Kip Brennan HIFK:hon

  • 375 697
  • 1 175

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR

Red Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Sihvosen Petteri & Tammisen Juhani
Saa nähdä joko ensimmäinen kohtaaminen Helgen ja Kipin välillä tapahtuu 2.9 nordic trophyn ottelussa jaffalassa. Täytyy varmaan lähtee katsomaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ei jumaliste. Meinasin pudota tuolilta, kun näin uutisen! Onko tässä se maalinsylkijä Hirson rinnalle? ;) No ei vaiskaan, nyt on teidän leirissä sitten sopiva tanssipari Heleniukselle. Innolla kauden avausta odottaen...

Hieno viesti aina luotettavalta Ikijokerilta! Itketään mitä itketään, niin nimenomaan tällaista liiga kaipaa. Ja hienoa, että HIFK repii kaulaa Penan rähmäilyyn. Nythän yritetään kunnolla - menestystä ja myös The Brändiä. HIFK on tottunut sijoihin 5 > ja jos huonointa mahdollista vaihtoehtoa haetaan, niin ennemmin tällaisilla jätkillä keskitason suorituksia kuin Baxter / Ape -konsepti: keskitasoa ilman brändiä.

Toki uskon, toivon ja luotan, että HIFK tekee sen, mistä keväällä jo löin vedon: menee 4 joukkoon. Jos joku on sitä mieltä, että yksi lihanuija on juuri se vaa'ankieli, joka määrittää joukkueen sijoituksen kärkeen tai pohjille, niin realismia peliin, kiitos! Yksi kovis ei ole se asia, joka vaikuttaa olennaisella tavalla joukkueen loppusijoitukseen. Se, mikä vaikuttaa, on ne n. 25 muuta pelaajaa.

Welcome.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuo vähän väriä lisää muuten niin ehkä luvalla sanoen HMV-joukkueeseen. Ehkä pari tsettiä toivovat myyvänsä tällä lisää ja tietenkin sitä media-näkyvyyttä. Iso Paha IFK taas uhittelee.

No mutta antaa miehen pelata ne muutamat pelit ja tapella ja taklata itselleen pelikiellot, jonka jälkeen mies voidaan korvata jostain NHL-leiriltä tippuvalla pelimiehellä.
 

Animal

Jäsen
Ja hienoa, että HIFK repii kaulaa Penan rähmäilyyn.

Tarkempi analyysi Mr. Brennanista on tulossa myöhemmin, mutta kyllä nyt heittäisin epäilyksen ilmoille, että Pentin haamu kummittelee Nordiksen käytävillä vieläkin.

En dumaa hankintaa missään tapauksessa, mutta kyllähän tämä Brennan on niin penamainen hankinta kuin olla ja saattaa.
 

Betoz

Jäsen
Yksi kovis ei ole se asia, joka vaikuttaa olennaisella tavalla joukkueen loppusijoitukseen. Se, mikä vaikuttaa, on ne n. 25 muuta pelaajaa.
Nimenomaan. Ainoa huono puoli on, että ne 25 muuta ukkoa eivät ole kovin vakuuttavia. Petrell ja Pesonen ovat toki hyviä laitureita omalla osaamisalueellaan. Mielestäni heidän vastapuolelleen, toiseen laitaan, pitäisi kuitenkin asettaa toisentyylinen pelaaja, jollaista meillä ei tällä hetkellä ole.

Tämän hankinnan pelillinen arvo on vähintään nolla. Ellei jopa miinusmerkkinen. Iso miinus tulee ainakin ulkkaripaikan viemisestä. Eikö HIFK oikeasti pysty hankkimaan taitolaituria? Tai edes yritä hankkia?

- - - jotenkin tästä jäi sellainen kuva että tällekkö linjalle HIFK lähti taas? Erittäin Penamainen hankinta, paitsi että astetta kovempi.
Täysin samaa mieltä.

Olipahan pettymys. Kip Brennan < Steve Kariya.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tuo vähän väriä lisää muuten niin ehkä luvalla sanoen HMV-joukkueeseen.

Vähän tällainen fiilis itsellänikin on. Tuntuu siltä kuin HIFKin johdossa olisi yhtäkkiä huomattu, että muualla sainataan pelimiehiä ja nyt päätettiin sitten lähteä brändilinjalle pistenikkarien mentyä ohi suun.

Nomutta, tervetuloa toki liigaan. En rehellisesti usko Brennanista olevan HIFKille sen enempää hyötyä kuin Schcvhhwezistä Bluesille viime kaudella, mutta kaipa sen suoritukset Heleniusta vastaan saavat jonkun ejakuloimaan Jatkoaikaan taas mielettömät tarinat kovuudesta, Carl Breweristä ja Vanhan Ajan Kiekosta. Mikäs sen parempaa!
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
En rehellisesti usko Brennanista olevan HIFKille sen enempää hyötyä kuin Schcvhhwezistä Bluesille viime kaudella, mutta kaipa sen suoritukset Heleniusta vastaan saavat jonkun ejakuloimaan Jatkoaikaan taas mielettömät tarinat kovuudesta, Carl Breweristä ja Vanhan Ajan Kiekosta. Mikäs sen parempaa!
Kyllä Brennan on kuitenkin lähtökohtaisesti sen verran kovempi ja etenkin sekopäisempi pelote kuin S......z, että jonkinlaista vaikutusta vastustajan pelaamiseen hänellä voi jopa olla. IFK:n omaan peliin Brennan tuskin kovin merkittävästi vaikuttaa.

Isoin ero toki on se, että kun Blues hankki oman pelotteensa pudotuspelejä varten, IFK hankki Brennanin lipunmyyntimielessä. Vaikea on uskoa, että Brennan näkisi edes joulua, saati sitten kevättä Suomessa. Paitsi tietysti, jos hakkaa heti avauksessa Helgen ja nousee kulttimaineeseen. Silti taitaisi mennä suurin osa peleistä katsomossa, kyllä IFK jostain saa ne oikeatkin vahvistukset hankittua.
 

zztop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieno hankita ja kyllä tietyllä tavalla olen hivenen jopa kateellinen. Näitä nyt ei olla liikaa nähty joten oikeasti ihan hieno homma. Tosin pelillisestä hienoudesta ja hyödystä on aika vaikea keksiä mitään konkreettista.
 
Viimeksi muokattu:

karhjoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers
Hyvä hankita ! Nyt ei tarvitse arvuutella, kuka rosterista on se jätkä, joka handlaa myllyt. Uskon että Nokka pystyy pitämään kaverin flaidaamisen järkirajoissa, eikä typeriä, pointittomia noutoja nähdä, alá Doug.

Mut gooni on aina gooni, ja kiva hykerellä ajatuksella, että meillä on se kovin :)
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Hyvää on se, että meillä on myös oikeasti kova mies, huonoa on se, että nyt ulkolaispaikkoja on jäljellä yksi ja tarvitsemme joukkueeseen vielä lisää miehiä sekä hyökkäykseen ja puolustukseen. Ei tässä oikein tiedä mitä ajatella tästä hankinnasta tässä tilanteessa. Annetaan nyt miehen sitten näyttää sekä kiekolliset taidot että ne mitä varten on hankittukin.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täytyy kyllä hieman ihmetellä tätä Brennanin hankintaa. Varmasti kova mies ilman hanskoja, mutta oliko tarpeellista käyttää yksi kolmesta arvokkaasta ulkkaripaikasta tämän kaltaiseen kovanaamaan. Olisin luullut että kaksi jäljellä olevaa paikka olisi nimenomaan käytetty sniperiin ja rightin pakkiin tuomaan lisää taitoa ja ratkaisuvoimaa. Nyt molempien hankinta vaikuttaa epätodennäköiseltä, koska toisen pitäisi olla kotimainen, eikä tarpeeksi tasokkaita ole juurikaan tarjolla. Ehkäpä HIFK:n johdon ja valmennusjohdon puntti alkoi sen verran tutisemaan Jokereiden myllytysosaston edessä, että oli pakko tehdä jotain. =)
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Hyvä hankita ! Nyt ei tarvitse arvuutella, kuka rosterista on se jätkä, joka handlaa myllyt.

Ai mitkä myllyt...ne kaksi tai kolme pakollista kun penalttia tulee muutama matsi. Sitten ollaankin jo hiljaista poikaa. Ei meillä...ei SM-Liigassa.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Täytyy kyllä hieman ihmetellä tätä Brennanin hankintaa. Varmasti kova mies ilman hanskoja, mutta oliko tarpeellista käyttää yksi kolmesta arvokkaasta ulkkaripaikasta tämän kaltaiseen kovanaamaan.

Hyvää on se, että meillä on myös oikeasti kova mies, huonoa on se, että nyt ulkolaispaikkoja on jäljellä yksi ja tarvitsemme joukkueeseen vielä lisää miehiä sekä hyökkäykseen ja puolustukseen.

Niin, kuten jo aiemmin kysyin, kuinka kiveen hakattu tuo kolmen ulkomaalaisen herrasmiessopimus oikein on? Ainakin Blues on pyyhkinyt sillä persettä ja hankkinut 4 ulkomaalaista. Vai onko tuo kolme nyt vaan ei-EU pelaajille?
 

karhjoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers
Ai mitkä myllyt...ne kaksi tai kolme pakollista kun penalttia tulee muutama matsi. Sitten ollaankin jo hiljaista poikaa. Ei meillä...ei SM-Liigassa.

Ja mitä sitten ?

IFK kyykyttää.

OI IFK, SHALALALALALALAA.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä tulee Brennaniin pelaajana, niin Heleniuksen luistelu jäällä näyttää jäätanssilta tämän hepun rinnalla. Tulee mieleen Vandyn hankinta meille... Pelillisesti täysin turha siis. Mutta viihdettä, viihdettä...!

Kyllä liikkeestä huolimatta (en tosin tiedä kuin ikijokerin viestin perusteella heikkoliikkeiseksi) Brennan ehtii tehdä jotain mitä Sami ei ;)

http://www.youtube.com/watch?v=MoOs7rRNtYk

Onko muuten Helenius ikinä taklannut?
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Kyllä liikkeestä huolimatta (en tosin tiedä kuin ikijokerin viestin perusteella heikkoliikkeiseksi) Brennan ehtii tehdä jotain mitä Sami ei ;)

http://www.youtube.com/watch?v=MoOs7rRNtYk

Onko muuten Helenius ikinä taklannut?


Tästä pätkästä nähtynä Brennan vaikuttaisi jopa aika hyvältä luistelijalta kokoisekseen. Ei kyllä Helenius kykene moiseen millään.

Itse olen kyllä todella innoissani tästä hankinnasta, sano muut mitä tahansa ja vaikka ei ole Brennania hankittu pisteiden tekijäksi, niin Brennanin piste ennätys AHL:ssä on vain 5 pistettä vähemmän kuin paljon hehkutetulla Janne Lahdella... :)
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Ja mitä sitten ?

IFK kyykyttää.

OI IFK, SHALALALALALALAA.

Ai mitä sitten jos ei saa tapella? No, sovitaan, että IFK kyykyttää. Mamamamamaa IFK! Nyt mäkin tunnen olevani perjantaikännissä ja voimissani.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös