KooKoo-Hokki 9.12.2004

  • 4 215
  • 44

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
2-4

Kuuden penkkiurheilijan palkinnot:

Kultainen banaani: Tatu Kattelus

Nihkeä rypäle: ylivoima

No, olihan sitä taistelua ainakin.

Kuudennelle kenttäpelaajalle lämmin kiitos mielenkiinnosta yhdistystämme kohtaan. Teette tärkeää työtä!
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jaa että Kattelukselle. Teki toki pari maalia Soijärven esityöstä, mutta ei silti. Tehotonta ylivoiman pyörittämistä ja muutenkin aika vaisua peliä. Ennemmin Soijärvelle tai Miettiselle tällä kertaa. Miettinen ei loista tehoilla, mutta tekee kolmen miehen edestä töitä.

Järkyttävä peli kaiken kaikkiaan. Mietin ihan samaa kuin koukou, viitsiikö tuosta maksaa 10 e/kerta? Suunnittelin tyylikästä poistumista toisen erän jälkeen, mutta 1-3 pakotti vielä jäämään. Kolmas erä oli sitten parasta KooKoota tänään. Pysyi joukkue edes jotenkin kasassa.

Ylivoima on pahinta. Tuska tuntuu katsomoon saakka. Kiekko saadaan sisään alueelle, mutta sen jälkeen ei tapahdu mitään. Viivasta puuttuu edelleen pakki, joka osaisi edes auttavasti laukoa. Kunnon pyörittäjää ei ole, kun Kattelus ja Virtalakin antavat joka yv:ssä liian vaikeita syöttöjä.

Hankalaa on siinäkin mielessä, ettei joukkueesta tunnu nousevan ketään todellista johtajaa esiin. Tosin tänään Soijärvi ja Kattelus nostivat KooKoon jollain lailla peliin mukaan. Nuoria voidaan taas huudella apuun, mutta ei niilläkään tästä tilanteesta nousta. Tuli seurattua tarkkaan Lampisen peliä, ja kyllähän siinä ideaa ja yritystä on. Ei vaan vääntö riitä. Ei se toisaalta riitä Virtalallakaan yhtään sen paremmin.

Hokkikin oli viime kertaiseen nähden aika kehno. Joukkueesta löytyi kuitenkin yksilöitä (Appel, Hovi), joiden ansiosta se vei tämän pelin.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Jäähyistä olisi voinut päätellä, että peli oli aika lämminhenkinen ( taas... ). Säilyikö tuomarikopin ovi ehjänä?

Hokki se vaan jaksaa taittaa pisteet näistä tiukoistakin peleistä. Nyt näyttää sarjataulukkokin taas paaaljooon paremmalta.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Viestin lähetti Isaskar
Jaa että Kattelukselle. Teki toki pari maalia Soijärven esityöstä, mutta ei silti. Tehotonta ylivoiman pyörittämistä ja muutenkin aika vaisua peliä. Ennemmin Soijärvelle tai Miettiselle tällä kertaa. Miettinen ei loista tehoilla, mutta tekee kolmen miehen edestä töitä.

Mutta kun niitä maaleja tässä juuri kaivataan. Alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää se, että KooKoon pelistä pääsee ainoastaan sanomaan, että "Kyllähän ne hyvin väänsi. Hyvä yritys."
Tehoja!

Kuvasit Isaskar hyvin tuota KooKoon ylivoimaa. Eipä ole paljon lisäämistä tuohon. Jokohan nyt kannattais koittaa yv:llä jotain ihan uutta? Ihmetyttää, että edes 1:55 kahden miehen ylivoimaa ei riitä siihen, että saataisiin luotua todellisia maalipaikkoja.

edit: Hokki pelasi aikamoista mailahäirintää. Kiekollinen peli kulki hienon näköisesti, mutta puolustettaessa peli oli melkoista mailalla sohimista.
 

Igor Siperia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hyvä KooKoo. Suomisarja-karsinnat lähestyy. Nyt KooKoo on sarjassa käytännössä sijalla 10, koska Haukoilla on yksi peli vähemmän pelattuna ja takana sarjataulukossa on siis enää Jokipojat ja FPS. Nykymenolla tuosta kaksikosta jompikumpi todennäköisesti Jokipojat saa KooKoon kiinni ja päästään taas pitkästä aikaa Kouvolassakin jännäämään Suomisarja-karsintoja eli hyvin menee mutta menköön.

Antti Miettiselle kiitos yrittämisestä.
Carl Grahn.....jopa Mansikka olisi poiminut tänään nuo Hokki-maalit.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Viestin lähetti Igor Siperian hurtta
Hyvä KooKoo. Suomisarja-karsinnat lähestyy.

Carl Grahn.....jopa Mansikka olisi poiminut tänään nuo Hokki-maalit.

Siltähän tuo vahvasti näyttää. No Mansikka on hyvä koutsi, se vetää pelaajia magneetinlailla Kouvolaan.

Grahn, no täällä jo hehkutettiin, mutta arvasihan sen että palaa vielä tasolleen.
 

Fordél

Jäsen
En lähtis kyllä syyttelemään Kallea tästä tappiosta. Kyllä kolme maalia(+1 tyhjiin) voi Hokkia, yhtä sarhan parhaista joukkueista vastaan aina päästää. Sen sijaan noita Hescun kuuluttamia hyökkäyspään tehoja pitäs saada vähän enemmän. Kaksi maalia ei omalla kotikentällä riitä voittoon. Ja ylivoima on jo pitkään ollut katastrofaalisen surkeaa niin luulis jo Mansikan tekevän jotain muutoksia siihen. Mutta ei, edelleen Haapalainen yms. pelaavat yv:tä! Aivan järkyttävää toimintaa! Kuinka surkeasti sen yv:n pitäs pelata, että niitä muutoksia alkas tulemaan? Pitäs vissiin tehä omamaali tai joitan...

Ollaan tällä hetkellä aivan liikaa Repen ja Tatun varassa. Makkonen-Kantelinen-Kaukori yrittää kyllä kovasti, mutta mitään ne ei saa aikaan. Toi kenttä ei toimi ja luulis jo Mansikankin sen tajuavan. Oon jo pitkään ehotellu, että kasais sen Kantelinen-Virtala-Saarela ketjun, joka toimi harkkapelissä. Mitäänhän ei saa, jos ei koita. Ja kun tällä hetkellä majaillaa pleijariviivan alapuolella niin varmaan kannattas tehä jotain.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hietakangas - Haapa-Aro - Lampinen koostumus kannattaa säilyttää muutamassa matsissa, oli jo eilen viitteitä, että alkaa toimimaan.
Minnehän Virtalan ja Saarelan puhti katosi ottelun puolen välin jälkeen?

Lindström tekee eleettömän varmaa työtä puolustuksessa ja Grahnkin heräsi kun ei parin maalin jälkeen tarvinnut jännittää sen enempiä.

Mutta miksi lihapiirakat ja nakit ovat niin pieniä, paljon pienempiä kuin muualla!
 

Fordél

Jäsen
Koska kaikesta pitää karsia ja saada säästöjä kun kaikki rahat menee KooKoon on hyvään ja laajaan materiaaliaaliin...

Ja Virtalan ja Saarelan puhti katosi siihen kun Virtalan syöttöpeli rupesi ottelun vanhetessa tökkimään ja pahasti.

Lampinen palasi kyllä hyvän matsin. Pari hienoa kuviota rakentelivat Hietakankaan kanssa. Vielä kun pojalle saatas vähän fyysisyyttä lisää niin pärjäisi vähän paremmin noissa kaksinkamppailuissa. Toisaalta Timoskaisen paikka on nelosessa ja siksi palauttaisin kentän muotoon Timoskainen-Hietakangas-Haapa-aro. Aapo voi sitten vaikka pelata Kantelisen paikalla kun Niko kattoo katsomosta käsin näitä matseja. Ehkä katsomokomennus vähän herättäis kaveria.
 

Silvio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Viestin lähetti Fordél

Ja Virtalan ja Saarelan puhti katosi siihen kun Virtalan syöttöpeli rupesi ottelun vanhetessa tökkimään ja pahasti.


Kyllä tuo Virtalan puhti katosi jo runkosarjan alkuun kuten Mäkelä & Co :n viime kaudella.
Treenipeleissä sooloiltiin ja pyöritettiin ukkoa solmuun mielin määrin, ei enää...
 

Fordél

Jäsen
No ei se nyt ihan noinkaan ole. Virtala on kuintekin tehnyt 12 pistettä puolesssa välissä kautta kun Mäkelä & Co tekivät 15 pistettä koko kaudessa. Vaikea tämän hetkisessä KooKoossa on mitään suurempiakaan tehoja saada aikaan. Myös Timoskaisen pelaaminen Virtalan & Saarelan keskellä on varmasti heikentänyt kentän hyökkäyspäätehoja harkkamatseista, jolloin Virtala pelasi keskellä Saarelan ja Kantelisen kanssa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
On kyllä aika rassaava tilanne tällä hetkellä. Peli-ilo on pahasti kateissa, onneksi taistelua sentään nähtiin eilen. En muista onko Mansikan aikana vielä pudotuspeliviivan alla oltu? Toisaalta, kolme-neljä peräkkäistä voittoa voisivat nostaa jo KooKoon neljännellekin sijalle, poikkeuksellisen kovatasoinen ja tasainen on tämän vuoden Mestis.

Grahnille lipsahti eilen ehkä pari helppoa, mutta ei tappiota voi miehen piikkiin laskea. Kaksi kertaa venyi kuitenkin kuin ihmeen kaupalla Appelin vetojen eteen sellaisissa paikoissa, joissa maali olisi jo ratkaissut pelin.

Kuuluisi ehkä kausiketjuun, mutta vuodatetaan nyt tässä samalla. Sitoutuminen. Jotenkin tuntuu, että osalle pelaajista on ihan sama miten menee. Tullaan vuodeksi Kouvolaan, joukkueessa ei ole tuttuja eikä katsomossakaan. Sama se vaikka vähän löysäillään, liksa juoksee kuitenkin.

Kovin pikaisia ratkaisuja ei tuohon voi tietenkään löytää, omia junnuja tai pitkäjänteisyyttä kuitenkin kaivataan. Eli joko sitä, että ensi kaudeksi ei mene yli puolet ukoista uusiksi. Toki nytkin voitaisiin nostaa omia nälkäisiä nuorukaisia kehiin, mutta ei se tulokseen vaikuttaisi.

Juuri esim. Lampista on mukava seurata, kun yritystä ja intoa riittää. Taitoa ja liikettäkin Aapolla on, mutta kyllähän totuus on että harvassa on ne 18-vuotiaat jotka pystyisivät nousemaan Mestiksessä ratkaisijoiksi. Ei periaatteessa heikennä mitään kenttää, muttei tuo ratkaisevaa lisäpanostakaan. Tosin, eipä eilen kakkosen peli huonontunut vaikka Kantelisen tilalla Koskelainen pelasikin.

Tuo Mansikan mainitsema kakkonen on juuri se ongelmallisin. Kaikkein iloituimmat hankinnat ovat osoittautuneet epäonnistuneiksi. Varmat kaverit, Kaukokari ja Kantelinen, ovat ihan varjojen yössä. Molemmat tunnetaan luistelusta ja tsempistä, eikä tilanne kovinkaan huolestuttava olisi jos edes niitä löytyisi. Kyllä sitten nitä tehojakin alkaisi tulla. Ja Makkonen. Try-outtinsa aikana vaikutti paikkaavan Jaakkolan, mutta katin kontit. Ei voita aloituksia, syötä, lauo tai taklaa. Ainoa hyvä ominaisuus on nuo kiekon ylöstuonnit, mutta vastaavasti mokailee omalla alueella jatkuvasti.

Jussi Laine on muuten muuttanut pelityyliään mielestäni entistä hyökkäävämmäksi. Hänestä voisi ehkä sittenkin olla aineksia vuoden-parin päästä J-P Holopaiseksi? Tosin taklausyritykset ovat säälittäviä. Niistä tulee joko jäähy tai sitten kaveri väistää ja pääsee yrittämään maalia.
 

McCourt

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPL
Viestin lähetti Fordél
...edelleen Haapalainen yms. pelaavat yv:tä! Aivan järkyttävää toimintaa!
Mutta eikös tämä vastaa monien fanien toivomuksia, että omille miehille lisää vastuuta. Kyllä se on tosiasia, että Kouvolan juniorimylly ei ole viimeisten vuosien saatossa pystynyt tuottamaan yhtään mitään edustusjoukkueelle. Tämän takia miehiä on jouduttu lahtaamaan suuret määrät Lappeenrannasta. No toivottavasti nykyisistä b-junioreista syttyisi joku peluri.

Toisaalta jos seurajohto miettii puoli vuotta pitäisikö joku liiga-hakemus pistää postiin, ei varmasti voi sanoa, että asian takana oltaisiin täysin 100 prosenttisesti. Tällöin on aivan sama vaikka otettaisiin kolme ketjua junnuista. Saattaisi niillä sarjapaikka säilyä. Sen jälkeen voitaisiin vielä korottaa hieman lippujen hintoja, sillä omankylän pojathan vetävät aina lehterit täysiksi.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Everton
Kuuluisi ehkä kausiketjuun, mutta vuodatetaan nyt tässä samalla. Sitoutuminen. Jotenkin tuntuu, että osalle pelaajista on ihan sama miten menee. Tullaan vuodeksi Kouvolaan, joukkueessa ei ole tuttuja eikä katsomossakaan. Sama se vaikka vähän löysäillään, liksa juoksee kuitenkin.

Näin on. Kun nyt tuli ennen peliä kehuttua Kantelisen hyvää yritystä, niin eilinen kaatoi senkin. Uskomattoman turhautunut pelaaja tällä hetkellä. Ei muuta jäänyt mieleen, kuin mielenosoituksellista mailan hakkaamista, kun pakeilta ei lähtenyt syötöt tarpeeksi nopeasti.

Kaukokari selviää vielä kohtuu puhtailla papereilla. Makkonen taas ei tunnu saavan kenttäänsä mitään otetta. Muun joukkueen osalta Virtalan taito pitäisi pystyä hyödyntämään. Muuten kaverista ei ole mitään hyötyä. Ykköskenttänä olisi mielenkiintoista kokeilla vielä Soijärvi-Kattelus-Virtalaa. Voisihan junnu-Nurmbergia koittaa keskelläkin. Kattelukselle vastuulle jäisi kentällisen koossa pitäminen, kuten Nurmbergin aikoina.

Tämäkin kuuluisi kausiketjuun, mutta KooKoon pelityyli tuntuu muuttuneen huomattavasti parin vuoden takaiseen verrattuna. Nyt kiekkoa heitellään jatkuvasti punaisen jälkeen päätyyn ja kontrolloidut hyökkäykset puuttuvat lähes kokonaan. Kinnusen ja Nurmbergin kaudella vyörytettiin hyökkäyksiä koko kentän leveydeltä ja kiekkoa pyrittiin hallitsemaan. Nyt tilanteet tulevat lähinnä vastustajan virheistä, kun kiekko saadaan karvattua kulmista.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Viestin lähetti Everton
Toisaalta, kolme-neljä peräkkäistä voittoa voisivat nostaa jo KooKoon neljännellekin sijalle


Grahnille lipsahti eilen ehkä pari helppoa, mutta ei tappiota voi miehen piikkiin laskea. Kaksi kertaa venyi kuitenkin kuin ihmeen kaupalla Appelin vetojen eteen sellaisissa paikoissa, joissa maali olisi jo ratkaissut pelin.

Toisaalta, kolme-neljä peräkkäistä tappiota ovat tällä hetkellä todennäköisempiä, kuin voitot. En olisi kyllä heti uskonut, että tällä kaudella pleijaripaikkakin tulee tekemään äärimmäisen tiukkaa, nyt alkaa jo tuntua siltä, että sekin olisi jo saavutus.

Grahnille lipsahti pari helppoa ja kun päästi yhteensä kolme maalia, niin se on ´bout 67% helppojen osuus. Toki se on hyvä suoritus, kun välillä kaikki olisi ollut otettavissa. Kyllähän joukkue pelaa huonosti, mutta maalivahti on niin tärkeä, ettei tämänhetkinen KooKoo kestä noin paljoa helppoja maaleja. Eihän se korvaa yhtään mitään, jos torjuukin pari pahaa, jos päästää samalla pari helppoa.

Ihmetyttää muutenkin tämä vallitseva mieliala tällä palstalla. Käytännössä kaikki alisuorittavat; moket, pakit, hyökkääjät ja etenkin valmennusjohto. Silti täällä käytännössä haukutaan ainoastaan muilta paikkakunnilta tulleita hyökkääjiä tai puolustajia(omiakin tosin). Valmennusjohto ja Kalle saavat järestään synnispäästöjä, toki pieniä huomautuksia ylivoimakoostumuksista näkyy olevan ja todetaan joka toisen ottelun jälkeen, että pari helppoa meni, mutta kyllä se Kalle parantaa.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Viestin lähetti Isaskar
Kinnusen ja Nurmbergin kaudella vyörytettiin hyökkäyksiä koko kentän leveydeltä ja kiekkoa pyrittiin hallitsemaan.

No ei siinä mitään ihmettelemistä ole kun ei ole Nurmbergiä, eikä Kinnusta ja Pöllästä kakkosessa, niin siinähän se on. Virtala ei ole lähelläkään Tinken tasoa, vaikka toki potentiaalia selvästi olisi. Ei tarvinut pari vuotta sitten Katteluksen paljoa kiekollisesta pelistä huolehtia, kun taas nykyään mies tuntuu olevan KooKoon kiekollinenjohtaja. Ja let´s face it, hyvistä pisteistä ja otteista huolimatta Kattelus olisi omimmillaan juuri siinä roolissa, jossa pelasi Tinken aikana.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti KPL
No ei siinä mitään ihmettelemistä ole kun ei ole Nurmbergiä, eikä Kinnusta ja Pöllästä kakkosessa, niin siinähän se on. Virtala ei ole lähelläkään Tinken tasoa, vaikka toki potentiaalia selvästi olisi.

Niin, eiköhän tuon ymmärrä jokainen. Tuossa on silti vain kolme miestä.

Viestin lähetti KPL
Ei tarvinut pari vuotta sitten Katteluksen paljoa kiekollisesta pelistä huolehtia, kun taas nykyään mies tuntuu olevan KooKoon kiekollinenjohtaja. Ja let´s face it, hyvistä pisteistä ja otteista huolimatta Kattelus olisi omimmillaan juuri siinä roolissa, jossa pelasi Tinken aikana.

Täysin samaa mieltä.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Viestin lähetti Isaskar
Tuossa on silti vain kolme miestä.




Toki, mutta silloin hyökkäysteho lepäsi erittäin vahvasti kahden ensimmäisen kentän ympärillä ja juuri nämä miehet vastasivat kiekollisesta pelistä lähes yksinään. Käytännössä oltiin täysin kahden loistavan kentän varassa, esim. sen ajan nelonen on lähinnä vitsi jos verrataan tämän hetken neloskenttään.
 

Fordél

Jäsen
KPL: Mielestäni Kalle tai Mansikka eivät ole saaneet mitään synninpäästöjä vaan kyllä molemmat ovat saaneet lokaa niskaan, siinä missä muutkin.

Ja miten Virtala edes voisi olla Tinken tasoa? Nyt puhutaan kuitenkin ekaa kautta miesten peleissä pelaavasta kaverista. Tulevaisuudessa Virtalasta voi tulla paljon kovempikin tekijä kuin Tinkestä.

McCourt on kyllä nyt aika pahasti hakoteillä. Myönnetään ettei KooKoon juniorimylly ole mitään kultakimpaletta pitkään aikaan tuottanut, mutta hyviä Mestispelaajia kuten Huuhka, Palmu, Gärdström ja Grahn. Näistä esimerkiksi Huuhka olisi varmasti ollut kova tekijä tällä kaudella mikäli loukkaantumiset eivät olisi sotkeneet uraa.

Ja omia junnuja toki haluan nähdä jäällä, mutta en Haapalaista vaan esim. Rissasen, Lampise, Koskelaisen jne. Ja Haapalaisesssakin ollaan lähinnä kritisoitu miehen pelipaikkaa: ykköspakkipari ja ykkösylivoima, vaikka mies on pelannut lähes 140 mestimatsia tehoilla 1+5.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös