KooKoo 2010-2011

  • 458 693
  • 1 486

NaNi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, KooKoo, Red Wings
Jere Laaksonen ja Jesse Virtanen tulee. Ovat ainakin jouluun saakka. Lähde Länsi-Suomi.

Elikkä vähän niinkun tuli veikkailtua. Muut varmaan ilmestyy myöhemmin kun alkaa Lukon kokoonpano selviämään.

Erittäin potentiaalisia nuoria pelaajia saitte, molemmat -91 syntyneitä ja kuuluu U-20 vuotiaiden maajoukkueeseen. Virtanen oli juuri U-20 mukana viime viikolla turnauksessa ja pelasi muutaman ottelun myös viime kaudella liiga miehistössä.
 

Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arsenal FC
Aamun Länsi-Suomessa oli lisäksi tieto, että Joonas Kalliola ja Charles Bertrand tulevat parin viikon koeajaksi Kouvolaan. Saa nähdä jäävätkö pitemmäksi aikaa vai palaavatko Raumalle ennen kauden alkua.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Oiskohan A-team sopiva...

Laaksonen voisi olla 3-4 sentteri Mestiksessä ja Virtanen ainakin aluksi 5-6 pakki. Molemmat pelasivat viime kaudella kuitenkin A:ssa suhteellisen isoja minuutteja jo runkosarjassa ja Virtanen pelasi Play-offsseissa jo keskimäärin jotain 25 minuuttia. Laaksosen tehot olivat runkosarjassa jo ihan ok tasoa (36, 8+23). Bertrand ja Kalliola ovatkin sitten toinen juttu, mutta luulisin Kalliolan olevan näistä kahdesta varmempi suorittaja tuonne 3-4 ketjuihin yhdessä Laaksosen kanssa. Bertrand voi olla sen sijaan mitä vain hyvän pistemiehen ja turhakkeen väliltä.
 

"TeeWeeKaks"

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä on ollut hupaisaa seurata tätä keskustelupalstaa ja lukea näitä "paniikkinappula" pohjassa kulkevia. Toki huoli omasta joukkueesta on aina aiheellinen, mutta ollaan tässä monesti kyllä niin hakoteillä kuin vain voi olla. Muistakaa, että sarjan alkuun on yli kuukausi aikaa ja viime talvena Ika teki kuukaudessa tosi paljon. Joten no hätä!

Kun katsotaan joukkuetta tällä hetkellä ja verrataan viime kauteen, niin kyllähän me ollaan huomattavasti paremmassa tilanteessa kuin vuosi takaperin. Nyt meillä on ammattitaitoinen ja kunnianhimoinen sekä mikä tärkeintä tuloksia aikaan saava valmentaja. Sarjan ehdottomasti kovin maalivahti, joka saanut valmistautua huipputason ammattimaisesti kauteen. Puolustus onkin sitten asia, joka minunkin mielestä on vähän huolena, mutta vain vähän. Koska Ika ei tulisi ikinä lähtemään kauteen niin, että puolustus ei ole varmalla pohjalla. Senhän hän laittoi heti kuosiinsa tänne talvella tullessaan!!! On tunnustettava, että tuo Taren mahdollinen poisjääminen on takapakkia, koska kuten monien muidenkin, niin myös minunkin "papereissa" Tare oli kakkospakkiparissa Niken kanssa. Tosin Virtasen tulo joukkueeseen vie taasen hivenen huolia helpommaksi. Joten jos muistellaan viime kauden alkua, niin kakkospakkipari oli Kiren-Niemi, joka pelasi perusvarmaa peliä, niin esim. Virtanen-Hirvihuhta ei paljoa kalpene viimekauden kakkospariin verratessa. Tosin yhden pakin haluaisin vielä peliä tekevään rooliin, jolloin pakkiparit voisivat olla esim. seuraavat:
Niemi - Järvinen
"peliätekevä" - Hirvihuhta
Virtanen - Lehtonen/Lustberg/Gärdström

Ja mitä tulee kavereihin Lusse ja Tume, niin ei nuo nyt turnauksessa mitään merkittävää tehneet. Perjantain pelissä niitä kyllä vietiin pari kertaa aika helposti, mutta lauantaina ote oli jo toisenlainen. Itseäni kyllä hiukan harmittaa se, että kaverit ovat juuri kunnon peruspakin näköisiä, mutta joku juttu (taito) siellä kiikastaa, että paketti ei ole kunnossa. Mutta taitokin karttuu treenaamalla!

Lopuksi tuohon hyökkäykseen.
Ykkösketju Liukkonen-Keinänen-Julkunen, vaikuttaa paperilla paremmalta kuin viime vuonna, mutta kuka näistä kavereista tekee likaisen työn? Tosin tekikö Hokkanen sen viime kaudella? Meneekö ketju vain taidolla eteenpäin? Nämä nähdään varmasti harjoituspelien edetessä.
Viime kauden lopun kakkosketju Baker-VVV-Aho on valitettavasti hajalla ja tilalle on rakennettava uusi. En usko, että MarskiCupin kakkonen on se millä kauteen lähtään. Puuttuihan hyökkäyksestä esim. Paunio kokonaan. Kakkonen voisi olla vaikka muodossa: Baker-Hokkanen-Siren
Kolmoseen laitettaisiin sitten nuorta voimaa: Laaksonen-Paunio-Perkkiö
Ja nelonen vastustajan "pahin painajainen": Veistola-Koskelainen-Kalliola

Joten eipä tämä nyt kauhean heikolta vaikuta. Vielä jos nämä täälläkin pilkahtaneet huhut toteutuvat, niin meillä on jo paljon laajempi materiaali kuin viime kaudella. Eikä meidän tarvitse pakosti etsiä vuoden vaihteessa ei-toivotuille kavereille uusia seuroja parempien tieltä. Uskon, että tällä taktiikalla saamme paremman valmistautumisen siihen, että mikäli vuoden vaihteessa hankitaan "halvemmalla" kovia vahvistuksia karsintoja silmällä pitäen pääsemme taloudellisesti toimivampaan ratkaisuun. Tai sitten ei? Onneksi en minä tee näitä ratkaisuja.
 

Kiikartorni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Rantanen
Noh.. Mihinköhän ketjuun nämä pojat pitäisi tunkea? Kärkiketjuihin eivät tasollisesti mahdu, mutta kaipa Raumalta vielä kuuluu.

Kattelin tuossa kouvolalaisten tämänhetkistä rosteria. En paljon ole Mestistä seurannut (ehkä jatkossa etenkin yhteistyökumppania tulee seurattuakin), joten "rivimiehiä" en juuri tunne. Siispä voinkin huoletta jakaa Raumalta tulleille pelipaikan ja heittää KooKoo-faneille muutaman "Seuraa tätä" -vinkin. Perustan kaiken parin liigapelin ja harjoituspelin muistikuviin ja mielikuva"mutu"-arvioihin:

- Virtasen Jesse on tuohon pakkikalustoon selkeä (2-parin) vahvistus. Taistelisi ihan tosissaan Lukossa kolmosparin paikasta seuranaan mm. Brockle, Rantanen, Honkaheimo, Pernaa, Purolinna, Vidgren.
Omassa päässä parempi kuin T. Aalto ja kiekon kanssa parempi kuin A. Rantanen :)

- Laaksonen Jere liikkuu hyvin - välillä jopa kiekon kanssa. Fyysiikka ei riittäne vielä liigaan. Pärjäsi Pitsissä Sporttia vastaan kelvollisesti kulmissakin. Palolan-M.Virtalan tyyppinen "tehoton" taisteleva taskuraketti. "Liikkuu muille tilaa."

- Bertrand oli myöskin Pitsin Sport-pelissä varsin näkyvä. Näyttää isommalta kuin on (tosin vaikutti, että Sport-pelaajat oli muutenkin kaikkia päätä lyhempiä). Taitoa löytyy ja pelaa fyysisesti. Iso määrä potentiaalia. "Jos kaikki osuu kohdalleen" tekee Kouvolassakin ison kasan pinnoja. Järjesti a-junnuissa hyvin maalipaikkoja, joista muuan Elokin sai nauttia. Osaa pelata myös ylivoimaa. "Menee hukkaan" jos ei mahdu kärkiketjuun.

- Vielä kerran Pitsin Sport-peli... Ehdin jo huutaa Lukon kolmannen maalin syntyessä. "Eloooooooooo" ja kehua "järjetöntä yläpeltiin kolahtanutta sikarannetta" joka lähti B-pisteen päältä.
Sitten.... kuulutettiinkin maalintekijä. Joonas Kalliola. Yhdennäköisyys ainakin sillä kertaa oli melkoinen. Raameja ja ranne löytyy - löytyykö roolia KooKoossa.

PS. Jos mietitään miksi nämä miehet saapuvat Kouvolaan. No, pelaamaan MIESTEN pelejä, koska ovat a-junnuliigaan liian hyviä! Veikkaanpa, että Jerelle ja Jesselle on "ruutu valmiina", kun ovat heti jouluun saakka. Jos taas Charlesi tai Joonas ei mahdu PELAAMAAN, palaavat Raumalle.
Isoveljen tarkotusperiä vain ajatellessa, yksikään pelaaja ei lähde Kouvolaan a) kuluttamaan penkkiä, b) "reenaamaan" c) syömään popparia d) höntsäämään alajunnudivaria. Noita kaikkia tarjoaa Raumakin.

EDIT: Vilpitön toiveeni on, että jokainen mies on Vahvistus uudelle Mestis-suosikilleni. Tämä on - veljet - yhteistyötä!
 
Viimeksi muokattu:
Muistetaan nyt vielä, että jos Jouhkimainen reenaa joukkueen mukana niin kokoonpanot näyttäisivät omissa kuvioissani suunnilleen tältä:

Liukkonen - Keinänen - Julkunen
Baker - Hokkanen - Siren
Perkkiö - Paunio - Veistola
Bertrand/Jouhkimainen - Koskelainen - Laaksonen/Kalliola

Niemi - Järvinen
X - Hirvihuhta
Virtanen - NIKITA/Lusse/Gärdi jne..

Rämö
Norja

Eli kyllähän tuo ihan hyvältä näyttäisi tässä vaiheessa.. kai. Pakistossa on leveyttä, mutta ei tarpeeksi kärkiosaamista. Sitä tarvitaan, varsinkin jos Tarkiainen lopettaa.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Puhtaasti Pitsi-turnaukseen peilaten Kouvolaan tulee vielä pidemmäksi aikaa ainakin Purolinna. Pernaa, Kangasmäki, Aaltonen, Palola ja Rajala varmaankin tekevät jonkunnäköisen keikan kauden aikana, riippuen Lukon loukkaantumistilanteesta.
Noista yllämainitusita nyt ainakin Aaltonen (Sport pelin perusteella) olisi varmaan lähellä Kookoon ykkösketjukamaa, jos nyt siis pidemmäksi aikaa tulisi Kouvolaan. Jotenkin Nicon esityksestä tuli Perjantaina mieleen, että tämä on nyt se kausi heänelle ja läpimurto tapahtuu entiselle U20-kapteenille. Potentiaalia kyllä on, mutta Raumalla sitä ei osin pahojen loukkaantumistenkaan takia ole saatu kaivettua pieniä pilkahduksia lukuunottamatta esiin.
Pernaakin olisi varmaan ihan mieluinen ja kova vahvistus Kouvolaan, mutta uskoisin että Raumallakin hänelle peliaikaa siunaantuu. Rajala lienee tällä hetkellä se vitos-sentteri, joten hänen irtoamiseen en ihan heti usko. Kangasmäki sen sijaan Vaasan turneen jälkeen jo tuleekin. Hän on ihan väärässä sarjassa A-junnuissa, jota puoltaa viime kauden Hokin keikkakin jo.

Palola, Nabb ja Kivimäki saattaisivat tulla jossain vaiheessa myös kyseseen, mutta pidempään pestiin en millään usko, en ainakaan Kivimäen kohdalla.
 

Reis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kausi on avattu katsomossakin, katsojiltaan vähälukuisessa Marskissa. Uusia pelaajia tuli seurattavaksi (joista japanilainen pakki oli positiivisin yllättäjä ennakko-odotuksiin nähden vaikkei niin nopealla mutta varmalla pelin avaamisella ja oman tonttinsa varmaotteisella pelaamisella) ja nyt on tulossa taas uusia nimiä joten harjoituspeleissä on tältäkin kantilta syytä käydä. Siispä;

Kiitoksia raumalaisille kirjoittajille analyyseistä, arvioista ja kuvauksista. Oma jääkiekon seuraaminen on ollut kovin suosikkijoukkuelähtöistä joten tulevat (varmistetut ja varmistamattomat) pelaajat ovat vain nimiä paperilla. Kirjoituksianne on mielenkiintoista lukea.
 

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoolla on nyt kokoonpanossa aika monta viime kaudella A-nuorten SM-liigassa pelannutta pelaajaa.

Katsotaanpa minkälaisia tehojat pojat ovat A-nuorten liigassa tehneet.

Runkosarja:

Mikael Paunio (41 ottelua) 18+34=52 (HIFK:n paras pistemies)
Charles Bertrand (39 0ttelua) 20+26=46 (Lukon paras pistemies)
Jere Laaksonen (36 0ttelua) 8+23=31
Nikke Hirvihuhta (40 ottelua) 4+19=23
Joonas Kalliola (32 ottelua) 7+15=22
Jesse Virtanen (42 0ttelua) 2+9=11

Totuuden nimissä täytyy sanoa, että en ole nähnyt kaikkia yllä mainittuja pelaajia jäällä, mutta ihan tilastonikkarin näkökulmasta katsoen tämä ranskalainen Charles Bertrand vaikuttaa mielenkiintoiselta pelaajalta. Bertrand teki nuorten liigassa runkosarjassa viime kaudella lähes yhtä paljon pisteitä kuin Mikael Paunio ollen Lukon paras pistemies.

Hyviltä vahvistuksilta vaikuttaa etukäteen nämä viime kaudella nuorten liigassa esiintyneet pelaajat. Ehkä yhtä kokeneempaa hyökkääjää ja puolustajaa KooKoon joukkue vielä kaipaa, mutta hyvän lisän KooKoon rosteriin tuovat myös nämä Lukon lainapelaajat. Täytyypi alkaa hieman tarkemmin seuraamaan myös Lukon otteluita, koska seura on nyt KooKoon yhteistyökumppanina.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuohon Strawberryn listaan voinee lisätä jossain vaiheessa kautta Lukon puolustaja Tony Vidgrenin, joka teki A-junnujen runkosarjassa 40 pelissä pisteet 6+30 ja pelasi SM-Liigaakin vielä päälle 13 ottelua tehoin 0+2. Lisäksi Vidgren pelasi U20-joukkueen kanssa Mestistä kuusi peliä tehoin 0+2. Tämä tietenkin jos Vidgren siis tervehtyy tuossa syksymmällä. Hänenkin pitää jo päästä pelaamaan kunnolla miesten pelejä. Saattaa tosin olla että A-junnut olisi aluksi hänelle parempi paikka kuntouttaa itseään, eikä kuntoutus menisi KooKoon piikkiin kokonaan.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Muistetaan nyt vielä, että jos Jouhkimainen reenaa joukkueen mukana niin kokoonpanot näyttäisivät omissa kuvioissani suunnilleen tältä:

Liukkonen - Keinänen - Julkunen
Baker - Hokkanen - Siren
Perkkiö - Paunio - Veistola
Bertrand/Jouhkimainen - Koskelainen - Laaksonen/Kalliola

Meinaatko, että "sm-liiga" Jouhkimainen pelaisi kiltisti nelosessa ja esimerkiksi joku "mestis" Siren 2-kentässä? Mikäli Jouhkimainen KooKooseen tulee, niin varmasti vastuuta kärkikentissä on luvattu. Nämä Lukko-lainat voidaan sitten sijoittaa alempiin ketjuihin sen mukaan kuinka pitkä lainasoppari sattuu olemaan...
 

Hertzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KouPa
Meinaatko, että "sm-liiga" Jouhkimainen pelaisi kiltisti nelosessa ja esimerkiksi joku "mestis" Siren 2-kentässä? Mikäli Jouhkimainen KooKooseen tulee, niin varmasti vastuuta kärkikentissä on luvattu. Nämä Lukko-lainat voidaan sitten sijoittaa alempiin ketjuihin sen mukaan kuinka pitkä lainasoppari sattuu olemaan...
Siinä missä Paakkarinen liigastatuksella viime kaudella 3-4 ketjussa. :)
 

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tämä Miikka Jouhkimaisen kuvio kuulostaa aika mystiseltä ja erikoiselta. Jos kaveri tosiaan on ollut jo mukana KooKoon treeneissä ja siis try-outilla KooKoossa, niin miksei asiasta ole lainkaan seuran taholta uutisoitu. Onhan nämä muutkin try-outit tuotu heti julkisuuteen.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Mitähän sitä nyt sitten näistä Rauman pojista sanoisi?

Tässä nyt sitten kait täytyy totutella tähän yhteistyö touhuun, tuntuu vaan niin hölmöltä, kun lainat on tuohon jouluun asti, eli jos nämä jätkät nyt sitten pelaa hyvin niin kelpaavat sitten ehkä Lukollekkin loppukaudeksi. Eli tilanne on aika turhauttava, jätkissä on varmasti potentiaalia ja tietysti toivon, että onnistuvat hyvin KooKoossa, mutta sitten ottaa päähän jos pelaavat hyvin ja jouluna lähtevät kotiin, mutta murehditaan sitä sitten jos tulee ajankohtaiseksi. Niin ja ainahan on mahdollisuus, että lainaa jatkettaisiin joulun jälkeen vaikka onnistuisivatkin.

Katsellaan nyt sitten, jokohan kaverit pelaavat perjantaina. Ainakin mielenkiintoa piisaa näihin harkka matseihinkin.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tässä nyt sitten kait täytyy totutella tähän yhteistyö touhuun, tuntuu vaan niin hölmöltä, kun lainat on tuohon jouluun asti, eli jos nämä jätkät nyt sitten pelaa hyvin niin kelpaavat sitten ehkä Lukollekkin loppukaudeksi.

Täytyy toivoa, että pojat onnistuvat hyvin KooKoossa. Lukolla on kuitenkin niin suuri pelaajarinki, ettei missään tapauksessa ole pelkoa, että Lukko kutsuisi kaikki pelaajansa joulun jälkeen Raumalle. Uskoisin, että nyt ensimmäisessä aallossa Raumalta tulleet pelaajat pelaavat lähtökohtaisesti koko kauden KooKoossa vaikka alkuvaiheessa siirroista onkin sovittu vain joulukuuhun asti. Ymmärrän kyllä Lukonkin näkökulman tähän asiaan, koska koskaanhan ei voi tietää minkälainen loukkaantumiskierre Lukon joukkuetta mahdollisesti koettelee. Melko varmasti kuitenkin vähintään neljä raumalaispelaajaa pelaa KooKoossa myös kevät kaudella. Eiköhän Lukosta tule näiden ensimmäisten pelaajien lisäksi muitakin pelaajia kunhan Lukko alkaa harjoitusotteluiden perusteella kaventamaan pelaajarinkiään.
 

Kiikartorni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Rantanen
tuntuu vaan niin hölmöltä, kun lainat on tuohon jouluun asti, eli jos nämä jätkät nyt sitten pelaa hyvin niin kelpaavat sitten ehkä Lukollekkin loppukaudeksi. Eli tilanne on aika turhauttava, jätkissä on varmasti potentiaalia ja tietysti toivon, että onnistuvat hyvin KooKoossa, mutta sitten ottaa päähän jos pelaavat hyvin ja jouluna lähtevät kotiin, mutta murehditaan sitä sitten jos tulee ajankohtaiseksi. Niin ja ainahan on mahdollisuus, että lainaa jatkettaisiin joulun jälkeen vaikka onnistuisivatkin.

Kuvittelisin nimenomaan tuota jälkimmäistä. Tuskin paikka Lukon kokoonpanoon aukeaa "onnistumalla hyvin Kouvolassa." Mikäli suurta loukkaantumisaaltoa (vrt. mennyt tammi-helmikuu) ei tapahdu ko. lainamiehet jatkanevat - jos vielä Ikallekin kelpaa. Käsittääkseni näillä junnuille on kuitenkin jonkin sortin "tavoitteellinen urasuunnittelu" tehty. Saattaisipa olla, että Elokin olis pelannu Kouvolassa pitempään ilman loukkaantumisia. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä...

Aina se kuitenkin päähän ottaa :) Voihan käydä "kovalla onnistumisella" niinkin, että voimassaoleva sopimus puretaan ja siirrytään isompaan seuraan.

EDIT: Dynamite siinä julkaisikin ajatukseni hetkeä aiemmin.
 
Viimeksi muokattu:

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Tuohon Strawberryn listaan voinee lisätä jossain vaiheessa kautta Lukon puolustaja Tony Vidgrenin, joka teki A-junnujen runkosarjassa 40 pelissä pisteet 6+30 ja pelasi SM-Liigaakin vielä päälle 13 ottelua tehoin 0+2. Lisäksi Vidgren pelasi U20-joukkueen kanssa Mestistä kuusi peliä tehoin 0+2. Tämä tietenkin jos Vidgren siis tervehtyy tuossa syksymmällä.

Ei taida olla Vidgrenistä jääkiekkoiljaksi tällä kaudella. Ymmärtääkseni odottaa edelleen leikkaukseen menoa, ja tuon operaation jälkeen edessä olisi 6-9 kuukauden toipumisjakso.
 

Kiikartorni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Rantanen
Puhtaasti Pitsi-turnaukseen peilaten Kouvolaan tulee vielä pidemmäksi aikaa ainakin Purolinna. Pernaa, Kangasmäki, Aaltonen, Palola ja Rajala varmaankin tekevät jonkunnäköisen keikan kauden aikana, riippuen Lukon loukkaantumistilanteesta.

Tosiaan "toisessa aallossa" tullee niitä Mestis-tasolle ykköskorin miehiä.
Pitää nyt kuitenkin muistaa, että pelaajia lainattaneen myös muualle - ainakin Vaasasta oli jossain vaiheessa puhe. Tällöin puhuttaisiin varmaankin juuri Nabbista, Pernaasta ja Kivimäestä. Samuli tosin oli Pitsin paras hyökkääjä ja on erittäin vahvoilla 16.9. kokoonpanossa.

Kauvosaaren tultua pelikuntoon 5. ja 6. sentterit J. Rajala ja A.Kangasmäki voisivat tulla kyseeseen. Asiaa puoltaa myös se, että useampi Lukon laituri pystyy pelaamaan myös keskellä, niin kuin viime kaudella tekivät. Molemmat ovat "näyttönsäkin" jo Mestiksessä antaneet.

Poppareita ja Huiluntuhtia Kivikylän Areenassa säännöllisesti syöviä laitureita jää - vielä toistaiseksi - useita. Muutaman oletuksen jälkeen otteluun pukee seuraavista pelimiehistä kerrallaan kolme:
- J. Keränen, E. Elo, S. Kivimäki, N. Aaltonen, K. Nabb, O.Palola.
Näistä nimenomaan kolme viimeisintä saattavat kauden mittaan kouvolalaisille esittäytyä.

Pettisen tultua pelikuntoon 3. pakkiparin tonttia kärkkyvät seuraavat:
- A. Brocklehurst, O. Honkaheimo, A. Rantanen, J. Pernaa, T. Vidgren, J-P Purolinna
Niin ikään näistä kolme viimeisintä saattavat tulla kyseeseen.

Saapa nähdä... Varmaa on se, että kuka tahansa em. lainalle tuleekin, puhutaan vahvistuksesta KooKoon jo valmiiksi Mestiksen kärkipään rosteriin (pienin varauksin Purolinna). Kiva se on näilläkin spekuloida. Pääasia ja varmaan myös itsestäänselvyys on se, että hyöty on molemminpuolista.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Kiitoksia raumalaisille kirjoittajille analyyseistä, arvioista ja kuvauksista. Oma jääkiekon seuraaminen on ollut kovin suosikkijoukkuelähtöistä joten tulevat (varmistetut ja varmistamattomat) pelaajat ovat vain nimiä paperilla. Kirjoituksianne on mielenkiintoista lukea.

Juuri näin. Ennemmin sitä lukee analyysia Lukon pelaajista, kuin haukkuja "omista pojista" ekan harkkapelin jälkeen. Ikan peräänkuuluttuma kärsivällisyys heidän kohdalla ei näköjään kauaa riittänyt.

Tilanne on uuden yhteistyön osalta mielenkiintoinen ja ainakin itse osasin iloita Elon puolesta viime talvena MM-kisoissa ja liigassa, vaikka jättikin ammottavan aukon kakkosen laitaan lähtiessään, jota Aho joukkueen toiseksi parhaana hyökkääjänä onneksi pleijareissa täytti.

Luulen että yhteistyö tuottaa hedelmää, kun ollaan kärsivällisiä ja ajatellaan asioita myös pidemmällä tähtäimellä.
 

Kiikartorni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Rantanen
Kalliolan ranne nähtävillä http://www.raumanlukko.fi/tv/

Vaatii rekisteröitymisen, mut onpahan pitsi-maalikoosteissakin jotain katteltavaa pahimpaan kuumeeseen.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon hyökkäyskalusto:

Liukkonen - Keinänen - Julkunen
Sirén - Hokkanen - Baker
Bertrand - Paunio - Veistola
Jouhkimainen - Laaksonen - Kalliola
Koskinen - Sierman - Turtiainen
Katsuya - Koskelainen - Mäkinen

Tähän vielä lisänä mahdollisesti ainakin satunnaisesti KooKoossa vierailevat Nabb, Aaltonen ja Palola taikka jopa Keränen, Elo tai Kivimäki niin ei ainakaan hyökkääjien pitäisi KooKoosta kovin äkkiä käydä vähiin.

KooKoon puolustus voisi näyttää tältä:

Niemi - Järvinen
xxx - Hirvihuhta
Sinitsyn - Ryota
Virtanen - Lehtonen
Gärdström - Lustberg

Lukumääräisesti pakkejakin on riittävästi, mutta lähinnä KooKoo tarvitsee yhtä kakkospakkiparin tasoista pelaajaa ellei sitä laiteta Japanin poikaa Hirvihuhtan pakkipariksi.

Kakkospakkiparin voisi olla tarjolla myös huhuttu kanadalaisvahvistus tai sitten rakkaasta yhteistyökumppanistamme Lukosta Anssi Rantanen, Jussi Pernaa, Tony Vidgren tai Juha-Petteri Purolinna.
 

Masambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Liukkonen - Keinänen - Julkunen
Sirén - Hokkanen - Baker
Bertrand - Paunio - Veistola
Jouhkimainen - Laaksonen - Kalliola
Koskinen - Sierman - Turtiainen
Katsuya - Koskelainen - Mäkinen

Niemi - Järvinen
xxx - Hirvihuhta
Sinitsyn - Ryota
Virtanen - Lehtonen
Gärdström - Lustberg

Noh, täytyy kuitenkin edelleen muistaa, että Jouhkimaisella, Mäkisellä eikä Katsuyalla ole sopimusta KooKoon kanssa ensi kaudesta. Kalliola ja Bertrand ovat vain try-outilla. Turtiainen, Sierman ja Koskinen ovat puolestaan pääosin A:n pelaajia.

Bertrand ja Kalliola olivat kyllä eilen pirteitä ja mieluusti näkisin molemmat pojat Kouvolassa ensi kaudella. Jouhkimainenkin lähtökohtaisesti olisi kova tekijä Mestikseen. Aikamoista tungosta alkaa hyökkäyksessä olla, jos kaikki kolme saataisi joukkueessa pidettyä.

Ryota oli myös eilen taas tasaisen vahva. Haluaako Eagles miehen Japaniin kauden alkuun vai ajatellaanko siellä pelaajan parasta, mikä ainakin omissa papareissani olisi olla Mestiksen kärkiseuran kakkospakkiparissa?
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
A-junnuista tuskin nostetaan pelaajia, jos se häiritsee heidän omia pelejä, mutta ketäs mahdollisia nostettavia HC Ksnk:ssa pelasikaan.. Sierman, Cihangir, Honkanen..?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös