Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KJT Miehet – Sherwoodin iloiset veljet kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Morten Halsted, 11.05.2016 klo 14.55.

 1. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Loppukevät ja alkukesä ovat kimuranttia aikaa lätkäfanaatikolle. Toisaalta haluaisi levätä pitkän kauden jälkeen ja unohtaa koko hokin, mutta jossain persuksen alla vaan pieni tuikku-kynttilä kuumottaa hanuria ettei meinaa aloillaan olla.

  No tiedot ja huhut ovat KJT Miesten kohdalla ollet hiljaisempia kuin Sherwoodin kävelykatu sunnuntai-iltana ja salaperäinen hiljaisuus vallitsi keskisen Uudenmaan kiekkohelmen yllä. Näin ei voinut jatkua, varsinkin kun esikaupunkialueelta, sieltä pohjoisemmasta taajamasta kuuluu jo vaimeaa tiedotuksen sorinaa.

  Sherwoodin faniryhmittymä Viides ketju palkkasi alkoholisoituneen, mutta pätevän yksityisetsivän, Sami Spadan tekemään tutkimuksia. Eläkeputkesta ryyppyputkeen sujuvasti siirtynyt Spada katosi Shewoodin synkkään yöhön kuin Kukkonen mäkiviikolla ja entistä syvempi hiljaisuus laskeutui Keravan kortteleihin. Vain kolmen viikon pikarännin jälkeen Spada ilmestyi ryvettyneessä poplarissaan Viidennen Ketjun toimistolle puoliksi juotu Feteasca takin taskussa. Järkyttävän vanhan ja tuoreen alkoholin löyhkän, sekä röyhtäilyn keskeltä kuului mielenkiintoisia uutisia.

  Tärkein uutinen oli se, että joukkue jatkaa (no äläpä ihmeessä). Hyvin vahvat huhut kertoivat myös, että valmentaja oli vaihtumassa myös Keravalla. Good ol' Shakers #23 (nevöfoget) Teba Schneider on Jyrki Sukulan valmennuksessa kouluttautunut kisamakkara-chefiksi ja jatkanee Miehissä lähinnä grillin äärellä. Mutta ei vanhat Shakers-juuret valmennuksesta häviä minnekään. Vahvimpana nimenä pulpahti esiin ravintola Cosmopolitanin miesten vessan tiedonjako rännin äärellä Juha Ritala, joka on Teban aikaisia Shakers-sotureita.

  Pelaajistosta ei saatu edes hohtimilla kaivettua esiin vielä mitään, mutta vaimeina kuulokuvina Skippiesin nurkkapöydästä huhuiltiin Riku Rahikaisen lopettavan ja ihmeteltiin että Toni Jeskasen nimi ei enää ole Huntersin sopimuspelaajien listalla... next stop Sherwood, again?

  Niukat ovat eväät, mutta lähdetään näillä kohti uutta nousuhuumaa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2016 klo 21.24
 2. Icehockey#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset joukkueet
  Hyvää tekstiä jälleen Mortenilta.
  Onkohan ajatuksissa millään tavalla kehittää joukkueen toimintaa urheilullisempaan suuntaan? Uusi valmentaja tietenkin tuo oman mausteensa soppaan, mutta onkohan ajatuksissa esim. harjoitella yhtään enempää kuin viime kaudella? Viime kaudellahan osallistuminen oli hiukan huonolla tolalla ja tapahtumia oli vähän. Onko tietolähteillä tietoa vaikka tavoitteista tai jostain muusta sellaisesta? Paikallispelit ovat varmasti ensi kauden suola kun tuo Sipookin nousi samaan sarjaan. Mielenkiinnolla odotetaan sarjaohjelman julkaisemista ja ketkä ovat ilmoittautumisen hoitaneet ajallansa.
   
 3. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Hiljattain sitten julkaistiin KJT Miesten fb-sivuilla täälläkin huhuttu valmentajanvaihdos, joten Sami Spadan saamat tiedot olivat aivan oikeita (hämmästyttävää!!!). Sen sijaan grillaamisen ohella(?) tai sijaan, edellinen koutsi Teba Schneider (#23 nevöfoget) siirtyy joukkueenjohtajaksi, Tämä siirto taas saa aikaan sen, että edellinen joukkueenjohtaja Mikko Kulmala siirtyy takaisin huutosakin johtajaksi.

  Ensi viikon KoHoLomatsin jälkeen on luvattu myös pelaajalistan tynkää... Jännää!
   
 4. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Pelaajarintamalta kuuluu uutisia, Miesten fb-sivulla oli lupaava päivitys:

  "Tänään aloitettiin uusi kausi uuden valmentajan Juha "Jysky" Ritalan ja 22 pelaajan voimin. Puolitoista tuntia tutustuttiin mustan kumin käsittelyyn pelaillen. Uusia pelaajia oli liitynyt joukkueeseen 4 kpl. Arttu Leppä, Mikael Kivinen, Roni Kauria ja Miro Karimies. Kovia vahvistuksia kaikki. Tästä on hyvä jatkaa treenamista.. Huoltoon saatiin pitkänlinjan jääkiekkomies Kari Nikunen! Toivotetaan kaikki tervetulleeksi joukkueeseen!"

  Sen verran uusista Miehistä viime kaudelta, että runkosarjat ja pleijarit mukaan lukien:

  Arttu Leppä H (1989) Hunters (Suomi-sarja) 23 qtt. / 4+10 =14
  Mikael Kivinen H (1994) KJT Edustus (Suomi-sarja) 30 ott. / 5+6 =11
  Miro Karimies P (1994) KJT-Haukat A (Jr. A Mestis) 32 ott. / 6+14=20 /// KJT Miehet (II div) 6 ott. / 1+3=4
  Roni Kauria MV (1994) KJT-Haukat A (Jr. A Mestis) 15 ott. - 89,56% /// KJT Miehet (II div) 2 ott. / 95,15%
   
 5. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Edellisiin lisätään uusina pelaajina

  Sami Laine H (1994) KJT-Haukat A (Jr. A Mestis) 7 ott. / 2+0 = 2 /// Haukat (II div.) 3 ott. 1+1 = 2 /// KJT Miehet (II div.) 9 ott.3+1 =4
  Tony Paasonen H (1995) KJT-Haukat Team A (Jr. A Suomi-sarja) 31 ott. 31+30 = 61 /// Haukat (II div.) 2 ott. 1+1=2

  Fb:stä luntattuna rosteri näyttää tällä hetkellä kokonaisuudessaan tältä:

  MV
  Roni Kauria
  Joni Kaija
  Tommi Kärki

  Puolustajat
  Miro Karimies
  Sami Taanonen
  Sami Kautto
  Tommi Finnilä
  Tomi Laine
  Mikko Forsström
  Petri Saarto
  A-P Lamberg
  Aleksi Kilpeläinen

  Hyökkääjät

  Miikka Lindholm
  Mikko Siren
  Ville Välimaa
  Mikael Kivinen
  Teemu Sainomaa
  Esa Kivistö
  Riku Rahikainen
  Arttu Leppä
  Antti Kallio
  Petri Sinkkonen
  Aleksi Kiviranta
  Santeri Pasanen
  Tony Paasonen
  Jarkko Vilhunen
  Asmo Meriläinen
  Sami Laine

  Eka harkkamatsi Viikinkijeä vastaan päättyi 4-5 tappioon. En ollut paikalla, mutta lehtijutun mukaan Miehet tuhlasivat useita tekopaikkoja halliten matsia, mut Viikkareiden viimeistely parempi. Eli viihdyttävää höntsää ollut... kait?
   
 6. Jawested Jäsen

  Kautta rantain tihkunut tietoa, että miesten kokoonpanolistalta löytyy myös muutama nimi joiden pelaaminen on erittäin epätodennäköistä.

  Isoja menetyksiä varsinkin puolustuspäässä, kun Hagelberg ja Siivonen siirtyivät Vantaan väreihin. Puolustuspää kaipaisi näiden herrojen saappaisiin muutamaa kovaa nimeä, sillä kovin ohuelta näyttää pakisto juuri nyt.
   
 7. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Hagelbergin siirto kyllä kirpaisee ja kismittää, Siivosen siirron ymmärrän kun ajomatka treeneihin lyhenee, tosin olisihan Grani ollut vielä lähempänä ;-D Pakistoon kyllä kaivataan se johtava kiekollinen pakki ja lisää massaa, "Lamppu" ei yksinään riitä, kun taitaa olla kilot pudonneet edelliskauden 128 kg alkupainosta... Rahikaisen luulin jo lopettavan, mutta... saas nähdä. Olisi kyllä mielenkiintoista kuulla ketä Jawested tarkoittaa näillä epätodennnäköisillä pelureilla... vaikka sitten yv:llä, jollei julkisesti kehtaa... wink wink
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2016 klo 19.10
 8. Jawested Jäsen

  Lainaus:
  Sanotaanko näin, että yllätyn jos näen huomisessa kokoonpanossa Rahikaisen, Kivistön, Meriläisen ja Lambergin. Mikä sitten on Sami Kauton tilanne, hän taisi viime kaudellakin pelata alle puolet peleistä. Nyt olisi isoa roolia tarjolla, kun puolustus on heikentynyt kolmen vakiokasvon verran.
   
 9. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  Mainitsemasi nelikko ei siis taida pahemmin jos laisinkaan pelata KJT Miesten kokoonpanossa, myös Sami Kautto lasketaan pois pelaajalistasta. Koska olen liian laiska ottaakseni yhteyttä suoraan manageri Nuutiseen, eikä hänkään ole vaivannut minua, niin ihan omin pikku kätösin naputtelin pienen pähkäilyn jälkeen pelaajalistan Miehille.

  Maalivahdit:
  7 Tommi Kärki
  40 Niko Tammi
  66 Roni Kauria
  Päävastuun kantaa kaksikko Kauria-Tammi, joista Tammi on kirjoilla KJT Edarissa (?) mutta pelannee pääasiassa Miehissä. Kauria lienee Miesten oma sopparikassari, joskin KJT diili mahdollistaa KJT-Haukkojen A:ssakin pelaamisen tarvittaessa. Kärki on edellisten kausien tapaan maalivahdin varusteisiin puettu katsoja, jolla on aitiopaikka matseihin.

  Puolustajat:
  22 Tommi Finnilä
  33 Tomi Laine
  37 Aleksi Kilpeläinen
  55 Miro Karimies
  74 Mikko Forsström
  Tässä lienee oma sopimusviisikko ja ottelukohtaisesti lainassa KJT-Haukkojen A junnujen pakkeja. Kolmikko Joona Ritala, Kenji Kinebuchi ja Jussi Sivonen nähty kolmessa ekassa matsissa, kukin pelannut yhden. Ritalan soisin kyllä liittyvän ihan vakimiehistöön, kun ei SJL:n listan mukaan enää ole KJT-Haukkojen A:n pelaajalistassa.

  Hyökkääjät
  6 Sami Laine
  14 Aleksi Kiviranta
  15 Ville Välimaa
  17 Mikko Siren
  19 Miikka Lindholm
  41 Mikael Kivinen
  51 Arttu Leppä
  53 Santeri Pasanen
  77 Teemu Sainomaa
  81 Jarkko Vilhunen
  eli periaatteessa kolme kentällistä vakihyökkääjiä, joiden tueksi sitten tulee A junnuja. Kolmessa ekassa matsissa nähty junnut Maksim Simonov, Joonas Rinnetmäki, Oskari Antila, Oskari Pulli, Toni Lehikoinen, Leevi Leipijärvi ja Aki Kujala. Näistä pojista Kujala pelannut kahdessa matsissa, muut yhdessä.

  Eli näyttäisi vahvasti siltä, että perusrunko on kasassa jota vahvistellaan innokkailla lupaavilla junnulla. Kyllä tuosta on hyvä jatkaa.

  Miesten kokoonpano statistiikkoineen ja lainaMies-tilastoineen nähtävänä kokonaisuudessaan osoitteessa:
  KJT Miehet joukkue 2016-17 - Viides ketju
   
 10. Jawested Jäsen

  Otetaas vähän takaisinpäin sittenkin. Laitoin agentit kärkkymään tietoja ja selvisi, että Rahikainen ja Kivistö ovat kuin ovatkin mukana jo mahdollisesti lauantaina Kauniaisissa. Myös Sami Taanonen kuuluu vakiomiehistöön, vaikka ei vielä alkukaudesta ole mukana ollut. Meriläisellä ilmeisesti myös pelihaluja on, mutta kropan kunto huolettaa. Pelaako sitten Keravalla vai toisen paikallisvastustajan väreissä, niin sitä voi vielä arvailla.
   
 11. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Miesten facebookiin on päivitetty sopparitilanne. Korjasin sen perusteella Miesten pelaajalistaa. Eli edellisen viestini linkissä nyt päivitetty lista
   
 12. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Päivityksiä. Lisää leveyttä puolustukseen. Vanha herra #2 Aki Tuominen rymyää taas kaukaloissa ja 10 kg kevyempänä. Myös #27 Sami Taanonen on vihdoin pelikunnossa ja siitä oiva kaveri että voi huoletta heittää joko pakiksi tai vaikka laitaan hyökkäyspäässä. Maalinsuulla on pariin otteeseen vieraillu myös Sami Nousiainen KJT Edareista. Haukat matsista alkanut positiivinen noste on jatkunut ja toivottavasti jatkuu piiiitkään
   
 13. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Ajattelin tulla katsomaan KJT:n peliä tuossa vuodenvaihteen jälkeen kun niitä vaan sopivaan ajankohtaan tulee. Onko hallissa mitään kahvilaa tms. oheistoimintaa? Sen lisäksi olisi mielenkiintoista tietää kuka päivittelee Tuusulan Kotkan (KJT:n faniryhmä?) blogspot-sivua, on nimittäin aika mukavasti kirjoitusvirheitä ja jotenkin hieman oudohkoa menoa siellä.
   
 14. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Varsinaista muuta oheistoimintaa ei Keravan hallissa ole kuin kahvila sekä pääoven edessä makkaragrilli. Molemmat toimivat käteisellä.

  Tuusulan Kotka on Suomisarjassa pelaavan KJT Edustuksen faniryhmä. En tiedä mutta veikkaisin tuon ryhmän päivittäjällä olevan jonkinasteinen lukihäiriö.

  KJT Miesten faniryhmä on nimeltään "Viides ketju" ja sillä on omat nettisivut osoitteessa Viides ketju

  Tervetuloa Sherwoodiin kannattamaan omaa joukkuettasi - äänenkäyttö sallittu, jopa suotavaa
   
 15. Lämpö Jäsen

 16. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Itse en ainakaan tuota lukihäiriö-kommenttia tarkoittanut loukkaavana. Meitä on monenlaisia ja tarjosin sitä selitykseksi. Mikäli blogspotin ylläpitäjä on sen loukkaavaksi kokenut, pyydän anteeksi.
   
 17. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Miesten riveihin uusi maalivahti, Nikkareissa pelannut Shakers-kasvatti Miikkajoona Leppänen siirtyy ainakin loppukaudeksi Sherwoodiin.