Kolmas hattutemppuveto Liigakaudella 2022–2023

  • 26 372
  • 177

Leipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Posipetterit
Johanssonilla tulee lauantaina 3 viikkoa täyteen loukkaantuneena, jos ei ole lauantaina kokoonpanossa vaihdan Kosmachukiin.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
SaiPa pilaa kyllä kaiken
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä voi Saipaa kiittää.
Sieltä osalla voittorahoista SaiPan pelipaita Markkasen nimellä tilaukseen, Markkastahan tässä on kiittäminen, kun on ajanut SaiPan tuohon tilaan.
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Hyvä että ratkesi, niin pääsee vaihtamaan pelaajan, joka myös itse laukoo. Onnea voittajalle!
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Veto kuitattu. Vielä kerran onnea.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Sidi

Redrose

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Onnittelut @Sidi voitosta. Katselin sen toisen matsin tältä koneelta, jolla mulla pyörii myös Jatkis. Kaivoin lähettämäsi tilitiedot esiin ja kävin kauppareissun yhteydessä osuuteni maksamassa. Laitahan viikon päästä tänne listan maksamattomista, jotta saan ilmoittautumiset uuteen vetoon käyntiin.
 

Sidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kiitos kaikille, nyt vasta sain kaikille viestin lähetettyä ja silti yli kolmasosa on jo maksanut. @Redrose laittelen päivitystä tänne, kun alkaa tuo viikko olemaan täynnä tai kun maksut on tullut.
 

Redrose

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Sen verran vähiin alkaa käymään runkosarja että hyvä olis mahdollisimman nopeasti saada uutta vetoa käyntiin. Että mielellään ei mitään kahden viikon ilmoittautumisaikaa.
Ei tule kahta viikkoa ilmoittautumisaikaa tällä kertaa, koska tulevat EHT-höntsät eivät pysäytä Liigapelejä Karjalaturnauksen tavoin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös