Kookoo-Kalpa To 20.1.2005

  • 8 579
  • 76

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Kookoo-Kalpa 20.1.2005

Sarjajohtaja matkustaa Kouvolaan ilman Kapasta, koska mies lähti Amerikan maalla käymään. Ahosilta ja Kuronen ovat taas vahvuudessa.

Kookoo on rämpinyt viime ajat kunnolla. Kalpa taas alkaa löytämään pelirytmin pienen taantuman jälkeen. Viime lauantain Tuto pelissä nähtiin ajoittain upeaa lätkää Kalpan osalta.

Ennakkoasetelmat ovat täysin Kalpan puolella jälleen kerran. On kuitenkin muistettava edellinen kohtaaminen joka ratkesi vasta jatkoajalla Kalpalle. Kookoolta ei varmaan motivaatiota tule torstain kotipelissä puuttumaan. Kalpan kannalta on taas henkisesti raskasta luistella joka ilta selvänä ennakkosuosikkina peleihin.

Veikkaukseni on että peli menee Kalpalle kahdella/kolmella maalilla, jos Pasi on maalissa. Muuten tulee tiukempaa. Luostarinen on ollut viimeajat tosi epävarma, Kuivalainen itse varmuus.

Saadaankohan Kouvolassa 1000 rikki?
 

Silvio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Re: Kookoo-Kalpa 20.1.2005

Viestin lähetti Brian Glough
Saadaankohan Kouvolassa 1000 rikki?

Jos meinaat katsojalukua niin taitaapi tiukkaa tehdä. KooKoon viime aikojen esityksillä saavat olla tyytyväisä 900 rikkoutumiseen.

Itse odotan tiukkaa puolustustaistelua, jollin hävitään ehkä vain 1-5. Sen jälkeen Reijokin löytäisi paaaljon hyviä puolia ottelusta.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Tällaista tietoa oli Kalpan kotisivuilla viitaten tuohon yleisömäärään:

"Todennäköisin asia torstai-iltana Kouvolan jäähallissa on KooKoon kuluvan kauden uusi yleisöennätys. Kouvolasta kantautuneiden tietojen mukaan voimassa olevan ja todennäköisesti tulevan yleisöennätyksen erotus riippuu siitä matkustaako myös KalPan syksyllä World Cupin tähdistökentälliseen valittu puolustaja Kimmo Timonen Kouvolaan, mutta uusi ennätys syntynee jo ilman Timosen pelaamistakin."
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Mistä pirusta voi tietää etukäteen tuleeko yleisöennätys vai ei, kun ennakkomyyntiä peleihin ei ole?
Todennäköistähän se on, mutta mitään faktaa ei ole tämän väitteen esittäjällä varmasti esittää.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Taitaa KooKoolla olla 12 viimeisestä pelistä vain yksi voitto plakkarissa jumbojoukkue Forssasta, joten epäilen kyllä että porukkaa viitsii paljon hallille lähteä. Lisäksi KooKoon huono pelaajatilanne loukkaantumisineen karsii varmasti yleisöä. Tähän kun lisätään, että melko varmasti KooKoolle on murskatappio tulossa niin en yhtään ihmettelisi vaikka yleisömäärissä nähtäisiin tällä kaudella kauden pohjanoteeraus.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Miten minusta vaikuttaa siltä, kun noita Kookoon kannattajien kommentteja lukee, että jotenkin on Kouvolassa usko hiipunut omaan joukkueeseen. Olenko oikeassa?
Kaikesta huolimatta huomenna tulee yllätys ja Kookoo ottaa 3 - 2 voiton Kuopion ylpeydestä. Uskokoon ken haluaa..
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
pekutti: meillä päin sitä kutsutaan realismiksi...

Paljon saa kaukalossa sattua ja tapahtua, jotta KooKoo saisi pisteenkin. Kyllä KooKoo varmaan syttyy taistelemaan, mutta materiaalierot on pirun kovat. KalPalla on Mestiksen paras ykköskenttä, vähintään hyvää keskitasoa olevat runkomiehet ja sokerina pohjalla kaksi NHL-staraa.

Jos hyvin käy, niin KooKoo tekee yhden ja KalPa jää maksimissaan viiteen. Jos taas homma repeää heti alussa, niin eiköhän Timonen tee yhden ja syötä neljä.

Mutta kyllä yleisöä varmasti tuollaiset 1200-1400 halliin saataneen. Pitäisi ainakin, perkele.
 

Heffer

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Kärpät
Uskon, että KooKoo voittaa matsin 3-2.

Turha tässä passiivisesti on lähteä, voitto tulee kuitenkin. Yleisöä 900, evvk KooKoo olisikohan näin.
 

SauhuSanttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Everton
Mutta kyllä yleisöä varmasti tuollaiset 1200-1400 halliin saataneen. Pitäisi ainakin, perkele.

Tuohon en kyllä usko, ellei Kuopiosta tule sitä 300-500
Olisihan se mukavaa jos tulisi..
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Äskeinen pitkä sepustukseni koskien huomista matsia katosi bittiavaruuteen. Josko tämä nyt onnistuisi.

Niiin, KooKoon mahdollisuudet parantuivat huomattavasti, kun päätin tulla katsomaan matsin paikanpäälle. Tämä on kauden kuudes vierasmatsi, jonka KalPalta näen. Viidestä matsista neljässä on tullut turpaan, tappiot ovat ne kauden ainoat, joten karmallani on varmasti jotain vaikutusta kilpipaitojen vieraspelaamiseen =)

Itse odotan tasaista matsia. KooKoo syttynee taas hurjaan taistoon, KalPan pelatessa hieman vajaammalla asenteella. KooKoo on pelannut Kuopiossa kaksi kertaa tällä kaudella hyvän ottelun. Yksi pirteimpiä ja parhaita vastustajia. Taktiikka on ollut puolustusvoittoinen, mutta järkevä. Peli on käännetty nopeasti hyökkäyssuuntaan. Vastaiskut ovat olleet vaarallisia ja teräviä. Kiekkoa on pelattu ovelasti toiseen aaltoon kesken hyökkäyksen ja KalPan viisikko on revitty hajalle. KooKoo on myös taklannut harvinaisen paljon.

Jännää onkin se, että monien mielestä KooKoon kaksi parasta peliä ovat osuneet juuri Niiralan Monttuun. Eiköhän samaa ole luvassa myös torstaina. Kotijoukkue puolustaa tunnollisesti, mutta iskee terävästi vastahyökkäyksillä. KalPan pelityyli on Mansikan tiedossa.

Kyllähän Kalakukkopojat ovat silti ottelun suuria ennakkosuosikkeja. KalPan materiaali on huomattavasti terävempi ja laajempi. Kuopiolaisten pelikin on palaamassa uomiinsa. Joulutauon molemmin puolin otteista puuttui terävyys. Toivottavasti terävyyttä nähdään torstaina. Puolustuspelin huolimattomuusvirheiden määrä on onneksi tippunut huomattavasti kolmen viime pelin aikana. Tämä oli yhteen aikaan jo suoranainen ongelma.

Kuivalaisen pelatessa KalPan maalilla odotan 2-3-maalin vierasvoittoa. Pasi on ollut alkukaudella suorastaan jäätävä. KalPan hyökkäysmateriaali pystyy sen muutaman pakollisen maalin järkkäämään. Mitään maali-iloittelua tai murskavoittoa Kouvolasta ei ole luvassa. KooKoo syttynee taas parhaimpaansa.

Ari Luostarisen pelatessa maalilla ottelusta tulee huomattavasti tasaisempi. Luostarinen on ollut näyttöpaikoissa suorastaan pelottavan epävarma. Kiekot pomppivat, perustorjunnat ovat epävarmoja ja verkko pölisee turhan helposti. Toiseen potenssiin ongelman nostaa se, että edes omat puolustajat eivät oikein luota Luostariseen. Koko joukkueen puolustuspeli tahtoo mennä epävarmaksi, kun Aapo vartioi KalPa-maalia. Ongelma korjaantuu vain sillä, että Luostariselle saadaan hyvä peli alle. Kouvolassa voi hyvinkin olla seuraava näyttöpaikka. Ymmärrän, että Luostarisen vire pitää saada takaisin. Keväällä pitää olla myös luotettava varamaalivahti. Valitettavasti tällä Aapon peluuttaminen on vain iso riski voiton kannalta.

Onneksi huomenna pelataan isossa kaukalossa. Kääpiöarmeijamme on vahvoilla, kun kentällä on tilaa. Onneksi halli on myös katsojalle mukava. Toivottavasti kouvolalaisia tulee paikalle yli tuhat. KalPan kannattajia paikalla lienee ainakin tusina.

Pakollinen veikkaus;
Kuivalaisen torjuessa KalPa-maalilla 2-5
Luostarisen torjuessa 4-4
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Micco!
Äskeinen pitkä sepustukseni koskien huomista matsia katosi bittiavaruuteen.

Kas vain. Selvästikin epidemia, tai sitten käsittelemämme aihe on tabu...

Kovin eri tavalla voipi asiat muuten nähdä, riippuen kuinka paljon etäisyyttä joukkueeseen on.

"Kotijoukkue puolustaa tunnollisesti, mutta iskee terävästi vastahyökkäyksillä."

- No joo. Puolustusta on saatu varmemmaksi kauden edetessä, mutta hyökkäykset eivät kyllä ole olleet teräviä kuin siinä yhdessä ainoassa KalPa-matsissa. Ja kyllä niitä nukahduksia tulee vieläkin. Niistä se KalPa tulee rokottamaan, montaakaan paikkaa sen tasoinen joukkue ei kyllä hukkaa.

"Peli on käännetty nopeasti hyökkäyssuuntaan."

- KooKoo-fani kuittaisi: "kiekkoa on roiskittu hädissään milloin minnekin".

"KooKoo on myös taklannut harvinaisen paljon."

- Tätä toivottaisiin jatkossakin. Viime matseissa on ollut vähän sellaista virkamiesmeininkiä, jossa kaikkea ei ole pantu peliin. KooKoosta löytyy kuitenkin kentällinen kavereita, jotka pystyvät tekemään vastustajan laitahyökkääjän etenemisestä yhtä helvettiä. Lähinnä Haapa-aro. Mikkeliläisiä mukaillen, ja edelliseen nimeen viitaten, voiskin kysäistä saako Kimmo taklata? Haapa-aron pusuja ei nimittäin ole näkynyt tämän vuoden puolella. Syksyllähän mies oli "hullu niittikone"

"KalPan kannattajia paikalla lienee ainakin tusina."

Tervetuloa vaan!
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Luostarinen on yksi parhaista Mestis-maalivahdeista, kuten viimeisimmäksi syyskausi ennen sairastumista osoitti. Pelitauko ja sen jälkeen pari vaikeata peliä heti niin itseluottamus vajaa. Tällä hetkellä hän tontillaan sarjan keskitasoa tai alempaa keskikastia.
MuTuna sanoisin että Pieniniemi peluuttaisi tänään Kuivalaista ja hakisi täten joukkueelle lisää nostetta. Torstaina sitten kotona FPS:aa vastaan Aapon vuoro ja sen jälkeen voisi koittaa antaa hänelle pari peliä putkeen. Helmikuun puolivälistä lähtien kun The Pasi pelannee taas yhtä tai kahta peliä vaille kaikki.

Vaikka maalilla olisikin tänään The Pasi, täytyy KalPan saada ottelulle kohtalainen alku ja pystyä pelaamaan enemmän kuin puolet ottelusta omaa peliään. KooKoon Kuopiossa nähty taistelutahto ja kotikenttäetu yhdessä tarjoavat vakavasti otettavan haasteen.
Toivotaan että kouvolalaiset penkkiurheilun ystävät tulisivat katsomaan hyvää viihdettä vaikka Timosen nilkka ei vielä palaamista peleihin kestänytkään.

Kouvolaan tulossa mustakeltaisia kannustamaan porukkaa ainakin Kirkkonummelta, Espoosta, Helsingistä, Ruokolahdelta, Lappeenrannasta(?), Jyväskylästä ja Kuopiosta joten tuo Miccon mainitsema tusina on hyvin mahdollista. Saadaan tarjottua haastetta Kuudennelle Kenttäpelaajallekin.
Vaan pakkaamaan meikkilaukkua ja konepelti kohti Kouvolaa!
 

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon kokooonpano illan KalPa-pelissä:

KooKoon juniorit saavat ainakin kylliksi vastuuta. Aapo Lampinen jatkaa ykkösketjussa. Valtteri Skyttä nostettu kokoonpanoon. Myös Emppu Koskelainen ja Tuomas Gärdström mukana tänään.


Maalivahdit
29 Carl Grahn
35 Esa-Tapio Palmu

I Kenttä
Tatu Kattelus - Aapo Lampinen - Reino Soijärvi
Kaj Lindström - Simo Mälkiä

II Kenttä
Niko Kantelinen - Mikko Kaukokari - Teemu Timoskainen
Jussi Laine - Jari Raattama

III Kenttä
Antti Miettinen - Jussi-Mikko Makkonen - Teemu Virtala
Kimmo Nevalainen - Jussi Onnela

IV Kenttä
Eemeli Koskelainen - Matti Hietakangas - Kimmo Haapa-aro
Tuomas Gärdström - Valtteri Skyttä
 
Viimeksi muokattu:
Kohta pitää alkaa jo valua kohti jäähallia. Vaikea peli tulossa. Kookoo tarvitsisi kirpeästi molemmat pisteet. Kalpa on sen verran kovanluokan joukkue, että Kookoon täytyy onnistua joka tekopaikasta. Jäähyaitiosta äijien kannattaa pysyä kaukana tai muuten voi tulla rumaa jälkeä.

Voittoon enkä edes tasapeliin usko vaan pongot matkaavat suurella todennäköisyydellä Kuopijoon.

Lukemat 1-5. Kookoon maalin tekee Kantelinen. Yleisöä 1054.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
KalPa on tehnyt joka matsissa vain neljä, KooKoo 1 ja 3, olisikohan nyt viiden aika. Siis kotiin 5 - 4.

Nuorten siis omien nuorten esiinmarssi on alkanut ja jatkuu!!!
Aapo ykkösessä saa hyvää koulutusta ja rutiinia Tatulta ja Reinolta, mukana myös Tume, Emppu ja lisäksi vielä Valtteri. Hienoa!!!
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Onnittelut KooKoo-faneille. Tuommoisen tuskan keskellä sarjakärjen voittaminen tuntuu varmasti makealle.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Melkein kaduttaa kun ei tultu mentyä peliin. Mutta ei sitä vaan jaksa ajaa yli sataa kilometriä että näkisi varman tappion. No todella hieno voitto kuitenkin, mutta jos ei kuitenkaan alettaisi leijumaan, nimittäin vähän pelottaa tuo seuraava K-Vantaa kamppailu.
 

tomi74

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
MAHTAVAA!!!!! Huhhuh kyllä oli peli. Mahtavaa peliä koko joukkueelta ja eritoten Kallelta, Aapolta, Kiikaralta,Kanteliselta......
Ja sitte jotain sellaista mitä ei Kouvolan jäähallissa ole nähty miesmuistiin,koko halli lähti mukaan kannustukseen oli hieno tunnelma. KIITOS KooKoo,KIITOS Kouvolan yleisö.
Lisää tätä................ :)
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Vilpittömät onnittelut Kookoolle hienosta voitosta!! Tärkeät pisteet Jukureidenkin kannalta. Jukurit lähestyy hyvää vauhtia omaa paikaansa :)

Kookoo sai Kalevankankaalla raikuvat aplodit tuloksen selvittyä.
 

Fordél

Jäsen
Aivan mieletön matsi! Noin vakuuttavaa peliä ei oo KooKoolta kyllä pitkään aikaan nähty! Kaikki toimi ja homma pysy kasassa koko 60 minsan ajan. Loistavaa!

Sitten Kuuden Penkkiurheilijan palkintojen kimppuun:

Kultainen banaani-palkinto: Tällä kertaa jaamme kultaisen banaanin kirjaimellisesti. Nimittäin palkinnon pokkaavat sekä Kalle Grahn että Aapo Lampinen. Kalle saa banaanista kuoret, sillä pelasi aivan uskomattoman hienon matsin! Noin vakuuttavaa Kallea en ole varmaankaan koskaan nähnyt.

Ja sitten banaanin sisällön saa Lampisen Aapo. Mitä tähän nyt voi sanoa? Kyllä se vaan on niin hienoa katella kun oma junnu pelaa tolla tasolla! Eka maali oli todella tärkeä, mutta toisessa maalissa Aapo sitten näytti mistä puusta mies on veistetty. Karkasi hienosti yksinläpi ja rauhallisesti KalPa pakkien lähentelyistä huolimatta laittoi kiekon ohi Kuivalaisen ja vielä yläpörsään! Kuusi Penkkiurheilijaa kumartaa Aapolle ja samalla pyllistää Adam Hallille...

Seuraavaksi jaamme Märkä merileijona palkinnon eli hienoin yksittäinen suoritus: Sen saavat Valkin 93-junnut hienosta kannustamisesta. Tuollaista kannustamista lisää hallille niin johan alkaa toiminta muistuttamaan enemmän sambakarnevaaleja eikä kristillisdemokraattien puoluekokousta niinkuin se tähän mennessä on muistuttanut.

Nihkeä rypäle-palkinto: Esitys oli kerta kaikkiaan niin hieno, että tällä kertaa nihkeää rypälettä ei jaeta.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Mahtavaa!

Loistava esitys KooKoolta! Hallillakin oli tunnelmaa oikein kunnolla, siis jäähallilla, ei Adamilla.

Lampisen Aapo oli kentän kunkku! Toka maali oli kertakaikkiaan loistava suoritus junnulta; ei hätäilyä, vaan kylmän rauhallinen viimeistely yläkulmaan.

Myös Kantelinen ja Kaukokari olivat todella hyviä, hieno nähdä, että nämäkin kaverit pystyvät tuommoisiin suorituksiin. Ja nyt oli sitä luovuutta.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Huikea matsi! KooKoolta loistavaa peliä koko 60 min. Ja Lampinen...Tänään näytti, että on isojen pelien ja ison roolin pelaaja. On näköjään kaiken hehkutuksen arvoinen. Itse en ole pahemmin tätä ennen kehunut.

Kattelus, Grahn, Kaukokari, Kantelinen ym. pelasivat myös mainion pelin. Ainut miinus oli Makkosen käsittämätön sähläys ensimmäisen erän tärkeillä loppuhetkillä. Mutta ei silläkään ole enää väliä.

Kerrankin hieno fiilis KooKoon pelin jälkeen. Eikä haittaa, vaikka kuopiolaiset kommentoisivat peliä kauden heikoimmaksi tms.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös