KooKoo kaudella 2019–2020

  • 533 250
  • 2 253

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sulakilla tänään 2 tehtyä ja 1 omiin aiheutettu maali. Mielestäni ihan riittävä hyötysuhde, viihdearvosta puhumattakaan.

Tuossa tokassa maalissaan oli niin selkeä maalinteon kiihko silmissä kuin olla voi, vaikken silmiään nähnytkään. Kankeasta liikkeellelähdöstä huolimatta oli päättänyt jo ennen punaviivaa rynnivänsä läpi ja iskevänsä kiekon rysään. Sen verran päättäväinen rynnistys, että vaikka se SaiPan pakki olisikin vielä siniviivan tuntumissa päässyt iholle, niin Sulak olisi nakannut susikädellä sen huitsin nevadaan ja jatkanut menoaan tippaakaan häiriintymättä.
 

Incorrect

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olli Salo Sexy Hockey
KooKoolla on junnujen kisojen jälkeen positiivinen ongelma puolustuksessa mikäli kaikki ovat pelikelpoisia. Hyvä että saadaan sinnekkin enemmän kilpailua.
Itse lähtisin näillä:

Seppälä - Caito
Sulak - Berger
Manninen - Bonsaksen
Rautanen

Rotaatio: Pelli, Laavainen, Valtola, (unohdinko jonkun?)

Jotain perusteluita edellisiin: Seppälä - Caito pelasi mielestäni erittäin hyvin, myös puolustussuuntaan. Caiton peliä nyt enempi seuranneenna voisi todeta ettei hän ole pelkkä hyökkäyspään apu, vaan tekee erinomaisia ratkaisuja myös puolustussuuntaan. Ei kaihda fyysistä peliä myöskään.

Sulak - Berger ihan jo oikeastaan sen perusteella, että toimi tänään erinomaisesti. Liboriahan on nyt peluutettu varmaankin jo kaikkien pelikuntoisten puolustajien parina, Rautasen kanssa meni Porissa alku vähän persiilleen, mutta tsemppasivat hyvin alkukoomailujen jälkeen. Sulakille sattuu edelleen puolustussuuntaan lapsuksia, varmasti petraa näistä ja ottaa positiiviset talteen maaleista ja syötöistä. Näen silti Bergerin tasapainoisempana pakkiparina, jos Bergeristä nyt voi sanaa tasapainoinen käyttää *hymiö*.

Manninen - Bonsaksen, molemmat esittäneet erinomaisia otteita tälläkaudella. Mannista olen seurannut HPK vuosista saakka, ja on kyllä löytänyt tasonsa ja kehittynyt Sport -visiitin jäljiltä. Voisi olla toimiva pari. Jos ei onnaa niin Rautasta Bonsan kaveriksi, tai vaikka Pelliä. Bonsa - Pelli toimi syksyllä yllättävän hyvin, ainakin jos viimekauteen molempien otteita peilaa.
Erinomainen syksy kaikkiaan takana, kehityskohteita toki löytyy alueelta kuin alueelta, mutta tästä on hyvä jatkaa!

Nyt kinkun paistoon ja odottamaan että pukki tuo risut.
 

One-timer

Jäsen
Kähkönen kuulemma olisi voinut jo tarvittaessa tänään pelata mutta päätettiin lepuuttaa, varmaa ihan fiksua, turha liian aikasin tunkea kaukaloon. On kyllä erikoista, että nykyään on varaa vaan lepuutta selkeitä ykköskokoonpanon äijiä.
 

Tilastomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja muut laaksokunnan jääkiekkoseurat
Kyllähän vanha Tilastomies ei ole nähnyt yhtä energistä ja nykysanoin "nälkäistä" KooKoota vuosikymmeniin. Kiitos tuon Telia tv:n, joka tuo pelit tänne Elimäellekin.
Näyttää siltä, että meillä on kerrankin Valmentaja ja Joukkue, joka haluaa ja osaa pelata voittavaa kiekkooa.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Paljon puhuvat miten hyvä henki jengissä ja niin monta kansalaisuutta. Ehkä juuri siksi. Marraskuussa Kouvolassa on kiva ees että muutkin on yhtä yksin eikä mene vaan töiden jälkeen kotiin perheen kanssa. Tässä joukkueessa on jotain mistä pitää nyt nauttia koska nyt mennään näillä resursseilla aika maksimiin. Mikä se maksimi niin nähdään keväällä
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vanhaa tuttua Jarkko Malista kaupiteltu muihin joukkueisiin. 15 otteluun kahdeksan tehopistettä ja aloitusprosentti 50. Olisiko mahdollisesti puuttuva palanen? Ei ole mikään maailmanluokan viimeistelijä, jollaista tuo joukkue kaipaisi, mutta parhaimmillaan erinomainen syöttökone. Kokemusta löytyy myös pudotuspeleistä ja se voi olla tärkeää mahdollisesti keväällä myös Kouvolassa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Malinen olisi loistava haku, kallis on hänen sopimuksensa, ei toki sillä HIFK kauden käsittämätömällä tasolla, mutta ei halpa kuitenkaan. Mieluusti ottaisin vastaan, oli Kouvolassa ammattimies ja täällä sinetöi itselleen rahavuodet. Mutta tuskin tulee.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Kyllähän vanha Tilastomies ei ole nähnyt yhtä energistä ja nykysanoin "nälkäistä" KooKoota vuosikymmeniin. Kiitos tuon Telia tv:n, joka tuo pelit tänne Elimäellekin.
Näyttää siltä, että meillä on kerrankin Valmentaja ja Joukkue, joka haluaa ja osaa pelata voittavaa kiekkooa.

Hattu pois päästä ja kunnia KooKoolle! Isoveli on hidas ja tahmea, pikkuveli taitava sekä kunnian himoinen. Jotain valoa edes kaakon kulmalle. Hyvä KooKoo!
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Nyt vaaditaan raporttia Salmelan kyvyistä liigatasolle. Millanen pelaaja?

Stay at home tyylinen pakki, joka keskittyy siis luutimaan omaa aluetta. Aloitti ensimmäisellä kaudellaan liigassa vahvasti, mutta viime kausi oli haastava. Nyt luutinut hyvällä tasolla Jokipojissa n 18min peliajalla. Pärjää väännöissä, mutta tuntuu että ainakin viime kaudella kiekollisena oli haasteita ja muutenkin vaikutti itsevarmuus olleen vähän hukassa. Aihio on mainio U18 mestari ja U20 rungossa oli pitkään mukana, kaikki mahdollisuudet murtautua liigatasolle pysyvästi ehdottomasti.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon tehottomuudesta maalinteon suhteen on ollut puhetta ja ihan aiheestakin. Corsi% näyttää eilisen pelin jälkeen vieläkin hurjemmalta. KooKoon laukaukset tasakentällisin vastustajiin nähden nyt 1271-924 (ero +347). KooKoo tässä tilastossa aivan omaa luokkaansa. Kova suoritus liigan jumboksi veikatulta joukkueelta.

Mitä tulee tehottomuuteen niin onhan vastustajan verkotkin alkaneet nyt viime peleissä heilumaan lähes kiitettävään tahtiin. Toki jos maalipaikkoihin vertaa niin tehotontahan tuo on ollut edelleenkin. KooKoo voitti eilen SaiPaa vastaan laukaukset 71-35. Ensimmäisessä erässä KooKoo laukoin peräti 32 kertaa, joka on hurja lukema. Jussi Ahokas ei muistanut milloin oma joukkue olisi laukonut 32 kertaa yhdessä erässä.

Joka tapauksessa KooKoon tehokkuus on parantunut selvästi. KooKoo on tehnyt viimeisen 11 pelin jakson aikana eniten maalela liigassa ja Sulakin aikana viimeisen 9 pelin aikana KooKoon on tehtyjen maalien osalta jaetulla ykköspaikalla JYP:n kanssa.
 

Larry David

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Oi, tulispa Malinen vielä meille! Hieno mies, hieno pelaaja.

Seppälän paluuta odotan myös innolla.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Täytyy kehua Matt Caitoa. Hänelle pitäisi oikeastaan avata oma ketju samaan tapaan kuin Libor Sulakilla. Erittäin hyvää työtä koko kauden ajan. Hänelle pitäisi ehdottomasti tehdä jatkosopimus ellei ole jo tehty. Matt Caito on liigan puolustajien pistepörssissä kolmantena 3+20=23. Laukonut liigan puolustajista eniten ja hyökkääjät mukaan lukien kuudenneksi eniten. On jo nyt tehnyt viisi pistettä enemmän kuin KooKoon viime kauden paras puolustaja pisteiden valossa Ed Wittchow 9+9=18. Matt Caito tulee tätä menoa iskemään yli 40 pistettä, joka on kova saavutus. Veikkaan, että tulee kasvattamaan vielä maalimääräänsä roimasti.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Tämän nykyisen liigapyrähdyksen parhaita, ellei paras, puolustaja.

Näin nopeasti sahdin sokaisemin silmin KooKoon uuden Liiga-ajan pakit top-5:

1. Mikko Lehtonen
2. / 3. Jake Newton & Matt Caito
4. / 5. Ryan O'Connor, Emil Kristensen & Alexander Bonsaksen

bubbling under: Libor Sulak
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Näin nopeasti sahdin sokaisemin silmin KooKoon uuden Liiga-ajan pakit top-5:

1. Mikko Lehtonen
Lehtonen on nykyään todella kova, mutta itse en sijoittaisi häntä KooKoon uuden ajan tai vaikkapa "alltime-puolustajien listaykköseksi". TOP-kolmeen Mikko kyllä mahtuisi pienen miettimisen jälkeen.

Tästä tulikin mieleeni, että arvaako kukaan kuka on KooKoon puolustajien pistepörssin kärki SM-liigassa tehtyjen pisteiden osalta?

Itse en tätä nimeä olisi saanut päähäni edes vartin miettimisen jälkeen.

Jim Leavins, 86 peliä, 19+35=54
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Lehtonen on nykyään todella kova, mutta itse en sijoittaisi häntä KooKoon uuden ajan tai vaikkapa "alltime-puolustajien listaykköseksi". TOP-kolmeen Mikko kyllä mahtuisi pienen miettimisen jälkeen

Eihän Lehtonen valmiina pelaajana Kouvolaan tullut, mutta jo ensimmäisellä kaudellaan oli pakkien maalipörssin toinen ja pelasi keväällä leijonapaidassa. Toinen kausi päättyi vuokrauksen jälkeen Ruotsin mestaruuteen ja MM-kisoihin eli sinällään varsin kovat meriitit noilta vuosilta kertyi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös