Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kiitos sinulle TuTo näistä hienoista hetkistä, joita olet vuosi toisensa jälkeen meille kannattajille tuottanut. Kiitos myös Anatoli Bogdanoville, joka on saanut joukkueen pelaamaan hyvällä asenteella ja omalla tasollaan peräti kaksi kertaa näiden 7 kauden aikana. Kaudella 96-97 ja ns. Kärppä-keväänä 99 joukkue taisteli. Ei 7 kautta ole liian pitkä aika, sen ikäisenähän ihmiset yleensä vasta aloittavat koulun. Kiitos Anatoli siitä, että ilta toisensa jälkeen peluutit samoja pelaajia samoilla paikoilla, meni hyvin eli ei.

Erityisesti haluan kiittää Markku Vuorisaloa, Tuomas Jalavaa ja muita joukkueen tosi pelimiehiä niistä turhista alkukauden kavennusmaaleista. Kiitos siitä, että jälleen kevään koittaessa katositte täysin kuvasta. Kiitos myös niistä kauniista koulumaalien yrityksistä silloinkin, kun vastustaja oli tahdolla runnonut 3 maalia TuTon reppuun, ja olisi pitänyt tehdä maaleja vaikka väkisin. Hyviä surffailukelejä Teille tulevaisuudessakin. Toivottavasti Markku sinun toistuva pelipäiviin ajoittuva kuumeilusi ei haittaa jatkossa enää surffailu-harrastustasi.

Suuri kiitos TuTon puolustajille. Saitte tällä kaudella purettua kiekon muutaman kerran jo keskialueelle. Siitä on hyvä jatkaa ensi kaudella. Ja mikäli vanhat merkit paikkaansa pitävät, Te todellakin jatkatte ensi kaudella.

Unohtaa ei sovi kiittää myöskään Karjalaista, Launosta ja Ojasta. Ilman Teitä maaliero olisi ollut paljon huonompi. Kyllähän hyvä maalivahti aina puolet vedoista torjuu. Vai mitä?

Nähdään taas syksyllä TuTon markkinointipäällikön vuosittain hokemin sanoin: "Huomattavasti tätä kautta iskukykyisemmällä joukkueella."

Kiitos!
 
"Suuri osa jääkiekko-ottelun katsojista ei ole kiinnostunut ottelun lopputuloksesta." - Kimmo Rannisto

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No sehän oli vuodatus. Mutta totta se on, että joulun jälkeen heräämällä ei voi odottaakaan hääppöistä lopputulosta. Ajoittainen hyvä pelaaminen ei riitä.

Harvoin, jos koskaan on itselläni ollut samanlainen fiilis peliä katsoessa kuin tänään. Tuntui, että tehkää mitä huvittaa, pleijarit menivät ohi. Lisäksi tuntuu ikävästi siltä, että runko hajoaa, ellei virikkeitä löydy. Kopissa on kuulemma fiilis aika matalalla ollut ja ainakin Jalava on väläytellyt lopettamismahdollisuutta.

Toivottavasti tästä noustaan. Todella tyhjä olo ollut päällä tänään. Nyt turkulainen play-off-kiekko on TPS:n varassa, ja jotenkin tuntuu että tässä tapauksessa se on hataralla pohjalla.
 

Lätkä

Jäsen
Kiitos

Kiitos TuTo. Kiitos FPS. Kiitos KJT. Kiitos UJK. Kiitos runkosarjasta


Siis kiitin kyseisiä joukkueita runkosarjasta, koska taso on mes-
tiksessä niin kova, että jokainen sijoitus on kiitoksen arvoinen.

Ei tarvitse katsoa, kun viime kevääseen. Silloin Suomi-sarja mes-
tari Hokki, joka lähes takavuosien Kärppä-tyyliin hallisti suveree-
nisesti kyseistä sarjaa oli väliin aivan pihalla UJK:oon käsittelys-
sä. "Väliin", siis tosiasiasta lähes koko peli. Silloiset maalivahdit
(Salminen nyk. FPS ja Kitiprami nyk. Ahmat) olivat 85% jouk-
kueesta ja suurimmalta osaltaan siitä syystä Hokki pelaa mes-
tiksessä tätä nykyä.

Tämän vuoksi kiitos vielä kerran näille joukkueille, koska ne
kuuluvat ehdottomasti tähän sarjaan.

Mestiksen ja Suomi-sarjan ero on valtava. Suomi-sarjasta voi
nousta ainoastaan 110% maalivahtipelin onnistumisella. Tämä
kävi toteen Hokille. Viimein ottelu Diskosta vastaan oli todelli-
todiste sanojeni takeeksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy