hyökkääjä
28 Teemu Timoskainen Hyökkääjä

Kenttä 4
2 Jani Haapalainen Puolustaja
18 Mika Rissanen Puolustaja
21 Teppo Liukkonen Hyökkääjä
22 Marko Levänen Hyökkääjä
41 Teemu Peltola Hyökkääjä


Sport

1 Marko Härkönen Maalivahti
35 Håkan Danielsson Maalivahti

Kenttä 1
5 Miika Jämsä Puolustaja
44 Jarno Kosonen Puolustaja
9 Markus Jämsä Hyökkääjä
19 Vesa Myllyaho Hyökkääjä
45 Patrik Westerback Hyökkääjä

Kenttä 2
4 John-Christian Smedman Puolustaja
36 Jussi Heikkinen Puolustaja
17 Tatu Backman Hyökkääjä
18 Hermanni Vidman Hyökkääjä
38 Antti Hilden Hyökkääjä

Kenttä 3
2 Pasi Kuusisto Puolustaja
8 Juha Mattila Puolustaja
10 Kalle Mattila Hyökkääjä
15 Harri Korpela Hyökkääjä
21 Jori Kokkonen Hyökkääjä

Kenttä 4
3 Nikke Roine Puolustaja
26 Veli-Pekka Koskinen Puolustaja
22 Pasi Pieninkeroinen Hyökkääjä
30 Juha Kaari Hyökkääjä
31 Niklas Fogström Hyökkääjä



KooKoo näyttää palanneen Sompin lähdettyä ja Keltasen palattua vanhoihin ja hyväksi havittuihin ketjukoostumuksiin. Poissa näyttääpi olevan jostain syystä Jussi Onnela, jonka paikalla pelaa Motti. Mielenkiintoista nähdä kuinka "pappakaksikon" luisteluvoima riittää kolmoskentän takana.

Varmasti kovatasoinen peli luvassa, Sportillakin on (ainakin paperilla) kolme vahvaa hyökkäystrioa, joten helpolla ei pisteitä ota kumpikaan joukkue. Spåralla on kuitenkin jonninverran kokemattomia kavereita mukana, varsinkin peräpäässä. Smedman nyt on jo pelannut koko kauden, mutta lasken hänet kuitenkin Roineen ja Koskisen kanssa samaan kastiin. Mikä mies on Juha Kaari, omia junnuja?
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Toivon että Sport pystyisi pistämään KooKoo:lle kapuloita rattaisiin, mutta tähtiin en kyllä lähde kurkottelemaan.

Mikäli Sport pitää päänsä kunnossa ja esittää parasta peliään, niin mahdollisuudet voittoon on, mutta mikäli vanhat ennusmerkit pitää yhtään paikkansa, niin selkäänhän tästä tulee.
 

hockeyfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Uskon, että Sport häviää tänään, mutta toivon, että Sport voittaa.
Sport pystyy hyvänä päivänä voittamaan minkä tahansa Mestis-joukkueen, mutta huonona päivänä Sport voi hävitä huonollekkin joukkueelle. Sport-fanien tulosveikkauksia KooKoo-Sport pelistä
 

Stara69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, SaiPa
Tohon epäilykseen Raattaman ja Motin luistelun riittämisestä voisi sanoa, että ei tarvi olla tuulen nopea, kun on oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Kyllä Motti ja Jallu hoitaa hommansa kunnialla.

Pelin KooKoo vie 5-2.
Maalit:
0-1 Markus Jämsä
1-1 Tomi Lindfors
2-1 Tinke Nurmberg
3-1 Ossi Louhivaara
3-2 Hemanni Vidman
4-2 Ossi Louhivaara
5-2 Motti Outinen
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Staran veikkaus oli oikein mutta vaan väärinpäin...

Kalle Mattila sitten avasi maalitilinsä Sportissa viimein. Kreivin aikaan sanoisin... 2 maalia. Hilden teki 1+2 joten sai hänkin vaihteeksi pisteitä. Iso W otti sen pakollisen syöttöpisteen ja Häkä pelasi ilmeisesti huippupelin kuten Grahn:kin,ainakin radioselostuksen perusteella(huom punaiset lasit selostajalla)
 

hockeyfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä oli tärkeä voitto Sportille ajatellen play-off paikkaa&kotietua!
Voisiko ottelussa paikan päällä olleet kommentoida peliä?
 

harza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Kouvot,KPL,HPK.
Härköstä voitte kiittää pisteistä.Mies oli ilmiömäinen.Varsinkin toisessa erässä heikompana päivänä olis uponnut noista paikoista 3-4 maalia vähintään.
KooKoo:lla näyttää nyt olevan se "pakollinen" aallonpohja menossa.
 

Toimitus

Jäsen
Raporttia heti tuoreeltaan, var so guuud! Härkönen pelasi todellakin hyvän pelin.

Poissaolijoiden syyt:
Onnela - vatsatauti
Koivistoinen - rannevamma

Ilkka - sormivamma (n. viikko)
Hallbäck - rannevamma (n 1½-2kk)
Hjerpe - kuume
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Viestin lähetti hockeyfan
Kyllä oli tärkeä voitto Sportille ajatellen play-off paikkaa&kotietua!
Voisiko ottelussa paikan päällä olleet kommentoida peliä?

Maalivahti Härkönen oli aivan ilmiömäinen. Miksei mikään liigajoukkue ole napannut häntä riveihinsä? KooKoolla oli varmaan 4-5 aivan tuhannen euron paikkaa ratkaista ottelu varsinkin toisessa ja kolmannessa erässä mutta Härkönen veti pitemmän korren kerta toisensa jälkeen. Kalle Grahnikin otti muutamia helppoja koppeja mutta vastapainoksi ainakin pari maalia lipsahti tällä kertaa helponlaisesti. Varsinkin Markus Jämsän ensimmäinen maali lipsahti helponlaisesti. Jämsä oli yksinäisenä hyökkäjäänä KooKoon alueella vastassa puolustaja (en huomannut kuka), Jämsä vetää maalia kohti ja kaikkien hämmästykseksi verkot tötterölle ja Spåralle 0-1. Eka erä kaiken kaikkiaan oli aivan hirveää kohellusta ja tätä edes auttoi luokattomasti esiintynyt tuomari Grönlund. Moni katsomassa arvelikin, että että ruotsalaisperäisen nimen omaava tuomari oli hypännyt Sportin matkaan Vaasasta. Totuuden nimissä sanottava että ensimmäistä erää Sport hallitsi KooKoo pelin ollessa ihmeen sekavaa.

Peli ehti sitten vanhentua lähes puoliväliin saakka kun KooKoon illan paras pelaaja puolustaja Simo Mälkiä vetää kiekon Härkösen reboundista maalin perälle ja The ketchup song raikui hallissa Kouvolan Starsin tyttöjen viuhkojen säestämänä. Sport hieman protestoi tätä maalia maalivahdin häirintänä.

Kolmannessa erässä Kalle Mattila sitten iskee ylivoimalla lähietäisyydeltä ylivoimamaalin ja vie jälleen Sportin johtoon.

Sportin kolmas maali tulee sitten selkeän tuomarivirheen seurauksena. Antti Hilden vetää KooKoon pakilta jalat alta KooKoon maalin takana ja syöttää sen jälkeen maalin eteen Hermannin Vidmanille jolla on helppo työ heittää kiekko Grahnin selän taakse.

Heti perään Grönlund paikkaa virheensä viheltämällä todella heppoisesti Fogströmin jäähypenkille. Tony Grönroosin ruoska puhuu siniviivalla ja reilun minuutin päästä edellisestä KooKoo on jälleen pelissä mukana. Seuranneesta aloituksesta KooKoo kehittää taas puolen minuutin päästä aivan avoimen maalipaikan, mutta kukas muu kuin Härkönen on jälleen kiekon tiellä.

Kalle Mattila iskee ottelun ratkaisun 6 minuuttia ennen pelin loppumista. Mattila saa rauhassa purjehtia sivusta ja katsomoon katsottuna jotenkin helpon näköisesti kiekko livahtaa jälleen KooKoon maaliin.

Loppu onkin kosmetiikkaa ja lopuksi Sport iskee vielä KooKoolle tylyt 2-5 numerot tyhjään börsään.

Sportin parhaat: Marko Härkönen ja Kalle Mattila. Vaasalaisten suursuosikki Patrik Westerback ei erottunut tällä kertaa mitenkään joukosta.

Summa summa rum: KooKoo on aloittanut nyt tappioputken 18 tappiottoman pelin jälkeen: TuTo-KooKoo 3-1 ja KooKoo-Sport 2-5, mutta taistelu jatkuu ja lauantaina ärsytetty kukko iskee kalakukon kimppuun Niiralan montussa. Ja maanantaina onkin sitten vuorossa mestiksen klassikko KooKoo-Jukurit Kouvolassa.

KooKoon fanikatsomo jaksoi hienosti kannustaa KooKoota loppuun asti ja jo perinteikkäästi KooKon pelaajat kävivät tappiosta huolimatta kiittämässä pelin jälkeen fanikatsomoa.

Sen verran kyllä jäi hampaankoloon tuosta ottelusta että jos KooKoo vielä jatkaa kompurointiaan niin saattaahan meillä olla vielä nähtävänä revanssi kun sarjakolmonen KooKoo kohtaa playoffsissa sarjakuutosen Sportin.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Huhur kertovat, että paten jalka on todella huonossa kunnossa. Sehän on julkinen juttu, että pate on käyttänyt koko kauden puudutuspiikkejä kipuun. Kyllä lähtee jätkälle suuri kiitos siitä, että jaksaa kuitenkin. Todella hieno homma, että Sport voitti. Eipä tuota voi muuten kommentoida.

Monet leijuvat jo ilmojen teillä kun vieraissa on kaatunut Jukurit ja nyt KooKoo, mutta karu fakta on se, että ilman loistavia maalivahteja Sport olisi todella kovassa pulassa.
 

juudas

Jäsen
Mikä ihme tämä "Spåra" nimi on? Tietääkö joku mistä tämä kehno väännös oikein tänne ilmestyi kun sitä jo pari käyttää?

ps. Putte, kun Vaasasta lähetetään lahjottu tuomari sinne itärajalle, niin katsotaan, että osaa venäjää, että pystyy paremmin puijaamaan paikallisia kiekkoilijoita.
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Ei millään pahalla raportin kirjoittajaa kohtaan mutta oliko paikalla ketään joka osaisi kertoa pelin kulusta ilman minkäänvärisiä laseja...
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Toverit S ja J. Lukekaapa Kouvolan sanomien otteluraportti, niin siinä teille oikein vahvistettujen kookoolinssien läpi kirjoitettuja juttuja. Tämän jälkeen olette varmasti tyytyväisiä jatkoajan otteluraportteihin.

Tuomarista vielä. Kyllähän se meille on aika suuri menoerä tuo tuomareiden palkat. Eilenkin piti kuulemma bussissa juottaa niin monta kaljaa sille..*älä kerro tätä eteenpäin*
 

Nilfisk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Jaska85
Toverit S ja J. Lukekaapa Kouvolan sanomien otteluraportti, niin siinä teille oikein vahvistettujen kookoolinssien läpi kirjoitettuja juttuja. Tämän jälkeen olette varmasti tyytyväisiä jatkoajan otteluraportteihin.

Tuomarista vielä. Kyllähän se meille on aika suuri menoerä tuo tuomareiden palkat. Eilenkin piti kuulemma bussissa juottaa niin monta kaljaa sille..*älä kerro tätä eteenpäin*

Jaska se jatkaa valitsemallaan huumorilinjalla... Minä ainakin käsitän jonkun väristen lasien läpi katsomisen kotiinpäin vetämisenä ja Kouvolan Sanomien juttu on ainakin mun mielestä täysin puolueeton vai voiko Jaska nostaa jotain yksittäistä kohtaa missä on katsottu jonkun väristen lasien läpi. Jos tarkoitat sitä, että raportti on kirjoitettu kouvolalaisnäkökulmasta, niin eikös lehtiä tehdä yleensä lukijoilleen?

Tuomarista vielä sen verran, että Grönlund näköjään vaatii antaakseen jäähyn selviä kaatumisia. Ekassa erässä Sport kahvasi minkä kerkesi - ei jäähyä. Tokassa linja muuttui, pikku koukku - ukko nurin, jolloin joutui jo jäähyllekin (paitsi ennen sitä Sportin kolmatta maalia PRKL). Ja ei, ei tuomari millään tavoin ratkaissut peliä, pelin ratkaisi Härkösen hyvä maalivahtipeli ja Sportin paremmin käytetyt maalipaikat. Noilla miehillä Sport on vielä loppukaudella paha vastus kelle tahansa.

Kookoo tuntuu hyvistä tappiottomien otteluiden putkista huolimatta ottavan hävittyään muutaman ottelun 'tappioputken'. Sarjassa KooKoolla ei ole yhtään yksittäistä tappiota. Viimeistään Play Offseissa näistä pikku tappioputkista olis päästävä eroon.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Typical Sport

Tyypillistä urheilua... Ei kun siis tyypillistä Sportille. Vieraissa peli nyt taitaa nyt aika tasaisesti kulkea. Kotona ei senkään vertaa. Toivottavasti saadaan nyt näissä lopuissa peleissä sen verran "harjoiteltua", että play offeissa oltaisiin parhaimmillaan. Ehkä onkin lopulta parempi, etä tuo kotietu karkasi =).

Kieltämättä jäi tuosta raportista semmoinen käsitys, että Sport pelasi todella törkeää peliä ja taas KooKoo puhtoista. Tottahan se on, että vieraskentillä pelataan monesti rumaa kiekkoa. Tarkoitan tällä nyt bunkkeripuolustamista ja ikävää roikkumista. Noita samaisia otteita on Vaasassakin esittäneet esim. KooKoo ja Kalpa.

Olen erittäin tyytyväinen pisteisiin. Päänahat KooKoosta ja Jukureista vieraista antaa uskoa. Kalpa onkin kaadettu vieraissa kahdesti. Älkää jättäkö Sportia pois vielä laskuista.

edit: siis Kalpa kaadettu vieraissa kerran. Toinen on vielä pelaamatta.
 
Viimeksi muokattu:

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Minusta sen paremmin Jatkoajan kuin Kouvolan Sanomienkaan raportissa ei esiinny mitään selkeää kotiinpäinvetoa tai vääristelyä. Totta kai kouvolalainen kirjoittaa raportin pitkälle KooKoon näkökulmasta, mutta niin tekevät muutkin oman paikkakuntansa joukkueista. Tarvitseeko aina valittaa? Olisitte Sport-fanitkin tyytyväisiä, että Jatkoaika tarjoaa raportteja. JA:n toimittajat tekevät kaiken lisäksi hommaa ilmaiseksi.

Sitä paitsi jos Sport-pelaajien sanottiin esim. käyttäneen mailaansa koukkimiseen, ei kai se ole automaattisesti vääristelyä vain siksi, että joku KooKoo-lasien läpi katsova on sen sanonut? Sport oli eilen parempi ja ansaitsi voittonsa, mutta ei se tarkoita sitä, etteikö Sportinkin otteissa olisi jotain kritisoitavaa. Ei täällä kannata olla liian herkkähipiäinen.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Anteeksi

Ei ollut tarkoitus valittaa. Kiitos Mikkolan Miikalle raportista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös