puuha-pete
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Kerho, Minnesota, Hollanti
Juuri sujautin KINKUN uuniin paistumaan! Aijai jai kun saan haistaa paistuvan kinkun tuoksun, johon lyödään sinappihuntu ym! Ai saatana kun se on hyvää! Yhteensä noin 14kiloa luulisi riittävän muutamalle vieraallekin(hope so).. 7,5 kg kinkun paisto:Sisään uuniin kun kinkun lämpötila on noin 7-10 astetta. Uunissa lämpöä noin 200 ensimmäiset 20-30 min, sitten uuni noin 125 asteeseen ja siellä olkoon noin arviolta 6 ja 1/2 tuntia, vahän reilu. Mittarin pitää näyttää noin 77 niin skinka on briljantti. Ulos, hiukan jäähtyä. Rasva talteen kastikkeeksi, päällimmäisestä kerrroksesta hieman läskiä pois, sinappihuntu ja korppujauhoa. Jäähtymään kylmään. JA NAUTI! Hyvää ruokajuhlaa kaikille!!!