Kiekko.tk

  • 167 397
  • 1 188

Mahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hc Andersen, Valencia CF
Mistäs näistä peleistä saa tietoa kun en tota ircciä käytä/ole koskaan käyttänyt?

Ihan sillä, että kirjautuu sisään ja avaa pelin. Sitten kun on porukkaa tarpeeksi niin haetaan peliä. Eilen ainakin oli koko illan tarpeeksi väkeä paikalla ja tänäänkin on jo lähtenyt pelit käyntiin.
 

Ylähirsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Osaako joku kertoa miksi en saa teksitä toho chattiin?
Onko samalta osoitteelta muita pelaajia? Jos on ja heillä "bännit" eli pelikieltoo niin et voi pelata harjoituspelejä etkä laittaa viestiä chattiin, mutta voit keskutella /teamilla ja pelata tiimipelejä. Eli kokeile voitko keskustella joukkueen kanssa kirjoittamalla eteen /team, jos tuolla ei toimi en osaa sanoa.


edit ylhäällä kerrottiin varmaanki vastaus
 

Mahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hc Andersen, Valencia CF
Lähettikö joku muuten varjolle tai rapsterille yksityisviestiä tuon vanhan joukkueen käyttöönottamisesta? Vai halutaanko rakentaa uusi dynastia?
 

gege dA mAn

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser
Näköjään Jatkiksen kiekonpelaajat on taas aktivoituneet, tosin tällä kertaa aika eri porukalla kuin aiemmin. Saas nähdä miten pitkään innostus kestää, mutta onhan siellä ainakin tahkottu pelejä jo ihan urakalla. Taidan silti jäädä vielä toistaiseksi uuden ryhmän ulkopuolelle ja keskityn hengailuun wanhassa jatkisjengissä. Mutta jos uusi jengi aikoo järjestellä jotain Jatkoajan sisäisiä cuppeja tai turneita, niin mielelläänhän sitä mukaan tulisi. Taskussa on kuitenkin muutamat mestaruudet kyseisistä turnajaisista.
 

J. Eye

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Tottenham
Täältä löytyy myös entinen aktiivipelaaja. Huippuvuodet taisivat olla 2006-2007 paikkeilla, jolloin tuli pelattua Kalma HC:ssa kiekkodivaria nimimerkillä Oze-. Nyt ollut useampi vuosi hiljaiseloa ja vanhat nimimerkitkin poistuneet sivuilta.

Tätä keskustelua nyt luettua alkoi kokeiluhalu heräämään jos pääsisi pelaamaan höntsäpelejä mukavassa ja asiallisessa seurassa. Teinkin uuden tunnuksen sivuille ja mielellään liityn porukkaan jos onnistuu, nimimerkki on J-Eye
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Kas perkelettä, täällähän on elämää! Aivan mahtava homma. Itsekin olen pitkän hiljaiselon jälkeen käynyt muutamaan otteeseen höntsäämässä. Alle viikossa on tosiaan ehtinytkin tapahtua paljon, ja nyt on jo toinen, uusi joukkue kasattu. Itse en edes bongannut tätä ketjua peliluolasta, joten nämä elvytyshommat menivät multa vähän ohi.

Kiekko.tk:ta on tullut tahkottua 24.7.2004 lähtien ajoittain huolestuttavan paljon. Viimeiset 5-6 vuotta joukkue on vietellyt eläkepäiviä, ja isoin osa vanhasta ydinporukasta lienee lopettanut. Mutta kukaties tämä äkillinen innostus leviäisi taas vanhempiinkin pelaajiin, ja nähtäisiin Jatkoajan renessanssi! Jonkinlaista historiikkia joukkueen alkuajoistahan löytyy Paitsiosta: Kiekkoliiga

tl;dr-jengille mainittakoon, että Jatkiksessa oli parhaimmillaan yli 50 pelaajaa, ja periaatteena oli aina se, että kaikki pelaavat. Kiekkoliigaankin joukkuetta kosittiin, mutta koska periaatteesta ei luovuttu, tämä ajatus sai jäädä. Kakkosnikkeihin suhtauduttiin aluksi melko nihkeästi, mutta pian tajuttiin, että niiden salliminen olisi joukkueen elinehto. Niinpä legendaarisissa Jatkoajan supercupeissa ja Kiekkoliigan sarjoissa jäällä viiletti lopulta Turon, Hauerin, Sundancen, Manicin, Arton ja kumppanien kaltaisia nimiä. Itsekin pääsin aikanaan maistamaan menestystä, joskin myös periaatteen miehiä löytyi, kuten tiimipeleissä parhaimmillaan erinomaiseksi maalintekijäksi osoittautunut varjo, joka onnistui vastustamaan kaikki laatujoukkueiden kosinnat, ja pysyi uskollisena alma materilleen.

Kaiken kaikkiaan hienoja aikoja, ja ihan liian paljon niitä, on tullut vietettyä kiekko.tk:n parissa. Jos haluatte välttää kilpailuastelman, alkuperäinen Jatkoaika toivottaa kaikki innokkaat kikettelijät avosylin vastaan. Pikavilkaisulla useimmat ellei sitten jokainen tuntuisivatkin täyttävät ainoat vaatimukset, eli a) nimimerkki jatkoajassa ja b) jonkunlainen, vaikka ohutkin kirjoitushistoria osoittamaan ettei palstanimimerkkiä ole rekisteröity vain kiekkojoukkueen paikan toivossa.

Hyvin lyhyesti asiasta ehdittiin parin henkilön kanssa juttelemaankin pelin lomassa, mutta tuossa vaiheessa en vielä tajunnut täällä palstalla virinnyttä keskustelua, vaan luulin Jatkoaika.comia lähinnä plagiaattijoukkueeksi. Joka tapauksessa olen valmis kutsumaan jokaisen täällä ns. emoseuraan mikäli se vain kaikille käy. Onhan Jatkiksessa kuitenkin mukana kunnia ja pitkät perinteet jne., sekä kaupan päälle pari todella huonoa pelaajaa lisää.

Joten jos tämä vain kaikille osapuolille käy, niin ilmoitelkaapa tämän ketjun jatkeeksi nimimerkkinne, niin kutsu tulee!
 
Viimeksi muokattu:

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
Minulta Jatkoaika.com-plagiaattijoukkueen rakentajalta ääni todellisen Jatkiksen joukkueen paluulle. On turhaa tarjota geenimanipuloitua korviketta kun aitoakin on tarjolla, kaikki siis ilmottelemaan nikkejään rapsterille. Luultavasti sorrun samaiseen itsekin.

Voin jättää kyllä tämän rakennetun joukkueen elämään, jos vaikka aloittelijat (taikka muut) sitä vain haluavat.

Jatkoaika is back!
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Kyllähän sitä voisi varmaan tuon ykkösnickkinsä sinne Jatkoaikaan siirtää, kun nykyisessä joukkueessa on jäljellä kaksi pelaajaa ja pelejä pelattu viimeksi yli puolitoista vuotta sitten.

Eli saa pistää kutsua nimimerkille Hietala.
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Hietala kutsuttu. Olitko muuten peliteissä aikoinaan? :)

Kutsutaanko Dustin?
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Hietala kutsuttu. Olitko muuten peliteissä aikoinaan? :)

Siellähän se ura tuli aloiteltua ja sittemmin jatkettua Fortune Clubiin, johon Pelit Onlinen paremmat pelaajat siirtyivät (taisi olla toinenkin vastaava emäseurasta erkaantunut joukkue, olikohan HC JK nimeltään, eli HC Jurvan Kaari) ja jonne minut sitten lopulta epätoivossaan mukaan ottivat. Jatkoaikaa vastaan pelatut matsit jäivät toki aika hyvin mieleen niiltä ajoilta.
 

Johnnie

Jäsen
Aktiivisimmat vuodet kiekon parissa (05-08) ovat jo takanapäin, mutta tämän ketjun innoittamana on nyt taas parina päivänä käyty kokeilemassa että vieläkö käy homma laatuun. Ja kyllä se vanhakin näyttäisi vertyvän, eli nimimerkille Johnnie saa kutsua lähettää Jatkoajan joukkueeseen jos vain tällainen hidas mutta kankea pelaaja kelpaa joukkueen jatkoksi. Fysiikasta ja koosta ei homma kuitenkaan jää kiinni, aika lailla kiekko.tk -pelureiden pituus-, ja painokäyrien keskiarvon tuntumassa ollaan!
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vai olisko mahdollista pitää kaksi tiimiä samaan aikaan pystyssä jotta jos 6 on onlinessä niin toiset voi pelata toisessa.. jatkoaika olla se ykköstiimi ja toinen jossa jämät pelaa kun ei pääse toiseen peliin mukaan :D
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Vähän samoilla linjoilla, voisin itsekin liittyä alkuperäiseen Jatkoaikaan.

Voit vaikka kutsua nimimerkin Pitt jengiin, jos jatkan Jatkoaika.comissa vaikka sitten kakkosnickillä.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tälläinenkin on jälleen pystyssä. Oma aktiiviura oli siinä 2005-2008. Kyllähän kiekosta on sekä loistavia sekä niitä karmeita muistoja. Taisi oma uran huippu olla , kun saatiin LuurankoHerrat ponkaistua tuonne 1500. Sitten loppui kiinostus ja aktiiviura jäikin sitten siihen. Sen jälkeen satunnaisia ajanjaksoja tuli hakattua ja nyttenkin olisi kiinostusta, mutta tällä hetkellä ei ole hiirtä käytössä niin on hieman vaikeaa pelata.
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liityn mielelläni nub-nimimerkillä Jatkoajan perinteiseen jengiin. Olen kyllä jo Tiedotteella Jatkoaika.comissa, joten haittaako tuo. Kiva on ollut kyllä pelata.
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Tuohon Original-joukkueeseen olisi kyllä mukava tulla. Kepakko on nimimerkki, jos kelpaan mukaan.
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Mun mielestä silkasta käytännön järkevyydestä, ei siis pelkästään teidän asiaa kysyneiden kohdalla, vaan kaikkien tulevien ja menneidenkin kohdalla, olis käytännöllisempää, jos joukkue ois ns. yksi ja sama. Esim. tilanteessa, jossa useampi tai useammat palloilisivat kahden joikkueen listoilla vuorotellen onlinessa, on hieman hankala kommunikoida ja havaita läsnäolijoita. Samoin uusille tulokkaille (tervetuloa!) olisi selkeämpää, että on se yksi emäjoukkue.

En missään nimessä tahdo omia asiaa itselleni, mutta jotenkin musta on fiksumpaa harrastehöntsäilyporukan ollessa kyseessä keskittää voimavarat ensialkuun yhteen posseen. Ehkä nyt tosiaan kakkosnikkihönäilyt ja vastaavat nykyään ovat ihan ok, mutta tasapuolisuuden ja käytännön nimissä lienee viisasta keskittää toimintaa.

Kieltämättä asioita mutkistaa nykyinen sääntö, ettei joukkueella voi olla useampaa peliä käynnissä. Toisaalta kaikki tuskin ovat samaan aikaan linjoilla, ja vaikka olisivatkin, vaihtoja on hyvä oppia pyörittämään ja samalla penkiltä käsin voi syövyttää vastustelijan moraalia ratkaisupaikoissa.
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Tulipa muuten pantua viestiä myös GM varjolle, joka nukkuu ikuista unta R'lyehin pohjalla. Saas nähdä onko hän hiukkasen lailla kiihdytettävissä tähän touhuun taas mukaan.
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mun mielestä silkasta käytännön järkevyydestä, ei siis pelkästään teidän asiaa kysyneiden kohdalla, vaan kaikkien tulevien ja menneidenkin kohdalla, olis käytännöllisempää, jos joukkue ois ns. yksi ja sama.
Tottahan tämä kyllä. Hieman ehkä hätäiltiin kun tehtiin jo uusi joukkue. Tulen pysymään nyt anyway nubilla nykyisessä joukkueessani, sillä olemme saamassa pikkuhiljaa lisää aktiivisuutta.
Näin ensalkuun voin pysyä tuossa uudessa jatkoaika.com jengissä, mutta mielelläni tietysti olisin siinä joukkueessa missä useammin saisi peliä.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Uskoisin, että Jouko muistaa Jatkoajan legendaarisen höntyilyn ja muuttaa tuota sääntöä, mikäli rapster tai joku muu arvostettava kiekkoilija pyytää kauniisti. Tai niin ainakin luulen, säännössä kun ei oikein ole minusta järkeä.

Kutsukaa mutkin takas Jatkoajan ikiaikaiseen joukkueeseen! Nimimerkki on Kaspo ja pelitaidot hyvin haperossa ruosteessa.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Tuli aikoinaan pikkuisen tota työporukalla pelattua, joka sitten hajosikin sisäisiin ristiriitoihin :)

Mielelläni vois uudelleenkin koittaa, jos tota läppärin touchpad-hiirellä voisi pelailla, mutta ei taida onnistua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös