Konsta Hietanen – ura uuteen nousuun?

  • 4 280
  • 16

Lin44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koko liiga
Ajattelin luoda tänne uuden ketjun entisestä jalkapalloilijasta, nykyisestä muusikko-näyttelijästä. Aloitusviestin kirjoitushetkellä Konsta on mukana Salatut elämät sarjassa, ja kilpailee Tähdet Tähdet-ohjelmassa. Julkaistuna kaksi uutta omaa kappaletta.
Yksi sana kuvaa Konstaa aika hyvin: Monilahjakas. Tähdet tähdet kilpailussa Konsta on osoittanut, että on hyvä laulamaan, mutta myös näyttelijän kyvyt erottuvat hyvällä tavalla. Konsta on saanut ohjelman katsojien keskuudessa suurta suosiota. Jalkapallo uran jälkeen Konsta oli vuosia vähemmällä julkisuudella, ja nyt on taas palannut. Lähteekö Konstan ura uuten nousuun?
Edit: Pahoittelut virheestä otsikossa
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ajattelin luoda tänne uuden ketjun entisestä jalkapalloilijasta, nykyisestä muusikko-näyttelijästä
Eikö tämä heppu ollut jo lapsena Poika ja ilves elokuvan poika?
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eipä ole tullut törmättyä miehen musiikkiin tai näyttelimiseen sitten Tenavatähden mutta hienoa jos ura lähtenyt uudestaan nousuun :)
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
On kyllä ollut jotenkin mukava seurata tämän entisen lapsitähden uutta tulemista. Harvassa ovat lapsitähdet Suomessa ja Konsta on varmasti yksi muistetuimmista näistä. Moni ei varmaan edes tiedä, että hän on luonut uraa myös jalkapallon puolella, saatikka sitten että joku tietäisi häneltä yhtäkään biisiä, mitä on laulanut varhaisteini-iän jälkeen.

Toivottavasti pysyy jatkossakin enemmän esillä. Viihdyttävä persoona edelleen, jolla on oikeasti jotain annettavaa Suomen viihteelle. En panisi yhtään pahakseni, jos vaikka Konsta nappaisi joltain Paasoselta tai Leppilammelta juontokeikkoja.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Joo, myös siitä Konsta saatetaan muistaa. Jätin kuitenkin aloituksessa nämä lapsuuden saavutukset mainitsematta.
"Saatetaan muistaa". Kyseinen leffa keräsi yli 400 000 katsojaa elokuvateattereissa Suomessa ja taisihan tuo olla myös kansainvälisestikin ihan hyvin menestynyt leffa. Sanoisin että suurin osa ihmisistä tietää Hietasen nimenomaan tuon leffan ja toki myös Tenavatähden vuoksi.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Taitaapa tämä Konsta olla Juha Perälän kipparoimassa Melkein Mensa-ohjelmankin jaksossa. En pidä tätä sattumana. Jollain on ihan selkeä suunnitelma taustalla artistin "uuden" tulemisen kanssa. :) Kylmäverisesti Sinun-sarjassa Konsta Hietanen esitti minun mielestä erittäin hyvin väkivaltaisen isänsä surmannutta teinipoikaa.
 

BaronFIN

Jäsen
Kyllähän Konsta sämpylät oli käsite tenavatähden jälkeen. Silloin tenavatähdessä Konsta kikkaili ja pompotteli palloa ja silloin jäi kaveri mieleen jalkapallojunnuna joka kaikkien poika ja ilves elokuvien jälkeen päätyi kuin päätyi jalkapalloilijaksi Veikkausliigaan.

En tiedä kuinka paljon Konsta on joutunut elämässään tenavatähden jälkeen tekemään töitä sen eteen että on muutakin kuin tenavatähti. Niin vain kaveri aina ponnahtaa esiin sen jälkeen kun odottaa että tästä kaverista on nyt kuultu viimeisen kerran.

Ja kun sanon että ponnahtaa esiin, niin ei missään ”väkisin lööpeissä kun elämässä ei muutakaan ole” -mielessä vaan ihan omin ansioin ja teoin positiivisessa mielessä... Itse asiassa Konsta sämpylöitä saa vieläkin vaikkakin kansikuvapoika on vaihtunut.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tenavatähti ohjelmasta itse hänet mustan. Vai onko saman niminen vain? Taisi laulaa Daa daa daa kipaleen, jos oikein muistan. Saattoi jopa menestyä kisassa, ellei jopa voittanut. Aikaa siitä on niin kauan etten voi muistaa.

Muistaakseni voitti. Ja muistan, että minua vitutti aivan törkeästi koko jätkä. Miksi, sitä en osaa sanoa. Aikuisiän tekemisistään ei ole havaintoa, mutta ilmeinen multitalentti.
 
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights
Paljon on miekkonen ehtinyt tuohon ikään mennessä touhuta kulttuurin ja urheilun saralla. Monipuolinen lahjakkuus tosiaan, mutta sanoisin, että noista hänen tekemisistään on jäänyt mainitsematta ehkä se kuitenkin elämässä varmasti hänellekin kovin juttu, joka ehkä selittää osin sitäkin, miksi on ollut aika pitkän jakson vähemmän julkisuuden valokeilassa. Hietanen on kaiken muun lisäksi jo viiden lapsen isä.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo ja käsittääkseni Konstalla homma meni junnuna niin, että futis oli aina ykkönen. Tenavatähden ja mm. tuon jättihitin Poika ja Ilves -menestyksen jälkimainingeissa, jätti lukemani mukaan ihan merkittäviäkin näyttelijänrooleja tekemättä panostaessaan futikseen, jossa siis hienosti pelasi kahdeksan kautta ja n. 180 peliä Veikkausliigaa FC Lahden ja välissä MyPan paidassa.

Sitten kävi tavallaan samoin mutta roolit päinvastoin kääntäen kuin junnuna, eli futikselle jo tarpeeksi antaneena ja musiikkihommista edelleen haaveilevana, vasta kolmekymppinen kaveri halusi enemmän aikaa bändi- ja viihdehommiin ja laittoi nappikset kaappiin.

Hieno homma että on komea kotimainen futisura takana ja sitä myötä yksi lapsuudenhaave varmasti toteutettu, ja nyt edelleen suht nuorena miehenä kulkee sen toisen unelmaurapolkunsa kanssa, kun musiikin ja näyttelemisen kautta on noussut taas tosissaan pinnalle.

Saattanee olla suomalaisen viihdemaailman kiintonimien joukossa vielä pitkään.
 

Lin44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koko liiga
Konsta on laittanut Insragramissa tarinoihin videon, jossa on Universal music Finlandin tiloissa. Onkohan levytyssopimus mahdollisesti tulossa?
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Konsta on laittanut Insragramissa tarinoihin videon, jossa on Universal music Finlandin tiloissa. Onkohan levytyssopimus mahdollisesti tulossa?

Eiköhän nyt formaatin voittajalle tarjota minimissään se muutaman sinkun diili ja kaveri haudata yhtä nopeasti kun euron budjetti ei tuottanutkaan uutta Robinia kotiäideille.

Olisi vähän eri tilanne jos TT 2020 olisi ollut iso hitti ja Konstalla järkyttävä fanipohjan kasvu. Saisi elintilaa ja oikeasti toteuttaa itseään.

Onneksi sitä kotikutoisempaa musiikkia voi julkaista kun pääsee irti tuosta voittajan kuradiilistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös