Kiitos Ben Eaves!

  • 15 721
  • 60

Bodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sika-Jokerit: Antti Tyrväinen, Rudi, Semir & Jere
Hieno pelaaja ja hieno ihminen. Erittäin pidetty joukkueen sisällä.

Nyt on ura ohi ja aika siirtyä uusiin haasteisiin.

Töitä löytyy varmasti lätkän parista, puhelua vaan Kekäläiselle.

Hyvää jatkoa Ben Eaves.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kiitos Eaves! Äärimmäisen tyylikäs pelaaja ja kaikesta päätellen hieno persoona! Kaikkea hyvää jatkoon!

Jokereiden kannalta hyvä että tämä ilmoitus tuli nyt eikä joskus loka- marraskuussa.
 

Gemondo

Jäsen
Kiitos

Kiitos kaikesta, ilo oli minun puolellani.
 

Fat Jesus

Jäsen
Harvemmin fysioterapeutti(?) voidaan heittää ykkössentteriksi.

Eikös se sitä tullut aikoinaan Jokereihin tekee?

Ei ilmeisesti jatka Suomessa sitä(kään) hommaa?
 

RaveN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Hieno pelaaja ja hieno ihminen. Erittäin pidetty joukkueen sisällä.

Nyt on ura ohi ja aika siirtyä uusiin haasteisiin.

Töitä löytyy varmasti lätkän parista, puhelua vaan Kekäläiselle.

Hyvää jatkoa Ben Eaves.

Toisesta ketjusta bongattua:

Ai että mä odotan sitä päivää kun tästä turhakkeesta Jokerit pääsee eroon! Ehkä jo tässä kuussa mies tajuaa vihdoin lopettaa naurettavan uransa ja nyt lopullisesti. Muistaa myös pysyä helvetin kaukana Jokereista, ei tarvita edes fysioksi koska sitten on taas vaara, että se alkaakin pelaamaan!

Jos olisi yhtään välittänyt Jokereista niin oisi purkanut sopimuksen viime kauden jälkeen eikä enään olisi palannut sotkemaan joukkueen rakennusta!

Häivy!

Pitäisköhän sun lopettaa ne mömmöt kokonaan? Ei siinä.. Kyllähän tunteenpurkauksia tulee ja saakin tulla. Hieno ele kuitenkin avata kiitosketju Benkulle.

Ben on kyllä uskomattoman hieno ihminen ja olisi suonut hänelle vihdoinkin terveen kauden.. Sääliksi käy miestä. Oisko suojatyöpaikkaa Jokereista tarjolla? Valmennusjohtoon tai fysiikkapuolelle? Best of luck for the future Ben! Have a healthy rest of the life. :)
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Iso kiitos Benille näistä Jokerivuosista! Epätodellisen huonoa tuuria yhdelle miehelle. Kunnossa olessaan oli kyllä yksi liigan tähdistä ja taitureista, tykkäsin. Ihmisenä todella lempeä ja ystävällinen. Kaikkea hyvää. :(
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Pistetään nyt vielä tähänkin ketjuun.

Kiitos näistä vuosista ja onnea jatkoon Ben! Hieno pelaaja ja hieno ihminen.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kuten myös täältä, liitetään kiitokset myös tähän ketjuun.

Iso kiitos Ben Eavesille hienoista hetkistä Jokereiden matkassa ja onnea jatkoon missä ikinä se sitten onkaan.

Thank you Ben Eaves for all the great moments you offered with Jokerit and all the best wishes for the future.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Tämä Bodari haiskahtaa maukalta, kirjoitustyyli on samanlainen.

Kiitos Ben Eaves! Olit parhaimmillasi loistava, keskenkuntoisenakin hyvä. Sääli, että suurin osa Jokeriajasta meni enemmän tai vähemmän loukkaantumisten merkeissä.
 
Erittäin iso harmi. Todellinen joukkuepelaaja ja onnistui aina tiukoissa paikoissa. 1-1-tasoitusmaali HIFK:ta vastaan keväällä 2011 ei unohdu ikinä.

Tässä ei Jokerit menetä vain yhtä sm-liigan parasta pelaajaa, vaan myös hienon ihmisen (ja ennen kuin tästä tulee kuittia niin kyllä, olen jutellut miehen kanssa usein). Aina jaksoi hymyillä ja heitti hyvää läppää. Arvostan Eavesin todella korkealle pelaajana.

E: piti sanomani vielä, että niin Jokeri kuin olla ja voi. Se virne..
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaikkea hyvää jatkoon, erittäin sympaattinen ja tyylikäs persoona sekä pelaaja. Harmi tuo loukkaantumisherkkyys / huono tuuri.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Voi perkele, kuinka olisinkaan halunnut olla Benin suhteen oikeassa. Väärässä olin, ei auta. Nyt yksi 2000-luvun Jokereista ja omista lemppareistani on pois joukkueesta ja se kyllä sattuu!

Jokerisydämesi kokoinen kiitos sinulle Ben Eaves! Olit ja olet edelleen erittäin Jokerien näköinen pelaaja ja ihminen. Toivottavasti sinua nähdään vielä joukkueessa muissa tehtävissä! KIITOS!
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Onpa harmi juttu, että yksi taklaus johti lopulta uran päättymiseen. Pienestä se on kiinni. Epäonnea oli toki muutenkin runsaasti Benin uralla ja sääli että tähän sitten homma päättyi. Voimia jatkoon ja kiitos!
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Thanks for all Ben ! Your skills and ability to handle puck will always remain in my memory.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Brenkulle kiitos!

Kiitos Eaves! Olit mahtava pelaaja ja todellinen symppistyyppi! Varmasti todella pidetty joukkueen sisällä ja ainakin fanit diggasi susta kuin hullu puurosta!
 

Jannacci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos ja kumarrus kaikinpuolin hienolle miehelle. Parhaiten tulen muistamaan Benin Anaheim Ducksia vastaan pelatun ottelun tasoitusmaalista. Se oli hieno hetki.
 

Tube82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit-Khl
Ainoa oikea ratkaisu odotin ja toivoin tätä uutista jo ennen viimekautta, mutta tulihan se sieltä. Kiitos niistä peleistä mitkä pystyit pelata, vaikkakin niitä oli liian vähän. Onnea jatkoon.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos Benkulle erityislaatuisesta taistelijan asenteesta ja tiimipelaamisesta. Jätkä yritti tulla auttamaan monesti uudelleen vielä sen ET-töötin jälkeen ja riskeerasi siinä varmasti tiedostaen pahimmillaan koko loppuelämän terveyttä, joten iso hattu nousee päästä Benille että halusi niin kovasti yrittää auttaa joukkuetta. Liekö Jokereiden historian huono-onnisin pelaaja. Ensiksi selvittää lähes mahdottomat polvivammat ja heti kun niistä pääsee eroon niin tulee toinen vamma joka aiheuttaa uran päättymisen. Ei voi olla mahdollista.

Juuri kun viime yönä tännekin raapustin kuinka hieno pelaaja ja persoona kyseessä on, niin kyllä syö rotan lailla ettei nähdä Benkkua enää. Todella haikea uutinen, vaikka kyllä se oli odotettavissa ennemmin tai myöhemmin lähivuosina. Parhaiten mieleen jäi keväältä 2011 game 6:ssa täydellä Areenalla tasoitus jullien verkkoon 40 sekuntia ennen loppua, sekä keväältä 2012 game 2:n jatkoajalla huikea tapposyöttö julliviisikon keskelle josta Hardt pamauttaa todellisen orkkumaalin. Isojen pelien mies. Kaikkea hyvää jatkoon ja toivottavasti nähdään hallilla! Fysioterapeutin pätevyys mieheltä löytyy ja jossain haastattelussa taisi mainita myös junnukoutsaamisen kiinnostavan. Eiköhän hommia löydy Jokereista - mun puolesta saat tulla koittamaan vaikka pelipaita päällä jos hommat rupeaisi taas näyttämään paremmalta!

Jokerit - HIFK Game 6 (Playoffs 2011) - YouTube 1:12--> Tuli muuten huudettua aika kovaan ääneen. Videon loppuosaa sitten ei tarvitse katsellakaan.

Jokerit-HIFK-pelin kooste 24.3.2012 - YouTube 8:25 --> Koko video on toisaalta yhtä nautintoa.
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Kiitos Ben.
Liiga menetti yhden kaikkien aikojen taitavimmista ja älykkäimmistä hyökkääjistään.

Thank you Ben and may fortune shine upon the path you have chosen.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tämä päivä oli odotettavissa ennemmin tai myöhemmin, mutta vetää jokatapauksessa haikeaksi. Hieno pelaaja ja paljon mahtui Jokerivuosiin positiivisia asioita. Joukkuepelaaja parhaasta päästä. Salut!
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ben. Thank you for all those wonderful games, passes and goals. I wish you get well soon and find interesting career after hockey. Afterall it's only a game. We sure will miss you.

Respect.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös