Kipinävahti – tässä ketjussa odotetaan uutta päävalmentajaa

  • 79 847
  • 560

Joe Finley #3

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Edmonton Oilers
Jos nyt sattuis käymään niin että me päästäis Peltosesta eroon, niin kuka tulis korvaajaks? Ketä tällä hetkellä ois vapaana?
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Pekka Virta loppukaudeksi sisään, jos saatavilla ja uusi koutsi 25-> eteenpäin. Pelkkää unettavaa läpsyttelyä tämä taas kerran. Jotain tarvitsisi tehdä.
 

Luke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veikkaan että tämän homman kanssa saa juoksuhaudoissa maata kuin ensimmäisessä maailmansodassa aikoinaan. Jos loukkaantumisia paikataan Ruotsin kolmossarjatasolta, niin Peltosen kahden vuoden lappua ei olla ihan heti työntämässä silppuriin.
 

Number#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peltosta ei tarvita mihinkään. Mielummin menisin ilman päävalmentajaa kuin Peltosella enää peliäkään. Ollaan edelläkävijöitä ja annettaan pelaajien itse päättää taktiikat millä pelaavat. Nyt Ville! Sovitaan seuraavaa.. voit käännellä kiviä Nordiksen parkkipaikalla, olla sitkeästi hallin käytävillä ja antaa pelin jälkeisiä haastatteluja medialle, kuten tähänkin asti. Mutta töihin, töihin et enää tule.
 

Greffin

Jäsen
Tekisin itse niin, että heittäisin jossain sopivalla maajoukkuetauolla Peltosen pois ja sitten mennään vaikka Ojasella ja Tabletti-miehellä pari kautta, jos rahasta tiukkaa.

Ennen Peltosen lähtöä on aivan turha uhrata joukkueen rakentamiseenkaan mitään, mutta nyt parin kauden aikana kannattaisi muuttaa joukkueen runkoa vahvasti.

Kaikki vanhat ja hitaat pois kun sopimus loppuu. Tylysti, ei se Tapparakan armopaloja jaellut Kuuselalle tai päästi Lehterän menemään tms. Komarov, Jasu, Mieho, Åsten, Melart, myös Lehterä sopimuksen jälkeen. Pois myös tällaiset Mannisen tapaiset toivotaan-toivotaan täytemiehet.

Tilalle jalkavia pelaajia ja mielellään eteenpäinmeneviä kavereita. Junioreista on se kova ikäluokka tulossa hiljalleen edustukseen, myös heille selkeää näytönpaikkaa ja miesten pelien kokemusta.

Päälle kova ykkösmaalivahti ja päävalmentaja tulosvastuulla. Ei niin, että vaikka menisi 3 vuotta päin vittua, niin saat jatkosopimuksen. Vaikka sitten nimellisesti huonompi joukkue, mutta liikkuva, nälkäinen ja urheilullinen. Siihen sitten rungon päälle parit tähtipelaajat seuraavalle kaudelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös