Kiekko-Espoon juniorijoukkueet

  • 958 927
  • 2 808

Mahti

Jäsen
Blues Juniors FB-sivuilla lukee, että Ikonen pelaa tänään. Luulisi, että Valkonen pelaisi myös. Pakko lähteä Gardeniin katsoo peli eikä pelin ilmaisuus BFC jäsenenä ainakaan haittaa.

Sama täällä, illalla peliin, ilman muuta. Voitot tällä hetkellä tasan. Kympin pääsymaksu kyllä hirvittää muttei voi mitään, täytyy jättää kahvion palvelut käyttämättä.

B-nuorilla oli eilen vähämaalinen, mutta hyvä ja viihdyttävä kiekkoilta Matinkylässä. Kotijoukkueella on taitavia poikia. Voittivat toistamiseen HPK;n ja voivat panna sarjan poikki huomenna hämeenlinnassa.

C-nuoret laittoivat tiistaina otteluvoitot tasoihin Jyppiä vastaan, kylmässä harkkahallissa voittivat taistelupelin, mahtavalla asenteella tulivat molemmat joukkueet!

B-ja C-junnujen peleihin kannattaa myös mennä paikan päälle.
Ovat kiekkoviihdettä parhaimmillaan !
 

jani#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Poissa.
Nico Nyberg teki voittomaalin Tapparaa vastaan Ikosen syötöstä,kun jatkoaikaa oli pelattu 36 sekuntia, hyvä junnut!
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Kävin tuon toisen kotimatsin katsomassa ja eivät nämä liigalainat kyllä mitenkään dominoineet, vaikka voittomaalin järkkäsivätkin. Ikonenkin tuntui olevan enemmän tai vähän hukassa niin kuin on ollut koko kevään. Minusta Rooba/Tiivola kaksikko näytti olevan paljon paremmalla asenteella liikkeellä kuin Ikonen/Nyberg.

Vähän näyttää siltä, että runkosarjan kakkostilasta huolimatta kausi loppuu puolivälieriin sääleistä selvinnyttä Tapparaa vastaan. Viime vuonnakin muistaakseni kausi loppui ekalle kierrokselle, vaikka runkosarja menikin hyvin.
 

Enslaved

Jäsen
Kävin tuon toisen kotimatsin katsomassa ja eivät nämä liigalainat kyllä mitenkään dominoineet, vaikka voittomaalin järkkäsivätkin. Ikonenkin tuntui olevan enemmän tai vähän hukassa niin kuin on ollut koko kevään. Minusta Rooba/Tiivola kaksikko näytti olevan paljon paremmalla asenteella liikkeellä kuin Ikonen/Nyberg.

Juuson pelistä näki, että yritystä on mukana. Taklasi ja jaksoi vääntää, mutta jotain siitä pelistä kyllä puuttuu siihen verrattuna mitä on parhaimmillaan nähty. Syötöt kyllä melkein aina löysi perille ja näkee, että pelisilmää on, mutta taas syötön vastaanotto oli haparoivaa. Itseluottamus kateissa? Eilen myös muistin taas sen kuinka nuori pelaaja on kyseessä, kun edelleen on B-juniori ikäinen ja joutuu pelaamaan häkki päässä.

Valkosen peli torstaina ainakin oli aika riskialtista, yritti taklata kaikkea mitä liikkui ja pelasi myös välillä ylikovaa, mistä yksi jäähykin tuli. Toisella linjalla olisi tullut enemmän.

Kähkönen vaihdettu tänään 13 min kohdalla 2-0 tilanteessa pois maalilta. Torstain pelissä kaksi maalia meni kilpikäden puolelta sisään ja mun mielestä erityisesti 1. erän maali johtui siitä, että sijoittuminen oli huonoa. 16-vuotias maalivahti ja kuitenkin ollut runkosarjassa melko vakuuttava numeroiden valossa. Itse en ole nähnyt kuin pari peliä tällä kaudella ja silloin maalissa on ollut Eskuri.

Puolustus- ja maalivahtipeli kuntoon. Maalipaikkoja joukkue pystyi luomaan useita ja sitä kautta pitkän sarjan pitäisi kääntyä voiton puolelle. Eli huomenna voiton pitäisi olla varma ;)

Valitettavasti myös Blues C hävisi oman pelinsä ja sekin menee 5. otteluun. Huomenna siis kaksi kuoleman peliä. Blues B selvitti eilen tiensä välieriin.
 

Mahti

Jäsen
Toivottavasti A löytää oman tasonsa takaisin, luisteluvoimaa ja taitoa löytyi edellisessä Matinkylän pelissä rutkasti enemmän A-joukkueen omilta pojilta kuin liigasta tippuneilta pikkutähdiltä. Onko niin ettei asenne ole mukana, junnujen peli ei kiinnosta vai uuteen joukkueeseen sisälle pääseminen on vaikeaa? Nyt tähdet olivat liian usein kentällä vastustajan maalatessa. Toivottavasti asenne ja tehot löytyvät, Bluesmyymälöihin ja pizzerioihin ehtii kyllä sitten myöhemmin jakelemaan nimmareita.

B-joukkue ainut Bluesin välieriin selviytynyt joukkue tähän mennessä?

C-nuorten karmivat virheet antoivat voiton mahdollisuuden vieraille, ja sen ne käyttivät varmasti. Hyökkäyspäässä omien pienin hyökkääjä pelkäsi vastustajan pakkeja!

Espoossa vietetään surullista kevättä. Onko muut menneet noin paljon eteenpäin vai ollaanko Espoossa tehty asioita väärin?

Nyt zemppiä Espoon Blues ja mitalipeleihin kaikki junnut!
 

Free

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Miro Aaltonen twiittaili, että on huomenna pelikunnossa Tapparaa vastaan. Toivottavasti ei jää kauden viimeiseksi peliksi!
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Mua alkaa nyt pahasti pelottaa että näiden liigamiesten Tuominen a:n pleijareihin oli iso virhe. Oikeesti, ratkaisevaan peliin Aaltonen suoraan saikulta?

Sent from my RM-821_eu_finland_207 using Board Express
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Eipäs nyt vajota synkkyyteen kun vielä ei kuitenkaan mikään muu joukkue kuin edustus ole kesälomalla. Hieno päivä, ei muuta kuin Gardeniin Robert Rooban twitterviestin mukaisella asenteella:

"Mis saaks ühele #vitunvirolaisele rohkem meeldida kui ilusal päikesepaistelisel pühapäeval elu ja surma peale mängida,I'm ready #game5 #RR8"
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Hieno homma, että hienosti runkosarjan pelannut joukkue hajoitetaan ja tuodaan näitä yksilöitä joukkueen ulkopuolelta messiin. Mitään ei olla Espoossa opittu. Veikkaan Tapparan menevän jatkoon paremman joukkuehengen ja yhtenäisyyden ansiosta. Minun mielestäni henkisesti vahvempi ja yhtenäisempi JOUKKUE!

Edit. Jaahas nämä vakiopelaajat ratkaisemassa ottelua ja hyvä niin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
A:lta suvereeni esitys. Kahvara kaatui 7-0, tais sääleistä noussella joukkueella loppua bensa. Tiistaina jatkuu välierillä joko Tepsiä tai Lugua vastaan.

Miro Aaltonen pelasi tänään todella hyvän pelin. Loistavan siihen nähden, että pelasi viimeksi kolme kuukautta sitten.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Hieno homma, että hienosti runkosarjan pelannut joukkue hajoitetaan ja tuodaan näitä yksilöitä joukkueen ulkopuolelta messiin. Mitään ei olla Espoossa opittu.
A:n touhuja en ole kovin tarkkaan seurannut, mutta onhan tuo kieltämättä aika kyseenalaista touhua. Käytännössähän pari-kolme vakikokoonpanon pelaajaa seuraa nyt katsomon puolella kun liigaukot harjoittelevat ensi kautta varten. No, toivottavasti tuo on sentään Ahokkaan päätös eikä urheilutoimen.

Päivän pelistä näin puolitoista erää ja sen perusteella jäi kyllä arvoitukseksi minkä takia tätä sarjaa piti tahkota viiden pelin ajan - aikamoista ylivoimaa.
 

k-espoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-espoo/Blues
A:n touhuja en ole kovin tarkkaan seurannut, mutta onhan tuo kieltämättä aika kyseenalaista touhua. Käytännössähän pari-kolme vakikokoonpanon pelaajaa seuraa nyt katsomon puolella kun liigaukot harjoittelevat ensi kautta varten. No, toivottavasti tuo on sentään Ahokkaan päätös eikä urheilutoimen.

Siis mitä täh? Ihme itkemistä, että kyseenalaista...
Näin toimii kaikki seurat ja niin pitääkin. Mitä ihmeen futiksen "Kaikki pelaa-juttua" tämän pitäisi olla?
Eiköhän pelaajatkin tiedä, että näin tapahtuu?
Aivan samalla tavalla B:ssä oli viimeisessä pelissä ainakin 4 kpl A:n pelaajia. Samoin C:ssä jokunen B:n pelaaja ja B-Akatemiassa tänään useampi B:n edustuksen pelaaja.
Ja nimenomaan tuskin mikään Ahokkaan päätös vaan seuran.
Tottakai seuralle on tärkeää saada kaikki junnut mahdollisimman pitkälle sekä saada ensi kaudelle B:ssä ja C:ssä 2 paikkaa SM-karsintaan.

Ja itse pelistä: Täysin ylivoimainen esitys ja ansaitusti jatkoon. Myös C-junnut hoitivat hommansa Jyväskylässä ja jatkavat välierään. Muuten 2 maalia teki Niemelä, joka "lainalla" B-junnuista...
 

Mahti

Jäsen
Hyvä Espoon Blues !!!!

Hienolta näytti A-junnujen peli. Selvästi neljän sakkiin, kuten B jo aiemmin ja sunnuntaina C tiputtamalla JYPin.

Niinhän se peluutuksissa menee että valmentaja/seura kokoaa mielestään parhaan pelaavan kokoonpanon jokaiseen peliin. Asia on myös niin ettei kaikki valinnat kaikkia miellytä, mutta niin se vaan menee. Espoossa meillä on ymmärtääkseni erinomainen tilanne valmennuksen suhteen. Päteviä ja nuoria hyvin opettavia valmentajia riittää?

Väkisinkin joka ikäluokassa nähdään Matinkylässä mitalipelejä, hieno kevät........!
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Kertokaas mulle että paljonko maksaa illan TPS peli ja pääseekö Kausarilla tai BFC:n kortilla maksutta sisään?

Kiitos

Kuten täältä Bluesin nettisivuilta näkee, illan peli maksaa 10/5 euroa. Kausaria näyttämällä pääse femmalla ineen. Niin, ja se ottelulippu kannattaa säilyttää koko matsin ajan. Siellä oli ainakin viimeksi kovin virkaintoinen järkkäri joka vaati saada nähdä lipun kaikilta jotka tulivat kahviosta takaisin katsomoon.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
EKS:n johtokunta on tänään ilmeisesti lähettänyt varsin tylyn tiedotteen?

Postatkaa tänne joku joka jakelulistalle kuuluu niin pysytään kärryillä.

Siis jotain tylympää kuin nettisivulla oleva 13.3. päivätty?

Espoon Kiekkoseura - Etusivu

Se olennainen tuossa tiedotteessa:
Olemme ehdottaneet Blues Juniorille oman mallimme Espoolaisen jääurheilun kehittämiseksi.
Meillä on edelleen punaisena lankana toimintasuunnitelmissamme viedä eteenpäin hyvää harjoittelumallia laajalla
toiminta-alueella niin, että jokaisella olisi mahdollisuus harrastaa lähellä kotiaan. Korostamme kolmea K:ta eli Koti,
Koulu ja Kaverit. Katsomme, että kaiken keskellä tekemisessä on harrastaja itse. Tällä toimintamallilla turvaamme
mahdollisuuden harjoitella laadukkaasti ja kehittyä paikallisen seuratoiminnan alla, jolloin karsinta edustukseen alkaisi
todenteolla vasta C-juniori iän jälkeen. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisuus kehittyä eikä tehdä karsintaa liian isoista
ryhmistä liian varhain - eikä näin ollen kasvateta riskiä karsia motivoituneita tulevaisuuden pelaajia pois liian varhain.
Haluamme mallillamme ja toiminnallamme turvata kilpaurheilun rinnalla myös harrastamisen mahdollisuuden.
Näemme alueellisen toimintamallin palvelevan Espoolaista jääurheilua paremmin kuin, jos tekisimme suuren
seurafuusion. Näemme siinä riskinä hallinnon keskittymisen muutaman ihmisen hallinnoiman hallinnon alle heidän
täydellisellä määräysvallalla, jolloin riskinä on myös huomattavasti kapeammalla alueellisella katsonnalla tapahtuva
toiminnanohjaus kuin nykyinen, jo toiminnassa oleva alueellinen seuraorganisaatio. Nykyiset seuraorganisaatiot
hoitaisivat heille tuttua asiaa jo olemassa olevilla rakenteilla. Jo tämän kauden urheilullinen menestyksemme eri
ikäryhmissä osoittaa tämän toimintamallin toimivan hyvin.
Ehdottamallamme toimintamallilla Blues Juniorin vastattavaksi tulisivat mm. kilpaurheilun kehittäminen, hyvän
juniorityön kehittäminen ja valmentajien kouluttaminen. Kaikki alueelliset juniorijoukkueet toimisivat kuten tähän asti,
mm. poikakiekossa Blues EPS, Blues EKS, Blues Matinkylä nimillä.

Vai onko tuohon ehdotukseen tullut vastaus Bluesilta?
 

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Siis jotain tylympää kuin nettisivulla oleva 13.3. päivätty?
Vai onko tuohon ehdotukseen tullut vastaus Bluesilta?

Mulle tuli tuo tiedote tänään, kun tyttö pelaa ringetteä EKS:ssä. Joo, on tylympää. Mukaan lainattu jonkun "kapinallisen" sähköpostiviesti nimineen. En nyt ole ihan kärryillä näistä kuvioista, kun en ole mitenkään aktiivisesti ollut mukana, mutta melkoinen sisällissota/valtakamppailu on meneillään. Osa porukasta on ilmeisesti "loikkaamassa" Blues Juniorsin alle joukkueittain, hallitus puolestaan yrittää torpata tätä. En nyt viitsisi tänne yleiseen jakeluun laittaa mm. sen takia, että siinä viestissä tosiaan on liitteenä suoraan erään henkilön sähköpostiviesti joka on alun perin laitettu suppealla jakelulla (ja siinä siis houkutellaan porukkaa hyppäämään BJ:n kelkkaan)...

Mutta aika moista. Tuollaistahan tuo yhdistystoiminta tuppaa olemaan siinä vaiheessa kun henkilökemiat ja valtataistelut alkavat mennä ristiin. En tosiaan tiedä ihan kaikkia taustoja edes, mutta kyllä suoraan sanoen hiukan ihmetyttää tuo touhu.
 
Mulle tuli tuo tiedote tänään, kun tyttö pelaa ringetteä EKS:ssä. Joo, on tylympää.

Pyöriihän se viesti nyt ilmeisesti jo ympäri pääkaupunkiseutua. Saapui varustettuna kommentilla: "Tällaisia mulkkuja ei kyllä Matinkylään haluta. Myyräntyöhän alkaa varmasti heti ja kohta on Saintulan ja Kymäläisenkin pää vadilla. Toivon vain, että meikäläisistä kukaan ei ole ollut tässä jelppimässä".

Moro!

Tämä viesti on tällä kertaa vähän suppeammalla jakelulistalla, koska asia on pikkaisen arkaluontoista.

Tilannehan on nyt hyvin selvä vaihtoehtojemme suhteen:

A) Yritämme kaataa nykyisen johtokunnan
B) Liitymme joukkueittain BJ:n alle (ryhmäsiirto)
 

jani#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Poissa.
Blues A-TPS A

Ikonen,Aaltonen ja Nyberg hoiteli käytännössä kolmistaan Tepsin 6-2 tänään Matinkylässä...
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Ikonen,Aaltonen ja Nyberg hoiteli käytännössä kolmistaan Tepsin 6-2 tänään Matinkylässä...

Illan hauskin episodi oli kun tepsin alivoiman tappajat jäivät tekemään kasaa Bluespelaajan päälle Bluesin maalin eteen ja Ikonen & Aaltonen pääsivät vapaasti hassuttelemaan kiekon tepsimaaliin.

Illan toiseksi hauskin oli tepsin faniporukka, erityisesti se apinanaamarinen pomppija.

Espoon ilta. Voitot A-, B- ja C-junnuille sekä naisille. Torstaina naisten ratkaiseva viides finaali Espoossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös