Kip Brennan HIFK:hon

  • 376 130
  • 1 175

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Tein pikaisesti taulukon jossa hain parasta pistemiestä suhteutettuna saatuun peliaikaan (ts. kuka tarvitsee vähiten peliminuutteja tehopisteen tekemiseen).

9. Brennan, Kip (160.)
Ei mulla muuta.

Jep, mutta montako tehopistettä olettaisit Brennanin tekevän n. 18 minuutin ottelukohtaisella jääajalla, veikkaan nykyluisteluvireessä nollaa. Brennan on hyvä nelosketjun raataja, joka ei kyllä tekisi mitään Kimmo Kuhdan tehoja pelatessaan HIFK:n ykkösessä tai kakkosessa.

Sinänsä tilasto on mielenkiintoinen ja Brennanilla on roolinsa HIFK:ssa, mutta ei tehopisteiden tekijänä, jotka kaikki ovat pelkkää plussaa, jos niitä syntyy.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ihan intresantti tilasto ja kertoo siitä, että 4-ketju on meillä hyvä. Tuosta saa parhaan käsityksen, jos jaksaa kaivaa vielä Liivikin, Wärnin, Keräsen ja Ahtolan (kaikki pelanneet Brennanin kanssa nelosessa) minuutit ja pinnat vastaavasti. Tulos ei ole huono. Mutta sekin on totta, mitä Johannes sanoo: Brennanin tyyppinen pelaaja ei monista pinnamääriään saadun peliajan suhteessa. Toisaalta ei hänen tarvitsekaan. Hänhän on 4-ketjun mies. Ja pysyy. Brennan on kiistatta nostanut koko nelosen poppoota omalla habituksellaan, jota täällä on hienosti kuvailtukin. Jos Brennan lähtee, olen satavarma, että Liivik, Wärn ja kumppanit eivät keskenään klaaraa nykyisellä tasollaan. Juuri nyt nelonen pelaa pinnojenkin suhteen omilla ylärajoillaan, jotka ovat samalla myös nelosketjun ylärajat yleensäkin kaikissa joukkueissa.

Pitkässä juoksussa on ihan jees, että nelonen(kin) tekee kohtuullisesti pinnoja, mutta heidän tehtävänsä on antaa vastustajalle mahdollisimman vähän pojoja. Niinpä nelonen, joka tekee kahteen kuukauteen vain 2 pinnaa, mutta kantaa kaverillekin ainoastaan 1 pinnan (+1), on parempi kuin nelonen, joka tekee 10 pinnaa, mutta päästää 12 (-2). Silloin on turha ihailla sitä, että meillä nelonenkin tekee pinnoja. Just nyt ei näytä huonolta näiden kaverien tehotilastot: Brennan 0 (+ - 3), Wärn +2 (+4 -2), Liivik +2 (+4 -2), Keränen -1 (+4 -5).
 
Jep, mutta montako tehopistettä olettaisit Brennanin tekevän n. 18 minuutin ottelukohtaisella jääajalla, veikkaan nykyluisteluvireessä nollaa. Brennan on hyvä nelosketjun raataja, joka ei kyllä tekisi mitään Kimmo Kuhdan tehoja pelatessaan HIFK:n ykkösessä tai kakkosessa.

Varsinaista pointtia ei ollut Brennanin suhteen, tämä tuli vaan mielenkiintoisena huomiona ihan muita asioita läpikäydessä.
Itse asiassa en usko juuri kenenkään tuplaavan tehojaan vaikka ottelukohtainen jääaika tuplattaisiin (juuri kenenkään = jos jääajan vähyys on ollut esim. loukkaantumisesta johtuvaa, se tietysti korreiloituu isompana jääaikana ja kovempina tehoina sitten kun kunto on taas kohdallaan - siinäkin jääaika on tietysti seuraus kunnon kohenemisesta, ei tilastojen tutkimisesta)

... tehopisteiden tekijänä, jotka kaikki ovat pelkkää plussaa, jos niitä syntyy.

Näin juuri!
Tehotilasto on tietysti vain yksi tekijä pelaajaa arvioitaessa. 4-ketjun kohdalla jopa aika pieni sellainen. Kuitenkin lähtökohtaisesti voitaneen ajatella että pelaajan jäällä ollessa on huomattavasti hienompaa että syntyy tehopisteitä kuin että niitä ei syntyisi. +/- -tilasto on toinen iso, jäähyt (omille/vieraille) yksi tekijä jne jne.

Joka tapauksessa, Brennan on nyt pelaamissaan otteluissa osoittanut että jotain hän saa aikaan tappeluiden välilläkin. Tämän on varmaan moni jo tiennytkin, ehkä edelleen on silti monissa tapauksissa ajatuksena että hän ei kiekkokentille kuulu.


Ja pysyy. Brennan on kiistatta nostanut koko nelosen poppoota omalla habituksellaan, jota täällä on hienosti kuvailtukin. Jos Brennan lähtee, olen satavarma, että Liivik, Wärn ja kumppanit eivät keskenään klaaraa nykyisellä tasollaan. Juuri nyt nelonen pelaa pinnojenkin suhteen omilla ylärajoillaan, jotka ovat samalla myös nelosketjun ylärajat yleensäkin kaikissa joukkueissa.

Wärn tuossa jo olikin, itse asiassa siitä syystä otin mukaan 15 parasta enkä vain kymmentä kuten ensin ajattelin.
Tuo että nelosketju pelaa pinnojenkin suhteen omilla ylärajoillaan on hyvä huomio ja kertoo jotain hyvää ( no tietysti pessimisti voisi ajatella että tästä on vain yksi suunta, alaspäin).

En nyt jaksa tehdä isompaa vertailua HIFK vs. muut joukkueet nelosketjujen osalta, mutta uskoisin että juuri parempaa ei tässä tilastossa ole tarjolla.

Tärkeä tieto yhden pelaajan arviointiin, olipa kyseessä Brennan tai Hirso tai muu on juuri se mitä hän vaikuttaa ketjukavereihinsa ts. miten Wärn/Ahtola/Liivik/Keränen ovat pelanneen Brennanin kanssa vs. ilman Brennania. Koko kauden otannalla tuosta saisi varmaan jo suht. totuudenmukaisen tilaston.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Brennan on kiistatta nostanut koko nelosen poppoota omalla habituksellaan, jota täällä on hienosti kuvailtukin. Jos Brennan lähtee, olen satavarma, että Liivik, Wärn ja kumppanit eivät keskenään klaaraa nykyisellä tasollaan. Juuri nyt nelonen pelaa pinnojenkin suhteen omilla ylärajoillaan, jotka ovat samalla myös nelosketjun ylärajat yleensäkin kaikissa joukkueissa.

En kyllä ihan allerkijoittaisi tätä, itse en oikein näe Brennanin hyödyttävän muita. Ikävä kyllä, ennen kauden alkua toivotin miehen tervetulleeksi avosylin, mutta kauden alettua karu totuus on selkiintynyt minulle, eikä miehestä ole mielestäni hyötyä joukkueelle.

Mutta jos Brennanin pelissä on jotain mitä en ole hahmottanut niin olen kiinnostunut kuulemaan, ts. perustelut sille että miten hän auttaa muita neloskentän miehiä lentoon?
 

Kapo

Jäsen
Tiedä sitten noko tämä täällä ollut mutta törmäsin siellä internetissä tällaiseen videopätkään Mike Vallely -nimisestä tyypistä joka ilmeisesti pitää tappelemisesta. Laittoi sitten hokkarit jalkaan ja kävi haastamassa Brennanin matsiin.. Ihan hauska pätkä jonka perusteella Kip vaikuttaa aika tosi rennolta tyypiltä "siviilissä".
Video
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
On muuten Brenkku niin nuori ja nätti tuolla pätkällä. Jaksaisikos joku kirjoitella tänne, jos Kipi jotain erityisempiä jutustelee. Täällä päässä kone kieltäytyy yhteistyöstä kaiuttimien kanssa (joku asetus jossain kohtaa väärin?), joten no can hear nada.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Mutta jos Brennanin pelissä on jotain mitä en ole hahmottanut niin olen kiinnostunut kuulemaan, ts. perustelut sille että miten hän auttaa muita neloskentän miehiä lentoon?

Käytkö matseissa vai seuraatko etänä ? Jos käyt matseissa, et voi olla huomaamatta millaisella itsevarmuudella Wärn, Liivik, Keränen, Ramu ja kumppanit nyt painavat. Ero viime kauteen on selvästi nähtävissä (koskien siis tietenkin niitä, jotka jo viime kaudella pelasivat). Pojat uskaltavat pitää kiekkoa, hakea muitakin ratkaisuja kuin kiekko äkkiä pois ja lisäksi vetelevät taklauksia reippaasti ja loppuun asti. Koko nelosketjukulttuurimme on mennyt ison askeleen eteenpäin. Jos et käy matseissa, näet tilastojen lukemat tästä samasta. Tässä ketjussa onkin jo esitelty Brennanin (0+3) ja muiden nelosen miehiemme pinnat ja plusmiikat. Myös pelaajilta itseltään tulee erittäin positiivista palautetta Kipistä, esimerkiksi Hirso pitää häntä loistavana innostajana nuoremmille pelaajille. Kip vihaa otteluiden häviämistä, hänen teemansa on "never give up".

Perustan käsitykseni siis tuohon ja haluan itsekin aina turhat ulkkarit ensimmäisenä ulos. Joukkueella menee nyt hyvin ja ehjää ei kauheasti kannata sörkkiä. Juuri nyt nelosella ja Kipilläkin on täysi työrauha. Jos joku muuttuu tässä yhtälössä, sitten on eri tilanne. Muistutan kuitenkin jo nyt lokakuussa, että playoffeissa pitää löytyä särmää meininkiä ja tällaisia pelaajia: Halkidis nyt käy malliksi ainakin. Lisäksi KJ halusi ehdottomasti nimenomaan Haakanan viime kauden joukkueeseen kevääksi, hän haluaa työrauhaa taitopelaajille. Ja taitopelaajista puheenollen: eipä tuo Brennan näytä kauheasti häirinneen myöskään Kiben, Hirson, Pikun etc. työskentelyä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Brennanin tyylinen pelaaja on tarpeellinen HIFK:ssa, tosin kuten eilen nähtiin hänen avunsa eivät ole joukkueelle mielestäni eduksi SaiPan kaltaisia vastustajia vastaan vaan korkeintaan paikallisissa ja muissa kärkikahinoissa. Joku bluesmainen rotaatio voisi olla paikallaan: neljä ulkkaria joista yksi on maalivahti, Brennan, Walsh ja pakki. Uusi hyökkääjä ei liene nyt tarvelistan kärjessä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tiedä sitten noko tämä täällä ollut mutta törmäsin siellä internetissä tällaiseen videopätkään Mike Vallely -nimisestä tyypistä joka ilmeisesti pitää tappelemisesta. Laittoi sitten hokkarit jalkaan ja kävi haastamassa Brennanin matsiin.. Ihan hauska pätkä jonka perusteella Kip vaikuttaa aika tosi rennolta tyypiltä "siviilissä".
Video

Kyllähän tuo video mainittiin täällä jo Kipin sopimuksen julkistamisen aikoihin, eli jossain tämän ketjun ensimmäisillä sivuilla. Mistä muualtakaan sä luulet mun ottaneen siguni? :)
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Käytkö matseissa vai seuraatko etänä ? Jos käyt matseissa, et voi olla huomaamatta millaisella itsevarmuudella Wärn, Liivik, Keränen, Ramu ja kumppanit nyt painavat. Ero viime kauteen on selvästi nähtävissä (koskien siis tietenkin niitä, jotka jo viime kaudella pelasivat). Pojat uskaltavat pitää kiekkoa, hakea muitakin ratkaisuja kuin kiekko äkkiä pois ja lisäksi vetelevät taklauksia reippaasti ja loppuun asti.
Näistä luettelemistasi pelaajista vain Wärn ja Keränen pelasivat samassa ketjussa Brennanin kanssa. Sen sijaan kolmosessa pelanneet Ramstedt ja Liivik pelasivat todella hyvin Pesosen kanssa jonka paluu nosti selkeästi muiden ketjun pelaajien tasoa.
Yhtä hyvin samalla logiikalla voidaan päätellä että Kuhta loistaa koska Brennan on joukkueessa.
Eiköhän tosiasiassa kunnia pelaajien parantuneista otteista kautta linjan kuulu valmentajalle joka on saanut kehitettyä etenkin hyökkäyspeliä joka ei toiminut viime kaudella.

Eipä tuo Brennanin eilinen ja aiheellinen penkitys näiden nuorukaisteen peliin ainakaan negatiivisesti vaikuttanut ja eiköhän se kerro myös jotain KJ:n arvostuksesta kyseistä pelaajaa kohtaan. Ei hänkään jokaista hölmöä jäähyä ottanutta pelaajaa penkitä. Täysin marginaalipelaaja johon on turha käyttää ulkomaalaispaikkaa. Oikeasti, mitä helvettiä tehdään ulkomaalais "vahvistuksella" jota joudutaan penkittämään lähes joka pelissä?
 

Pasi77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK.
Näistä luettelemistasi pelaajista vain Wärn ja Keränen pelasivat samassa ketjussa Brennanin kanssa. Sen sijaan kolmosessa pelanneet Ramstedt ja Liivik pelasivat todella hyvin Pesosen kanssa jonka paluu nosti selkeästi muiden ketjun pelaajien tasoa.
Yhtä hyvin samalla logiikalla voidaan päätellä että Kuhta loistaa koska Brennan on joukkueessa.
Eiköhän tosiasiassa kunnia pelaajien parantuneista otteista kautta linjan kuulu valmentajalle joka on saanut kehitettyä etenkin hyökkäyspeliä joka ei toiminut viime kaudella.

Eipä tuo Brennanin eilinen ja aiheellinen penkitys näiden nuorukaisteen peliin ainakaan negatiivisesti vaikuttanut ja eiköhän se kerro myös jotain KJ:n arvostuksesta kyseistä pelaajaa kohtaan. Ei hänkään jokaista hölmöä jäähyä ottanutta pelaajaa penkitä. Täysin marginaalipelaaja johon on turha käyttää ulkomaalaispaikkaa. Oikeasti, mitä helvettiä tehdään ulkomaalais "vahvistuksella" jota joudutaan penkittämään lähes joka pelissä?


No mutta kato kun se on iso mies;) Ymmärrän kyllä että naiset pitävät isoista miehistä, mutta miehillä tälläinen isot miehet-fetissi viittaisi kenties piilevään homofantasiointiin?
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
KIP

Kiistelty hahmo tämä Kip Brennan, ainakin täällä JA;lla. Olen hieman oppinut arvostamaan ko. kaveria tässä kauden edetessä. Olen muutenkin sitä mieltä että jos Kip sopii KJ;n suunnitelmiin ja systeemeihin, niin olkoon, pelatkoon HIFK;ssa. Luulen että KJ on paras mies arvioimaan joukkueen tarpeita.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näistä luettelemistasi pelaajista vain Wärn ja Keränen pelasivat samassa ketjussa Brennanin kanssa.

Niin siis eilen. Kierrätystä ketjuissa on tapahtunut ja tapahtuu jatkossakin. Brennan on pelannut aikaisemmin mm. Liivikin ja Ahtolan kanssa ja ison kaverin puolustukseksi on sanottava, että kyllä eilisessäkin pelissä näkyi montakin kertaa, kuinka Brena sitoi itseensä kaksi Saipa-pelaajaa tehden näin tilaa kentälle.

Pilli soi tälle miehelle valitettavan herkästi.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Luulen että KJ on paras mies arvioimaan joukkueen tarpeita.
Kyllä ja eilinen arvio penkittää Brennan oli aivan oikein.
Joku pitää Brennanista, joku taas ei mutta jonkinlaiset mittasuhteet hänen vaikutuksestaan joukkueeseen olisi hyvä säilyttää - ihme ettei joku ole vielä keksinyt väittää että pörssikurssit nousee tai laskee Brennanin mukaan.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Kyllä ja eilinen arvio penkittää Brennan oli aivan oikein.
Joku pitää Brennanista, joku taas ei mutta jonkinlaiset mittasuhteet hänen vaikutuksistaan joukkueessa olisi hyvä säilyttää - ihme ettei joku ole vielä keksinyt väittää että pörssikurssit nousee tai laskee Brennanin mukaan.

Itseasiassa Helsingin pörssissä alkoi lasku juuri Brennanin saavuttua. Ja vastaavasti USA;ssa alkoi lama Brennanin sieltä lähdettyä! Löytyihän se syntipukki.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
No mutta kato kun se on iso mies;) Ymmärrän kyllä että naiset pitävät isoista miehistä, mutta miehillä tälläinen isot miehet-fetissi viittaisi kenties piilevään homofantasiointiin?
Niin että mieluummin semmosia ihanan hinteliä pikkumiekkosia? Väittäisin kuitenkin Brennanin olevan IFK:lle paljon hyödyllisempi kuin esim. kaksirivisen kirjoituksen (6 kertaa pidemmän lainauksen kera) homoviittauksien kera jääkiekkokeskustelulle. Terv. "mode".

Eiköhän Kip pysy joukkueen vahvuudessa tasan niin kauan, kuin KJ katsoo hänet hyödylliseksi. Varmasti Brennankin on liipaisimella heti, jos tarjolla on joku Brosin/Lupaschukin kaltainen vahvistus, eikä muita "uhrattavia" löydy joukkueesta. Mielestäni Brenkku ajaa asiansa joukkueessa tällä hetkellä ja kauden edetessä uskoisin hänen tottuvan entistä paremmin tuomarilinjaan ja siihen, että hän on raitapaitojen silmissä merkattu mies.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Brennan muuten sai kakkosensa käytyään kuittaamassa poikkarilla Keräsen selkäänajelun. Siinä olisi ollut paikka jättää kuittaamattakin, mutta hyvä että teki siinä mielessä duuninsa. Turhempiakin kakkosia olen Brennanilta ja monelta muultakin itse asiassa nähnyt. KJ joutui penkittämään melkein kaikki muut paitsi ykkösen ja Jeben vitjan, jotka pelasivat aivan sikana erikoistilanteita. Kolmannessa erässä Brenkkukin pelasi taas. KJ on hyvänenäinen (heh) valmentaja ja on mielestäni osannut muutenkin arvioida hyvin, milloin tietyt jäähyherkät kaverit kannattaa pitää pois ja milloin taas ottaa sisään. KJ pyyhki Alatalolla jäätä esimerkiksi Kärppä-matsin viimeisen vaihdon suhteen. Saimme nähdä mm. pakkiparin Honkanen-Kanki.

Mun on pakko luottaa KJ:hin, kovin monia vääriä ratkaisuja hän ei ole tehnyt kauden mittaan. Kun hän lähti johonkin matsiin löysemmällä otteella kontaktipelin suhteen, oli asia jo korjattu 2. erään mennessä. Kaikkiaan KJ osaa käyttää hyvin tiettyjä täsmäaseitaan, joista Brennan on yksi. Ja siis nelosessa on todellakin ollut kiertoa, siksi mainitsin tuon. KJ on tyyppi, joka paskat nakkaa siitä, mitä fanit blaastaavat kenestäkin. Hän valmentaa ja yrittää voittaa. Ja kun hän näkee jonkun pelaajan tarpeettomaksi, kaveri on nanosekunnissa filtissä. Ja sama päinvastoin. En ole aikoihin nähnyt noin taitavaa pelaajien lukemista HIFK:n ruorissa. Samasta syystä en ole huolissani AA-Pitkis -kaksikostakaan. KJ:lla oli pokkaa penkittää Tarkki viime talvena, koska hän pelasi huonosti. Piste. Kun Tarkki paransi otteitaan, hän palasi kehiin playoffeja ennen. Piste. Walsh ei saa paikkaa ylempien pakkiparien ykkösylivoimaan, koska nobody nimeltä Haverinen on -ihme kyllä- pelannut siellä hyvin. Kun Haverinen dyykkaa, Walsh saa kokeilla. Näin sen pitää mennä ja Brennanin hyödyllisyyden joukkueelle voi lukea suoraan KJ:n hänelle antamasta peliajasta. Juuri nyt Brenkku on nelosen kantava voima ja tekee duuninsa hyvin. Koettakaa elää sen kanssa ja katsoa vaikka viimeaikaista menestystä. Eikös tämä ole joukkuelaji?

Pippelinvenytyskilpailussa Brennan-fanit saavat kicksinsä, kun Brenkku taklaa ja räyhää. Anti-Brennanilaiset onanoivat, kun hänet penkitetään. Eilinen peli tarjosi siis kimppakivaa. Hienoa!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Muuten ihan ok hyvä JHag, mutta Brennan sai eilen taas vain n. 5 minuuttia jääaikaa. Kyllä hänen pitää päästä sellaiseen vireeseen, että 8-10 minuuttia on ihan normaali jääaika jokaisessa pelissä. Väitän, että Brennan ei ole vielä riittävän hyvässä luistelukunnossa pelatakseen riittävästi ja myönnän, että ilman Brennania meillä ei olisi kunnollista ja aina oikeasti tärkeää hyvää nelosketjua. Jalosella on silmää peluutukselle, mutta varmasti myös sille, että joku ei ole vielä riittävässä fyysisessä vireessä.

Uskon, että Brennan kuntoutuu ja parantaa "pelaamistaan" kuin "sika juoksuaan" ja annan hänelle aikaa tammikuun loppuun saakka päästä sellaiseen pelivireeseen kuin Jalonen haluaa. Nyt hän täyttää vain täsmäaseen rooliin, joka on hyvä homma. Brennanin kanssa olemme parempia kuin ilman Brennania, samaa ei voi välttämättä sanoa Walshista.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Brennan muuten sai kakkosensa käytyään kuittaamassa poikkarilla Keräsen selkäänajelun. Siinä olisi ollut paikka jättää kuittaamattakin, mutta hyvä että teki siinä mielessä duuninsa. Turhempiakin kakkosia olen Brennanilta ja monelta muultakin itse asiassa nähnyt.

Mun mielestä toi kakkonen tuli vielä suht helposti. Nimi-lisä, saatana!

Saimme nähdä mm. pakkiparin Honkanen-Kanki.

Tätä paria on kiva katella. Tietää että rytisee! Enkä nyt tarkoita meidän maalia, vaan kavreit antaa mennä eikä meinaa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Nyt hän täyttää vain täsmäaseen rooliin, joka on hyvä homma. Brennanin kanssa olemme parempia kuin ilman Brennania, samaa ei voi välttämättä sanoa Walshista.

Juurikin näin. Tsekkaapa, my bro, KJ:n peluutus, kun erikoistilannerumba pukkaa päälle. Tarkoitan lähinnä toistuvia alivoimia. Ykkösestä ja yleensä Jeben ketjusta kootaan nippu pelaajia, jotka vetävät minuuttikaupalla. Tällöin joka tapauksessa alempien kenttäpelaajien jääaika vähenee. Toisin kuin Uskovainen Isä Paul, KJ kuitenkin osaa jakaa peliaikaa niin, että tilanteen mentyä ohi avainjätkät saavat taas lepoaikaa. Ja jokaisen ketjun pelaamiselle/pelaamattomuudelle on luonnollinen selityksensä. KJ peluuttaa koko joukkuetta kerrallaan, Baxterin käsityskyky riitti ketjuun asti.

Eilenhän meillä oli tulessa Ramun ketju laidoillaan Liivik ja Pessi ja KJ peluutti kuitenkin ajantappotehtävissä Lennua, Arttua ja Jebeä. Fiksu liike. Koutsi ei halunnut tappaa Ramun vitjan juuri löytynyttä hyvää hyökkäysvirettä peluuttamalla näitä aidosti kuumia pelaajia myös alivoimalla. Vaikka jätkät olisivat varmasti painaneet sikana sielläkin. Ideana oli selvästi säästää Ramun ketjun energiaa hyökkäyksiin. Ihailin suuresti tätä meininkiä. Nelosen osa tässä kuviossa on äärimmäisen pieni. Nelonen pääsee taas jäälle tasakentällisillä pelattaessa tappamaan vastustajan ykkösen peli-iloa. Jokainen vaihto oli looginen. Olen melko varma, että KJ penkitti Brennanin samasta syystä kuin Kärppä-matsin ryntäysjäähyn (joka oli eilistä paljon typerämpi) jälkeen; näytti siltä, että kaveri voisi kiehua lisääkin minuutteja. Ei siis välttämättä tekemistä kunnon ja liikkeen kanssa. Brennanhan (kuin myös Wärn ja Keränen) pelasivat upean liikkuvan ottelun Ilmalassa Jokerien lentokentällä ja muutenkin HIFK;n kuntoprofiili on rakennettu Kärppien malliin: hidas lähtö syksyllä ja kun kunto nousee, ollaan vahvoja nimenomaan ottelun lopussa. Katsoitko Wärnin ja Keräsen peliajat eilen?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Katsoitko Wärnin ja Keräsen peliajat eilen?

Tottahan se on, että Wärn ja Keränen pelasivat myös n. 5-6 minuuttia, mutta he ovat minusta vielä koulutettavia junnuja verrattuna Brennaniin ja joutuvat tyytymään siihen jääaikaan minkä saavat. Brennan on taas kokenut lätkäjätkä, jonka pitäisi pelata ainakin 8-10 minuuttia, ehkä vielä pelaakin, ottelusta toiseen.
 

mac6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Brennanin tyylinen pelaaja on tarpeellinen HIFK:ssa, tosin kuten eilen nähtiin hänen avunsa eivät ole joukkueelle mielestäni eduksi SaiPan kaltaisia vastustajia vastaan vaan korkeintaan paikallisissa ja muissa kärkikahinoissa. Joku bluesmainen rotaatio voisi olla paikallaan: neljä ulkkaria joista yksi on maalivahti, Brennan, Walsh ja pakki. Uusi hyökkääjä ei liene nyt tarvelistan kärjessä.

SaiPa kuuluu kyllä niihin joukkueisiin, joita vastaan Kipistä on ehdottomasti hyötyä. Se on narrien ohella toinen seura, jossa nyrkkejä voi heilutella useampikin kaveri. Eilenkin siihen olisi ollut aineksia, ellei SaiPan miehistötilanne olisi ollut niin kriittinen, ettei siihen ollut varaa.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Käytkö matseissa vai seuraatko etänä ? Jos käyt matseissa, et voi olla huomaamatta millaisella itsevarmuudella Wärn, Liivik, Keränen, Ramu ja kumppanit nyt painavat.

joo peleissä käyn kyllä, ihan jokaisessa :)
Keränen oli parhaimmillaan pari vuotta sitten, silloin hän uskalsi kokeilla vaikka mitä ja pitää kiekkoa, nyt olen näkemässä samaa heräämistä. Enkä kyllä mitenkään osaa tätä laittaa Brenannin ansioksi, voin tietty olla väärässäkin.
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Sai muuten paljon peliaikaa tänään, onko jollain tilastoa? Eikä syyttä. Hyviä taklauksia, pari hyvää laidan kautta alueelle vientiä ym. Oli avausmaalikin tosi lähellä. Ja koko ajan aitiossa seisomassa ja valmiina syöksymään sekaan kun vain käsky käy. Mahtoiko olla tilanne haussa kun epäonnistuneen 5-3:n jälkeen pelasi ainakin kaksi vaihtoa putkeen ainoana ketjusta? Mahtuu meille ja Walsh on turhempi mies, jos tarvitaan lisää ulkkareita.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sai muuten paljon peliaikaa tänään, onko jollain tilastoa? Eikä syyttä. Oli avausmaalikin tosi lähellä. Ja koko ajan aitiossa seisomassa ja valmiina syöksymään sekaan kun vain käsky käy. Mahtoiko olla tilanne haussa kun epäonnistuneen 5-3:n jälkeen pelasi ainakin kaksi vaihtoa putkeen ainoana ketjusta? Mahtuu meille ja Walsh on turhempi mies, jos tarvitaan lisää ulkkareita.
SM -liigan kotisivujen mukaan peliaikaa tuli lähemmäs 12 min, mikä on lähes tuplat verrattuna muutamaan edelliseen peliin. Hallilla kävi mielessä ajatus, että näinköhän Kip saa enemmän peliaikaa sen takia, että antaa näyttöjä jonnekin muualle? Tuskin sentään. Eiköhän kyse ole vaan roolituksesta ja siitä, että kotikaukalossa Kipistä on enemmän iloa - niin pelillisesti kuin katsojien viihdearvonkin kannalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös