Kirill Slepets – köyhän miehen Anton Slepyšev

  • 8 348
  • 35

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Oikean valmentajan alaisuudessa voisi olla hyväkin nelosketjun pelaaja playoffeissa.
Eikai tuota miksikään nelosketjun pelaajaksi hankittu. Kyseessä on kuitenkin junnusarjoissa ja nuorisomaajoukkueissa ollut ihan pisteitä tekevä pelaaja, joten en usko että tuollaisen pörrääjän paikka on Liigan nelosketjussa.

Ihan järjetön hankinta.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mitä uuts hänestä?

Parin minuutin jyp ottelukoosteen perusteella aika nopea luistelija kärppien ekan ja vikan maalin perusteella.
Kyllä ja luistelee omaleimaisena tavalla, eli perse pitkällä, selkä kaarella ja pää pystyssä. Ei tämä ihan toivoton kaveri ole. Paras peli häneltä tänään Kärppien paidassa.
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä näillä näytöillä luulisi paikka aukeavan jo ylemmistäkin kentistä.

Ei ollenkaan järjetön hankinta.
 

etulaiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes
Slepetsi on nostanut tasoaan ottelu ottelulta ja jo viime pelissä ensimmäinen liigamaali roikkui ilmassa. Tänään se sitten tuli. Hyvä kuti, hyvät kädet ja pelisilmääkin löytyy. Erinomainen syvyyspelaaja rosteriin ja aika näyttää onko ensi kaudella joukkueessa, kun kausi alkaa. Tässä vaiheessa varovainen peukku sille.

Mukava seurata tämmöistä pelaajaa jonka luisteluasento on tavanomaisesta poikkeava ja silmiinpistävä. Kaikki harhautukset ja muuvit näyttää jotenkin siistimmiltä, kun niitä värittää tuo erikoisempi asento.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
On kyllä tämä Slepets yllättänyt positiivisesti. Parantaa koko ajan ja ainakin itselle on tullut yllätyksen miehen monipuolisuus ja sitoutumisen taso. Marjamäki totesi, että kaikilla on joku erikositilanne vastuu ja Slepetsillä se on alivoima. On kyllä hoitanut tuon ruudun loistavalla tasolla toistaiseksi ja yllättänyt sitoutumisellaan joukkueen yhteisen hyvän eteen.

Ei sooloile, kiukuttele tai ajattele omia pisteitä, kuten ehkä venäläläispelaajalta olisi jossain määrin voinut jopa ennakkoon odottaa. Joukkueen etu edellä menee Slepets. Todella työteliäs pelaaja, joka puree joka vaihdossa vastustajaa nilkkaa aggressiivisella luistelulla ja hanakalla mailapelillä. Alan tykätä tästä kaverista!
 

Koffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Fanikulma! Olisiko paikallaan kannustaa erityisesti meidän Venäläisiä pelaajia ja uusia vahvistuksia heidän omalla kielellä? Kuten Galimonovia aiemmin …..ja tulos oli jäätävä. Varmaan merkitsisi paljon myös pelaajille? Että he ovat enemmän kuin tervetulleita tänne kylmään pohjoiseen. En tiiä- olisko ajatusta? Koska näillä kavereilla ei ole osaa eikä arpaa mitään tapahtuneessa. Siispä kannustus ja tuki olisi paikallaan!!! Eikö?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös