Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa kaudelle 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Severi94, 10.03.2018 klo 11.19.

 1. Suhteellisen tasainen ottelu, SKA Neva oli hieman niskan päällä. K-Vantaalla aika monta vaihtovirhettä, joista Nevan kaverit karkailivat läpiajoon, ja avausmaali tuollaisesta tilanteesta syntyikin. K-Vantaa tasoitti ottelun 2-2 15 sekuntia ennen loppua Nevan yltiöpäisen hyökkäämisen seurauksena, kun silmissä kiilui vain tyhjä maali. Rankkarit oli molemmilta sitten melkoista bullshittiä. Jotta nyt ei jää väärä kuva, niin oli hyvä peli myös Vantaalta.

  K-Vantaalta silmiin pisti erityisesti Tiainen-Levänen-Saarelainen sekä Puhakka-Monto-Embrich -ketjut, vahvaa peliä molemmilta. Tyko Karjalainen tulee myös olemaan mielenkiintoinen pelaaja.
   
 2. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Tappio KOOVEE.lle 3-2 ja Cupin pelit päättyivät siihen. Ketjut eivät vielä toimi, Ratilaisen alku, oltiinko valmiita, oletettiinko liikaa ja Ristelin torjuntavire!
  Siinä pelin ratkaisun avaimet?
  Nyt harjoituksia ja pelejä alle ja katsotaan sitten keväällä missä seistään!
   
 3. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 4. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Lainaus:
  Uskoisin myös menevän A-junnuihin. Nykyään K-Vantaan edustus ja A-junnut ovat saman organisaation alla joten tämä vahvistaisi käsitystä.
   
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jep. Varmasti kuitenkin on ihan kelvollinen myös Mestikseen, jos paikkaajille tulee tarvetta.
   
 6. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 7. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
 8. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Yhtään en käynyt katsomassa Lohen harkkapelejä. En tiennyt yhtään mitä odottaa kaudelta. Nyt kun olen käynyt monta oikeita peliä katsomassa, niin Mälkiä kiekko on palannut Vantaalle ja hyvältä näyttää. Tänään Ketterää vastaankin oli hyvää peliä, MUTTA en ikinä ole nähnyt vastustajalta tollasta peliä. 60 minuuttia aivan uskomatonta vauhtipeliä. Yleensä 20 minuuttia jaksaa painaa ja sit hiipuu, mut Ketterä vain lisäs vauhti ja vielä kolmannessakin erässä. Piste oli hyvä, mut Mälkiä on tuonut taas uskon Lohen menestykseen.
   
 9. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Ruutanat, joka on Kiekko-Vantaa seuran kannattaja faniryhmä täyttää tänä vuonna 15 vuotta. Juhlat on 20.10.2018 KV-Jokp yhteydessä.
   
 10. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Eipä taida edes Roivas kirjoitella otteluraportteja K-Vantaan kotipeleistä. On surkeaa muutenkin mestiksen näkyvyys nykyään myös täällä
   
 11. Quaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  O'Neill, KiVa
  Itse en tämän kauden pelejä ole vielä nähnyt. Siksi kiinnostaisi kuulla pelejä nähneiltä raportteja peleistä ja pelaajista. Melko vieraaksi jäänyt tämän kauden jengi. Viimeisin paikanpäällä nähty peli viime kaudelta tutoa vastaan.
   
 12. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Positiivisena näen Simo Mälkiän paluun valmentajaksi, Ykkösketjun peli kulkee, Maalivahti Waltteri Ignatjew on todella lupaava, Joukkueen koko on kasvanut ja righin pelaajia on tullut lisää.

  Negatiivisena joukkueen erittäin suuri vaihtuvuus versus edelliseen kauteen ja tästä syystä ketjujen pelin toimivuuteen menee oma aikansa, Peli on vain ykkösketjun ja maalivahdin varassa, Ei päästä omista pois paineen alta, Yhteishenkeä vielä haetaan tutustumalla uusiin pelikavereihin ja pelin sisällä suuresti vaihteleva taso on huolestuttavaa

  Sanoisin potentiaalia olevan vaikka finaaliin asti kun vain pelaajat oppivat tuntemaan ja luottamaan toisiinsa. Myös valmennuksen tuomat asiat iskostuessaan pelaajien takaraivoon alkaa peli kulkemaan toivotulla tavalla ja päästään voittojen tielle
   
 13. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  No nyt ei oikein Lohella kulje! Syitä voidaan etsiä, mutta onko esimerkiksi pelitavan omaksuminen todella noin vaikeaa? Yhteishenki kärsii kun ollaan yhden ketjun varassa? Ketjukoostumukset hakevat vieläkin toisiaan? Nyt on tärkeiden pisteiden aika ennen joulutaukoa ja jos kahdeksan joukkoon halutaan pitäisi pisteitä tulla jolloin myös pelaajien itseluottamus paranisi!
  Nyt se viimeinen puristus ja peli kuntoon kyllä se siitä lähtee!
   
 14. Aika hiljaista on Kiekko-Vantaan kausiketjussa...
  Mutta itse asiaan, edellisestä IPK voitosta huolimatta ei Vantaan peli ole ollut oikeen luottamusta herättävän näköistä. Kuten edellisessä viestissä mainittiinkin, on peli tuloksenteon suhteen aivan liikaa yhden ketjun varassa. Lisäksi puolustusalueella ollaan liian pehmeitä ja helppoja virheitä kiekon kanssa tulee liian usein.
  Toivotaan että peli lähtisi kunnolla paranemaan edellisen voiton myötä, ja Vantaa taistelisi sijoituksista lähempänä sarjan kärkeä kuin häntää.
   
 15. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Onko Ratilainen loukkaantunut vai ei mahdu kokoonpanoon?
   
 16. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Lainaus:
  Ei taida tosiaan mahtua kokoonpanoon? On ollut jopa Narrien A.ssa luukkumiehenä
   
 17. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Ratilainen näyttäisi olevan tänään IPK:n maalilla! Toivotaan hyviä koppeja Ratilaiselle.
   
 18. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Lainaus:
  Ja saattaa jopa pelata K-Vantaata vastaan huomenna? Mielenkiintoisia nämä lainailut tänä päivänä
   
 19. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Niinpä! Mun vahva veikkaus on että pelaa huomenna K-Vantaata vastaan!
   
 20. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Mälkiäkiekko alkaa toimimaan. Kaksi tappiota. Mut Mälkiän metodit alkaa pikku hiljaa tehoo. Ruutanat ei vaan luovuta.