Kiekko-Espoon kannattajatoiminta ja -matkat

  • 211 054
  • 1 164

#42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, K-Espoo
Ihan vakavissaan; Eiköhän sieltä ensi kauden jäsenhinta ainakin tule. Hallitusjäsenet jne, mahdollisesti Megamatkan aikaa ja kohdetta.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kuinka moni sivuilla muka käy?
Kävijämäärät on muistaakseni yli 10 000 kuukaudessa. Sitä en tiedä, keitä ne on, mutta kyllä siellä sivustolla on yllättävän paljon liikennettä.
 

Heketys

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Espoon Kiekkokannattajien instastoriesissa on counter huomiselle klo 14.00... mitähän sieltä tulee?
Vielä kun on vartti aikaa niin heitän oman arvaukseni. Mistään mitään en tiedä, mutta olisikohan K-Espoo antanut kannattajaryhmälle kunnian julkaista Takaveräjän sopimuksen kaudelle 24-25?

Edit. Tulikin tarjous avausviikolle kahteen ensimmäiseen vierasmatsiin, eikä yhtään huonompi sellainen.
 
Viimeksi muokattu:

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo

Kannattaa muuten olla nopea, jos tähän tarjoukseen haluaa tarttua. Jo ekana päivänä näin juhannuslauantaina on ilmoittautumisia tullut PALJON! Vielä on jonkun verran paikkoja jäljellä tuossa 100 nopeimman kiintiössä, mutta vähemmän kuin ekan illan tilanteeksi itse uskoin.
 

#42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, K-Espoo
Tuli muuten mieleen kun ei meinaa malttaa kauden kotiavausta odottaa, tuon kannattajasektion saisi aika kivasti sinivalkokeltaiseksi, joko sitten halpislipuilla (heilutettava lippu) tai sitten jollain pahvi/kartonkilaatoilla.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo

#42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, K-Espoo
Paha jälkikäteen sanoa kun ei jälkiviisaus lähes koskaan ketään auta, mutta omasta mielestä nuo keltaisen sävyiset ylhäällä ja alhaalla olevat ''viivat'' olisi voinut sisäistää myös tummansinisiin versioihin. Tosin saattaapi olla että omat hahmotelmat ja realiteetit eivät kohtaa laisinkaan.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo

Minigolfmestaruus ratkaistaan taas.

Uusi jäsenetu myös Tapiolan radalle. Treenit sallittuja, jopa suotavia ;)
 

#42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, K-Espoo
Voisi jättää ne kavereiden keskeiset juttelut erätauoille tai pelikatkoille seisomakatsomosta… Hieman häiritsee..
 
Viimeksi muokattu:

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Vähän väliaikatietoa vieraspeleistä:

Turun vierasreissulle 14.9. on alunperin varatussa kahdessa bussissa enää pari paikkaa vapaana. Jos kysyntää riittää, kolmatta bussia voidaan harkita, mutta tällä hetkellä yhdistyksen varaamat kaksi bussia on oikeasti lähes loppuunmyyty.

Nordikselle kauden avaukseen 10.9. on vielä lippuja tarjolla yhdistyksen kiintiössä. Suurin osa on myyty/varattu, mutta tosiaan joitain kymmeniä riittää vielä.

Mikkelin 2.11. ISO REISSU on myös myynyt heti alkuun hyvin, mutta ensimmäisen 200 lähtijän kiintiössä on vielä reilusti paikkoja vapaana. Ja siis 200 ei ole se, mihin tähdätään, vaan se "early bird" -ilmoittautuminen ;)

Matkaluuri palvelee myös viikonloppuna näiden ja muidenkin asioiden ympärillä.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
On totuttu että Kiekko-Espoota kannatetaan täysin 60 min kotipeleissä ja myös organisoiduilla vierasmatkoilla. Koska ihan joka otteluun ei ole (mestiksessä) riittänyt väenpaljoutta, on tämä asia taattu rummun avulla. Tämä on erittäin arvostettava ja hieno asia!

Minulla olis kuitenkin toivet, että nyt kun on odotettavissa että porukkaa toivottavasti tulee kannattamaan aiempaa huomattavasti enemmän, niin olisi hyvä antaa tilaa spontaanimmalle chanttien aloittamiselle. Rummun pauke nimittäin estää tämä ihan kokonaan. Jos capolle(?) on kristallinkirkasta mikä chantti tulee mihinkin kohtaan ja on muutenkin hyvä flow, niin OK. On silti hyvä saada jengiä osallistumaan, eikä vaan toistamaan rummun tahdissa.

Ideaalisti: ensin äänihuulten käyttö, sitten rumpu mukaan tukemaan niin että suuremman yleisön on helpompi lähteä mukaan. Tämän mahdollistamiseksi ei tarvita kuin esim.15-30s taukoja rummutukseen. Luultavasti kannattajakatsomossa on joku, jolla on visio siitä mikä chantti juuri ko. tilanteeseen sopisi parhaiten. Tällä tavalla homma lähtee kehittymään ihan itsestään, kunhan joku rohkaistuu. Mutta jos on 5s tauko pitkän Espoo-klap-klap-vaiheen jälkeen, niin tuntuu tyhmältä taaempaa aloittaa ihan heti perään Kiekko-Espoo-klapklapklapklapklapklap kun jengi haluaisi vetää ihan vähän happea.

Pienten taukojen pitäminen myös vahvistaa itse kannatusta. Saman kuulee musiikissa, hyvässä musiikissa on yleensä taukoja tai hiljaisempia hetkiä, joiden avulla vahvistetaan voimakkaampia kohtia.
 

zliquid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hyvä kirjoitus Hannutic, ja melkein olin itse kirjoittamassa vastaavaa. On loistavaa että K-Espoon faneista löytyy näinkin fanaattisia kannattajia, mutta kun rumpu on äänessä lähes joka hetki, peittää se kaiken muun alleen. Rummulla on myös paljon isompi merkitys kun sitä käytetään hieman vähemmän. Jos K-Espoolla on kova paine päällä ja siihen heitetään päälle rummut, on yleisöstä helppo lähteä mukaan ja tunnelma on katossa. Jatkuvalla rummutuksella ei voi enää voimistaa tilannetta jossa kannatusta tarvitaan.

Omasta mielestä parhaimmat chantit eivät ole niinkään olleet rumpujen tms säestämää, vaan lähtösin ihan kannattajien omista äänihuulista. Varsinkin sellaiset lyhyet ja ytimekkäät, johon satunnaiskannattajien on myös helppo lähteä mukaan. Pakko antaa narrileiriin tunnustusta ja sanoa että "Minä, Me, Jokerit" chantti mitä kannattajistossa viljellään on kyllä hyvä. Siihen on helppo satunnaiskatsojienkin osallistua. Toivonkin enemmän K-Espoon kannatushuutoja mihin on helppo kenen tahansa lähteä mukaan.
 

Tonnikala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Toivonkin enemmän K-Espoon kannatushuutoja mihin on helppo kenen tahansa lähteä mukaan.
"Kivikova, kivikova" -> "Kiekko-Espoo" huudatus on ainakin legendaarinen, helppo-oppia ja siihen on viimevuosina lähtenyt yleensä parhaiten koko halli mukaan tai ainakin siltä se tuntuu pitkällä sivulla istuessa.

Vaikka ei olekaan mikään tavutus, niin yllättävän hyvin on omasta mielestä juurtunut uusiksi. En pitänyt tuota itsestäänselvyytenä kun Matinkyläsquaregardenin peleistä on jo niin pitkä aika.

Muista helpommin opittavista: "Eteenpäin Espoo" tai "Kiekko-Espoo Loppuun asti" voisi tulla omasta mielestä myös useammin kuin viimevuosina, ei nyt joka välissä, mutta kun tilanne sitä vaatii.

Lopuksi kehitysideaa ehkä Kiekko-Espoon kanssa toteutettavaksi. Virsikirja flyeri hallille jakoon tai jos on ottelukohtaisia flyereitä niin niihin aina yhden chantin sanat johonkin kohtaan ja qr koodilla loput. Tai sitten siitä vaan keräämään kaikkia flyereitä niin saa kasattua oman virsikirjansa.

Edit. Jos joku keksii hyvän tavutus chantin niin siitä kokeilemaan, itse en oikeen keksinyt kun yksi ilta mietin. Kun tavuja tuntuu olevan liikaa ja jengikään ei ole kolmen kirjaimen yhdistelmä, mutta ainakin ollaan erilaisia.
 
Viimeksi muokattu:

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Massa seisomakatsomossa lienee isompi kuin aikoihin. Nyt alkukaudesta toivottavasti on rohkeutta ja ideoita uusiin kannatuslauluihin, ja jossain määrin Blues-aikaisten muokkaamiseen ja palauttamiseen. Ison porukan potentiaali menee tosiaan hukkaan, jos koko peli perustuu lähes Espoo x x ja Kiiiekko Espoo xx x xx kannattamiseen.
 

Tangens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kannatan paikallista seuraani
Jollain viime kauden vierasreissulla (liekö ollut Turun Megamatka) muistan nähneeni bussissa jonkunnäköistä virsikirjaa, jossa oli mukana myös vanhoja Blues-ajan käyttämättömiksi jääneitä chantteja. Jäivät myös kyseisellä reissulla lopulta käyttämättä, mutta josko nyt uuden kauden ja ajanjakson alkaessa vanhempiakin chantteja saataisiin taas käyttöön?
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Chanteista ja toiveista voi tulla ihan kuka vaan rohkeasti puhumaan tai ehdottamaan. Kyllä se tahtotila on nimenomaan viedä kohti sitä,.missä Blueskannattajat oli - ihan koko hallia aktivoivia perushuutoja kuitenkaan täysin unohtamatta. Ainakin tarkoitus olisi, että kynnys on matala kaikelle (arvojen mukaiselle) kehittymiselle.

Ja kokeilemallahan sen aina näkee, mikä toimii ja mihin porukka lähtee mukaan.
 

#42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, K-Espoo
On muuten itseltä mennyt täysin ohi, onko annettu jotain ohjeistusta kauden ensimmäiseen vieraspeliin yhdistykseltä hankittujen lippujen noutamiseen / ''saamiseen''?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
On muuten itseltä mennyt täysin ohi, onko annettu jotain ohjeistusta kauden ensimmäiseen vieraspeliin yhdistykseltä hankittujen lippujen noutamiseen / ''saamiseen''?
Tätä kans kelailin. Ja onko sinne mitään kummempaa yhteisrientoilua kuten oli viime kaudella toiseen Jokeri-peliin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös