Kookoo-Kalpa To 20.1.2005

  • 8 568
  • 76

spector

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HEI SILVIO,ei ole nuo Kuivalaisen kaatumiset mitään uutta kamaa tämän taivaan alla,Vaasassakin heitti sellaiset dramaattiset kuperkeikat,että Pelle Hermannikin olisi nauranut...
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyvää viihdettä!

kauden ensimmäinen Mestis-ottelu on nähty livenä. Täytyy sanoa että viihdyin todella tuossa ottelussa. Tunnelma oli hyvä ja kotijoukkue pelasi todella ryhdikkäästi. Tosin on myönnettävä että kaikilla kaukalossa olleilta tuota ryhtiä ei eilen löytynyt parhaalla mahdollisella tavalla. Vierailijoiden peli vaikutti jotenkin väkinäiseltä. Myös erotuomari Salmisella on eilisen perusteella todellinen itsetutkiskelun paikka. Ei se peli ihan noin rumaa ollut mitä jäähytilastot antavat ymmärtää. Lähes kaikista hipaisuista lähti boxiin, eikä aina tarvinnut edes hipaista(Kuivalaisen kompastuminen).
 
Viimeksi muokattu:

Blue80

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Matka Kouvolaan...

Moikka,


itse pelistä en sano mitään, mutta ajattelin vaan kertoa kiitoksen kouvolalaiselle jääkiekkoyleisölle. Ensinnäkin hienoa, että yleisöä oli paljon ja tunnelma oli hyvä. Kotijoukkuetta kannustettiin ansaitusti ja maaleille hurrattiin. Suuri plussa tulee myös siitä, että yksikään kouvolalainen ei tullut pelin jälkeen vittuilemaan tai kertomaan, että "kyllä KalPa on paska", toisinkuin joillakin toisilla Mestis-paikkakunnilla, vaan kouvolalaiset osasivat kehua omiaan hyvästä pelistä. Todella hienoa!

Onnea voitosta ja toivottavasti KooKoon kausi lähtee nyt uuteen nousuun!
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Pakko lähettää onnittelut Kouvolaan komeasta voitosta. Tuota tunnetta on vaikea kuvitella, ellei sitä saa itse kokea.

Aapo Lampiselta aivan mahtava suoritus. Järvenpään kauden ensimmäisessä ottelussa mies teki ensimmäisen Mestis-maalinsa, vaikka kiekko silloin kävi oikeasti vain tolpassa. Nyt tuossa ei tainnut olla mitään epäselvää. Junioreille siunaantuneet onnistumiset ovat koko Mestiksen kannalta todella tärkeitä.

Kaikista uskomattomimmalta tuntuu, että KooKoo ottaa voiton juuri nyt. Kannattajien, joukkueen ja valmentajan tuska on ollut aivan käsin kosketeltava, enkä yhtään ihmettele ennen ottelua täälläkin vallinnutta ääripessimististä asennetta. Kuka olisi voinut olettaa, että pahasti alisuorittanut ja tuskissaan sätkivä kotijoukkue voisi tosissaan haastaa sarjan ylivoimaisen voittajasuosikin? Tuskin kukaan. Tällaisten tapausten vuoksi tätä lajia jaksaa seurata.

Lisäksi illan kouvolalaisyleisöstä tällekin palstalle kiirineet tiedot lisäävät sympatiapisteitä huomattavasti. Ihmelliseltä tuntuu, että vaikka KooKoo on tällä hetkellä Haukkojen päävastustajia, ainakin jollain tasolla, minulla ei riitä selkärankaa toivomaan joukkueelle enempää tappioita, vaikka se omieni kannalta viisasta olisikin. Noh, katsotaan, miten pelit etenevät. Ainakin Kuudennelta Kenttäpelaajalta joskus ammoin saamani KooKoon pinssi pysyy yhä haukkapaitani rintapielen koristeena.
 

Silvio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Viestin lähetti spector
HEI SILVIO,ei ole nuo Kuivalaisen kaatumiset mitään uutta kamaa tämän taivaan alla,Vaasassakin heitti sellaiset dramaattiset kuperkeikat,että Pelle Hermannikin olisi nauranut...

No eihän se tietty mitään uutta ole. Mutta tokihan sitä nyt kaatua saakin jos siltä tuntuu. Mutta jäähyä ei tarvitse kylläkään välttämättä viheltää jos veskari pakittaa karvaajan luistelulinjalle.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Täytyy tosiaan vielä kerran kiittää kotiyleisöä. Tuolla tavalla vieraskannattajiin tuleekin suhtautua. Kukaan ei tullut kertaakaan vittuilemaan, kukaan ei tullut heiluttamaan naaman edessä kotijoukkueen lippua tai kaulaliinaa, kukaan ei maalien tullessa kääntynyt KalPan kannattajiin päin tuulettamaan, kukaan ei heitellyt esineillä, kukaan ei haistatellut, kukaan ei homotellut, kukaan ei mennyt ala-arvoisuuksiin. Kukaan ei mennyt ilmeisesti pelin jälkeen vittuilemaan KalPan pelaajille. Näin sen pitää ollakin. Monella, monella paikkakunnalla pitäisi ottaa oppia. Varsinkin Mikkelissä, jossa jokainen yllämainittu asia on arkipäivää jokaisella KalPan vierailulla. Tosin valtaosa sielläkin osaa käyttäytyä, mutta harvinaisen moni ei.

KooKoo oli eilen todella hyvä. Alivoimapelaaminen kertoo paljon joukkueesta. Hyökkääjät heittäytyivät useasti KalPa-vetojen tielle. Kroppa pantiin likoon sataprosenttisesti. Samalla kilpipaidat pelasivat todellista virkamieskiekkoa. Yritystä ei ollut Huohvanaista lukuunottamatta yhdelläkään pelaajalla. Toivottavasti joukkue osaa edes hävetä.

Eilen jo todellakin harmitti Tatu Miettisen puolesta. Maalitili on tällä kaudella avaamatta ja mies omien sanojen mukaan kantaa asiasta kovaa painetta. Eilen 2-1-tilanteessa Miettisellä oli ylivoimassa tyhjä maali, mutta kiekko ei vain mennyt maaliin. Kyllä sen maalin jo Miettisellekin soisi.

KalPan puolustuspää oli eilen alati vaikeuksissa. Puhtaat paperit voi antaa vain kaksikolle Savolainen-Kuronen, joka sentään jaksoi edes vähän puolustaa. Suhonen pelasi kiekollisesti hyvin, mutta omat miehet pidettiin jälleen laiskasti. Asiasta on muodostunutkin Sevelle rutiinivaiva. Oman pään pelaaminen ei ole enää huipputasolla. Tämän vuoksi Heikkinen on mielestäni noussut parhaaksi Mestis-puolustajaksi. Kuusiston esitystä en viitsi edes kommentoida. Kertoo paljon, jos Pösi Parviainen pelasi paljon paremmin.

Noh. Ei tämä vielä maailmaa kaatanut. Toivottavasti tästä tuli hyvä herätys loppukauteen.
 

Kraztog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Ac Milan,ManU,KuPS, Penguins
Juuuh...onnittelut kookoolle voitosta :) ennustin tuton nousemisen ja alkaako nyt kookoon nousu?Saa nähdä.
Kookoo faneille vielä erikoiskunnia maininta etteivät ole ruvenneet vittuilemaan,sportin kannattajat tekevät tosin aina sen kaikkien puolesta :D epäilykseni onkin että kaikki sportin fanit haluaisivat kannattaa muita joukkueita,mutta joutuvat tyytymään vaasan ylpeyteen! ;) Sport on hyvä joukkue!!!uskokaa pois vaasalaiset! ;)
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Viestin lähetti Micco!
Kukaan ei tullut kertaakaan vittuilemaan, kukaan ei tullut heiluttamaan naaman edessä kotijoukkueen lippua tai kaulaliinaa, kukaan ei maalien tullessa kääntynyt KalPan kannattajiin päin tuulettamaan, kukaan ei heitellyt esineillä, kukaan ei haistatellut, kukaan ei homotellut, kukaan ei mennyt ala-arvoisuuksiin. Kukaan ei mennyt ilmeisesti pelin jälkeen vittuilemaan KalPan pelaajille. Näin sen pitää ollakin. Monella, monella paikkakunnalla pitäisi ottaa oppia. Varsinkin Mikkelissä, jossa jokainen yllämainittu asia on arkipäivää jokaisella KalPan vierailulla. Tosin valtaosa sielläkin osaa käyttäytyä, mutta harvinaisen moni ei.

Tuo kuvaus sopii Mikkeliin, kuin nyrkki silmään. Joskus Jukurit-KooKoo peleissä on tullut eksyttyä sinne fani-päätyyn. Seuraavan kerran otan sen lipun itselleni ja pätkin se palasiksi, jos tulevat heiluttelemaan sitä naamani eteen. Mikä tekee asiasta huvittavan on se, että kyseessä on 40-50 vuotiaita miehiä ja naisiakin. Tiedä sitten ovatko he jotenkin jälkeenjääneitä, koska humalassa he eivät selvästikään ole. Todella lapsellista, kun aikamiehet tulevat tuulettamaan maalia naamasi eteen, vaikka olisinkin tuulettanut KooKoon maalia, niin ei se peli mikään elämäni tärkein asia minulle ole ja lähinnä säälittää nämä kyseiset henkilöt.

Eilisestä vielä sen verran, että KalPan kannattajille kiitos siitä, että olitte jättäneet rumpunne kotiin. Se oli aivan järkyttävää se rumpujen takominen viime kaudella, kun rumpaleita oli noin 5 kpl ja kaikki mätkivät sen minkä jaksoivat ja kyllähän he jaksoivat.

Ja vielä mitä tulee KooKoon kannattajien käytökseen, niin viime kaudella KalPan vieraillessa Kouvolassa eräs KooKoon kannattaja(reilusti humalassa) meni istumaan KalPan fanien viereen ja lähinnä vittuili Kalpalaisille. Mies tykkäsi huutaa, että "KalPa konttaa!" ja oli niitä huutoja muitakin, joita tämä mies suolsi kyseisille kannattajille. KooKoon mentyä 1-0 johtoon, mies riehaantui oikein kunnolla tuulettaen maalia seisaaltaan ja siirtyä KalPan kannattajien eteen vapautuneesti tuulettelemaan, mahdollisesti näytteli keskisormeakin. Eräs KalPan kannattaja alkoi hieman lämmetä ja oli lähteä mukaan huuteluun ja KalPan tasoitettua mies suoritti samat rituaalit, kuin KooKoon mieskin. Hauskahan sitä oli seurata, mutta varmasti kaikki olivat lopulta tyytyväisiä, että se kesti vain 1. erän.
 

Blue80

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viestin lähetti KPL

Eilisestä vielä sen verran, että KalPan kannattajille kiitos siitä, että olitte jättäneet rumpunne kotiin. Se oli aivan järkyttävää se rumpujen takominen viime kaudella, kun rumpaleita oli noin 5 kpl ja kaikki mätkivät sen minkä jaksoivat ja kyllähän he jaksoivat.


No niin no, Etelä-Suomen kalpakerho Susiklubilla ei ole koskaan rumpuja ollutkaan. Itse emo-KFC:hän ei eilen Kouvolassa ollutkaan, muutamaa matkailijaa lukuunottamatta.

Ja toisekseen, muistaakseni eilen 6. kenttäpelaaja tuntui takovan rumpuja. Käytössä ei varmaan ollut ihan viittä rumpua, mutta jännää etteivät nämä sitten häirinneet? Ei siinä mitään haittaa ainakaan itselleni ollut, päinvastoin. Uskon sen, että vierailevan joukkueen vieressä pärisevät rummut voivat ärsyttää, mutta silti tämä sinun kommenttisi oli kyllä mielestäni varsin outo.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joo ei minua ainakaan häiritse rummut matseissa. Tervetuloa vaan kaikkien joukkueiden fanit jatkossakin Kouvolaan rumpujen ja päristimien kanssa. Mitä enemmän ääntä sen parempi. Eihän siellä jääkiekkopeleissä kuitenkaan missään kirkossa olla. Eilen oli kyllä hyvä tunnelma ja yleisö eli mukavasti pelissä mukana. Mukavaa oli nähdä myös KalPa-faneja paikan päällä. Lisää tämmöisiä pelejä
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Viestin lähetti Blue80

Ja toisekseen, muistaakseni eilen 6. kenttäpelaaja tuntui takovan rumpuja. Käytössä ei varmaan ollut ihan viittä rumpua, mutta jännää etteivät nämä sitten häirinneet?
Uskon sen, että vierailevan joukkueen vieressä pärisevät rummut voivat ärsyttää, mutta silti tämä sinun kommenttisi oli kyllä mielestäni varsin outo.

No olen myös maininnut 6. kenttäpelaajan rummuista ja todennut etten tykkää niistä. Se mikä 6. kenttäpelaajan rummuissa on hyvää on se, ettei heillä ole kuin pari rumpua ja onneksi niistä ei hirveän kova ääni lähde. Toki valitsen paikkani aina niin, että olen mahdollisimman kaukana näistä rummuista, mutta ne KalPan rummut todellakin kuuluivat miltei joka puolella hallia erittäin häiritsevästi. Eli se kuka niitä rumpuja päristelee on minulle toissijaista. Sopivan vaimea rummutus ei kuitenkaan oleellisesti laske minun viihtyvyyttäni pelissä, mutta jossain se raja kulkee.


EDIT. ja mitä tulee tunnelmaan, niin mielestäni se tunnelma ja kannustus pitää saada aikaan muutenkin, kuin rumpuja hulluna takomalla. Ei se mitään tunnelmaa nostanut silloinkaan, kun halli oli käytännössä muuten täysin hiljaa ja ainoa asia, joka rikkoi hiljaisuuden oli nämä rummut.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Viestin lähetti KPL
Tuo kuvaus sopii Mikkeliin, kuin nyrkki silmään. Joskus Jukurit-KooKoo peleissä on tullut eksyttyä sinne fani-päätyyn. Seuraavan kerran otan sen lipun itselleni ja pätkin se palasiksi, jos tulevat heiluttelemaan sitä naamani eteen.

Edellisen Kookoo vierailun aikana yksi Kookoon kannattaja istui puolitoista erää meidän takana (fanipäädyssä) ja heilutti Kookoon lippua meidän edessä umpihumalassa lähes koko sen ajan. Huumorilla yritettiin saada miestä tai lippua aisoihin, mutta ei onnistunut. Johonkin se (hän) sitten katosi kolmannen erän aikana, liekkö tullut jano vai mikä. Mutta asian pointti; Eiköhän näitä "tosi-faneja" löydy joka joukkueelle, että turha ruveta yleistämään Jukureita, KooKoota, KalPaa tai mitään muutakaan joukkuetta.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
No humalahan ei ole mikää tekosyy, mutta tekee teosta edes hitusen ymmärrettävämmän, joskin samallalaillahan se ärsyttää. Todennäköisesti kyseisen henkilön käytös on ollut jatkuvampaa sorttia, itse kun sain kuitenkin peliä seurata suht. mukavasti.
 

Silvio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Viestin lähetti KPL
EDIT. ja mitä tulee tunnelmaan, niin mielestäni se tunnelma ja kannustus pitää saada aikaan muutenkin, kuin rumpuja hulluna takomalla. Ei se mitään tunnelmaa nostanut silloinkaan, kun halli oli käytännössä muuten täysin hiljaa ja ainoa asia, joka rikkoi hiljaisuuden oli nämä rummut.

Samaa mieltä. Jos faneja on paljon ja kiekkokulttuuri hyvä niin rumpua ei tarvita lainkaan tunnelman nostattajaksi. Otetaan esimerkiksi vaikkapa IFK. Mutta ei siinä, kyllä rumpu lätkäkatsomoon sopii ainakin kannustuksen aloittamistarkoitukseen ja silloinkin kyllä riittää yksi kunnon kumiseva pönttö. Mielestäni 5 rumpua yhteensä 30 vierasjoukkuuen fanilla on jo hieman yliampuvaa.
Kalpa pelissä kookoon fanijoukkio oli kyllä yllättävänkin vaisua. Hyvää taas oli, että loppua kohden koko halli syttyi kouvolalaisittain harvinaiseen yhtäaikaiseen taputukseen.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ilmeisesti KooKoota oli tämä pukukopissa tsemppaus, josta joku tuolla aikaisemmin mainitsi auttanut. Hienoa KooKoo. Tästä lähtee uusi nousu.

Edit: eli siis Hyppösen Henkan motivointi tainnut purea joukkueeseen.
 
Viimeksi muokattu:

Heffer

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Kärpät
Jepajee, ei ole nyt lähiaikoina ollut fanikatsomossa niin paljon porukkaa ~50-150 joten ei siellä ilman rumpuja paljoa tunnelmaa olisi, eilenä tosin oli ihq fiilinki.
KFC Sambaryhmälle ei heru multa propseja, hirveetä sambarummutusta siellä kokoajan, mutta ainakin melodista.

Mutta peli oli hyvä, ja yleisökin pysy aisoissa, oliko sitten sen takia, ettei Willmanin paras ystävä ollut paikalla, jokatapauksessa, kiitos kuopiolaisille ja muillekkin.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Viestin lähetti The Johtaja


Vaan pakkaamaan meikkilaukkua ja konepelti kohti Kouvolaa!

Ihan vaan mielenkiinnosta utelen, että saitko meikit kohdilleen ja oliko kiva reissu? The Pasi taisi olla ihan mies paikallaan, kun sai jopa 18 koppia. Taisi toisessa päässä olla joku The Pasia parempi, vai..?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Älkää nyt viitsikö Jukurit-KalPa-vääntöä tähän sotkea, eiköhän siihenkin vielä paikkoja tule.

Jos KalPa-kannattajat jakoivat kehuja kotiyleisölle, niin vastavuoroisesti minä perun pahoja Hannes-puheitani. Ei selitellyt pelin jälkeen, vaan myönsi rehdisti KooKoon hyvyyden.

Laskinpa vähän matsin tilastojakin huvikseni.

Laukaukset

KALPA:
20 Suhonen
8 Hämäläinen
6 Kaartinen, K.Kenig
4 Mustonen, Ahosilta, Huohvanainen, Savolainen
3 Hall
2 Alastalo, Miettinen, Kekäläinen, Pisto, Kuronen, Kuusisto
1 M.Kenig, Korhonen, Kuuluvainen
0 Tiihonen, Parviainen

KOOKOO:
7 Soijärvi
4 Kantelinen, Laine, Lampinen
3 Kaukokari, Makkonen
2 Kattelus, Lindström, Timoskainen, Miettinen, Koskelainen
1 Haapa-aro, Hietakangas, Onnela
0 Virtala, Mälkiä, Nevalainen, Raattama, Gärdström

Ynnättynä KalPalle 64 ja KooKoolle 38. Suhonen laukoi kolminkertaisesti kaikkiin meidän pakkeihin verrattuna, siis yhteensä! Kyllä KalPa mun mielestäni ihan kohtuullisesti maskia teki ja kyttäsi irtokiekkoja. Eilen niitä ei vain Grahnilta pudonnut. Mutta suurin osa vedoista tuli kyllä aika heikoista paikoista. Oliko joukkuetta sitten käsketty laukomaan ankarasti? Luvut todistavat myös yhden huomion todeksi: KalPan yv-kuviota oli helpohko puolustaa. Kaikki vetopaikat piti pelata Suhoselle. Alastalolla olisi ollut monesti hyvä paikka nopeaan ratkaisuun, mutta sivuttaissyötön aikana vastustajat ehtivät ryhmittymään. Etenkin kun Suhonen ei juurikaan laukonut suoraan syötöstä tai harhauttanut blokkaajaa.

+/-

KALPA:
1-0 Savolainen, Kuronen
1-1 Kaartinen
0-0 Miettinen, Kekäläinen, Kuuluvainen, Huohvanainen, Parviainen
1-2 Korhonen
0-1 Mustonen, K.Kenig, Ahosilta, Hämäläinen, Alastalo, M.Kenig, Tiihonen, Pisto, Kuusisto
0-2 Suhonen, Hall

KOOKOO:
2-0 Kattelus, Laine, Raattama
1-0 Soijärvi, Virtala, Mälkiä, Kaukokari, Lindström, Kantelinen, Timoskainen, Lampinen
1-1 Miettinen
0-0 Haapa-aro, Hietakangas, Gärdström, Koskelainen, Skyttä
0-1 Makkonen, Nevalainen, Onnela

Jokunen huomio näistäkin. Neloskenttien 0-0-miehet onnistuivat kummallakin roolissaan. KooKoon miinusmiehet olisi voinut arvatakin - kun taas Laine ja Raattama paikkailivat viime pelin miikkojaan 2-0. Vastaavasti taas KalPalta olivat vastaanottava osapuolena juuri nämä kovimmat nimet.

Suhonen oli sillä tasolla kuin muutama kausi sitten. Ei tehnyt karmeita huolimattomuusmokia, mutta muuten laiskaa puolustamista. Kiekollisena kyllä erinomainen. NHL-Hall oli kyllä täysin yössä. Timoskainen väänsi jopa ihan tasaväkisesti hänen kanssaan aloituksissa ja jäi minun kirjanpidossani jopa voitolle.

Vaikka Hall nyt ei mikään luontainen pisterohmu olekaan, niin kyllä tuon tason ammattilaisen pitäisi dominoida Mestiksessä illasta toiseen. Niinhän muuten Ottawan scoutti kommentoi viime kaudella Ossi Louhivaaraa...


EDIT: Näkikö kukaan muuten, mitä sille tuomarille kävi 4-1-maalia ennen? Itsekin missasin Katteluksen avauksen, kun jäin seuraamaan tuskissaan vääntelehtinyttä Salmista. Kävikö joku kouluttamassa :-)
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pitääkö paikkansa?

Suomi pelaa parhaillaan Venäjää vastaan universadien välierissä. Jaa että mitenkö se tähän liittyy? No, vielä eilen KalPassa tahkonnut Henri Huohvainen on ilmeisesti hypännyt Kuopion bussin sijasta lentokoneeseen ja liitänyt avuksi Itävaltaan. Yllättävä veto, tai sitten niitä on kaksi.

Loukkaantuneen(?) Eerik Halosen numerolla se siellä pelaa.
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Re: Pitääkö paikkansa?

Viestin lähetti Heffer
KFC Sambaryhmälle ei heru multa propseja, hirveetä sambarummutusta siellä kokoajan, mutta ainakin melodista.
Olenkohan sekaisin Helsingin pitkistä kaduista ja kirkkaista valoista vai tarkoitatko torstaista? Silloin "sambaryhmän" soittopelit koostuivat puolentusinasta KFC:lle varta vasten suunnitelluista ja tehdyistä "helevetin konneista". Muutaman paikallisen mielestä niitä soitettiin liian vähänkin, ainakin jokaisen KooKoon maalin jälkeen kuuluneista "soittakaa kelloja" -heidoista.
Jos tuo sambaryhmä-juttu liittyi viime helmikuiseen Kouvolan vierailuun, on mennyt se ohi ja pahoittelen.


Viestin lähetti pekutti
Ihan vaan mielenkiinnosta utelen, että saitko meikit kohdilleen ja oliko kiva reissu?

Taisi toisessa päässä olla joku The Pasia parempi, vai..?
Ei saanut yksi runkosarjan tappio vielä valumaan kyyneleitä ja sotkemaan kajaleita. Lunta tuli tupaan mutta olipa pientä verrattuna 30-40 km/h vauhtiin jolla 6-tietä joutui ajamaan.

Kaksi ensimmäistä maalia jäi näkemättä KalPan aiheutettua yleisöryntäyksen ja parkkipaikkojen muuttumisen kaaokseksi. Mutta kyllä toinen Kuopiossa Maalivahdiksi koulittu mies oli torstaina näkyvämpi.


Viestin lähetti Everton
Laukaukset
KALPA:
20 Suhonen

Kaikki vetopaikat piti pelata Suhoselle. Etenkin kun Suhonen ei juurikaan laukonut suoraan syötöstä tai harhauttanut blokkaajaa.
Kyllähän se vaatii jo todella kovanluokan liikettä, pelisilmää ja itseluottamusta jos ampuu yhden pelin aikana noin paljon.
Seve malttaa katsoa hyvin ettei ammu päin kohti tulevaa vastustajaa mutta ko. pelissä herätti huomiota huonoon maskiin ammuttujen laukausten suuri määrä, ja näistäkin aika moni oli ranteella. No, eiköhän pelaaja itse näe kulloisenkin tilanteen paremmin kuin penkkiurheilija..


Viestin lähetti Everton
Suomi pelaa parhaillaan Venäjää vastaan universadien välierissä. Jaa että mitenkö se tähän liittyy? No, vielä eilen KalPassa tahkonnut Henri Huohvainen on ilmeisesti hypännyt Kuopion bussin sijasta lentokoneeseen ja liitänyt avuksi Itävaltaan. Yllättävä veto, tai sitten niitä on kaksi.
Huohvanainen valmistui tradenomiksi(muistaakseni) syyskauden aikana joten miten lie sitten tuo opiskelijaksi laskemisen suhteen..
 

Heffer

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Kärpät
Re: Re: Pitääkö paikkansa?

Viestin lähetti The Johtaja
Olenkohan sekaisin Helsingin pitkistä kaduista ja kirkkaista valoista vai tarkoitatko torstaista? Silloin "sambaryhmän" soittopelit koostuivat puolentusinasta KFC:lle varta vasten suunnitelluista ja tehdyistä "helevetin konneista". Muutaman paikallisen mielestä niitä soitettiin liian vähänkin, ainakin jokaisen KooKoon maalin jälkeen kuuluneista "soittakaa kelloja" -heidoista.
Jos tuo sambaryhmä-juttu liittyi viime helmikuiseen Kouvolan vierailuun, on mennyt se ohi ja pahoittelen.

Sitä viime kautista sambaryhmän vierailua, samantien Rio De Janeiroon vai minne liekään.
 

Kraztog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Ac Milan,ManU,KuPS, Penguins
Minusta nuo rummut ovat yksi parhaita tunnelman luojia hallissa,esim jokipoikien ja jukureiden faniryhmien rummut(ja tietysti kalpan).Ja nuo kolme ovat samalla mestiksen parhaat faniryhmät :)
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti Kraztog
Minusta nuo rummut ovat yksi parhaita tunnelman luojia hallissa,esim jokipoikien ja jukureiden faniryhmien rummut(ja tietysti kalpan).Ja nuo kolme ovat samalla mestiksen parhaat faniryhmät :)

Niin, oletko muiden joukkueiden faniryhmiä edes kuullutkaan?
Vai oliko tuo vain oma mielipiteesi? Pitäisi laittaa oikein kisa pystyyn.
 

Heffer

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Kärpät
Mielestäni se on joko suoraviivaista rummutusta, eikä mitään helkutin sambaa siellä joka repii korvat perseen kautta irti.

Mielestäni kaikki faniryhmät voisivat ottaa mallia mm.. Jokeri-faneista joilla on kapasiteettiä, muttei mitään rumpuja, ja ääntä lähtee. Joten hommataan sinne porukoihin ääntä ja revitään rummut muille.
 

Kraztog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Ac Milan,ManU,KuPS, Penguins
Viestin lähetti Heffer
Mielestäni se on joko suoraviivaista rummutusta, eikä mitään helkutin sambaa siellä joka repii korvat perseen kautta irti.

Mielestäni kaikki faniryhmät voisivat ottaa mallia mm.. Jokeri-faneista joilla on kapasiteettiä, muttei mitään rumpuja, ja ääntä lähtee. Joten hommataan sinne porukoihin ääntä ja revitään rummut muille.

jokeri faneista lähtee ääntä.....?sehän on kuin kirkko koko paikka! :) hmmm...vai oliko tuo vain ironiaa....? :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös