Kiekko-Espoon juniorijoukkueet

  • 959 271
  • 2 808

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
ahee kirjoitti:
Helppo näin jälkikäteen sanoa, mutta taidat olla ohrapirtelön velkaa. Ja tuo rankkarijuttuhan on ollut tiedossa kaikilla joukkueilla. Myös Blues tiesi, että jos ei 20 min jatkoajalla ratkaise niin se on laukausten paikka.
Kyllä ja kyllä. Pelicans pystyi käsittämättömällä tavalla nostamaan tasoaan kauden edetessä. Mielestäni runkosarjan perusteella Bluesin olisi pitänyt kävellä Kaanien yli, mutta eipä kävellyt. Näin pleijareissa muutaman Kaani-pelin ja olihan joukkue toisaalta erittäin hyvä nimenomaan joukkueena. Puolustuksessa näytti lähinnä korikselta Kaanien miesvartiointi, mutta hyvinhän tuo toimi. Kun joukkueessa vielä oli terävä kärki, niin voi onnitella mestaruudesta !

Lopulta onhan tuo rankkari ratkaisu ihan suht OK. Tuossakin sarjassa tahkottiin kuitenkin viisi peliä ja jos toinen olisi ollut selkeästi parempi niin olisi hoitanut homman kotiin. Pieniä ovat erot, joten nitro-ratkaisu menettelee.
 

oka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen kiekko
Daespoo kirjoitti:
Cami oli aivan hanurista, todella surkea asenne omassa päässä ja sitten vielä Jan Caloumainen -primadonna asenne joka tuotti kaksi jäähyä Bluesille.
Tämän pelin perusteella ei vielä ainesta liigaan vaikka taitoa kyllä löytyy.
Satuin kuulemaan katsomossa olleen Juha Ylösen kommentin kun joku kysyi että "pärjäiskö toi 1-ketju liigassa", niin Juha totes että vuosi Mestistä tekis noille varmasti hyvää.

Sais Cami laittaa kiviä taskuun nimittäin miesten peleissä selkä olis aika lumessa.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Olipahan tasainen ja jännä ottelu. Rankkariratkaisu tietysti harmittaa, mutta Bluesin olisi pitänyt tämä peli ratkaista jo aikaisemmin. Viimeistely oli jälleen heikkoa ja ykköskenttä oli omassa päässä luvattoman huono. Ottelu oli tasaisin näkemistäni. Blues pelasi tänään selkeästi passiivisemmin. Kenttätapahtumissa hallinta oli kuitenkin edelleen Bluesilla. Etenkin ensimmäisessä ja toisessa erässä.

Jatkoajalla Pelican oli jollain tavalla terävämpi. Bluesin ylivoima oli aika heikkoa kuten MSG raportoi. Vain viivavetoa haettiin.

Korhonen oli mielestäni muuten hyvä, mutta rankkareissa kolme omiin on liikaa. Yksi game saver jatkoajalla ja muutenkin hyviä torjuntoja. Korhonen tuli mielestäni rangaistuslaukauksissa liikaa vastaan. Hänet oli varsin helppo harhauttaa. Härmän laittamista maaliin mietin myös itse. Ratkaisuna se olisi tietysti ollut kova ja jälkikäteen ajateltuna järkevä kokeilu. Myös Bluesin joukkueelle ja yleisölle tunnustusta. Hieno ottelu ja hyvä sarja.

Pelicansin nuorille onnittelut mestaruudesta. Teilla on kova joukkue. No B-junnuissa pronssia, A-junnuissa hopeaa ja miehissä kultaa...
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
msg kirjoitti:
Halli oli kyllä täynnä. Koko seisomakatsomoa ei oltu sullottu täyteen ja porukkaa istui rappusilla. Yleisömääräksi ilmoitettaneen paloviranomaisten sallima enimmäishenkilömäärä.
Lahdessa ainakin ilmoitettiin myytyjen lippujen määrä eli se 2200. Kyllä siellä hallissa silti oli enemmän porukkaa, kyllä sinne ilmaiseksikin itsensä sai ujutettua jos tahtoi vähän vaivaa nähdä. Ja myös pelaajien vanhemmat ja muut lähipiiriin kuuluvat pääsivät halliin ilmaiseksi joten kokonaisluku kyllä oli suurempi kuin tuo 2200. Uskoisin Matinkylässä tapahtuneen samoin.
 

Alonzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Daespoo kirjoitti:
Cami oli aivan hanurista, todella surkea asenne omassa päässä ja sitten vielä Jan Caloumainen -primadonna asenne joka tuotti kaksi jäähyä Bluesille.

Tämän pelin perusteella ei vielä ainesta liigaan vaikka taitoa kyllä löytyy.

Joo samaa mieltä, eilen ei ollut Camin päivä. Mutta täytyy muistaa, että Cami sai viikoloppuna aivotärähdyksen, joten tämä varmasti vaikutti suoritukseen.

Mutta rankkarista sai kuitenkin sisään.
 

Jec

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Paska juttu ratkaista rankkareilla mestaruus, tästä kaikki varmasti samaa mieltä. Onnea kuitenkin Lahteen vaikka kannattajat oli mitä oli.. Ei sielläkään olla juhlittu A:n menestystä vähään aikaan.
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Tosiaan, paska tyyli ratkoa näitä pelejä rankkareiden avulla. Itse olin jotenkin tyhmästi siinä uskossa että tulisi vielä toinen jatkoaika perään. Niin taisi äänistä päätellen olla yleisökin.

Ottelu oli ihan viihdyttävää kiekkoa, ainakin sopivan jännittävä. Turhaa ei viitsi jauhaa kun kaikki on jo pääosin sanottu.

Sallisen yritys rankkareissa oli kyllä hieno, ei ainakaan itseluottamuksen puutteeseen kaatunut.

Pelicansin fanit sai parit naurut aikaan. "Jos sä vihaat Bluesii kätes yhteen lyö" :D

Onnittelut Bluesin junnuille hopeasta ja Pelicansille kullasta.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Urheilulehden jutussa NHL:n ensi kesän draftissa on mainittu muutama Blues-juniori. Lehti kirjoittaa "Suomalaisista NHL:n listalle nousi 25 kenttäpelaajaa ja viisi maalivahtia. Ykköseksi suomalaisista NHL on listannut Bluesin A-junnujen sentteri Tomi Sallisen, 18, joka ei tosin mahtunut TSN:n kyselyn parhaiden pelaajien joukkoon. Sallinen teki SM-liigadebyyttinsä lokakuussa ja hän kuului myös viime kevään nuorten alle 18-vuotiaiden MM-joukkueeseen. Hyvänä luistelijana ja johtohahmona Sallinen on Bluesin A-nuorissa merkittävässä roolissa. Hänen odotetaan olevan mukana alle 20-vuotiaiden MM-joukkueessa jouluna."

Lehdessä oli myös TSN:n scouttien ranking. Huomion arvoista on, että 17:a parhaan joukossa on neljä Bluesin junnua. Toisaalta top kympissä "vain" yksi. Suomalaispelaajat olivat järjestyksessä:
1. Tomi Sallinen, C, Blues Jr.
2. Joonas Rask, C, Ilves Jr.
3. Pekka Jormakka, W, Jyp Jr.
4. Matias Sointu, W, Ilves Jr.
5. Teemu Hartikainen, W, Kalpa Jr.
6. Eetu Pöysti, W, Hifk Jr
7. Joonas Jalvanti, D, Pelicans
8. Joni Liljeblad, D, Karpat Jr.
9. Joonas Järvinen, D, TPS
10. Matias Myttynen, C, Ilves Jr.
11. Jani Lajunen, C, Blues Jr.
12. Jesse Turkulainen, D, Sodertalje Jr.
13. Sami Blomqvist, W, Blues Jr.
14. Jasse Ikonen, LW, Kalpa Jr.
15. Martin Tuominen, W, TPS Jr.
16. Tony Vidgren, D, TPS Jr.
17. Aleksi Elorinne, D, Blues Jr.
18. Jani Helenius, C, Jokerit Jr.
19. Ilmari Pitkänen, W, Jokerit Jr.
20. Eero Elo, W, Lukko Jr.
21. Lassi Kokkala, C, TPS Jr.
22. Sakari Salminen, W, Jokerit Jr.
23. Olavi Vauhkonen, W, Jokerit Jr.
24. Ville Hietikko, D, HPK Jr.
25. Juha-Petteri Purolinna, D HIFK Jr.
Maalivahdit:
1. Harri Säteri, G, Tappara Jr.
2. Rasmus Rinne, G, HPK Jr.
3. Niko Sulkanen, G, Ilves Jr.
4. Antti Rautiola, G, Karpat Jr.
5. Joonas Kuusela, G, Pelicans Jr.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Bluesin A-junnut pätkivät tänään HPK:ta 8-0 turpaan. Voitanee puhua organisaatiotason teurastuksesta, kun edustusjoukkuekin voitti omansa 7-4. Sääli, etten päässyt paikalle.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Blues oli runkosarjan kolmas ja kohtaa pudotuspeleissä Ässät. Pelit käynnistyvät ensi tiistaina Matinkylässä.

Onko tietoa, pelaavatko junnut tässä pelissä vai mitättömässä Tappara-matsissa?
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ässät panostaa tosissaan tähän sarjaan:

http://www.mtv3.fi/urheilu/hockeynight/uutiset.shtml/arkistot/hockeynight/2008/03/619016

Eli kova urakka on tiedossa. Olisihan se kiva jos vaikkapa Sallinen ja Lajunen osallistuisivat talkoisiin yhdessä tai kahdessa ottelussa. Mutta kyllähän liigajengin menestys menee kaiken muun edelle.

Näinhän se on. Ässät haluaa tosissaan saavuttaa edes A-junnuillaan jotain tällä kaudella.

Bluesilla kun ei tiistaina ole mitään panosta, niin Jimmy, Lajunen, Sape ja Bambi vaan kylmästi A:han! Otetaan B:stä vaikkapa Fobba ja muutama muu tulevaisuuden liigapelaaja tilalle. Olisi muuten suhteellisen kovatasoinen matsi A:n peliksi...
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Bluesilla kun ei tiistaina ole mitään panosta, niin Jimmy, Lajunen, Sape ja Bambi vaan kylmästi A:han!
Ihan hyvin voisi huomenna tosiaan peluuttaa liigassa maalilla Korhosta ja antaa miehelle debyytti. Koskinen A:n maalille, Kurki & Lajunen puolustukseen niin meillä on kuitenkin 7 pakkia. B:llä on eka puolivälierä vasta lauantaina joten sieltä voi vaikka nostaa Blomqvist - J.Sallinen - J. Lajunen ketjun jos halutaan joitain pelaajia lepuuttaa. Vastaavasti ainakin vanhempi Sallinen A:han huomiseksi.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Kyllä uskoisin Marjamäen ja muun valmennusjohdon olevan tietoinen tilanteesta ja tekevät jälleen oikean ratkaisun eli päästävät junnut A:n pleijareihin.

Huomisessa liigapelissä voidaan vetää vaikka C-junnuilla, ihan sama kunhan kukaan ei loukkaannu ja junnut hoitavat Ässät omassa pelissään.
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ihan hyvin voisi huomenna tosiaan peluuttaa liigassa maalilla Korhosta ja antaa miehelle debyytti. Koskinen A:n maalille.

Nimenomaan näin. Kakkosvahdiksi sitten Erno Suomalainen (-91) B:stä. Eipähän ainakaan voi Bryksiä sitten teloa. Näin myös Szwez ja Brenkku voisivat olla molemmat pelaavassa kokoonpanossa.

B:llä on eka puolivälierä vasta lauantaina joten sieltä voi vaikka nostaa Blomqvist - J.Sallinen - J. Lajunen ketjun jos halutaan joitain pelaajia lepuuttaa. Vastaavasti ainakin vanhempi Sallinen A:han huomiseksi.

Kyllähän Sape Jr., Lajunen Jr. ja Blomqvist pelaavat ihan vakituisesti A:ssa tärkeässä roolissa, että heitä ei kyllä kannata ottaa liigamatsiin. Kilpeläinen, Forsström, Nordman nelosketjuksi. Olisi helvetin hienoa!
 

EB#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Huomenna mennään kuulemma näin:

Brücks (Korhonen): liiga

Koskinen (Visa): A

Lajunen ja Kurki A:n mukana, mutta muuten ei mitään erikoista.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
En tiedä mikä joukkueen oma fiilis on, mutta minusta on sen koko kauden pelanneen A-joukkueen aliarvostamista, jos sinne kannettaisiin puolitusinaa liigapelaajia. Sellaiset ovat minusta ok pelaamaan, jotka ovat siellä joukkueessa tällä kaudellakin pelanneet.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Ketä sitten A-junnujen matsin liigamatsin sijan valitseekaan niin raporttia pelistä tänne (ja mieluusti linkkiä myös Ässien osiolla vastaavaan ketjuun), kiitoksia jo etukäteen! Uskoisin että ainakin osaa kiinnostaa ennemmin junnuplayoffit kuin merkityksetön liigapeli.
 

bluesblues

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Espoon Oilers
Että semmonen peli

Nyt kun pahin pettymys on laskenut on aika kertoa omia mietteitä. Ensinnäkin miten koko joukkueen tehot voivat olla Roope Rannan varassa? Mies teki runkosarjassakin lähes puolet enemmän pisteitä kuin kukaan muu ja sama näyttää jatkuvan. Nytkin oli monella muullakin paikkoja, mutta ei näytä kelpaavan. Peli oli täysin blegin hallussa ja kahdessa ekassa erässä olisi pitäny iskeä tarvittavat osumat, sillä Ässät ei millään tavalla häikäissyt.

Tämän pelin perusteella on erittäin hankala uskoa että Koskinen pelasi nollapelin lauantaina. Toisaalta ymmärrän kyllä että on hankala pelata, kun vetoja tulee harvakseltaan, mutta siltikin ne suuret kopit puuttuivat. Kyllä tänään porilaisten veska oli selvästi parempi ja piti joukkuettaan pystyssä.

Toivottavasti Porin peliin saadaan kaikki pelaajat edustuksesta mukaan. Lehtonen olisi aika kova vahvistus tähän pakkaan. Nyt pitää alkaa pistämään paikoista sisään niin uskon että sarja saadaan hoidettua.
 

mtt

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Detroit(tiputin Bluesin pois. Blues on paska)
Blues oli huonommalla asenteella matkassa. Peli lopahti 0-2 maaliin kunnes 3. erässä alettiin pelata "omaa peliä" ja rauhoituttiin. Mutta se oli myöhäistä. Ässillä oli mahtava fiilis. Jos ei ihmeitä tapahdu niin Ässät vie tämän sarjan. Blues ei missään nimessä hallinnut peliä vaikka eka erä menikin tasaisesti.

Vähän tempoa alemmas ja hieman rauhallisuutta lisää niin voi mennä tiukaksikin.

Ässät on todella hyvä tuolla kokoonpanolla.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
A-junnujen kausi on sitten katkolla ensi lauantaina Ässiä vastaan. Toinen peli on nyt lukemissa 5-0 eli aika lahjakkaasti otetaan turpaan. Miksiköhän Tomi Sallinen ei ollut tänään mukana? Taitaa olla jo niin vakioliigamiehistöä ettei haluta päästää A:han pelaamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös