Konsta & Oliver – seuraavat Kapaset

  • 12 539
  • 65

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mitä tämä normisoppari tarkoittaa? Käsittääkseni kaikille alle 25-vuotiaille tulokaspelaajille tehdään entry level-sopimus, jonka sisältö on aika lailla sama kaikille tulokkaille.
Tarkoitin vaan sitä, että Kapanen halunnee ennen normisopparin allekirjoitusta lupauksen siitä, että saa yhden kauden vielä kiekkoilla euroopassa eikä muuten allekirjoita mitään.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Oliver on varmaan isänsä mielipidettä kysynyt tuossa NHL-hommassa. Ja Kimmo on varmasti oman mielipiteensä asiasta antanut. Mutta en millään jaksa uskoa että Kimmo olisi oman poikansa NHL-siirtoa lähtenyt millään tavalla sabotoimaan.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Tuskin Kapaset sabotoi KalPalta tuota summaa ja sopimusta siinä ajattelumallissa, että Timrå hyötyisi siitä. Pappa saattaisi ärähtää myös. Eiköhän tuossa ole muut asiat taustalla.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Eihän mikään estä Oliveria tekemästä nyt sopparia Montrealin kanssa ja silti pelata vuoden Ruotsissa, näinhän tehdään aika usein. Kyse on vaan milloin soppari tehdään ja sitä myöten mikä joukkue saa ne kasvattajakorvaukset, tai osan niistä.
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Voihan tuo olla tottakin, mutta kuulostaa aika hurjalle tämä väite siitä, että Montreal haluaisi Kapasen jo ensi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan, mutta Kapanen haluaa niin palavasti pelata vielä yhden kauden Timråssa, joten Kapanen ei allekirjoita Montrealin tarjoamaa sopimusta. Mikäli tämä väite pitäisi paikkansa niin Ovo lienee ensimmäinen joka viittaa kintaalla NHL-tulokassopimukselle vain ja ainostaan siksi, että haluaa pelata Euroopassa.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Ei vieläkään selvinnyt että onko se sopimus tehtävä 3 vai 4 vuoden sisään? Jostain olin lukevinani että eurooppalaiselle 4 vuoden eli sillon olis vielä vuosi aikaa? Tännekkin linkattu iltiksen juttu avaa asian niin ettei voi enää jäädä epäselväks mutta jostain syystä en löydä juuri tuota tietoa. Jos kirjottaa sopimuksen niin seura josta varattu saa lisäks 20k oli uusi tieto. Sitä en tosiaan ymmärrä jos syy jättää kirjoittamatta olis että haluaa ehdottomasti pelata timrossa vuoden kun seura haluis jo änäriin. Tuossa olis pakko olla todella painavia syitä ja ne taas sitten lopulta on varmasti hyvin henkilökohtasia. Tää varaussysteemi on ihan mielenkiintonen bisnes bisneksen sisällä liigajoukkueidenkin näkökulmasta. Systeemi koittaa tasottaa nhl joukkueiden eroja kun taas täällä päin se luo taloudellista epäsuhtaa useimmiten.
 

KohtuPora36

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Veljmiehet, QPR, C.F. Real Madrid
Hitto mikä uutinen! Kylmät väreet menee koko kehoa pitkin!
Nyt korkkaan oluen jos toisenkin tän kunniaksi! Ihan helvetin mahtava homma!
Hyvä KalPa ja hyvä Ovo <3
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Toivottavasti ei liian usein tule näitä NHL-sopimuksia, että ei koko kannattajaporukka juo itseään hengiltä. Sen verran monella aukesi korkki uutisen jälkeen.

Mutta vakavasti otettuna odotettu uutinen ja erittäin hyvä uutinen Kalen taloudelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös