KHL-otteluiden seurantaketju

  • 382 447
  • 3 460

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minä olen mediasta ja sosiaalisesta mediasta saanut käsityksen, että TsSKA:n häviö Avangard Omskille Gagarin Cupin finaaleissa tänä keväänä sai TsSKA:n johdon mitan täyttymään.

Yksi Sergei Fedorovin voimakkaimmista tukijoista on ollut alkuperäisen punaketjun oikea laituri ja ainoa elossa oleva jäsen Boris Mihailov. Hän kuuluu TsSKA:n johtoon. Todennäköisesti hän on kuulunut Nikitinille potkuja halunneiden päätöksentekijöiden joukkoon. Pelaajalegenda arvostaa toista pelaajalegendaa ja näkee tässä ehkä myös tulevaisuuden huippuvalmentajan. Mihailov itsehän kunnostautui myös valmentajana ja taisi johdattaa itäisen naapurimme ainakin kerran jääkiekon maailmanmestaruuteen maajoukkueen päävalmentajana.

Todennäköisesti potkujen taustalta löytyy muutakin, sellaista, jota ”sisäpiiriin kuulumattomat” voivat vain arvuutella.

Aivan käsittämätön (venäläinen) ratkaisu potkia Nikitin pois. Vuodesta toiseen oli operoinut huipulla (hyvällä rosterilla toki) mutta fudut finaalitappion jälkeen... huh... huh... this is East!

Pakko sanoa, että tämä Nikitin on itselleni edustanut aina karismaattista, rauhallista, tyylikästä venäläistä valmentajaa.
 
Zykov tekee vielä loppuun 1-4 ja Lehtoselle syöttöpiste tähän. 1+2 tehot miehelle tänään eli kovaa jälkeä tutusti syntyy.

Kuzmenko laukaisee puolestaan vielä suoraan passista illan toisen maalinsa ja loppulukemiksi 1-5.
 
Moskovan Dynamo vs Lokomotiv Jaroslavl: O'Dell pääsee lyömään maalivahdista kimmonneen pomppukiekon vapaasti maaliin ja peli Dynamolle 1-0.

Vain hetkeä myöhemmin Galiyev laukoo tällä kertaa "oikeaoppisen" reboundin nopeasti verkkoon ja peli Dynamolle 2-0.

Toista erää vielä neljä minuuttia jäljellä.
 
Moskovan Spartak vs Torpedo: Lennstrom laukaisee ylivoimalla suoraan passista kiekon yläkulmaan ja Torpedon 1-3 johtoon. Kolmas erä on menossa.

Jaahas, nopeasti tilanne onkin jo ensin 3-3 kun Ruchkin laukaisee ylivoimahyökkäyksen päätteeksi suoraan passista kiekon maaliin.

Shirokov laukaisee ranteella Spartakin kuskin paikalle maalein 4-3.
 
Viimeksi muokattu:
Illan ainut kamppailu Dinamo Riika vs Pietarin SKA: Radil laukaisee ranteella kiekon ohi Askarovin ja siirtää Riikan 1-0 johtoon ottelun avauserässä.

Zykov laukaisee pomppujen jälkeen rystyltä SKA:n 1-1 tasoituksen.
 
Marchenkolla on helppo työ laukoa kiekko suoraan passista Riikan tyhjään maaliin maalivahdin ollessa kaukana tontiltaan eikä tuossa muutenkaan puolustus ollut kovinkaan vakuuttavaa. 1-3.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös