Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Ai tänään pitäisi siis olla Hpk-Sibir peli. Kerhon sivuilla ei ottelusta tai sen alkamisajasta löydy mitään tietoa, vaan seuraavaksi peliksi kerrotaan Hpk_Pelicans perjantaina.

Voi olla että väki ei löydä hallille pelkän jatkoaika-keskustelun perusteella.
Mene ottelut osion alta löytyy harjoituspelit jonka alta löytyy tuo informaatio.

Alla linkki vielä.
Hämeenlinnan Pallokerho - Harjoitusottelut
 
Putkaan vaan kaikki tarrojen liimaajat!

valkosulka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
.. no löytyihän tieto lopulta, haudattuna vanhoihin uutisiin.

Tiedotusmoka kuitenkin, mikäli halutaan katsojia paikalle. Pitäisi olla etusivulla ja mielellään otteluennakon kanssa.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Yritin HPK:n nettisivuilta löytää turnauksen lippujen hintoja. En löytänyt.

Mitä maksaa liput?

edit: kiitoksia veljet. Ilmeisesti free seating?
 
Viimeksi muokattu:
Nyrkkeily on hauska urheilu. Saa siinä lyödä toista päähän. Usein toinen kaatuukin maahan. Nyrkiniskut toistuu. Veri päästä roiskuu. Nyrkkeily on hauska urheilu

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Juu kunhan kirosin omaa osaamattomuuttani. Ei ole paras päivä ei.

Hain takkini jo kauan sitten.
Päivä olisi todellakin voinut olla parempi joo =)

Tuo ensimmäinen ottelu on siis päättynyt ja 1-2 tappio HPKlle voittomaalikisailun jälkeen. Kerhon ainoan teki siis Vänttinen.
 
Ikonen-Latvala

J.Petke

Jäsen
HPK:lla erittäin mallikas esitys kauden ensimmäiseksi peliksi. Niemen ei tarvinnut maalissa esittää mitään ihmeellisyyksyä sillä niin vaisu Sibir oli. Okei, puuttui muutama mies mutta silti. Puolustus oli mielestäni ihan hyvin kartalla, ainoana miinuksena Eerolan pari huitelua, näiden otteiden perusteella 10-20 peliä parempia paikkaillessa. Schira oli vahvistus.

Hyökkäyksestä jäi eniten mieleen Rautiainen. Ykkösvitja aika kuutamolla ja Rendulic tykkäsi kiekosta totuttuun tapaan.

Jää oli aika kuraa loppua kohden (erityisesti rankipodkuissa) ja se lentokoneen suihkuturbiinimoottori suhisi kellotaulupäädyssä niin, että tunnelma oli kuin Serenassa konsanaan.

Hyvä plusplus
 
Muutosten tiellä!

Naalinpaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeeenlinnan Pallokerho, Jon "Nasty" Mirasty
Osaako kukaan heittää mitään arvioo paljon oli porukkaa HPK-Sibir matsissa?

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 4
 
"Ville Hostikan pää ei kestä edes Pitsiturnausta..."
"4-1. Saakohan Hostikka edes vaihtoaition ovea kiinni?"

Pohtivat nim. Murmeli ja bulftrik
Suosikkijoukkue
HPK, Vimpelin Veto, Kaljakylä Rangers
Minkälaisilla kentällisillä siellä vedettiin rusettiluistelua? Tasuri avaukseen ryssiä vastaan, niin ihan ok tyytyväinen kaiketi pitää olla..
 
Nobody Is Perfect. I Am Nobody.

kasipallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kerholta hyvä peli:

- Schira-Laakso pakkiparilta hyvää kemiaa ja mallikasta puolustamista. Ukot jutteli keskenään matsin aikana todella paljon. Schira liikkui hyvin ja pärjäsi myös kulmissa. Hyvä ensivaikutelma.

- Ykköskentällä oli hyökkäysten rytmit vielä jonkin verran haussa. Kaikilta kolmelta hyökkääjältä hyviä kiekon ylöstuonteja. Sallinen ei pelaa enää ensi kaudella Suomessa.

- Oli hieno nähdä Vänttisen vääntämistä kesän jälkeen. Huikea pelaaja.

- Kokonaisuudessaan Kerho puolusti todella hyvin ja oli yllättävän fyysinen ja vahva kaksinkamppailuissa.
 
Älä kuuntele heidän puheitaan. Mene ja katso itse.
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Sibiristä on syytä mainita ettei se pelannut parhaalla kokoonpanollaan.

Puolustuksesta oli pois seuran kaksi parasta puolustajaa Vjatsheslav Belov ja Kristian Kudroc sekä 4-5 pakki Konstantin Aleksejev. Näistä Belov oli viime kaudella Gagarin Cupin finaaleihin asti edenneen Traktorin neljän parhaan puolustajan joukossa, Kudroc viime kauden Sibirin joukkueen selvä ykköspakki ja Aleksejev myös top-4 pakki.

Hyökkäyksestä oli pois nopea Stepan Sannikov, joka yleensä pelaa Lehterän ja Enlundin kanssa ykkösketjussa. Lisäksi pois oli Suomen MM-pelaaja Jarno Koskiranta, taitava hyökkääjä Nikolai Lemtjugov ja kakkosketjussa tämän kauden harkkapeleissä pelannut Dimitri Kugryshev.

Varsinkin puolustajien osalta poisjäännit olivat tuntuvia, mutta myös hyökkäyksestä oli pois koko kakkosketju ja ykkösketjun oikea laitahyökkääjä. Näiden tilalla pelasi viime kaudella junioreissa ja farmissa pelanneita pelaajia.
 
Viimeksi muokattu:
Ja varjele noita Suomen herroja, etteivät toista kertaa löisi päätään Karjalan mäntyyn - Väinö Linna.

Gerbiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HPK - Sbir

Se oli sitten semmoinen kauden avaus ottelu. Ensimmäiset pari erää Kerho oli kuskin paikalla ja Sibir jäi jalkoihin varsinkin toisessa erässä, mutta 3. erään Sibir tuli kentälle paremmalla jalalla ja se pelattiin sitten enemmän Kerhon päädyssä.

ketjuista Kiiholma - Vänttinen - Rautiainen ansaitsee isoimmat kehut ja peli pyöri aika-ajoin hyvinkin mallikkaasti ja kyllä Vihko - Viitaluoma - Sallinen kenttäkin toimi, mutta ei niin terävästi, kun ensin mainittu ketju. Borna - Leino - Saarinen kenttä kaipaisi jotain lisää, no ehkä niitä laukauksia ja taklauksia on tulossa, toivottavasti. 4. kenttänä Kerholla oli Aarnio - Paajanen - Koivisto, joidenka pelistä en oikein osaa sanoa mitään.

Kerhon puolustus toimi pari erää oikein mallikkaasti, mutta kolmannessa erässä Sibir alkoi karvaamaan aktiivisemmin ja se näkyi kerhon puolustuksessa suurempana määränä toivotaan toivotaan purkuina ja hyökkäyksiin lähtemisen hidastumisena.

Jos, tämän pelin perusteella pitäisi sanoa se asia mitä ennen kauden alkua pitäisi harjoitella kaikkein aktiivisemmin niin se on ehdottomasti Laukaukset ja niiden laatu... Ei tullut yhdeltäkään pakilta yhtään kunnollista kissantappolämäriä maaliakohti ja hyökkääjien ranteet taitaa olla paksussa kipsissä, ensimmäisessä erässä Leino taisi saada kerran kohtalaisen laukauksen aikaiseksi, mutta sekin meni niukasti yli.

Se mikä pelissä mein hyvin Kerholta, niin Kerho onnistui hyvin pelaamaa joukkueena ja kerho oli aktiivisempi omassa karvaus pelissä, mitä muutamaan kauteen on nähty
 
Keskivertomiehen käsitys helvetistä:
-Tuhansittain huurteisia tuoppeja ja himokkaita naisia.
-Tuopeissa on reikä ja naisissa ei.

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kaipa tässä pitää katsoa tuloksen taakse ja olla ihan kohtuullisen hyvillä mielin. Ainakin Rautio tuntui olevan ihmeen tyytyväisen oloinen noissa haastatteluissa, eiköhän pelitavan noudattaminen ollut sitten hyvää tasoa.

Ilmeisesti Niemi pelannut maalissa kohtuullisen kivasti, olisi saanut vetäistä rankkaritkin sitten, vaikka Tuohimaa näissä ilmeisesti aika kova luu on.

Schirasta voisin kuulla vähän raportin tynkää jos jollain on tietoa ja aikaa. Ilmeisesti hyvä pelimies ja isoa viittaa on tarjolla hartioille?
 
"Jaffalan vertaaminen Rinkelinmäkeen on tietysti vähän sama, kun yrittäisi verrata Kiasmaa Louvreen." nimimerkki BitterX pohtii jäähalleja.

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ihan positiivinen pelihän toi oli kauden ensimmäiseksi. Ekassa erässä ei kiekot tuntuneet jäävän, saati menevän lapaan sitten millään, mutta muutoin oikein mallikasta.

Rautiainen on kyllä nappaillut jotain ihme itseluottamus nappeja kesällä, koska siihen malliin tuli jalkakynää ja piti Sibirin pakkeja pilkkanaan, sen yhden päähänkohdistuneen, olis toki voinut jättää vetämättä, ihan turhia tollaset.

Schira on kyllä outo tapaus, toki otanta on aivan liian pieni, mutta kyllähän tuo nyt hieman hermostuttaa että onko odotukset liian korkealla, aika Laaksomainen toimija, syöttö ei vaan sitten lähtenyt ei niin millään ja kädet, tai itseluottamus, ei ainakaan vielä osoittaneet että olisi rahkeita Spangmäisiin nousuihin. Ennemminkin tuli sellainen OPG, joka vähän parempi kaikessa paitsi fyysisyydessä mieleen. Toivottavasti parantaa touhuja kuin sika juoksua, mutta en minä tuosta nyt sitä maagista vahvistusta löytänyt, ennemminkin sössi ykkösen hyökkäyksiinlähdöt tämän tästä, kun ei vaan kiekko irronnut, Laakso tulikin jossain vaihdossa tokassa erässä ja karjas että "leave it to me" tms. ja kävi heittään sen helpon ekan Viitaluomalle, kun oli kahdesti tai kolmasti jo Schira käynyt sössimässä sen lähdön YV:llä. Saamten niin toisessa erässä alkupuolella oli kyllä onnetar mukana, että maalista löytyi Schira eikä kiekko, niin mallikkaasti jätti painottoman laidan ihan yksin 2vs 5 hyökkäyksessä, siitä olisi normi pelissä pistänyt kaveri kiekon reppuun aika isolla rosentilla. Mutta annetaan kaverille aikaa ja katsotaan.

Kakkonen on kyllä mystinen kenttä, tuosta ei oikeen tiedä mitä tuohon pitäis sanoa, joko siinä tuntuu olevan Leino tai Rendulic aivan väärässä paikassa, selvästi tarvis keskelle selkeemmin valmiin kaverin, tai sitten Rendulic jonnekkin muualle, koska Leino ja Saarinen kuitenkin pelasivat aika mukavasti yhteen. Vetäsivät aika ajoin sellasta myllyä vastustajan päädyssä että ei ne Sibir pakit enää tienneet missä ne on. Ei tuolla kolmikolla kyllä oikein kakkosta saa aikaiseksi, vaan täällä tullaan itkee maalinteon ja kakkosen puuttumista ensi keväänäkin, mikäli koko kausi tuolla kolmikolla puuhastellaan. Saa ottaa Leino todella isoja askelia vielä, toki muutaman hyvän väläytyksenkin antoi, mutta isoja askelia tarvitaan.

Kolmonen on kyllä tuossa muodossa ehkä jopa liigan murhaavimpia rooliinsa, Jos se oli hyvä viimevuonna, niin se on kyllä vielä parempi tänävuonna, Rautiainen tekee kyllä tuosta kolmosesta aivan huikeen myös hyökkäys suuntaan ja Vänttinen ja Kiilholma osaa kuitenkin pelata molempiin päihin kun mahdollisuus tulee, tuosta tulee vielä paljon iloa tuosta kentästä, ihan molemmissa päissä kenttää.

Nelonen oli vähän vaihde vapaalla, Aarnio höntyili totutusti, mutta Paajanen ei oikeen ollut pelin sisällä totutunlaisesti, hetkeäkään en epäile ettei se sieltä kuitenkin löytyisi. Hauska episodi muuten kolmannessa erässä kun ykkönen? ollut kauheessa myllyssä kolmattaminuuttia omissa, niin Kaira nakkas nelosen kehiin oman pään alotukseen ja kas kummaa väkisin ne vaan paino sen kiekon vastustajan päätyyn ja paine niskaan. Oli aika malliesimerkki siitä likasesta duunista, jota tuolta kentältä tullaan tarvitsemaan.

Ykkönen nyt on ykkönen, saas nähä miten hioutuu yhteen tuo.

Muutoin niin pari seikkaa pisti silmiin, avauksia oli tasan yksi, parhammillaan se sama avaus pelattiin sille sentterille täyteen vauhtiin samaan aikaan kun 3! Sibirin miestä oli kahden metrin säteellä siitä sentteristä. Oli syy mikä tahansa, että reenattiin vaan yhtä kuviota tms. niin Sibir tukki tuon avauksen jo ihan vaan perus pelaamisella ns. vahingossa, että kyllä vähän tarvis variaatioita löytyä. Toinen mikä pisti silmiin oli että punasen jälkeen oli tasan yksi osoite ja se oli kiekko vastustajan kulmaan ja pörräämään. Tota nyt on jo kausi koitettu, ei toiminut ei, tarviiko sitä taas hakata päätä seinään kauden verran? Toki kyseessä vasta ensimmäinen peli, mutta kai sitä nyt jotain muuta on ehditty reenaamaan, kuin yksi avaus punaselle asti ja sitten kiekko kulmaan?
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Kakkonen on kyllä mystinen kenttä, tuosta ei oikeen tiedä mitä tuohon pitäis sanoa, joko siinä tuntuu olevan Leino tai Rendulic aivan väärässä paikassa, selvästi tarvis keskelle selkeemmin valmiin kaverin, tai sitten Rendulic jonnekkin muualle, koska Leino ja Saarinen kuitenkin pelasivat aika mukavasti yhteen. Vetäsivät aika ajoin sellasta myllyä vastustajan päädyssä että ei ne Sibir pakit enää tienneet missä ne on. Ei tuolla kolmikolla kyllä oikein kakkosta saa aikaiseksi, vaan täällä tullaan itkee maalinteon ja kakkosen puuttumista ensi keväänäkin, mikäli koko kausi tuolla kolmikolla puuhastellaan. Saa ottaa Leino todella isoja askelia vielä, toki muutaman hyvän väläytyksenkin antoi, mutta isoja askelia tarvitaan.
Voisin veikata, että tänään voisi olla Santavuoren vuoro kokeilla tuossa Leinon kentässä. Itse olen melko varma siitä, että joku sentteri vielä ennen kauden alkua hankitaan tai ainakin Korpela puhui tuolla medialounaalla, etä haku on päällä.

Tota nyt on jo kausi koitettu, ei toiminut ei, tarviiko sitä taas hakata päätä seinään kauden verran? Toki kyseessä vasta ensimmäinen peli, mutta kai sitä nyt jotain muuta on ehditty reenaamaan, kuin yksi avaus punaselle asti ja sitten kiekko kulmaan?
Reeneissä ainakin Rautio on painottanut kaksinkamppailujen tärkeyttä. Rautio tuntuu myös reenien perusteella suosivan saman tyylistä pelaamista kuin mitä Selin mikä voi olla tälle joukkueelle ihan hyvä kun katsoo jokukkueen rakennetta, mutta tietenkin se on se lähtökohta, että syöttelemällä tultaisiin sinne alueelle sisään. Reeneissä aika paljon harjoittelivat peliä siten, että kun kiekko ollaan lyöty sinne kulmaan niin miten se sieltä pelataan maalille, joten voisin ounastella myös, että peleissä tullaan näkemään tätä aika paljon.
 
Putkaan vaan kaikki tarrojen liimaajat!

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mun mielestä kerho pelasi puolustuksesta hyvin jalalla kiekkoa eteenpäin, samoin avauspeli oli melko nopeaa. Missään nimessä avaamispelaaminen ei ollut roiskimista, vaan yritettiin ja onnistuttiinkin nopeasti avaamaan peliä eteenpäin. Schiralla oli muutaman kerran avaus suunnat hukassa ja hieman seisovin jaloin yritti, kun hyökkääjät jo karkasivat etsimän avausta liian kauas. Mutta kaverilla on alla parit treenit ja ollut maassa alle viikon, joten annetaan anteeksi.

Hyökkäyspäässä puuttuivat laukaukset täysin ja nekin mitkä tulivat olivat löysiä kuin vauvanpaska. Siinä löytyy selvästi kehitettävää. Muuten silmääni miellytti, että kiekkoa pyrittiin pitämään hyökkäysalueella pitkään, eli pelattiin pitkiä hyökkäyksiä ja sen kautta saatiin aiheutettua muutama jäähy ja muutamia hyviä maalintekopaikkojakin.

Kauden ensimmäiseksi peliksi yllättävän kivan näköistä touhua, joiltakin osin valmiimman tuntuista kuin esim. viime vuonna. Toki nyt ydinryhmä on ollut kasassa vuoden, joten sitä sopiikin odottaa.
 
"Facebookia eivät käytä ihmiset, joilla on oikeasti elämä."
Kauppalehti 8.7.2009

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Toinen mikä pisti silmiin oli että punasen jälkeen oli tasan yksi osoite ja se oli kiekko vastustajan kulmaan ja pörräämään. Tota nyt on jo kausi koitettu, ei toiminut ei, tarviiko sitä taas hakata päätä seinään kauden verran?
Ja mä kun luulin, että tästä päästäisiin eroon uuden valmentajan myötä. Toivottavasti tämä johtuu vain siitä, että nämä ekat pelit yritetään pelata mahdollisimman yksinkertaisesti ja saada tuntumaa. Toivottavasti harkoissa on ajettu sisään myös monipuolisempaa hyökkäyspelaamista. Viime kaudella tehtiin tällä taktiikalla niin vähän maaleja, että on suorastaan pienimuotonen riski lähteä samalla tavalla kauteen, kun lähtökohtaisesti maalivahtipeli on heikompaa. No, eka peli vasta takana ja harkkapelit kyllä kertoo mitä joukkueelta voidaan kaudella odottaa.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras mahdollinen
HPK tänään

Rendulic - Viitaluoma - Sallinen
Schira - Laakso

Koivisto - Leino - Saarinen
Niemi - Bruun

Vänttinen - Kiilholma - Santavuori
Vainio - OPG

Turtiainen - Paajanen - Aarnio
Tuominen - Nikkilä

Saros

Jonkinlainen seuranta eilisen tapaan täällä! (hpk.fi)
 
Viimeksi muokattu:
Mistä minä tiedän, sinähän se tässä Mooses olet..

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Sitten ehdottomasti kommentteja pelistä, varsinkin niiltä jotka eilisen näki, että onko mitään muutoksia jne. ja miten touhu muutoin menee, allekirjoittaneelle jäi vähän köykäseksi tuo seuraaminen, kun vaan yhteen peliin ehti muilta kiekkokiireiltä. Se on kyllä sääli että näitä ei videoitua saada, olisi voinut vaikka SaiPalta kysellä apuja että miten se homma hoidetaan, Ainakin olisi voinut olla vahvasti mukana, no ehkä sitten ensivuonna. Uskon nimittäin että ensiviikolla tulee Lappeenrannasta taas livekuvaa halukkaille.
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.

fourtyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sitten ehdottomasti kommentteja pelistä, varsinkin niiltä jotka eilisen näki, että onko mitään muutoksia jne. ja miten touhu muutoin menee, allekirjoittaneelle jäi vähän köykäseksi tuo seuraaminen, kun vaan yhteen peliin ehti muilta kiekkokiireiltä. Se on kyllä sääli että näitä ei videoitua saada, olisi voinut vaikka SaiPalta kysellä apuja että miten se homma hoidetaan, Ainakin olisi voinut olla vahvasti mukana, no ehkä sitten ensivuonna. Uskon nimittäin että ensiviikolla tulee Lappeenrannasta taas livekuvaa halukkaille.
Valitettavasti tänä vuonna SaiPan kotiturnauksesta ei tule striimiä. Maalikoosteet ja haastattelut tulevat kyllä.

Näin mainittiin SaiPan sivujen Q&A-osiossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy