Kivikausi 2011–2012 – otteet kaukalossa

  • 281 461
  • 1 187

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onhan tästä oireet olleet ilmassa jo pidempään. Nyt taas tietyille pelaajille palautus maanpinnalle ja kohti uusia seikkailuja. Tältä peli näyttää, kun keskivertopelaajat yrittävät pelata kuin huippupelaajat.
 

TommiH

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tänään luokaton suorittaminen oikeastaan realisoitui vihdoinkin ansaitusti. Pelkään vähän pahaa, että tällä tasolla mennään joulutaukoon asti joten vaikeaa voi olla, mutta sitten alkaa sarja taas uudestaan. Kun vedetään kaksi viikkoa selkä suorana niin voi olla hemmetin vaikeeta löytää peliin enää ryhtiliikettä.
Toisaalta elättelen toiveita, että perjantaina jysähtäisi ja Ässät tulisi aivan toisenlaisella ilmeellä peliin, kuten varmasti viime kaudella olisi tapahtunut. Mielenkiintoista nähdä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...
Toisaalta elättelen toiveita, että perjantaina jysähtäisi ja Ässät tulisi aivan toisenlaisella ilmeellä peliin, kuten varmasti viime kaudella olisi tapahtunut. Mielenkiintoista nähdä.

Mä itse asiassa uskon tähän kyllä, että perjantaina nähdään erinomainen Ässät. Tulee mieleen ne taannoiset Ässät-Jokerit ja Ässät-Kalpa Porissa.. Sillä samalla ilmeellä ja 3 pistettä tulee varmasti.

Toivottavasti Taimi on kunnossa!
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Toivottavasti Taimi on kunnossa!

Ainakin joulutaukoon asti poissa.

Tänään nähtiin kyllä niin huolimatonta, hengetöntä ja mielikuvituksetonta puskemista, että pahaa teki. Kaksi matsia putkeen otettu sarjajumboilta sauhut.

Pitäisikö tässä ihan jo huolestua? Ei ehkä vielä, mutta nyt on pallo heitetty valmennukselle. Nyt on kaivettava nöyryys ja työnteko takaisin peliin, ja sitä myöten juna raiteilleen. Onnistuisiko jo perjantaiksi? No, vastassa on Lukko, joten tietäähän sen miten siinä käy.

Vituttaa jo valmiiksi.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sen vielä jaksaa sulattaa, että tulee näitä huonoja jaksoja jolloin hävitään kenelle tahansa.

Sen sijaan alan olla huolissani tosissani valmennuksen kyvystä reagoida ylivoiman surkeuteen. Jos tänäänkin oltaisiin saatu tehtyä edes yksi maali ylivoimalla, voisi olla erilaisia kommentteja tääläkin.

Joulutauon jälkeen tulee enään yksi 10 päivän paussi ja sitten ihmetellään kovia pelejä, joihin ei päästä tällä tahdilla. Joulutauon jälkeen on pakko olla nähtävissä jotain parannusta, ylöstuonnissa, kuvion rauhoittamisessa ja mielikuvituksessa. Vaikka meillä on "puukäsi" pakkeja, on hyökkäyksessä niiin paljon taitoa, ettei voi laittaa pelkästään sen syyksi. Ja siellä katsomossa istuu Jyrkkiö joten Kiven mielestä ei selvästikään ole kiekollisesta pakista pulaa.

Nyt Jyrkkiölle avautuu mahdollisuus ja näin ollen nähdään myös onko Jessestä messiasta YV:lle. Mutta kuten Caldwellin paluu näytti, vaikkei täydessä kunnossa ollutkaan, ei se yksi pakki kevättä tee.

Huolestuttaa paljon...
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
"Ei ole hyvä tämä"

Kävi siis pahin mahdollinen, ja tästä 2x Ilves & SaiPa peliputkesta tuli vain mitättömät neljä pistettä. Ja mikä pahinta niin peli oli kaikkineen aivan kaameaa, ja korvien välistähän homma kiinni oli, kyllähän se näkyi Ivaloon asti. Pelaajat alisuorittivat mainituissa otteluissa, mutta kyllähän myös valmennus epäonnistui yhtä lailla omassa hommassaan. Olen jo aiemmin ollut huolissani valmennuksen kyvyttömyydestä valmistaa joukkue näihin peleihin peräpään joukkueita vastaan sekä sen kykyyn reagoida tilanteisiin pelin sisällä, ja nämä huolet sen kuin vain kasvavat..

Nyt kun myös Jokerit ja Pelicans kompuroivat koko ajan, niin näistä peleistä olisi ilman muuta pitänyt ottaa paljon enemmän pisteitä. Vaikka toisaalta, nyt näyttää siltä että neljän sakista olisi nimenomaan päästävä pois, tai tällä menolla keväällä ei pärjätä sitäkään vähää kuin viime keväänä jos mennään hankkimaan itselle "kotietu"..
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oli kyllä eilen kaameaa katsella peliä. Lataus puuttui täysin. Jääkiekko on peli jossa lataus pitää hakea joka peliin uudelleen, muuten ei tule mitään. Taistelukirves on ollut jo hetken aikaa todella hukassa ja pelaamisen taso vajoaa alaspäin kuin lehmän häntä. Tehdään asioita joita ei osata, hyvänä esimerkkinä Ville Uusitalo, joka koheltaa kiekon kanssa minkä ehtii. Ei pelaa enää vahvuuksillaan eli nopea helppo avaus hyökkääjälle, vaan yrittää liikaa. Nyt pitäisi valmennuksen teroittaa taas perusasioiden pariin palaamista, nyt tehdään asiat liian vaikeaksi. YV:ssa ei edes tiedetä ketä kiekon vie sisään alueelle, eilenkin 4-3 YV:ssa kiekkoa kuskasi sisään Kudroc, tuskin oli ennalta sovittu kuvio? Mielikuvitusta kaipaisin myös YV:n muutenkin. Jos ei pakit riitä viivapelaamiseen voidaan käyttää hyökkääjiä, esim Yetmanin kuti on täysin käyttämättä. Smolenak vetelee edelleen ylipitkiä vaihtoja selkä suorana, miksei tähän puututa? Uusikartano on täysin puhki, putki ei kulje ollenkaan. Samoin Santavuori. Eletään toki vuoden raskainta aikaa mutta edes yritystä pitäisi olla. Pelataan tärkeistä pisteistä kevättä ajatellen, eikä paljoa vaadittaisi että ne saa.
 
Muistaakseni Summanen totesi kirjassaan, että valmentajan on luotava jokaiselle ottelulle merkitys.
Mielestäni lähes jokaisen pelaajan otteista paistoi eilen, että valmennus epäonnistui tällä saralla.

Ässät on esittänyt tällä kaudella lukuisia aneemisia esityksiä ja mielestäni aneemisten esitysten jälkeen olisi kovempikin rotaatio paikallaan kuin vain nelosketjun laiturit tai yksi puolustaja.
Nyt kun Caldwell on sivussa, niin Bornalle peliaikaa ja Aaltoselle voisi antaa paikan sentterinä. Onnistui siinä roolissa HPK:ssa.

Lisäksi Uusitalolle voisi tehdä pieni lepo hyvää. Annettaisiin nyt sitten Jyrkkiölle kunnon näytön paikka ykkösparissa Tapsan vierellä ja Mielonen kotiin ja kentälle. Jos kärkipelaajat ovat aneemisia, niin rotaation pitää koskea myös heitä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Muistaakseni Summanen totesi kirjassaan, että valmentajan on luotava jokaiselle ottelulle merkitys.
Mielestäni lähes jokaisen pelaajan otteista paistoi eilen, että valmennus epäonnistui tällä saralla.

Ei paskempi analyysi kun miettii eilisen lähtökohtia: Marraskuu. Tiistai-ilta. Vastassa SaiPa - porilaisittain tuo epäseksikkyyden synonyymi, joka on vieläpä liigassa viimeisenä 30 pistettä Ässiä perässä.

Valmennuksen tehtävä on pitää huolta siitä että silkohapsille riittää peli-iloa myös tässä tilanteessa, sillä kuten eilen näytettiin toteen, niin helposti pelaajat valuvat hallille töihinsä tässä tilanteessa samalla mentaliteetilla, kuin päivätyössä käyvä seisomakatsomon hitsari on saman päivän aamuna itse valunut omalle työpaikalleen..

Moni kiekkoilija vastaa kysymykseen "miksi pelaat jääkiekkoa" sanomalla että koska se on niin kivaa. No eipä ole sekään näemmä aina niin kivaa, esimerkiksi marraskuisena tiistaina liigajumbo SaiPaa vastaan. Mutta hommathan on hoidettava, eikös juu.. ja tässä valmennuksella on iso rooli
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
"Joku sieltä yleisöstä huusikin, että tylsää. Olen kyllä aivan samaa mieltä. Vaihtoaitiossa olisi pitänyt tapahtua jotain, että joku olisi noussut esille ja tehnyt sellaista, millä sinne olisi tullut säpinää, Kivi kommentoi" -Jatkoaika.com

Ymmärrän kyllä mitä Kivi tuossa haki takaa mutta olisi hän itsekin voinut jotain muutoksia tehdä pelinaikana esim. ketjuihin, koska missään vaiheessa Ässät ei saanut hommaa kunnolla toimimaan. Miliisikään ei voinut mitään herätystä joukkueelle tehdä, kun Taimi oli jo telakalla.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Muistaakseni Summanen totesi kirjassaan, että valmentajan on luotava jokaiselle ottelulle merkitys.
Mielestäni lähes jokaisen pelaajan otteista paistoi eilen, että valmennus epäonnistui tällä saralla.

Olen tästä samaa mieltä, keskittymisen puute on näkynyt muutamassa pelissä peräjälkeen ja tulee ilmi valmennuksen kokemattomuus. Mainittu Summanen ja Tami Tamminen ovat mestareita juuri merkityksen annossa, heistä saisi Kivi ottaa vähän oppia. Myös kunnon rotaatiota olen peräänkuuluttanut jo pidemmän aikaa ja useamassa ketjussa koska se on yksi tapa pitää joukkuetta hereillä. Viime kaudella Rocky kierrätti pelaajia aktiivisesti ja joukkueesta löytyi ratkaisijoita laajalla rintamalla: nyt on pelattu paljon samoilla kokoonpanoilla ja samat pelaajat ovat ratkoneet pelejä, tässä pelitahdissa on selvää etteivät kenenkään rahkeet veny loputtomiin. Nyt ennen joulutaukoa tarvitaan kasvojen kohotus, uusia jalkoja peliin.

Nämä ovat niitä ongelmia joita ennen kauden alkua povattiin enemmänkin, joten sikäli tässä ei mitään hätää ole. Mutta parempaan pitää silti pystyä jo seuraavassa pelissä ettei negatiivinen kierre pääse valloilleen.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ymmärrän kyllä mitä Kivi tuossa haki takaa mutta olisi hän itsekin voinut jotain muutoksia tehdä pelinaikana esim. ketjuihin, koska missään vaiheessa Ässät ei saanut hommaa kunnolla toimimaan.

Täsmälleen näin. Jos pelaajista ei irtoa tarpeeksi, on valmentajan velvollisuus luoda sitä säpinää. Kivi on itse pelannut Jortikan, Ketolan ja Tammisen valmennuksessa joten hänen pitäisi tietää tämä. Vähän ryhtiä siihen penkkitason toimintaan, on parempi hävitä taistellen kuin vähän vähältä luovuttaen.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Muistaakseni Summanen totesi kirjassaan, että valmentajan on luotava jokaiselle ottelulle merkitys.Mielestäni lähes jokaisen pelaajan otteista paistoi eilen, että valmennus epäonnistui tällä saralla.
Näin sanoo Raimo Summanen, joka on saanut kenkää niin monta kertaa kesken kauden mistä milloinkin. Onhan se totta, että jokainen ottelutapahtuma on yhtä tärkeä, mutta jotenkin se saa minut hymähtämään, kun tuo teksti on otettu Summasen kirjasta. Koskakohan Summanen on vetänyt kauden kokonaan loppuun ja kuinka monta kertaa?

Jos katsoo Ässien materiaalia ja samalla vertaa materiaalia niihin joukkueihin, jotka ovat sarjataulukossa Ässien takana, niin aika hyvin ollaan pärjätty.

Muutaman ottelun rämpiminen tekee Ässille hyvää. Silloin kun vitutus kasvaa suureksi ja homma ei toimi, se antaa kasvun uudelle paremmalle jaksolle. Se kuuluu urheiluun.

On vaikea saada tappamisen makua pelaamiseen jos pelaajalla on ns. "tarpeeksi mukava olo". Kun ollaan tavallaan saavutettu maksimitaso eikä ole mahdollista nousta ylemmäs, seurauksena on yleensä nopea romahdus.

Se miksi Kalpa on muutaman pisteen Ässien edellä johtuu siitä, että Sami Kapanen antaa joukkueelle ylimääräistä energiaa. Ketään ei kehtaa löysätä Kapasen silmien edessä. Ässiltä puuttuu tälläinen pelaaja.

Joskus olen leikkinyt ajatuksella, miten Ässien nuoret kehittyisi jos Ässien joukkueessa olisi "Sami Kapanen"? Olisiko eilinen Ässät - Saipa päättynyt 2-1??
Itse uskon siihen, että joukkue kyykkää helpommin valmentajalle kuin tähtipelaajalle. Legendan edessä on vaikeampi vetää löysästi.

Positiivista tässä on se, että Ässät voitttaa viidestä ottelusta kolme, pelaa yhden jatkoajalle ja häviää yhden.

Kun taas pahinta on se, että sahaat ylös ja alas. Se kuluttaa voimavaroja. Voitat viidestä pelistä kaksi ja häviät toiset kaksi, ja yksi päättyy tasan
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Näin sanoo Raimo Summanen, joka on saanut kenkää niin monta kertaa kesken kauden mistä milloinkin. Onhan se totta, että jokainen ottelutapahtuma on yhtä tärkeä, mutta jotenkin se saa minut hymähtämään, kun tuo teksti on otettu Summasen kirjasta. Koskakohan Summanen on vetänyt kauden kokonaan loppuun ja kuinka monta kertaa?

Summasen työhistoria ei mielestäni vie pohjaa hänen ajatuksiltaan. "Meidän päivä" käsittelee sitä paitsi hänen ajatuksiaan valmentamisesta World Cupiin 04 saakka, siihen asti Ramin ura oli yhtä voittokulkua.

Mutta samaa mieltä olen yleisellä tasolla siitä että joukkueesta pitää löytyä myös sisäistä johtajuutta ja että esimerkiksi eilen sitä ei löytynyt, Ude parhaana esimerkkinä.
 
Jos katsoo Ässien materiaalia ja samalla vertaa materiaalia niihin joukkueihin, jotka ovat sarjataulukossa Ässien takana, niin aika hyvin ollaan pärjätty.
Toki. Ei se kuitenkaan oikeuta hoitamaan hommia huonosti aina välillä. Mielestäni valmentajan tehtäviin kuuluu olla hereillä sen suhteen, ketkä pelaajat ovat mukavoituneita sillä hetkellä ja korvata heidät nälkäisemmillä kavereilla. Laaja rosteri mahdollistaisi tämän, mutta pelaajia on lainailtu ympäri Pohjolaa ja seurauksena on se, että muuttumaton kokoonpano tylsistyy ja voittamisenhalu heikkenee.

Muutaman ottelun rämpiminen tekee Ässille hyvää. Silloin kun vitutus kasvaa suureksi ja homma ei toimi, se antaa kasvun uudelle paremmalle jaksolle. Se kuuluu urheiluun.
Kyllähän joukkue vahvistuu pohjakosketusten kautta, mikäli asioihin reagoidaan. Jatkaminen samalla kokoonpanolla antaa mielestäni signaalin siitä, että valmennus hyväksyy aneemisuuden. Esim. Uusitalo on pelannut kolme viimeistä ottelua surkeasti.

On vaikea saada tappamisen makua pelaamiseen jos pelaajalla on ns. "tarpeeksi mukava olo". Kun ollaan tavallaan saavutettu maksimitaso eikä ole mahdollista nousta ylemmäs, seurauksena on yleensä nopea romahdus.
Tapahtumien valossa mukava olo on seurausta pelipaikan varmuudesta. Ei siitä, etteikö Ässillä olisi noustavaa ja parannettavaa. Tappio Ilvekselle ei tuonut tappamisen meininkiä, vaan aneemisuuden annettiin jatkua.

Ehkä tuosta tulee liiankin kriittinen kannanotto. Pidän pääosin Karrin tyylistä ja tulokset ovat yleisellä tasolla kelvolliset. Paremminkin asiat voisi kuitenkin hoitaa. Mielestäni.
 

Travel Boss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, RU-38, NHL
Myös kunnon rotaatiota olen peräänkuuluttanut jo pidemmän aikaa ja useamassa ketjussa koska se on yksi tapa pitää joukkuetta hereillä. Viime kaudella Rocky kierrätti pelaajia aktiivisesti ja joukkueesta löytyi ratkaisijoita laajalla rintamalla: nyt on pelattu paljon samoilla kokoonpanoilla ja samat pelaajat ovat ratkoneet pelejä, tässä pelitahdissa on selvää etteivät kenenkään rahkeet veny loputtomiin. Nyt ennen joulutaukoa tarvitaan kasvojen kohotus, uusia jalkoja peliin.

Samaa mieltä. Valitettavasti rotaatio ei tarjoa mitään vaihtoehtoa sentterin paikalle. Dixon on tällä hetkellä kaikki kaikessa ja pelaa niin paljon kuin pystyy. Niemeltä ja Sillanpäältä on odotettu jo puoli kautta pysyvää askelta uudelle tasolle, mutta tätä ei olla nähty. Uusikartanolla on mykoplasmoineen täysi työ pysyä ketjunsa vauhdissa ja mies joutuukin pelaamaan mielestäni aivan liikaa. Sentteriosaston kanssa mennään tällä hetkellä hiuslangan varassa ja keskenkuntoisen pelaajan peluuttamisessa piilee aiva normaalia suurempi loukkaantumisriski. Akia pitäisi lepuuttaa reilusti ja peluuttaa ainakin jouluun asti pienemmällä peliajalla. Valitettavasti Niemi ja Sillanpää eivät osoita merkkejä valmiudesta ottaa lisävastuuta. Lisäksi heitäkin olisi hyvä hiukan "tuulettaa" rotaatiossa, josko parin pelin huili avaisi hieman aivoituksia kentällä. Onko Ruisman kotiinkutsu aiheellista? Mielestäni - kyllä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Niemeltä ja Sillanpäältä on odotettu jo puoli kautta pysyvää askelta uudelle tasolle, mutta tätä ei olla nähty. Uusikartanolla on mykoplasmoineen täysi työ pysyä ketjunsa vauhdissa ja mies joutuukin pelaamaan mielestäni aivan liikaa. Sentteriosaston kanssa mennään tällä hetkellä hiuslangan varassa ja keskenkuntoisen pelaajan peluuttamisessa piilee aiva normaalia suurempi loukkaantumisriski. Akia pitäisi lepuuttaa reilusti ja peluuttaa ainakin jouluun asti pienemmällä peliajalla. Valitettavasti Niemi ja Sillanpää eivät osoita merkkejä valmiudesta ottaa lisävastuuta.

Tästä kaikesta samaa mieltä. AUK ei ole kunnolla toipunut edelleenkään, kyllähän sen näkee. Mutta silti meidän omat nuoret sentterimme ovat se huolenaihe numero yksi, tai siis lähinnä Niemi. Hänen kehityksensä on jotenkin pysähtynyt, mies ei ole tehnyt maaliakaan yli kahteen kuukauteen, ja ennen kuin kukaan ehtii sanoa ettei se ole pääasiallinen tehtävänsä, niin eipä hän ole muutenkaan mitenkään liikoja edukseen erottunut. Tuolla tasolla pelaava Niemi on liigan kolmossentterien(kin) joukossa pelkkä tusinamies, ja mikä pahinta niin hän myös uhkaa jämähtää sellaiseksi.. Sillanpää on kuitenkin vielä omassa roolissaan erittäin hyvä suhteessa Niemeen

Olen miettinyt itsekin että tässä kuulkaa tarvittaisiin yksi sentteri lisää, ihan jo pelkän rotaationkin nimissä: hankinta olisi koodinimellä "kakkossentteri". AUK:n antaisin minäkin levätä sen jälkeen, ja sitten myöhemmin Niemi rotaatioon jos hommasta ei kerran mitään tule.. liian veitsenterällä ollaan nyt sentterien suhteen, se osasto on koko joukkueen heikoin lenkki

Ja korostan että Ruisman ottaminen mukaan ei ole ratkaisu, tarvittaisiin nimenomaan selkeästi rutinoituneempi kaveri joka kykenee ottamaan kakkossentterin viitan kannettavakseen. Ai jai, kun nyt olisi tarjolla joku Tero Koskiranta tai Jarkko (A.) Immonen..
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuolla tasolla pelaava Niemi on liigan kolmossentterien(kin) joukossa pelkkä tusinamies, ja mikä pahinta niin hän myös uhkaa jämähtää sellaiseksi..

Lainaan kohdan, josta olen hieman eri mieltä. Näen Niemen erittäinkin potentiaaliseksi pelaajaksi tulevaisuudessa ja olin erittäin mielissäni, kun hänelle sorvattiin pitkä jatko.
Samaa mieltä siitä, että tämän hetkinen taso ei ole sitä, mitä odotettiin ehkä jo tällä kaudella, varsinkin hyökkäyspäässä.
Muutoin PataJaskan kanssa aika lailla samoilla linjoilla, sentteriä voisi "kalastaa".
Niemelle voisi tehdä terää pieni herättely ja kilpailu.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tästä kaikesta samaa mieltä. AUK ei ole kunnolla toipunut edelleenkään, kyllähän sen näkee...

Tätä lajia voi näköjään katsella monella tavalla. AUK pelaa illasta toiseen omalla tasollaan, puolustaa ja antaa älykkäitä syöttöjä. Valitettavasti tällä hetkellä Santavuori on täysin varjojen mailla ja Armiankin tekeminen ei ole vielä hyvällä tasolla.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Tätä lajia voi näköjään katsella monella tavalla. AUK pelaa illasta toiseen omalla tasollaan, puolustaa ja antaa älykkäitä syöttöjä. Valitettavasti tällä hetkellä Santavuori on täysin varjojen mailla ja Armiankin tekeminen ei ole vielä hyvällä tasolla.
Niin voi, koska mielestäni tuosta kolmikosta Santavuori on pelannut parhaiten. AUK kyllä pelaa omaan suuntaan hyvin, mutta jotenkin sitä samaa Akia mitä esim. viime kaudella nähtiin ei ole nähty vielä tällä kaudella. Hoitaisi oman tonttinsa mikäli se olisi vaikka kolmossentteri, mutta sellainen tietynlainen räväkkyys mitä kahden ekan ketjun johtajalta vaaditaan on jäänyt sairastuvalle.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
AUK pelaa illasta toiseen omalla tasollaan, puolustaa ja antaa älykkäitä syöttöjä.

Suosittelisin nauttimaan hieman vähemmän virvokkeita niissä peleissä niin pysyy aivot silmien mukana peliä katsoessa.

AUK on ollut kaikkea muuta kuin tasollaan alku kauden. Tai jos tuo on miehen todellinen taso niin suosittelen Toivolalle että purkaa miehen sopimuksen niin pääsee Aki pelaamaan muiden tasoistensa kanssa TuToon.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...AUK on ollut kaikkea muuta kuin tasollaan alku kauden...

Alkukaudella ei ollutkaan, puhuin tämän hetkisestä tilanteesta. Varmasti pystyy kiristään ruuvia vielä, mutta suoritustaso on tällä hetkellä hyvä. Saipa ottelussakin useita hyviä väläytyksiä hyökkäyspäässä, puolustamisen hän hoitanut aina hyvin. Tuossa pelissä muuten heitettiin kolmannessa erässä kaksikko Santavuori - Armia vilttiin ja AUK:n laitureiksi tuli Sillanpää ja Aaltonen, ilmeiseti Kivikään ei ole tyytyväinen laitureiden toimintaan.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Valitettavasti tällä hetkellä Santavuori on täysin varjojen mailla

Santavuoren pelien taso heittelee kyllä luvattoman paljon. Vasta äskettäin kaveri oli todella liekeissä ja näytti jo palanneen edelliskauden tasolleen. Nyt taas tekeminen tuntuu todella väkinäiseltä. Sama koskee myös Mika Niemeä, putki ei nyt tunnu kulkevan yhtään mihinkään, SaiPa-pelissä tämä jalkahitaus konkretisoitui tyhmänä hyökkäyspään koukkujäähynä. Käsiä ja peliälyä on, vauhtia ei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös