Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

KJT Haukat – uusi Keski-Uudenmaan mieskiekon edari 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Morten Halsted, 17.05.2018 klo 16.32.

 1. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Avataan nyt topicci tästäkin, kun HTT:n faxi pukkaa SirPenamaisella vauhdilla uutisia KJT Miesten paikan perineestä keski-uusmaalaisen kiekkoilun uudesta edustusseurasta nimeltä KJT Haukat..

  Jo muinaiset humanoidit jupiter-planeetalta totesivat että kertaus on opintojen äitipuoli, joten vielä kerran perustiedot.

  KJT Haukat ry on yhdistys jonka jäseninä on KJT Hockey jäsenseuroineen (Keravan Shakers ry, Tuusulan juniorikiekko ry, TuusKiekko ry), Kellokosken Alku Edustus jääkiekko, Haukat edustus (jääurheiluseura Hawks ry) ja Juniorihaukat (jääurheiluseura Haukat ry). KJT Haukat pyörittää edustusjoukkueista C2 junioreista Miehiin / Naisiin asti. Tuossa tiivistettynä, lisää asiasta löytyy tältä keskustelupalstalta jos vain viitsii käyttää haku-toimintoa.

  Lähdetään niistä, että joukkuetta valmentavat Tapio Karimies ja Juha Ritala eli sama kaksikko kuin viime vuonna, mutta nyt miehet ovat ns. samalla viivalla eli kumpikin on päävalmentaja eli muodostavat siis kahden miehen päävalmentajatiimin.

  Uutta joukkueessa on oma maalivahtivalmentaja sekä ei-niin-paljon oto-painotteinen joukkueenjohtaja.

  Faxista tihkuneista tiedoista on voitu päätellä, että viime kaudella pelanneista vajaasta 30 pelimiehistä ei vielä yksikään ole ilmoittanut siirtyvänsä muualle tai lopettavansa. Tulopuolelle on junioripuolelta tulollaan jo kaksi varmistunutta sekä 6-8 muuta joiden kanssa on neuvottelua käynnissä. Hyvin vahvana huhuna on myös ollut liikkeellä että Hyrylän soramontun kaukalon veräjänvartija Henri Halttunen täydentäisi viimekauden kassaritandemia, joten peräpään perimmäinen osasta näyttäisi olevan mallillaan.

  Mitä tulee muihin pelaajiin, niin jäämme odottamaan kesätreenien tulosta ja pelaajalistan muodostumista.

  Kausikorttimyynti on alkanut ja siitä on julkaistu tiedote:

  KJT Haukat-edustusjoukkueiden kausikorttia myydään ensi kaudelle edullisella 45 euron hinnalla. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin kauden 2018-2019 Keravalla pelattaviin KJT Haukat-edustusjoukkueiden otteluihin. Miesten joukkue (ent. KJT Miehet) pelaa II-divisioonaa ja Naisten joukkue (ent. KJT Naiset) pelaa Naisten Liigaa.

  Kahden edarin matsit siis yhden kortin hinnalla.
   
 2. Icehockey#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset joukkueet
  Mielenkiinnolla seuraan miten tämä projekti edistyy. Edellinen tuhottiin lyhyessä ajassa kun Mestikseen nousseen HCK:n rahan käyttö lähti ”vähän” lapasesta uuden omistajan myötä.

  Alueella pelaa monta joukkuetta samalla sarjatasolla ja mielenkiinnolla seuraan miten pelaajaliikenne nyt junioreista menee aikuiskiekkoon. Kovin moni ei pysty A:n Mestiksestä suoraan ottamaan pelipaikkaa Suomi Sarjasta ja Haukat ei täten voi kovin monen oman alueen kasvatin varaan laskea mikäli meinaa sarjapaikan pitää.

  Elokuussa palaset varmasti loksahtavat kohdilleen ja rostereista kuullaan jotain.
   
 3. Tässä projektissa ei kai (onneksi) ole sitä riskiä että rahankäyttö lähtisi joillain yksittäisillä tahoilla lapasesta. Eikös nyt junioriorganisaatio lyö sen viimeisen nuijan pöytään. Hiljaista on ollut pelaajien suhteen, ja hyvähän se olisi että ainakin muutama junnu tulisi tuohon jo kovaa vauhtia ikääntyvään joukkueeseen kirittäjiksi.
  Mutta kuten edellinen kirjoittaja totesi, ehkä elokuussa kuullaan lisää.?
   
 4. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Elite Prospectista tsekattuna ekat sopparit nähneet päivänvalon. Maalivahti Henri Halttunen, joka pelasi viime kaudella Tuusulan KJT:ssä sekä Roope Sipiläinen Huntersista.
   
 5. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eliteprospectin mukaan Keravalla on tälläisiä pelimiehiä joukkueessa:

  MV
  #66 Henri Halttunen
  #1 Tommi Kärki
  #7 Miikkajoona Leppänen
  #40 Sami Nousiainen

  PUOLUSTAJAT
  #74 Mikko Forsström
  #55 Miro Karimies
  #5 Topi Martikainen
  #10 Joona Ritala
  #9 Teemu Svens
  #11 Vertti Viitala

  HYÖKKÄÄJÄT
  #22 Lauri Kankaanpää
  #6 Sami Laine
  #19 Miikka Lindholm
  #91 Asmo Meriläinen
  #53 Santeri Pasanen
  #41 Henri Salmela
  #12 Petri Sinkkonen
  #21 Roope Sipiläinen
  #17 Mikko Sirén
  #27 Sami Taanonen
  #81 Jarkko Vilhunen
  #15 Ville Välimaa
  #51 Veikko Weckman

  Maalivahtiosasto on kyllä jäätävä, sillä Halttunen oli Tuusulassa pelatessaan hyvä. Pakisto kaipaisi vielä ainakin Finnilän Tommia. Hyökkääjissä kodin kylmäkoneosasto eli jääkaappipkastin yhdistelmän kokoinen juniori Weckman on mielenkiintoinen.

  EP:n mukaan myös viime kaudella Keravalla pelannut #41 Arttu Leppä on siirtynyt TuusKiin
   
 6. Icehockey#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset joukkueet
  Tulopuolella on hyvä, että nuoria on saatu mukaan. Hieman ohkaiselta tuo materiaali vaikuttaa, mutta eiköhän sieltä vielä joitain nimiä tule lisää.
  Maalivahtitilanne on aika erikoinen. Tuskin sentään neljällä maalivahdilla lähtevät kauteen. Voi tulla hieman kinaa peliajasta.
  Saas nähdä nähdäänkö Suomen Cupissa a-junnuja kun on noin kapee rosteri tällähetkellä. Järvenpää joutui turvautumaan junnuihin harjoitusottelussaa Sipoota vastaan.

  Eiköhän tällä uudella "edustuksella" ole ihan iskukykyinen rosteri kun runkosarja käynnistyy. Pahasti aiemmin varattu reissu painaa päälle viikonloppuna. Olisi muuten voinut tulla vilkaisemaan miltä meno Keravalla näyttää.
   
 7. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Maalivahdeista Tommi Kärki tuskin pelaa peliäkään, on jo pitkään ollut "hätävaran hätävara" ja mukana jollei muuta kakkoskassaria olla reissuun tai kotipeliin saatu.
   
 8. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tuloksia ja rosteria tsekkaamalla muutamia havaintoja. Maalaivahti puolella on menty Halttunen - Nousiainen tandemilla. Kokeneemmasta osastosta ovat Jeskanen, Siren ja Sainomaa poistuneet ainakin toistaiseksi kokoonpanoista. Nuorenmasta päästä ainakin Tommi Finnilä ei enää ole rosterissa. Uusia junnuja on nostettu kokoonpanoon, mutta toistaiseksi ei homma ole oikein toiminut ainakaan tulosten valossa.
   
 9. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jatketaan vielä aiheesta. Mielestäni tuolla materiaalilla ollaan kyllä alisuoritettu. Onko kyse alkukankeutta vai muuta, kauden edetessä se nähdään. Tuolla menolla ei tarvitse Suomi-sarja karsinoista haaveillakaan.