-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Avataas tämmöinen ketju kun Jokipoikaa tulee eetteriin siellä sun täällä. Täällä voinemme sitten keskustella mediassa olevista jutuista.

Aloitan kehumalla mehtimäkeläisen sivuilla olevia videoita. Minun mielestä ollut hyviä pätkiä.

Suosittelen katsomaan ainakin tuon Urheilun Aitiopaikan Artun jututettavana Mikko Haapakoski videon. Mukavaa jutustelua oikeassa ympäristössä. Samoin Esa Lehikoisen haastattelu SaPKo-pelin yhteydessä oli mielenkiintoinen kun ei miehestä ole hetkeen mitään kuulunut.

Videot on siis katsottavissa mehtimakelainen.net sivustolla.
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Fanitoiminta

Susirajan Punamustat aloitti nämä videohaastattelut ja -raportit muun raportoinnin osalta jo viime kaudella.

Haastiksia voi seurata Punamustien omalta juutuubikanavalta kanavalta. Tällä kaudella videoidaan kaikista kotimatseista "etkot", noin 10 minsan pätkä ennakkoasetelmista. Mukana näissä aina joku kotijoukkueen pelaaja tai taustahahmo. Ensimmäisellä kerralla mukana oli Jussi Jormakka. Jatkotkin pidettiin 1. kotimatsin jälkeen, paikalla tosin oli vain kourallinen porukkaa... Haastattelussa pari Jokipoikaa.

Yhdistyksen omilla kotisivuilla on myös linkit kaikenmaaliman juttuihin.

Muutenkin Jokipojat on nostanut päätään tiedotuksessa ja sosiaalisessa mediassa. FB ja Twitter paukkuu päivittäin, joskus jopa useampaan kertaan. Samoin kotisivuilla tapahtuu.

Niin, ja Mehtiksen eka raportti kotimatsista oli jopa jo luettava. Ei ollut enää sitä "Ennakkoasetelmat" - "Pelin kuva" - "Pelin ratkaisu" -kaavaa, joka toisti itseään jo parisen vuotta. Lie kirjoittaja vaihtunut kirjoitustaitoiseen toimittajaan, joka osaa jokaisesta pelistä kirjoittaa jopa asiaa.
Karjalaisen suorittamassa sivuston uudistuksessa sivuunkirjoittaneen tunnukset ovat ilmeisesti hävinneet bittiavaruuteen, joten keskitän kaiken aiheesta kirjoittelun täst'lähtien tähän meediaan. Samoin uudistuksena kai voidaan pitää myös sitä, että Riippumattomasta fanisivustosta on tullut K5 -medioiden kaupallinen sivu ja täten myös virallisen faniyhdistyksen kotisivujen linkki on tiputettu pois Mehtimäkeläisen yhteydestä. Paljonkohan Kartsulle pitäisi maksaa linkistä?
 
Viimeksi muokattu:
Eli lyhyesti HAISTA VITTU. Olet todellinen kusipää -nimeltämainitsematon Jukurifani allekirjoittaneesta yksityisviestissä :D

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Kyllähän tässä nyt hemmotellaan Jokipoikakannattajaa viittä vaille liiallisellakin informaatiomäärällä.

Mehtimäkeläiseen en ole minäkään saanut kirjaudutuksi siihen etusivulle. Keskustelupalstan puolelle onnaa kyllä. Sinällään riittää mulle hyvin, sillä en sinne etusivulle ole jaksanut kommentoida mitään aikoihin ja keskustelupalstan puolellakin tulee kirjoiteltua yksinomaan veikkausketjuun.

Noita videoita en jaksa koskaan katsella mistään. Korkeintaan maalikoosteet. Mieluummin luen juttuja.

Jos yhtä asiaa tässä informaatiotulvassa saa toivoa niin kiva olisi, jos Jokipojista uutisoivat mediat tekisivät mahdollisimman vähän päällekkäisiä juttuja ja jonkinnäköinen "työnjako" syntyisi, että mistä löytyy mitäkin.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Mehtimäkeläiseen en ole minäkään saanut kirjaudutuksi siihen etusivulle. Keskustelupalstan puolelle onnaa kyllä.
Täällä sama. Eikä ole oikeastaan väliäkään, sillä taso on siellä paikoin laskenut säälittävän alas, joskin joskus sillä kommenttien luvulla on hyvä piristää tylsää päivää. Mutta pääsääntöisesti taitaa olla itkuvirsiä puolillaan. Ennen siellä oli ihan jees seurata otteluja, mutta..

Vaan nyt tulee tosiaan tavaraa vähän joka tuutista ulos, veikkailen, että homma tulee tasoittumaan. Tuskin Mehtis ja Lada tuota tahtia videoitakaan vääntää. SPM:ltä tullee jatkossa nuo etkot ja jatkot. Ihan mielenkiintoista tosiaan nuo on, ainakin tuo alun Jormakan juttu oli hyvä.

Tää koko homma voi olla isossa kuvassa oikein positiivinen, jos näin kiekko palautuu vielä enemmän katu- ja torikeskusteluihin, niin se antaa kyllä positiivista sykettä koko paikalliselle kiekkoilulle.
 
..SILLE!

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Ei tuo Mehtiksen homma nyt oikein putkeen tunnu menevän. Nyt tuo Mehtimäkeläisen foorumi toivottelee kolmatta päivää tervetulleeksi hetken kuluttua uudelleen. Koettakaa nyt vittu saada se kuntoon, tahtoo tulosveikkaamaan.

Toivottavasti sieltä siirtyisi noiden tötöilyjen myötä muutama kirjoittaja lisää tännekin.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

Tapsor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK
Hieman hitaahkosti edistyy Mehtimäkeläisen uudistaminen. Noh, neljä vuotta on nykymaailmassa lyhyt aika... Enennhän saitti oli täynnä purkkakoodia, toimi silti, heh. Mutta asiaan, keskustelua voi ja saa käydä myös faniyhdistyksen sivuilla. Ja jos on mitä toiveita niiden sivujen suhteen, niin yhteyttä vaan meikäläiseen, eiköhän suurin osa toiveista toteudu, alle neljän vuoden.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jatketaan välillä antaen kritiikkiäkin...

Ei ole näkynyt SaPKo pelin maalikoostettakaan Jokipoikien sivuilla. Olisi kyllä varsin hyvä, jos nuo tulisi tarjontaan takaisin ja mielellään siten, että ei nyt viikkoja tarvitsisi odottaa....

Mehtimäkeläinen on nyt perseestä. Sääliksi käy nykymeininki. Oli kumminkin aikoinaan se saitti joka niputti fanit yhteen. Parhaimmillaan taisi olla joissakin uutisissa kommentteja satoja. Jatkoajassa on kirjoittelu Jokipoikien-osiossa lisääntynyt ja toivottavasti tosiaan tuolta mehtimäen puolelta saataisiin uusia kirjoittajia pieneen joukkoomme.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
FONTAS – KAIKKIEN AIKOJEN KOVIN VAHVISTUS?

Olipahan loistava haku haastatteluun! Tuota tekstiä luettuani, huomasin sen loputtua, kuinka syvälle siihen upposi. Jotenkin pystyi mielessä kuvittelemaan kuvina tarinaa.

Jon Fontaksen statsit

Fontas on minun ikäryhmässäni tuntematon suuruus livenä, mutta nimenä toki tuttu. Omat muistoni kohdistuu tuonne 1990 lukuun Antonin Stavjana ja Rostislav Vlach aikaan. Aah, kultainen 90 luku, tule takaisin!

Huikeita muistoja ja herättää taas nykyaikaan. Oi minne olet mestis mennyt? Yhyy!
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Eilisessä Canal+ Hockey Night (katsomo.fi) avauksessa oli mukana myöskin meidän Pentti Matikainen.

Pena näyttää freesiltä ja kyllähän tuosta kumpuaa auktoriteettia. Liekköhän on antanut koulutusta myöskin Haapakoskelle, koska Miken puheissa on tapahtunut hiukan muutosta. Nythän Mikko on alkanut murtaa "mikkihiiri" myyttiään. Tämä tulee ilmi Samu Pitkäsen suusta ja mehtimäkeläisen videossa [URL="http://www.mehtimakelainen.net/index.php/videot/148-kuinka-pelikuri-saavutetaan#comments"]kuinka pelikuri saavutetaan?[/URL].
 

Tapsor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK
Jokipojat pääsi taas mediaan: Mestiksen kohtalonpäivään viikko - jääkö seuroja ilman lisenssiä? | Yle Urheilu | yle.fi

Ja vaihteeksi (taas) vähemmän iloiseen uutiseen. Vaan kauhea yllätys tuo ei ollut, vai oliko jollekin? Mutta tuskin Jokipo on ainoa Mestis-joukkue jolla on taloudellisia ongelmia, jotenkin vain YLE:n uutiseen oli yhden joukkueen nimi seuloutunut. Jännä viikko on kyllä edessä, viikon päästä nähdään mitä joukkueita Mestistä pelaa ja milloin. Jos nyt oikein vitsikkääksi tässä heittäytyis, niin vois sanoa että faniyhdistyksen vuosikokous olisi pitänyt pitää vasta viikon päästä eikä tänään, ois paremmin tiennyt ensi kaudesta.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jokipojat-Jyp-Akatemia koostevideo 6.9.2012

Putkahti tuollainen nettiin Jokipojat-Jyp-Akatemia (Youtube)

Toivottavasti saadaan vihdoin maalikoosteet kotipeleistä tuolla kuvanlaadulla. Ja toivottavasti samaa kuvaa tulee tuohon mestis-tv lähetykseen.

ps. Pirteää tekemistä Otto Karvisella (#55). Tässäkö on se puuttuva ykköskentän työjuhta?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Matkapäiväkirja Turun valloituksesta Videovalmennuksessa toimivan Sampo Ropposen teksti. (Jokipojat.com)

Suosittelen lukemaan! Ihan mega mielenkiintoinen teksti. Avaa katsojalle kivasti joukkueen viikonlopusta. Tuolloin oli tuplapeli viikonloppu (Leki ja seuraavana päivä sitten kohdattiin TuTo).

Tämän tapaista tarinaa lisää vaan!
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Jokipoikien nettisivut saaneet kiitosta, sivustolla arvioita myös muiden joukkueiden sivuista. Jokipoikien sivustosta ei ole keksitty miinusta.

Linkki
 
..SILLE!
Tuli sattumalta vastaan Youtubesta tällainen hauska pätkä: Urheilupaketti JoKP - Hermes 25.11.1993. Jos ei muuta saa tuosta irti, niin ainakin voi muistella lama-Suomen tyyliä :-)
Kieltämättä tuo kyllä vaikuttaa enemmänkin kummelilta kuin miltään urheilupaketilta. Ja mikä ehkä surullisinta, mehtimäen halli on lähes samanlainen tänäkin päivänä.
 
"Välillä kyllä mietin, että Kouvolassa on pakko asua Suomen tyhmimmät ihmiset" - KKtig mietiskeli 7.12.12 Juujärvelle kenkää(?) ketjussa.
Vaikka tuosta on aikaa jo parikymmentä vuotta, niin Sinikunnaan tekemä Hermeksen toinen maali kelpaisi tänä päivänäkin Mestiksen huippusuoritusten joukkoon. Hieno avaussyöttö ja sen jälkeen Sinikunnas vie vielä maalivahdin kahville todella näyttävästi. Eikä tuo niin kamalaa katseltavaa muutenkaan ollut, nostalgiaa.....
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

flaix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Saipa
Jumaliste! Kävelin tuossa kioskin ohi ja huomasin yllättäen, että siellä Ilta-Sanomien lööppi huutaa (tavoilleen uskollisena) jotensakin että "Jokipoikien kohuvahti nollapelistään: Tuntuu parhaalta ikinä."

Pointtina siis se, että Jokipoikien omaa Karhun Timppaa eli Timo Niemeähän siellä kovasti hehkutettiin! Sen verran kehtasin hämysellä avata lehteä siinä, että eilisestä pelistä oli urheilusivuilla puolen sivun juttu isoine kuvineen ja otsikot oli jotensakin, että "Jokipojat nollasi mestarin". Pitää jostain etsiä tuo lehti ja lukea tarkemmin. Toivottavasti nyt pysyy Karhulla ja muilla paketti kasassa, vaikka tuleekin vähän julkisuutta!

Joka tapauksessa hieno juttu, että myös valtakunnan mediat (vaikka nyt vain keltainen lehdistö) noteeraavat poikain hienoja otteita kaukalossa!
 
Seeemmosta.
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Jumaliste! Kävelin tuossa kioskin ohi ja huomasin yllättäen, että siellä Ilta-Sanomien lööppi huutaa (tavoilleen uskollisena) jotensakin että "Jokipoikien kohuvahti nollapelistään: Tuntuu parhaalta ikinä."!
Kai sä sen tiedät, että nuo lööpit räätälöidään kaupunkikohtaisesti? Eli tuota samaa lööppitekstiä ei suinkaan nähdä Jyväskylässä tai Lahdessa, vaan niihin laitetaan taas paikkakunnan omia juttuja, jotka myyvät lehteä. Itse lehti on tietenkin kaikkialla sama.
 
"Oletteko sukua ihmiskunnalle?"

flaix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Saipa
Kai sä sen tiedät, että nuo lööpit räätälöidään kaupunkikohtaisesti? Eli tuota samaa lööppitekstiä ei suinkaan nähdä Jyväskylässä tai Lahdessa, vaan niihin laitetaan taas paikkakunnan omia juttuja, jotka myyvät lehteä. Itse lehti on tietenkin kaikkialla sama.
En tiennyt kyllä, mutta toki vähän osasin näin arvella, kun onhan TV-mainoksetkin nykyään maakuntakohtaisesti jaoteltu. No mut joka tapauksessa tämmöinen puolen sivun juttu valtakunnan lehdessä on kuitenkin hyvää julkisuutta.
 
Seeemmosta.
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
En tiennyt kyllä, mutta toki vähän osasin näin arvella, kun onhan TV-mainoksetkin nykyään maakuntakohtaisesti jaoteltu. No mut joka tapauksessa tämmöinen puolen sivun juttu valtakunnan lehdessä on kuitenkin hyvää julkisuutta.
Toki on, täytyy vissiin käydä hakemassa lehti. Kiitos vinkistä.
 
"Oletteko sukua ihmiskunnalle?"

Warre

Jäsen
Terveisiä käräjiltä

Eilen uutisoitiin (linkki vie sanomalehti Karjalaisen sivulle)paikallisessa mediassa käräjäoikeuden päätös, jossa Jokipoikien taustayhtiö velvoitettiin maksamaan FastWay Ticket Ltd oy:lle vahingonkorvausta reilut 8000 € ja jutun hävinneenä osapuolena vielä 6000 € oikeudenkäyntikuluja.

Tulipahan vaan mieleen, oliko Jokipojat pakotettu/painostettu purkamaan ko. sopimus jääkiekkoliiton taholta sen takia, että "Mestis" oli tehnyt sopimuksen kilpailevan lippumyyjän kanssa, vai ampuiko seura ihan tahallaan omaan jalkaansa? Muistaakseni myös Jukurien peliin sai lippuja FastWayn kautta samaan aikaan kuten Jokipoikien, joten onkohan sielläkin(FastWay vs. Jukurit) vireillä samanlainen juttu?

Ei tätä nyt olisi kaivattu tähän saumaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy