Kivikausi 2.0 – eli otteet kaukalossa 2022–2023

  • 689 029
  • 14 909

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Todettakoon vielä, että KooKoo on ollut kotonaan suurin piirtein yhtä surkea kuin Ässät vieraissa, KooKoola 21 pelistä 20 pinnaan, Ässillä 22 pelistä 24. KooKoon kotisaldoa voi pitää "epänormaalina" ja odottaa sen korjautuvan ikäänkuin itsestään, mutta siihen voi olla joitain syitäkin, jotka ovat edelleen läsnä. Veikkaus tietenkin pitää KooKoota selvänä suosikkina peliin. Illalla viisaampi.

KooKoo peli kotona oli oikeastaan ainoa varsinainen epäonnistuminen Ässiltä tämän vuoden puolella. Muut tappiot ovat tulleet Hifkille ja KalPalle vieraissa, mutta nämä joukkueet ovatkin tämän vuoden kuntopuntarin kärjessä.
On kyllä taas tärkeä ottelu, ja ennen kaikkea itseluottamuksen kannalta tämän voittaminen loisi lisää buustia tuohon ryhmään. Nyt kaikki varpaat ja sormet pystyyn että tänään on Ässien ilta!
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
SK tuossa ihan oikein kirjoittikin, että edessä on koko kauden tärkein viikko. Koska kolme suurinta uhkaajaa Ässien sijoitukselle kympinsakissa ovat sattumalta juurikin ne kolme joukkuetta, jotka tällä viikolla kohdataan. Tämä viikko osoittaa taas oikein hyvin sen, miten valmis Ässät on kevään peleihin, koska näitä lähtötilanteita eri otteluihin on vain pakko oppia käsittelemään. Näistä kolmesta pelistä se tärkein peli on ehkä jo tämän päiväinen, joka antaa toki suuntaa koko tälle kriittisen tärkeälle viikolle. KooKoo on kuitenkin ainoa joukkue mitä Ässät ei ole voittanut..

Ei siis mitään paineita, mutta kyllähän onnistuessaan täydellisesti (8-9 pistettä) tämä viikko loisi jo todella betonoidut puolustusasemat Ässien pysymiselle kympinsakissa..
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Tänään pitää kaataa KooKoo. Hyvä alku ja Rubin hoitaa loput.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös