KooKoo pudotuspeleissä 2022

  • 118 156
  • 1 452

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
La 8.4.2022 klo 18:30 Tappara - KooKoo

KooKoo lähtee historiansa ensimmäiseen liigan välieräotteluun seuraavalla kokoonpanolla:

- Liedes siirtyy takaisin ykkösketjuun
- Rautiainen siirtyy kolmosketkuun
- Koivisto palaa kokoonpanoon nelosketjun sentteriksi
- Aaltonen 13. hyökkääjä

Liedes - Ojantakanen - Antonen
Seppälä - Nikkilä

Ratinen - Strömberg -Meskanen
Manninen - Teräväinen

Rautiainen - Ainali - Koblizek
Bonsaksen - Rautanen

Suuronen - Koivisto - Engberg
Aaltonen

Malik
(Setänen)
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt on vihdoin sykkeet ja tunteet hieman tasoittunut, niin laitetaanpas nyt vielä ennen illan peliä hieman kommenttia edellisestä sarjasta.

Kuten kaikki tietää, niin Malikista tuli kuin tulikin se sarjan ratkaisija. Ei Jeesus mikä mies meillä on maalilla. Nyt nousee toki taas vastustajan taso, mutta luotto on kohdillaan. Ensimmäisten kahden pelin jälkeen en uskonut asiaa todeksi, kahden seuraavan pelin jälkeen katosi usko ja olin varma jalkojen loppuneen, mutta niin vain sieltä kairattiin miraakkeli Mikkelistä, kahdesti. OJesuksen maalia on saanut kelailla ihan kyllästymiseen asti tässä eilen ja tämä aamu. No ei kyllästymiseen asti, sellainen ei taida tulla edes vastaan missään kohtaa. Olli Salo vaikuttaa kyllä kaikesta kauden aikana tulleesta kritiikistä huolimatta hyvältä haulta. Edelleen tässä päätä pyörittelee tätä kirjoittaessa ja kiitollinen olen tälle jengille, joista jokainen on noussut tälle tasolle kaiken sen paskan jälkeen, mitä itsekin heittänyt heikompien otteiden jälkeen. Antonen, Meskanen, Strömberg, Nikkilä etc, Teille lähtee täältä suuri anteeksipyyntö. Rautiainenkin on hyvällä matkalla ja näillä otteilla jatkaessaan lähtee kohta sinnekin.

Itsessään sarja oli juuri niin tasainen, kuin odotin mutta jatkoon menijä pääsi yllättämään itseni, samoin kuin tuo 5-1-voitto Mikkelin illassa. Vastustajaan en kajoa sen enempää enää tässä kohtaa. Hyvää lomaa heille, vahvempana ensi kaudella (joskin toivottavasti meitä heikompana edelleen) ja toivottavasti tällä sarjalla saatiin syntymään lämpimät ottelut meidän välille myös runkosarja-otteluihin Liigankin puolella.

Nyt nautitaan kaikesta, mitä on jäljellä tämän porukan kanssa ja kaikki on vain plussaa nyt. Pitää vain muistaa itsekin illalla peliä katsoessa pitää realiteetit mielessä. Tunteella tätä tehdään, niin väkisinkin saattaa tulla turhaa kritiikkiä.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kun tuo ottelutahti on noin kova niin olisi hyvä voittaa suoraan 4-0 tämä sarja, niin saisi vähän lepoa ennen finaaleja... No jos realistisempaa näkökulmaa niin kolme kotipeliä olisi jo melkoinen saavutus.

Joo, kyllä tuosta olis hyvä se kolmas kotipeli pelata ja pistää homma siinä pakettiin. Jäis vähän huiliaikaa. Pelit kun ei näytä tapparan kotiyleisöä kiinnostavan ni KooKoon pitää myydä Sumulaakso kolmasti loppuun..
 

Tilastomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja muut laaksokunnan jääkiekkoseurat
Eikös tuon Mertajärvenrannan voisi kieltää selostamasta KooKoon pelejä!
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Onpas järkyttävästi kovempi vaatimustaso kuin edellisessä sarjassa...
 

E.F.M

Jäsen
Suosikkijoukkue
D1
Onpas järkyttävästi kovempi vaatimustaso kuin edellisessä sarjassa...
Kuinka paskoja ne Jukurit oli jos tää on kova vaatimustaso? Näyttää puhtaasti, että ihan ei vaan Malikilla kuuppa kestänyt kirkkaita valoja! Kaks helppoa omiin ja selkäranka joukkueella naps.
 

One-timer

Jäsen
Kuinka paskoja ne Jukurit oli jos tää on kova vaatimustaso? Näyttää puhtaasti, että ihan ei vaan Malikilla kuuppa kestänyt kirkkaita valoja! Kaks helppoa omiin ja selkäranka joukkueella naps.
Eka oli helppo, tokashan Tapparan hyökkääjä ohjas Malikin räpsän pois kiekon eestä, mutta kai siinä katottiin kun räpylä oli alueen ulkopuolella niin ei ollut häirintää. Joukkueen selkäranka ei oo kyllä mitään ääntä pitäny vielä!
 

Larry David

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyl se tästä, vähän vaan hakemista kun on eri jengi vastassa. Joona Luodon sanoin, "diisseli käynnistyy hitaasti".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös