Kiekko-Espoon talousseuranta

  • 1 325 381
  • 5 817

Lystikäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mun nähdäkseni tässä päivässä ei pitäisi olla erityisempää jännitettävää koska suuri kysymys on jo pitkään aikaa ollut se, mitä konkurssin jälkeen tapahtuu eikä se tuleeko konkurssia.
Kyllä mä odotan sitä virallista konkkajulistustakin. Tämä kausi on opettanut aika varovaiseksi. Sitä kun ei koskaan tiedä, onko jossain Hovissa, joku Saarikankaan veljenpoika, joka näkee asiat toisin. Ja tässä olisi hyvä mahdollisuus potkaista vielä kerran espoolaista kiekkofania päähän.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Eiköhän toimittajat heti oikeuden päätöksen jälkeen riennä tukkimaan Salonojan puhelinlinjoja.

Näin voi kyllä käydä, mutta voisi luulla, ettei Salonoja "näytä omaa kättään", ennenkuin on mahdollisen pesänhoitajan kanssa sopinut asiat kuntoon. Meinaa muutenhan voi käydä niin, että pesänhoitajalle jää etu, mahdollisissa neuvotteluissa. Että eiköhän tässä saada odotella tulevaisuuden kuvioita vielä jonkin aikaa. Riippumatta siitä, millainen päätös tänään syntyy..
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Partner Pool on ollut saman firman organisoimana jo ennen JE:n aikaa. Sopimuksista en tiedä, mutta mielestäni tuosta uutisoitiin joskus kauan ennen omistajavaihdosta.
Niin mutta eihän tuo ole kuin osa sitä myyntiä. Sen taakse piiloutuminen tuntuu vähintäänkin omituiselta. Sen lisäksi sopimuksistakin pääsee kyllä halutessaan eroon. En yhtään epäile etteikö sopimus olisi JE Oy:n kannalta epäedullinen mutta silti.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Villi veikkaus että eiköhän toi Lempinen sitten ystävällisesti infoa meille aika nopsaa Salonojan seuraavat liikkeet heti kun se päätös tulee.
 

Blondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Eli taas väitettiin että rahaa "on tulossa". Miksi aina on tulossa eikä tullut? Se että verottaja ja Elo vastustivat edelleen kertoo kaiken oleellisen näistä mysteerisijoittajista. Ajanpeluulta tuo minusta edelleen kuulostaa.
 

Lystikäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Eli taas väitettiin että rahaa "on tulossa". Miksi aina on tulossa eikä tullut? Se että verottaja ja Elo vastustivat edelleen kertoo kaiken oleellisen näistä mysteerisijoittajista. Ajanpeluulta tuo minusta edelleen kuulostaa.
Juurikin näin. Tuntuu, että tässä tehdään ihan kaikki mahdollinen, jotta se konkka vältettäis. Jos joku mysteerisijoittaja olisi halukas lähtemään taloudelliseksi selkärangaksi, se olisi sen jo tehnyt. Jos ne parhaillaan heittelee siellä jotain nimiä, niin veikkaan, niiden olevan korkeintaan jotain bisnestuttuja, joiden funktio on lähinnä hämätä. Toivottavasti eivät hämäänny ja pitävät katseensa siinä, että nykyomistajien ja sijoittajien pitäisi saada Blues liigakelpoiseen kuntoon.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
"Jääkiekko Espoo Oy:n suurin velkoja on verottaja, jolle Bluesilla oli vuoden alussa verorästejä 456 000 euroa ja joka vastusti Bluesin päästämistä velkasaneeraukseen." -IL 21.3.2016

"Maanantaina selvisi, että Bluesin verovelka on kasvanut jo liki 740 000 euroon." -IS 21.3.2016

Eli tässä alkuvuoden aikana pelkkä verovelka on kasvanut liki 300 000 euroa. Enkä oikein usko, että muutkaan velat ovat kehittyneet positiivisempaan suuntaan, joten piptäisi nyt olla sanomattakin selvää, ettei nykyisellä johdolla ole minkäänlaisia eväitä tai valmiuksia luotsata Blues-laivaa tämän pidemmälle. Ei nimittäin voida sanoa, että alus olisi karilla, nuo jääkiekkomaailman Schettinot ovat ajaneet MS Bluesin jo 150 kilsaa sisämaahan.

Mutta ei hätää, koko ajan on ollut usia sijoittajia tulossa ja kaikki menee ihan suunnitelmien mukaan.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse

Jambo78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Jyp
Toimittajalla ollut taas kiire saada juttu ulos ilman että on kunnolla perehtynyt siihen mitä kirjoittaa. Valitettavan yleistä nykyään. Bluesin A-junnut pelaavat kauden loppuun asti, tarvittaessa konkurssipesä jatkaa kilpailutoimintaa tulevan viikon/viikot.
Näin olen Itsekkin ymmärtänyt, mutta iski vain niin pahasti luettuani että onko tämä kuitenkin mahdollista.
 
Suosikkijoukkue
KK
Konkurssiin vai ei? Tänään on Bluesin kohtalon päivä onhan tuo harmi jos tuo loppu osa pitää paikkansa ettei junnut saa pelata omia PO loppuun.
En oikein ymmärrä, jos kerran aikaa on ollut muutama vuosi kehittää organisaatiota ja viimeistään syksyllä olisi pitänyt alkaa toimia niin, jos siellä ei Salonojaa ja Saarikangasta ole sijoittajien joukossa, niin ketä? Lisäksi Selänne? Venäläisiä? Miksi vasta 10 päivän päästä? Nyt jos ne vielä lykkää tuota niin johan Espoon käräjäoikeudeltakin jo maine.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Aika erikoista toimintaa jo oikeudeltakin vääntää ja pitkittää näin selvää keissiä määräänsä enempää. Tuossa @Jambo78 :n linkittämässä uutisessahan todetaan, että varmuutta ei ole tänäänkään siitä, josko päätös saataisiin.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Eli taas väitettiin että rahaa "on tulossa". Miksi aina on tulossa eikä tullut?
Ihmettelen ihan samaa asiaa. Miksi ihmeessä niillä menee vielä 10 päivää? Onneksi se 10 päivää on sentään 31.3. eikä 1.4. jollon ne lupas maksaa ne velat pois. Ois kyllä vuoden paras aprillipila jos Tage menis oikeuteen kertomaan että ei niiltä sijottajilta sitten rahaa löytynytkään.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ulkomaalainen sijoittaja rientämässä apuun?

"Johanssonin mukaan 300 000 euroa sijoittavan tahon liiketoimintana on tapahtumien järjestäminen. Tämän sijoittajan osalta Johanssonilla oli esittää vain verbaalinen lupaus, koska sopimukseen oli hänen mukaansa päästy sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.
Johansson lupasi, että nyt kerätyt sijoittajat maksavat kymmenen päivän kuluessa kaikki velat."

Pelastaako mystinen ulkomaalaissijoittaja Bluesin? - SM-liiga - Ilta-Sanomat

Voisihan kai tuo noinkin olla. :)

edit: myöhässä
 
Verovelat ovat muuten viikossa kasvaneet 90ke.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
IS:n kirjoittaa:

Johanssonin mukaan 300 000 euroa sijoittavan tahon liiketoimintana on tapahtumien järjestäminen. Tämän sijoittajan osalta Johanssonilla oli esittää vain verbaalinen lupaus, koska sopimukseen oli hänen mukaansa päästy sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

Ilmeisesti soitettu Nigeriaan, jossa ei sähköpostia, telefaxia tai mitään muutakaan tunneta. Pienemmätkin summat vahvistetaan - varsinkin kun se pitää näyttää toteen - aina kirjallisesti. Jopa henkilötasolla - yritystasosta puhumattakaan.

Sorry Bluesin kannattajille tölväisy, mutta TJ ansaitsee sen. Se on siis häntä vastaan, ei Bluesia ja sen kannattajia.
 

Jonde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Onko tiedossa samat sijoittajat ulkomailta, jotka oli sijoittamassa myös Ritaluoman autokauppaan?

Hieman samanlaisia juttuja mystisistä sijoittajista liikkui silloinkin :)
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Mitä helvettiä? Onko sieltä toimistolta menty vastaamaan johonkin yöaikaan ulkomaisesta osoitteesta googletranslatorilla kirjoitettuun Yhteistyo rahoitus kumppani -otsikoituun viestiin?
 

JPL

Jäsen
Onko tämä nyt komediaa, draamaa vai kauhua?

Tragikoomista tämä nyt on joka tapauksessa.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Rautio, TJ ja kumppanit ovat nyt 2 kertaa saaneet jo jatkoaikaa hoitaa tarvittavat rahat Verottajalle ja ELO:lle, ei ole onnistunut joten en oikein usko että tämä mystinen "ulkomaalaisrahoittajakaan" on mitään muuta kuin jarrutuskeino. Konkurssi voimaan ja köyhät puuhastelijat pois Bluesista.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Eiiiiih. Nämä mystiset ulkomaalaiset on nähty eikä KOSKAAN kyse ole ollut mistään päivänvalon kestävästä tai todellisesta tahosta. Nyt se lappu luukulle ja Jussi kehiin. Ihan hirveää touhua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös