Kivikausi 2011–2012 – otteet kaukalossa

  • 281 022
  • 1 187

ileis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lievää unettomuutta havaittavissa ja tulipa pientä tilastoselailua harrasteltua. Alkoi nimittäin mietityttämään Ässien 7 pelissä tekemät 6 maalia vastustajan tyhjään maaliin. Ettei olisi jonkun sortin ennätys? Zaborsky ja Uusitalo ovat toimineet pisterohmuina. Zaborsky tehnyt 60% maaleistaan eli kolme viidestä tyhjiin ja Uusitalon pisteistä 40% (1+3) on syntynyt vastustajan pelatessa ilman maalivahtia.

Koko viime kauden aikana Ässät teki 8 maalia tyhjiin eli alku on tänä vuonna ollut tuollakin saralla terävä. Pisterohmuna viime kaudella kunnostui Kuparinen saalistamalla tehot 0+3.

Jotenkin muistelen Ässien tehneen yleensä vähänlaisesti maaleja tyhjiin, mutta toki se selittyy osin sillä, että sen tehdäkseen on yleensä oltava johdossa loppuhetkillä. Ja jokunen vuosi meni niin, ettei tuo ollut ihan jokailtaista. :D
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Tästä farssista alkaa tulemaan mieleen Vintiöiden kesämies-sketsit.

"Mie en saa haukkuu Jyrkkiöö, sit mie en saa haukkuu Armiaa. Ylivoimaa ja alivoimaa mie en saa haukkuu. Sit mie en saa haukkuu Uustalloo, enkä mie saa haukkuu koko ykkösketjuu."

Onko se nyt niin kamalaa jos esitetään omia mielipiteitä joukkueen otteista, oli ne sitten positiiivisia taikka negatiivisia.

Aina ei voi onnistua, se on selvää. Huippu-urheilijan pitäisiä kyllä pystyä tasaiseen suoritukseen mutta ihmisiä hekin vain ovat.

Eikä tässä tarvitse hakea syytä negatiivisuudelle kovin kaukaa. Ei siitä kuitenkaan montaa vuotta ole kun Pata pyristeli kaudesta toiseen pahnan pohjimmaisena. Jos syksy meni huonosti niin keväällä tuli tason nosto joka ei kuitenkaan riittänyt pleijjareihin pääsemiseen. Ja jos alkukausi oli hyvä niin loppukausi oli sellasta sontaa että pleijjarit jäivät ulottumattomiin. Nöyräksi oppi ässäfani noina vuosina, eikä siitä nöyryydestä ole vielä eroon päässyt. Tosin pessimisti ei pety...

Jyrkkiö saa pysyä katsomossa kun Caldwell palaa kaukaloon. Siihen asti saisi kloppi pelata Honkasen tilalla. Honkasesta voisi tehdä uuden järkkärin hallille.

Uusitalolta on kyllä tullut noissa kotipeleissä sellaisia hasardeja että huh huh. Pelaisi edes viime kauden tasollaan, en mitään tason nostoa enää odotakkaan. Nyt ukko on vaipunut ekan ässäkautensa tasolle, kohnottaa ja kimpoilee mihin sattuu. Tosin piste- ja +/-tilasto näyttää kyllä ihan päinvastaista mutta kuitenkin.

Armialle nöyryyttä pikku katsomokomennuksella, ei se ura siihen tyssää.

Ulkkariketjun peli ei ole noissa kotipeleissä mitenkään säväyttänyt mutta pisteiden valossa ketju on onnistunut hyvin.

- Kakkosketju ykköseksi
- Kolmonen kakkoseksi
- Ykkönen kolmoseksi
- Yetman ja Santavuori vaihtakoot paikkaa
- Mäkilä stunttaamaan Armiaa

Ai niin, maalivahtipeli. Järvenpää on pelannut hienosti ja Raanta on pelannut hyvin, raumalaiseksi.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Huomissa aamutreeneissä pitäisi olla kunnon rangaistusluistelut muistuttamassa nöyryydestä, mikä unohdettiin tänään toisen erän viimeisillä sekunneilla. Ässät menestyy keväällä tekemällä niitä asioita mitä osaa parhaalla mahdollisella tasolla, ei höntyilyä, ei ylimielisyyttä.

Tämä olisi tyly tempaus Mike Keenanin malliin, mutta tuskin Karri sentään tuohon lähtee raskaan vierasreissun jälkeen. Lauantaina on kuitenkin vastassa Ifk jonka vaarallisuutta tuskin tarvitsee pelaajille erikseen teroittaa. Eikös siitä ole päivälleen vuosi kun Ässät vieraili legendaarisesti Helsingissä? Ehkä Karri voisi vilauttaa otteluvideota?

Joukkueen kannalta tämä tilanne on itse asiassa hyvä. Jos nyt tulisi vasaan joku Hpk, olisi leijumisen vaara paljon suurempi.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viime kaudella tässä vaiheessa kautta meillä oli 12 pistettä koossa. 2 peliä oli hävitty kotona jäämällä nollille ja Helsingissä otettu käkeen 11-3. Tehtyjä maaleja oli 17 päästettyjä 23. Lopputulos oli runkosarjan 2. sija. Eiköhän nyttekin olla ihan aikataulussa? ...

Sanoin, että olen huolissani muutamasta asiasta Ässien pelissä, en väittänyt, etteikö Ässät olisi aikataulussa.

Rautakallio kertoi tänään SK:ssa vihaavansa kahta asiaa, häviämistä ja välinpitämättömyyttä. Eilen pelissä toisen erän puolenvälin jälkeen näkyin runsain mitoin Ässäpelaajien välinpitämättömyytta ja siihen valmennuksen pitää puuttua.

Ässillä on menossa raskas vaihe, kuusi peliä 12 päivää ja neljän päivän vierasturnee. Tällöin 3 - 0 johtoasemassa pitää käyttää mahdollisimman vähän energiaa, turvata johto ja pelata riskittömästi. Vastustajan pitää tehdä neljä maalia voittaakseen, meidän ei yhtään. Eilen tällaista peliä ei näkynyt, tehtiin hölmöjä ratkaisuja, ei ajateltu puolustuksen kautta, otettiin tyhmiä jäähyjä. Tällainen välipitämättömyys pitää karsia välittömästi pois, jos halutaan viedä peliä eteenpäin. Nyt Ässien joukkueen vaatimustaso täytyy olla korkea, valmennuksella on käytössä laaja ja laadukas rosteri, rotaatiota lisää.
 
Pitkälti samaa mieltä kuin TosiFani tuolla aiemmin. Tosin en ole varma siitä, että runtu olisi oikea tapa käsitellä asiaa.

Mielestäni Uusitalon ja Armian pelistä on paistanut se, että heidän pelaamisessaan on liian iso painoarvo muilla asioilla kuin joukkueen edulla.

Onko Uusitalolle tullut puolustajien pistepörssin voiton uusiminen joukkueen etua tärkeämmäksi asiaksi?

Onko Armialle tullut näyttävien maalien tekeminen joukkueen etua tärkeämmäksi asiaksi? Toki on ymmärrettävää, että kauden ensimmäiset ottelut olivat vaikeita ja odotukset eivät täyttyneet ja sitä kautta tarve vakuuttaa maagisista taidoistaan saattaa ylikorostua. Mielestäni asiaan pitää kuitenkin puuttua, kun oireet tulevat näkyviin.
Samoin on ymmärrettävää, että poika joutui kesällä melkoiseen pyöritykseen. Haastatteluja, munalätkää, totosponsorointia jne. Varmasti aiheuttavat hämmennystä. Olisiko seuran taholta mahdollista ja sitä kautta toivottavaa rajoittaa hänen ympärillään pyörivää sirkusta?
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Negatiivisista asioista voi löytää myös hyvää. IMO on hienoa, että näinkin paskalla pelillä jossa virheitä tuli hirveästi ja tyhmiä jäähyjä otettiin eikä oikein oltu 0-3 tilanteessa nöyriä, kuitenkin voitettiin. Toki yksilöitä pitää valistaa miten ei oteta jäähyjä jne.. mutta joukkuetta kokonaisuutena on turha kyllä lähteä haukkumaan, oli siellä paljon nöyrää peliäkin, joiltakin.

Ja mitä tulee Armiaan ja Uusitaloon. Udella taas tukka hulmuaa ja virheitä sattuu. Niitä sattuu änärissäkin parhaalle pakille, ei kukaan ole täydellinen. Ripaus vain huolellisuutta ja hyvä tulee, oli kuitenkin vasta kauden 7. peli. Ude jo johtaa pistepörssejä ja +- tilastoa joten paljosta ei Uden ongelmat ole kiinni.

Armia ehdottaminen katsomoon hakemaan sitä nöyryyttä on taas niin prkleen tyhmää puhetta, ainakin tällä hetkellä. Joo, otti kolme jäähyä ja yhdestä kostautui mutta myös hankki yhden jäähyn jonka aikana Smolenak rankas ja teki vielä itse yhden joten plussalle taidettiin jäädä? Ja kun se eka maali vihdoin tuli, nyt juuri on se hetki jolloin pojan pitää antaa pelata. Voisin lisäksi väittää, että Armian yksinyrittämiset johtuvat osittain myös kentästä missä pelaa. Yetman ei ole mikään Santavuori joka tarjoilee vaan lähes yhtä paha kiekon kuskaaja. Ykkönen ei ole tasapainossa ja sille pitäisikin Kiven jotain tehdä, joko Santavuori ylös tai sitten sitten Savinainen.

Kyllä HIFK peliin pitää pientä muutosta tapahtua asenteessa, eilisen esityksellä voi tulla kylmää kyytiä. Turhat jäähyt pois ja pikkasen nöyryyttä joillekkin ja taas lennetään!
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Ykkönen ei ole tasapainossa ja sille pitäisikin Kiven jotain tehdä, joko Santavuori ylös tai sitten sitten Savinainen.

Kyllä. Armia tarvitsee varsinkin uransa tässä vaiheessa ketjuunsa kaksi pelaamistaan tukevaa pelaajaa. Yetman on kuitenkin pohjimmiltaan viimeistelijä itsekin, joten ketjun rakenne ei toimi. Jompikumpi S-miehistä voisi hyvinkin sopia tuohon.

Itse lähtisin koittamaan Armiaa Niemen ja Savinaisen kanssa, jolloin AUK:n laidoille tulisivat viimevuoden alkukauden ykkösketjun Santavuori ja Yetman.

Positiivista kuitenkin on se, että eilen ei pelattu hyvin ja silti voitettiin. Kivi joukkoineen varmasti työstää negatiivisia elementtejä pois päivittäin. Ja eilisen ykköserän esitys 60minuuttia ja huomenna kaatuu IFK.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näkikö kukaan Kiven haastattelua eilisen pelin jälkeen? Jos näki, niin ei pitäisi olla mitään huolta siitä etteikö hän antanut eilen pelaajille negatiivista palautetta isolla kädellä. Mies kävi varsin lämpöisenä. "vieläkin nousee sauhu päästä".

Mielestäni Ässien peli ei ole vielä valmista. Omiin silmiini näyttää siltä, että joukkue on edelleen opin tiellä ja peli kehittyy kohti kevättä. Olen jo aiemmin kirjoittanut siitä, että mikäli Ässät on tehnyt ja tekee fyysiset harjoitukset niin, että keväällä ollaan kuntohuipussa, tulee joukkue olemaan hel-ve-tin vaikea voitettava.

Onko Tosifanilla jotain muuta tietoa tai onko näkemys muuten erilainen? Vai perustuuko tämä "nyt on syksy, joukkueen pitää ymmärtää se" -mentaliteetti ainoastaan yksilöiden ajoittaiseen kurittomuteen. Isossa kuvassa en nimittäin itse näe ongelmia tämän asian suhteen.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Maailman ainoa Porin tori-Hesen jonoakin armottomampi paikka on kyllä Jatkoajan Ässä-osio :)

Selvää on että joukkueen peli on kaukana valmiista, mutta siitä on vaikea tehdä mitään kauhean pitkälle vieviä johtopäätöksiä kun voittoja tulee koko ajan, ja toinen toistaan kovemmista joukkueista. Joudun toistamaan nyt sen saman kun viime kaudella näihin aikoihin: ensimmäisestä runkosarja neljänneksestä on nyt puolet pelattu, ja pisteitä tulee kovalla tahdilla. Ensimmäisen 15 pelin aikana kaikkein tärkeintä on että kyetään kerryttämään pistepuskuria koko kautta ajatellen. Ensimmäisen neljänneksen aikana on se paikka iskeä, se on aivan sama millä tyylillä niitä pisteitä tulee, ainoa oleellisen asia on että niitä tulee.. jos sitten marraskuussa tai kevättalvella alkaa homma tökkiä. Kyllä se peli siitä sitten kehittyy kauden edestessä, nyt ei ole millään muulla väliä kuin että saadaan pisteitä, tämä alku kun on ainoa tilaisuus päästä iskemään puskista. Ja koska tällä kaudella ei edes päästä enää iskemään niin puskista, sillä Ässiltä osataan jo odottaakin kohtalaista menestystä, niin sitä suuremmalla syyllä on tärkeää että niitä pisteitä sitten myös tulee..

Tiettyjen nimimerkkien itku siitä että vaikka pelaaja X tekisi pelissä tehot 2+1, niin hän oli silti pelin sisällä liian näkymätön, on tässä vaiheessa kautta aivan turhaa. Kyllä se kokonaisuus siitä hakeutuu uomiinsa, kaikki näkevät että aihio on aivan valtavan hyvä. Tärkeintä on että kaverit saavat onnistumisen kokemuksia ja itseluottamus sekä omaan että joukkueen tekemiseen sen kuin kasvaa. Sitä henkistä selkärankaa tullaan totta vie keväällä tarvitsemaan, eiköhän viime kevätkin sen jo osoittanut. Nyt on se aika jolloin pitää iloita siitä että Pata-laiva seilaa kovassa myötäisessä ja sekavillakin otteilla tulee voittoja. Kokonaisuus hiotuu kyllä..
 

Kuusumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelitilanteesta johtuvat käden kohotukset
- Kakkosketju ykköseksi

Jos viittaat, että ulkkariketjun pitäisi olla ykkösketju, niin sitähän se on ollut jo monta ottelua putkeen. Saa ylivoimaisesti eniten peliaikaa. Sillä nyt ei ole mitään merkitystä, mikä ketju on aloitusketjuna.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Lauantaina tulee Poriin paras mahdollinen tasonmittari eli iso-paha-IFK. Siellä on taitoa, kovuutta ja nopeita jalkoja yllinkyllin ja Ässät saa pistää parastaan jotta kolme pistettä jäävät kotiin. Mikäli tuo taisto voitetaan niin eiköhän sen jälkeen voida vähäksi aikaa antaa vain poikien pelata ja unohtaa negailut...

Kausi on vielä pitkä ja Kivinen.
 

frodo

Jäsen
Itse lähtisin koittamaan Armiaa Niemen ja Savinaisen kanssa, jolloin AUK:n laidoille tulisivat viimevuoden alkukauden ykkösketjun Santavuori ja Yetman.

Hyvä idea. Kaksi liekeissä olevaa hyökkääjää Niemi ja Savinainen Armian rinnalle. Muutenkin Niemelle soisi enemmän peliaikaa palkkioksi hyvistä otteista. Jotenkin tuntuu että Joel joutuu tällä hetkellä tekemään liikaa eri asioita kentällä, eikä pysty oikeen keskittymään omaan peliinsä. Huomiseen HIFK peliin olisi kiva nähdä hyökkäys tässä muodossa:

Armia-Niemi-Savinainen

Zaborsky-Dixon-Smolenak

Yetman-AUK-Santavuori

Mutanen-Sillanpää-Laaksonen
 

Emiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joopa joo. Alkaa näyttämään siltä, että olen ensimmäistä kertaa elämässäni väärässä. Onhan tuo peli parantunut huomattavasti, vaikka tiettyjä vaikeuksia vielä on. Peluutus tosiaan kummastuttaa, Niemelle vastuuta enemmän ja kurinalaisuutta lisää. Täytyisi pitää mielessä, että kaikki tähtää kevääseen. Nyt odotukset ovat korkeammalla kuin viimekaudella. Aika hyvä fiilis ylipäätänsä. Mutta joo, I'll get my coat :) Toistaiseksi.
 

Pata-Ässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Coast Titans
Olisi varmaan ensimmäinen kerta historiassa, kun noustaan sarjakärkeen ja jätkille lyödään rangaistusluistelut aamujäillä.

En nähnyt peliä eli kommentoin vain yleisellä tasolla.

Ei rangaistuluistelu voi olla kiinni ottelun lopputuloksesta tai sarjasijoituksesta. Mikäli joukkueen asenne tai toiminta vaativat kurinpalautusta niin kyllä se on hoidettava. Muuten ongelmat vain jatkuvat. Parempi kitkeä rikkaruohot, kun niitä on vielä vähän.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Paketti kasaan ja hyvällä jalalla huomenna liikkeelle. Turha löysäily pois eikä yhtään typerää jäähyä niin paremmat kuin hyvät mahdollisuudet jatkaa 3 pisteen iltapuhteita, niin sekaisin HIFK oli tänään.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Paketti kasaan ja hyvällä jalalla huomenna liikkeelle. Turha löysäily pois eikä yhtään typerää jäähyä niin paremmat kuin hyvät mahdollisuudet jatkaa 3 pisteen iltapuhteita, niin sekaisin HIFK oli tänään.

Niin Ässien ja Uusitalon arvostelijat, katsokaa miten sekaisin suuret Jyp ja IFK tällä hetkellä ovat? Aivan varmasti molemmat näistä silti nousevat vielä mitalikamppailuihin mukaan, kausi on vasta alussa. Kyllä se Uusitalokin siitä vielä tasaantuu jouluun mennessä kun on repinyt kunnon kaulan pakkien pistepörssissä ja voi keskittyä pelaamaan enemmän puolustuspään kautta ;D
 

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
Ei ehkä paras mahdollinen alku kaudelle, mutta viime pelit ovat näyttäneet mihin Ässät pystyy, taakse jäi mm. voittoputkessa ollut KalPa. Tyytyväistä poikaa ollaan.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Loistavaa... Jäätävä saldo viikon vaikeista peleistä. Zaborsky ratkoo ja oliko jo 7. maali? Periaatteessa loppuu netin selaus nyt tältä päivältä tai lentää kone seinään. Hitto kun missasin pelin.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hieman pohdintaa:

Armia tarvitsee sitä Santavuorta Yetmanin paikalle. Nyt tilanne on hieman samankaltainen kuin U20-kisoissa, eli Yetman sortuu kiekon kuskaamiseen kuten Rajala tuolloin miesten pelatessa samassa ketjussa. Näin ollen Joppe ei pääse pelaamaan täysin omilla vahvuuksillaan. Pientä apinaa näkyy jo selässä, mutta ihan turha puhua mistään komennuksista A-junnuihin. Kyllä se siitä vielä joka tapauksessa syttyy, kun kautta on menty eteenpäin, kaveri on vasta 18-vuotias.

Sammalkangas on parantanut ihan helvetisti viime kaudesta. Vaikka kiekosta ohi-sutimisia välillä ilmenee, on esimerkiksi syöttely valovuoden edellä verrattuna aikaisempaan. Pystyy jopa tukemaan aika ajoin hyökkäyksiä. Niemi pitäisi kuten todettua, nostaa ykkösentteriksi, aivan huikea pelikäsitys. Top3-tasoa tällä hetkellä.

Sitten vielä Dixon: Pakko ihailla tuota puolustustyöskentelyä. Ensin käynnistää hyökkäyksen loistavasti, jonka jälkeen toimii kolmantena puolustajana. Muun muassa takakarvaus on hienoa katseltavaa.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Armia tarvitsee sitä Santavuorta Yetmanin paikalle. Nyt tilanne on hieman samankaltainen kuin U20-kisoissa, eli Yetman sortuu kiekon kuskaamiseen kuten Rajala tuolloin miesten pelatessa samassa ketjussa. Näin ollen Joppe ei pääse pelaamaan täysin omilla vahvuuksillaan. Pientä apinaa näkyy jo selässä, mutta ihan turha puhua mistään komennuksista A-junnuihin. Kyllä se siitä vielä joka tapauksessa syttyy, kun kautta on menty eteenpäin, kaveri on vasta 18-vuotias.

Kolmannessa erässä pelasivat yhdessä, ja pari vaihtoa näytti siltä ihan oikeasti, että vanha ykkönen voisi vaikka toimia. Siellä on ketjun joka jannulla hieman henkilökohtaisia ongelmia pelin tai terveytensä kanssa (Santavuorella kaiketi vain pelinsä kanssa). Uskon, että syttyvät vielä.

Zaborsky-Dixon-Smolenak on se ketju, joka nyt kannattelee meitä. Kyllä tämä tästä vielä vertyy. Pelin avauksista olen silti kohta oikeasti huolissani, joko hyökkääjät karkaavat, tai sitten seisovin jaloin katselevat, kun neljä vastustajaa on jo pelin alla. Nelosella on hyvä liike ja kolmonenkin toimii tässä suhteessa melko hyvin.

Kakkosen ongelmana on usein se, että hyökkääjän ja pakin etäisyys on liki kaukalon mitta, ykkönen on tyytynyt heikompaan vauhtiin edellä mainituista syistä johtuen. Sentteri Uusikartano paikkaa kuitenkin paljon kokemuksellansa ja peliälyllänsä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Aika vaikea on tällä hetkellä mitään kauhean negatiivista sanottavaa keksiä. Tältä huippuvaikealta viikolta tuloksena 8/9 pistettä. Eivätkä ainoastaan ne pisteet, vaan lisäksi se tapa jolla ne voitot tulivat.. usko omaan tekemiseen täytyy olla joukkueella, ja etenkin sen tietyillä yksilöillä, aivan mielettömän korkealla

Hienoa myös nähdä että valmennusjohto selvästi reagoi asioihin myös pelin sisällä ja pelien välillä. Lisäksi se suhtautuu työhönsä sopivan tunteella, kuitenkaan tippaakaan tinkimättä ammattimaisuudesta. Voi siis hyvällä syyllä sanoa että valtakunnassa on kaikki kaikinpuolin hyvin..

Ensi viikon ohjelmaa tuossa jo vilkaisin, ja se sisältää nyt tässä tilanteessa kyllä pienen sudenkuopan: vain kaksi peliä, ja ne ovat molemmat niitä lähtökohtaisesti helpompia otteluita joista ainoa odotus on täydet kuusi pistettä. Nämä on ennenkin lahjakkaasti tunaroitu, joten yksi mittari valmennuksellekin on miten joukkueen fokus säilyy asiassa..
 

Stern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielestäni Ässät ei ole pelannut vieläkään ottelua viime kauden parhaiden pelien tasolla. Jotenkin etenkin hyökkäyspeli on sekavan näköistä, muistuttaa välillä koulun liikuntatuntien sählypelejä. Ja rumia maaleja. Mutta eipä väliä niin kauan kun pisteitä tulee :-)
 

Puksprööti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yksi todella suuri edistys on tapahtunut Toivolan ajoista. Suhonen, Rautakallio ja nyt Kivi ovat kyllä kitkeneet vuosikymmeniä eläneen rännikiekkoperinteen pois porista. Jokainen edellä mainittu valmentaja on hieman pystynyt tilannetta parantamaan ja lopputulos on se että tällä kaudella ei rännikiekkoja ole lyöty kuin silloin kun ei ole ollut muuta vaihtoehtoa / oma pelaaja valmiina odottamassa.

Aikaisemmilla kausillahan vastustajan valmentajan käsky oli kun peli saatiin Ässäpäätyyn "rännit kiinni" koska oli melko varmaa että joku sen sinne lyö ja oli helppo työ jatkaa myllytystä.
 

Kawalski

Jäsen
Suosikkijoukkue
pesäkissat
Hämääkö ketään muuta tuo Kiven yltiö-negatiivinen lähestyminen kaikkeen. Itse en ole kovin monia kehuja nähnyt, lähinnä oman porukan mollaamista ja "paremminkin olisi voinut asiat tehdä" -henkistä kannustamista.

Tuossa osiossa Karrilla on vielä valovuosia matkaa huippuvalmentajaksi. Osa porukasta kun ei tuollaisesta jatkuvasta negistelystä motivoidu vaan menee kipsiin (jo pelkästä v*tutuksesta)

Kaikkeen lähestyminen negaation kautta saattaa kantaa jonkun aikaa hedelmää mutta ei se loputtomiin kanna.

"People who continuously work out of the negative are bosses while those who primarily work out of the positive are considered real leaders."
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hämääkö ketään muuta tuo Kiven yltiö-negatiivinen lähestyminen kaikkeen. Itse en ole kovin monia kehuja nähnyt, lähinnä oman porukan mollaamista ja "paremminkin olisi voinut asiat tehdä" -henkistä kannustamista.

En tunnista Kiven yltiönegatiivisuutta ja negatkin ovat aika pieniä verrattuna edeltäjien Pekka Rautakallion ja Alpo Suhosen pahimpiin väläytyksiin.

Ylipäätään Kivellä taitaa olla silti vielä pieni todisteluvaihe päällä. Hän on aina ollut särmä jätkä, mutta julkisuudessa hänestä on puhuttu karismattomana ja kilttinä miehenä. Rockyn saappaisiin on yleisön edessä vielä matkaa, ja parhaiten sinne pääsee ärähtelemällä.

En kuitenkaan näe tässä mitänä ongelmaa. Ässät nousi lauantaina kahden maalin takaa tasoihin ja ohi Kiven haukuttua joukkueen toisella erätauolla. Joukkueet jotka menevät valmentajan takia kipsiin eivät tee niin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös