Kiitos HIFK – Tässä ketjussa kiitetään ketä tahansa HIFK:n organisaatiossa

  • 166 263
  • 517

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Kiitokset Nybondakselle McLeanin ja Puustisen soppareista. Täytyy kiittää, kun on aihetta.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Myöskin täältä kiitokset Nyballe. Salmelaista ja snadia Hakkia jäin kyllä haikailemaan.
 

segis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Raimo Summanen

Kiitos sinulle ja Nybarille Juuso Puustisesta ym. hankinnoista! Toukohousu halusi jäädä Jyväskylään perhesyistä, sille emme voi mitään. Avoin kirjeesi yhteisömme edustajille oli mielestäni tarpeellisen kattava katsaus siitä mitä kaikkea negatiivista se jakkara, millä istut, tuo tullessaan. Se myös vie! Yksityiselämääsi tullaan seuraamaan suurennuslasin lailla, mutta tiesit nämä asiat jo aiemmalta valmennusuraltasi... Olet mielestäni oikea henkilö kestämään sen vastuun ja julkisuuden tuomat lieveilmiöit ym. asiaan kuuluvat ja kuulumattomat asiat joita tulet kohtaamaan. Ikävä kyllä sitä lokaa tulet saamaan myös perheen parista, koska Suomen suurimmalta perheeltä joita edustamme, isoon joukkoomme mahtuu myös mätiä osatekijöitä, Toivoisin perheemme peruskiven ja kantavan rungon olevan ilman näitä lahoja osia. Uhkatekijät joita on, toivoisin niiden KUITENKIN olevan ytimen ulkopuolelta, koska jos perheemme kokisi uhan sisäpuolelta, silloin on jotain pahasti pielessä!

Hyvää kesää kaikille!

Palaan mielipiteideni kanssa uuden kauden alun kynnyksellä

Yst. Segis
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Todellakin ISO kiitos ettei moinen pesäänkusija tule HIFK-paitaan. Kiitos Tomppa & Co.

Toi nyt on vähän sama, kuin kiittelisi 2 promillen kännissä ajanutta kuskia, joka on tahallaan yrittänyt ajaa jonkun päälle siitä, ettei tämä jäänyt kiinni rattijuopumuksesta.

Kyllähän Tomppa & Co. hänet HIFK:hon halusivat, mutta joku raja oli silläkin.
 

444

Jäsen
Haukutaan silloin, kun on syytä, ja kiitetään samoin silloin, kun on syytä.
Siispä kiitos Karavaanarille ja kollegoille siitä, että olette ilmeisesti oikeasti kokoamassa joukkuetta ensi kaudeksi! Melkoinen muukalaislegioona, mutta silti olen erittäin tyytyväinen jo tässä vaiheessa. Luotto Summaseen on kova ja väittäisin, että hankitut pelaajat ovat hyvin Ramin tyylisiä hakuja ominaisuuksiltaan; ei mitään selkeää hyökkäyspään ilotulitusta eikä suoranaisia kärkisuorittajia, vaan hyvin uutterasti molempiin suuntiin kurinalaisesti pelaavia tyyppejä.
Luulen, että tässä voi olla ainekset johonkin parempaan. Saa ottaa talteen.
 

10penttiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Habs, Sympatiat NY Rangers
Hyvin kirjoitettu viestiä aiemmin, nyt kuuluu kiittää ja näin teen. Kerrankin on luottoa kauteen lähtiessä ja luulen että nähdään erittäin viihdyttävä, raatava ja sopivan vittumainen HIFK, jolla on hyvät menestymismahdollisuudet ensi kaudella, kiitos Raimo & Karavaanari.
 

Sleep

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos Nybarille. Mielenkiintoisia nimiä jengi täynnä ja Kuparinen on pelaaja jonka meillä halunnut nähdä. Tulee olemaan hyvä istua katsomossa varsinkin kun Raimo jengiä kaitsee.
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Kiitos HIFK:lle siitä että ette ole hankkineet yhtäkään tappelijaa joukkueeseen! Tappelut eivät kuulu jääkiekkoon enkä halua nähdä niitä enää koskaan oman joukkueeni otteluissa. Siellähän on lapsiakin katsomossa. Taklauksetkin ovat vähentyneet hyvissä määrin jolle annan myös erittäin suuren peukun. Jääkiekko on maalintekopeli eikä siihen todellakaan kuulu mikään turha väkivalta. Tätähän ne ministeritkin ovat huudelleet jo vuosikaudet joten olisikin jo korkea aika ruveta uskomaan.

KIITOS!
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
No, eihän ihan oikeasti haluta tappeluita vaan voittoja.

Kiitos kaikille offisessa, tästä voi vielä tulla hieno kevät.
 

LP#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ai vittu kun tekee GUTAA ja kunnolla! Isoja kiinnityksiä molemmat kun Kapu jatkaa ja Tony palaa himaan. Kiitos Tomppa!
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Paljon olen Nybaria minäkin arvostellut, mutta nyt on kiitokset paikallaan. Hienoa työtä olet tämän kesän aikana tehnyt.

Kiitoksia, olen todella iloinen!!!
 

Kinkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kiffen
Kapteeneista vanhimmat (Kuhta, Peltonen) saavat lopettaa uransa kunnialla.
Kapteeneista tärkeimmät (Söderholm, Salmelainen) ovat kotona.
Kapteeneista löysimmät (Karalahti, Hirso, Eriksson) ovat poissa.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
KIITOS Nybari ja hela IFK. Hattu päästä.
 

ryokale

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tässä vaiheessa yhdyn Nybärin kiittäjien kerhoon, vahvistuksia on satanut liukuhihnalta kesän aikana, mikä on nostanut kiinnostusta entisestään alkavaa kautta kohti. Heikkouksia on vahvistettu ja hyökkäysrosteri näyttää alkavalla kaudella yhdestä liigan kovimmista. Nähtäväksi jää, kiittelemmekö myös scouttausosastoa keväällä ulkkarihankinnoista.

Joten kiitokset Tomppa tässä ja nyt!
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kevyesti välikaudelta haissut viimekautinen soppa (Soppineen) tuntuu olevan nyt vain historiaa. Hyvänoloisia vahvistuksia ja hakuja on satanut läpi kesää, joten kiitos tästä Nybondas ja Rami!
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Hyvänoloisia vahvistuksia ja hakuja on satanut läpi kesää, joten kiitos tästä Nybondas ja Rami!

Boldaus oma.

Tuntuu vähän siltä, että raapiakseen nimekkään jengin kasaan, Tomppa tarvitsee tuekseen astetta karismaattisemman koutsin. Ei liene sattumaa, että paperilla Nybondaksen joukkueet ovat joka vuosi olleet vähintäänkin kelvollisia, yhtä sopanhuuruista räpellystä lukuun ottamatta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös