Kiekko-Espoon peliesitykset runkosarjassa 2023–2024

  • 134 371
  • 1 924

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Nyt kotietu on taas omissa käsissä... ja voi varmistua jo huomenna, jos IPK kaadetaan ja TUTO häviää Imatralla.
 

boerje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves
Tasapisteissä TUTO jää Kiekko-Espoon taakse heikommalla maalierolla. Olettaen että ei oteta murskaavasti turpaan sekä iisalmelaisilta että forssalaisilta.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kattelinki että jokerit ja tuto pelas mukavasti Espoon pussiin tänää
Ei se ole helppoa muillakaan, em. lisäksi FPS varasti 2 pistettä KeuPalta, Hokki pakotti RoKin jatkoajalle ja IPK nappasi voiton KOOVEEsta vasta viime hetken maalilla.

Jos nyt vaikka hävittäisiin runkosarjan viimeisessä pelissä FPS:lle, niin en jaksaisi lukea siitä kuinka ottaa päähän, koska täällä on kailotettu että paljon enemmän harmittaa ettei voiteta kärkipään jengejä kun jos hävittäisiin huonommille. No OK, siinä mielessä ymmärtäisin ison harmituksen, että on mukavasti porukkaa menossa sitä peliä katsomaan.
 

J44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tänään odotan heti ekalle kympille kunnon asennetta joukkueelta! Sitä Espoolaista taistelevaa ja kaikkensa antavaa esitystä. Jos tänäänkään ei sytytä pelille niin ei se muutu kyllä puolivälieriinkään.
 

#42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, K-Espoo
IPK:n tolppien välissä Parviainen. Kumpa pelaisi vähän huonomman pelin mitä viime kerralla IPK:ta vastaan.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Kaksi Hyökkäyspään jäähyä taas heti alkuun. Tuosta pitäisi saada jo tonnin sakko joukkueen kassaan vähitellen
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hyvää peliä mielestäni ollut. IPK:n maalin saa ottaa niskoilleen Piipponen(?), joka tunaroi kiekon vastustajalle kesken omien vaihdon, muuten ihan jeppis.

Toivottavasti Nyman ei loukkaantunut pahemmin.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
En näe peliä, mutta skarpatkaa nyt jumalauta!
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Näitä vaarallisia vastahyökkäyksiä, jopa ylivoimahyökkäyksiä, saavat vastustajat peli pelin perään useita K-Espoota vastaan. Toiseen suuntaan ei juurikaan.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Jos jotain tänään kritisoisin on tuomarit,

Nyt muutaman kerran katsonut tuon Tuomaalan ja keltapaidan tilanteen. En keksi yhtäkään syytä viheltää Tuomaala boksiin. Espoo yv tuosta kuului tulla kerran kerrasta, eikä missään nimessä molemmille boksia.

Toivottavasti tämä pari ei ole yhdessäkään pudotuspelissä, koska heidän kyky tuomita tällaisia tilanteita, joita tässäkin pelissä on ollut useita, on liian heikkoa.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Hienosti taisteltiin eikä mitään pahaa sanottavaa siitä. Iisalmi on kyllä jättimäinen ennakkosuosikki Mestiksen voittoon. Selvästi paras näkemistäni joukkueista. Esim Persson ei edes montaa minuuttia pelannut edes
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Pylkkänen menee jäähyltä suoraan vaihtoon vaikka ois pitäny jäädä jäälle. Maali tuli kun Takaveräjä myöhästyi tilanteesta
Tää peli ratkesi nimenomaan tähän Pylkkäsen käsittämättömään aivopieruun. Jos ns. hockey IQ on tolla tasolla niin ei voi kyllä paljoa toivoa jatkossakaan. Ethän sä vaan voi lähteä vaihtoon kun vastustajalla on kiekko tuolla ja päästää niiden kultakypärää yksin nokikkain maalivahdin kanssa.

Muuten oikein hyvä peli, mutta tietty harmi, että Rimpinen on noin paska rankkareissa. Siinä selkeä kehityskohde, onneksi pudotuspeleissä ei niitä tule.
 

Wineofari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ihan positiivinen matsi, kaatui vaan IPK:n parempaan tehokkuuteen, vaikka heidän päässä pyörittiinkin suurinosa matsista. Muuten vaihdot meni nappiin ja jalka kulki.

Enää ei kyllä 3v3 peliä hirveämmin nähdä, mutta Tuomaalan ja Hämäläisen kanssa voisi iskeä Pietilän kolmanneksi, niin olisi kova meno kentällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös