Kimmo Kuhta – comeback!

  • 625 525
  • 1 791

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Saavutti Hakin. On kova temppu olla pleijareissa yhtä kova maalintekijä.

Pepe on enää neljän maalin pelissä, hyvinhän tässä ehtii vielä saavuttaa miehen.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Pitää tulla tänne pari riviä kirjoittamaan ja kiittämään Kimmo Kuhtaa huikeasta urasta. Toki sitä on vielä vähintään yksi peli liigassa jäljellä ja toivottavasti Kibe lähtee vielä vetämään pari kautta eläkeliigassa esim. Italiassa tms. Kaveri on kuitenkin vielä hyvässä sm-liigatasoisessakin vireessä, joten mikäpäs siinä jos virtaa vaan riittää.

Ehdottomasti yksi suosikkejani sm-liigasta ja arvostan Kiben tyylisiä pelaajia korkealle ja heitä ei suomesta tarpeeksi löydy. Armoton maalintekijä, mutta myös niin paljon muuta. Lisäksi seurauskollisuudesta suuret pisteet.

Kaikkea hyvää jatkoon ja kiitos!
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kiitokset Kibelle hienosta urasta. Toivottavasti nähdään vielä kaljakellunnassa. Onnea jatkoon, minne ikinä päädytkin ja toivottavasti ehkä joskus vielä paluu IFKn organisaatioon :).
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikki loppuu aikanaan, niin myös Kuhdan matsit HIFK:ssa. Kiitos hienoista hetkistä, joista etäfanikin on saanut ruudun välityksellä iloita. Haikea fiilis.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
KIITOS Kibe monista hienosta hetkistä joita meille faneille tarjosit vuosien aikana. Upea pelaaja jolla on aito HIFK-sydän. Kiitos vielä kerran. #9 kattoon!
 

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitokset Kibelle hienosta urasta IFK:ssa. Sokerina pohjalla vaikean kauden loppupuolella pari jäätävää byyriä pleijareissa. Hattu päästä....Kimmo Kuhta!
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Hiljaiseksi vetää. Ehkäpä kaikkien aikojen suosikkipelaaja ei olekaan enää ensi kaudella kokoonpanossa. Pakko ottaa iso viski ja mennä Youtubeen fiilistelemään. Yöllä itken itseni uneen.

Kiitos Kimmo Kuhta menneistä vuosista. Olet todellinen IFK-legenda.
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kimmo Kuhta. Kiitos pitkästä yhteisestä ajasta ja riemun karjaisuista, joita olet minulle Nordiksella tarjoillut. Upeita maaleja, tunteikkaita tuuletuksia, SUURTA IFK SYDÄNTÄ ja kruununa mestaruus 2011.

Olet hieno, hieno mies. Otan hattuni päästä ja kumarran. Saatan jopa pyyhkiä hieman vanhan miehen silmäkulmaani.

KIITOS KIBE!!!
 

RustEnuff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tänään se valitettavasti sitten päättyi. Joukkue on aina suurempi kuin yksikään sen pelaaja, mutta ilman todellisia seuraikoneja se jokin jää puuttumaan. Valitettavasti #9 taisi olla näitä viimeisiä mohikaaneja tämän suhteen....

Kiitos vielä kerran Kibe!!!
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos ja syvä kumarrus, ikävä tulee olemaan suuri. Yksi kaikkien aikojen IFK:laisista on jättänyt rakennuksen.

Joku vois väsätä Kibestä jonkun tribuutti videon jotta pääsee fiilistelemään.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Kiitos Kimmo "KibeKilpuri" Kuhta. IFK:n mies henkeen ja vereen etkä koskaan luovuttanut. Paita kattoon ehdottomasti.

On vain yksi #9
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Respectiä myös Kiben IFK-uralle täältäkin jos se nyt oli siinä. Respektiä Kibelle on kyllä riittänyt muutoinkin, huikea snaipperi, seurauskollinen ja kaikkensa omilleen antava, voiko tällaisesta jampasta muuta kuin tykätä vaikka ei omassa jengissä pelaisikaan? Aito legenda, eikä ikinä ole edes pyörähtänyt narreissa rahastamassa vaan pistänyt narrien maaliin kiekot.
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos Kibe!

Oishan se ollu nastempaa päättää kausi ja liigaura voittoon, mutta näin tällä kertaa. Mies itse pelasi kuitenkin hyvät pleijarit. Paljon hyviä muistoja viimeisen 15v ajalta, huh. Paidan nostoa odotellen.
 
Kiitos Kibe! Uskomattoman hieno pelaaja. Stadin slangia, napakoita ranteita, antaumuksellisia tuuletuksia ja nordiksen sähköistämjstä. Tätä kaikkea Kimmo Kuhta edusti minulle. Viimeinen punainen ysi!
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Aplodit Kuhdalle täältä naapuristakin. Vanha mies vertyi vielä ihan kohtalaiseen vireeseen pleijareissa, eikä Kuhdalta olisi voinut enempää vaatia. Eipähän tule #9 ratkaisemaan enää jatkoaikoja Jokereita vastaan... onneksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös